Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Spøgelset på den gamle gård 2

(Spøgelset på den gamle gård)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4950

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
Del 2
Af oleole13
Om lørdagen ved øllen ville Bjarne vide, om jeg havde set Oliver spille pik i min time. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig, men jeg indrømmede, at det havde han gjort.

Så du den?

Nej, jeg havde jjo ikke kunnetse den, men kun at han gjorde det, og jeg havde da også kunnet høre, da han kom.

Ja, jeg spørger, sagde han, for jeg går altid ind i det lokale, hvor Oliver har haft sin sidste time, og hvis han har spillet den af, ligger hans spermklud altid på hans bord, men der var ikke nogen klud efter din time. Mærkeligt. Så du den?

Jeg tror, jeg blev blussende rød i hovedet, hvilket han bemærkede.

Du vil da ikke sige, at du tog den med hjem, grinede han, gjorde du så også sådan, som jeg plejer?

Hvad plejer du da, stammede jeg, og mærkede, hvordan denne snak fik det til at dunke i bukserne. Det gjorde det nok også i Bjarnes, for han sad med spredte ben, så jeg tydeligt kunne se, at også hans bule voksede.

Jeg, plejer, smilede han lidt skævt, jeg plejer at smøre min pik med hans sperm, når jeg hakker den af på et af toiletterne.

Øh, javel, var alt, hvad jeg kunne finde på at sige.

Fint nok, smilede han, du behøver ikke at sige noget, jeg kan se på din pikbule, at du gjorde det samme. Var det ikke lækkert frækt?

Jo, jo bestemt frækt, stammede jeg, og så snakkede vi ikke mere om det.

Har du set nogle spøgelser? Skiftede han så emne.
Det havde jeg jo endnu ikke.

Vil du høre noget om gårdens historie, spurgte han.

Det ville jeg da meget gerne også for at komme væk fra emnet om Oliver og hans sperm.

Det var på min oldefars tid, dengang kørte man stadig med heste, og min oldefar havde en hest, som var berømt i byen, det vil sige blandt børnene. Det var en hingst, og når den var i byen, skyndte børnene, de større af dem, sig hen for at kigge på den. Ikke fordi de havde forstand på heste, men fordi de håbede at se den pisse. Når den skulle pisse, kom der en lang og tyk hestepik med et stort hoved ud under den, og så pissede den en kraftig, dampende stråle, og børnene klappede. Drengene fik som regelen stivpik i bukserne, og det kløede nok i tøsernes kusser. Det var som regelen oldefars karl, der kørte vognen. Han boede i det lille karlekammer, som jeg fortalte dig om, der hvor der nu er brændeskur.

Omm aftenen inden det blev helt mørkt sad jeg og læste avisen i stuen, da jeg syntes at høre lyden af hestesko mod sten. Jeg sad lidt og lyttede. Lyden blev højere, og nu kunne jeg også høre en vogn rumle. Det var pokkers, tænkte jeg og gik ud i køkkenet. Her var lyden kraftigere, og lidt efter så jeg en hest og vogn komme ind på gårdspladsen. Den kørte hen foran en længe, som ikke fantes mere! Kusken hoppede ned, og begyndte at spænde hesten fra. Så så jeg, hvordan en lang og tyk slange voksede ud af hestens bug, og lidt efter hørte jeg lyden af hestepisset mod de toppede brosten. Da den var færdig, krøb den store pik tilbage, og kusken førte den ind i vognporten, det vil sige ind i hestestalden, og så forsvandt både syn og lyde, kun den gamle faldefærdige vogn stod der endnu, men det havde virket helt virkeligt, mens det stod på.

Jeg måtte ud for at konstatere, om det kun havde været et syn, eller om det havde været en slags happening.
Der var ingen hest i båsen i vognporten, men jeg vil sværge på, at der lugtede af frisk hestepis henne foran den gamle vogn, og lige som drengene i Bjarnes fortælling, havde også jeg fået stivpik, så jeg fiskede den ud der på stedet og spillede den af.

Fortsættes
Kommentarfeltet virker ikke, skriv venligst en bemærkning til fritzole@gmail.com
Kommentar