Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Spøgelset på den gamle gård 3

(Spøgelset på den gamle gård)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5647

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
Spøgelset på den gamle gård

Del 3

Af oleole13

Når ikke jeg underviste, hvad jeg såmænd også havde svært ved at koncentrere mig om, gik mine tanker i en af tre retninger, eller somme tider, blev de blandet sammen.
Det ene var synet af hest og vogn.
Det andet var om Oliver og hans sperm, og det tredje, som jeg ikke kunne få ud af hovedet, var bulen i Bjarnes bukser. Alle tre ting, fik det til at dunke i mine bukser, og jeg kunne ikke nøjes med at spille den af en enkelt gang pr, dag!

Lørdag ved øllen var det første Bjarne spurgte om, om jeg havde set nogen spøgelser.

Ja, måske, hvis det jeg så med hest, vogn og kusk var spøgelser, så ja.

Så du hesten, udbrød Bjarne begejstret, hvad mener du om dens pik, var den ikke fantastisk?

Jo, helt bestemt, sagde jeg, og undrede mig over, om han også selv havde set den, sådan som han spurgte.

Så du også karlens pik, det fortælles , at han skulle have en hestepik ham selv.

Nej, den så jeg ikke noget til, han forsvandt sammen med hesten.

Var der slet ingen tegn efter dem?

Jo, der var jo det med lugten af hestepis.

Det lod til at glæde Bjarne at høre, i hvert fald glædede det synligt hans pikbule, der voksede.

Hvad så , fik du ikke ståpik af det?

Det indrømmede jeg, og også at jeg havde måttet hakke den af, og det ude på gårdspladsen oven i hestepisset.

Har du prøvet at få suttet pik, spurgte han så pludselig i en helt anden boldgade.

Jo, det havde jeg en enkelt gang for mange år siden, jeg var vel dengang på Bjarnes alder. Pigen havde den i munden nogle minutter og brugte også tungen på pikhovedet, men hun ville ikke lade mig komme i hendes mund, så hun trak hovedet væk, og jeg måtte selv spille den af. Et af sprøjtene ramte hende i ansigtet, og det blev hun så sur over, at hun tog sit gode tøj og forsvandt for altid.

Det var synd, sagde Bjarne medfølende. Har du så også prøvet selv at sutte pik?

Det havde jeg ikke.

Hvad så med at prøve det nu, smilede han og åbnede sine bukser, jeg kunne vældig godt trænge til et godt blowjob lige nu. Kom bare nærmere og kig på varerne.

Det var som om jeg var hypnotiseret af synet af bulen i hans trusser, og så nok også af hans snak om hestepikke, så et øjeblik efter lå jeg på knæ mellem hans ben, og havde ansigtet presset mod bulen. Så tog jeg fat i elastikkanten, og lirkede den ned over den hårde stang, som straks sprang min mund i møde.
Jeg greb om den og trak forhuden helt ned over pikhovedet, som allerede glinsede af precum. Jeg slikkede hovedet rent, lod tungen glide rundt om kraven og derefter ind i pishullet.

Bjarne stønnede af nydelse. Det er fint pikslikker, fint af en begynder, prøv nu at tage den helt ind i munden. Jeg sænkede hovedet så langt ned over skaftet, jeg kunne, holdt fast med læberne og kørte op og ned over den hårde pæl.

Tag dig også af nosserne stønnede han, og jeg tog om dem og nulrede dem, de havde en ganske pæn størrelse, jeg vil mene lidt større end mine egne.

Så rejste han sig pludselig, tog fat om mit baghoved og begyndte at kneppe min mund med hurtige stød, og så kom han i sprøjt efter sprøjt, og jeg havde travlt med at sluge det hele.

Åååhh, det var godt, sukkede han, og trak sig ud af min mund. Det må vi gøre noget oftere. Kunne du lide det? Det virkede som om du var en helt professionel pikslikker, og så var det endda første gang. Skal jeg ikke sutte dig af til gengæld?

Med skam at melde, var det ikke nødvendigt, for jeg var kommet i bukserne.

En skam, grinede Bjarne, det må så blive næste gang.

Jeg var noget forvirret og omtåget, da han var kørt, hvad var der gået af mig, det var nærmest som om, jeg havde handlet som en sombi, men jeg havde gjort det, og jeg havde spermet i mine trusser, så jeg måtte jo have nydt det??!!

Jeg ved ikke, om jeg var kommet helt til mig selv, da jeg om aftenen igen hørte hestetramp og vognraslen.
Jeg stod og kiggede ud af køkkenvinduet, og der kom hesten og vognen nøjagtigt som sidste gang. Hestepikken var også lige så stor, og pisset lige så rigeligt og varmt, forskellen kom efter karlen havde ført hesten i stald, for i stedet for at forsvinde, kom han ud igen og gik hen mod døren til brænderummet, jeg mener karlekammeret. Her stoppede han op, lukkede sine bukser op, og ud kom der en stor og blodfyldt pølse. Den var ikke stiv, men hang tung og truende eller indbydende ned fra gylpen. Han tog fat i den med den ene hånd, trak forhuden tilbage fra det store hoved, løftede den op, og begyndte at pisse op ad muren lige ved siden af døren. Så stor som hestens var den naturligvis ikke, men af en størrelse, som man til alle tider, ville kalde en rigtig hestepik. Uden at stoppe den ind i bukserne, gik han ind i kammeret, og da han havde lukket døren, var drømmesynet forsvundet, og den gamle faldefærdige vogn, stod tilbage på sin plads. Som gangen før, gik jeg ud i gården og direkte hen til døren til brænderummet. Jeg undersøgte muren og området lige under, hvor pisset måtte være sivet ned, og der var tydeligt et mærke i kalken og lidt vådt på stenene. Jeg prøvede med en finger og stak den bag efter i munden, og den smagte helt klart af pis. Behøver jeg at sige, at jeg fiskede min stive pik ud og sprøjtede min sæd på muren?

I den næste historietime, sendte Oliver hvad jeg opfattede som et spørgende blik til mig, da der manglede et kvarter af timen, og først da jeg havde gjort det, blev jeg klar over, at jeg havde nikket til ham. Han smilede, og det var tydeligt, at han straks gik i gang med sin yndlings beskæftigelse.

Da han som den sidste gik forbi mit kateder, lagde han en seddel på det, og smilede til mig.

NÅR DU ER FÆRDIG MED MIN KLUD, SÅ DROP DEN BAG DEN STORE STEN MED SKOLENS NAVN VED INDKØRSLEN.

Hvad, hvordan vidste han? Vidste han eller gættede han? Havde Bjarne fortalt det til ham? Hvad skulle jeg? Og det dunkede voldsomt i bukserne, og den nye klud lå på hans bord.

Jeg kunne ikke vente, til jeg kom hjem, så jeg gik ud på et af elevtoiletterne, tog kluden op af plastikposen, smagte på den helt friske sperm, smurte min pik ind, og hakkede den febrilsk af.

På vej ud af skolen, sikrede jeg mig, at ingen så, at jeg droppede posen med kluden og min egen sperm bag den anviste sten.

Fortsættes
Kommentarfeltet virker ikke, skriv venligst en bemærkning til fritzole@gmail.com
Kommentar