Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 2

(På egne ben)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6238

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 2.: Grænser flyttes.

Jeg vågnede ret sent denne søndag morgen og tumlede søvndrukkent og stadig nøgen ind i køkkenet efter at have været på toilettet. "Godmorgen, min ven" sagde Egon friskt til mig da jeg dukkede op. "Ja, Bo tager sig også lige en ordentlig lur, så ham har jeg ikke set endnu her til morgen, men sæt dig ned og få en kop kaffe".
Egon stod i en lækker silkemorgenkåbe som han ikke havde lukket foran så jeg kunne se hans lækre glatte pik dingle mellem hans ben og jeg mærkede straks at det gav nogle dunk i min egen og at den gerne ville leges med, men jeg skyndte mig at sætte mig ned og fik så serveret en dejlig kop frisklavet kaffe.
Under kaffen sad vi og sludrede lidt. Egon ville gerne vide hvad jeg havde prøvet og hvor jeg regnede med at mine grænser var og jeg fortalte ham om mine oplevelser. Han nikkede flere gange anerkendende og sagde til sidst at jeg da vist var en erfaren gut, men han mente dog at der stadig var meget jeg ikke havde prøvet.
Jeg kunne ikke rigtigt komme i tanke om noget men jeg blev klogere senere, men nu dukkede Bo også op, nøgen ligesom jeg og med morgen hår, og i dag virkede han meget mere glad og frisk "Hej med jer" sagde han og gav os begge et dejligt morgen kys. Idet han bukkede sig ind over mig for at kysse mig kælede han samtidig lidt let med min pik. "Uha" tænkte jeg "det her tegner vist til en god dag" og jeg lod min tunge lege lidt med hans hvilket han straks besvarede med en stiv og spillende tunge i min mund.
Bo satte sig overfor mig men jeg nåede da at spotte at mit kys havde haft en del virkning på hans enorme pik som var begyndt at vokse. Egon sagde så at nu skulle vi lige have alt det praktiske på plads.
Hele ugen når jeg gik i skole havde jeg fri for forpligtelser indtil kl. 17.00 hvor jeg så skulle hjælpe Bo med at lave mad og rydde op. Fra kl. 19.00 til 21.00 havde jeg fri igen til at færdiggøre lektier og opgaver hvorefter jeg skulle stå til rådighed indtil kl. 23.00 hvor der så var sengetid. Hver anden weekend havde jeg helt fri fra fredag eftermiddag til søndag aften men hver anden weekend skulle jeg være 100 % til rådighed døgnet rundt fra fredag kl. 18.00 til søndag kl. 21.00.
Jeg havde ikke nogle indvendinger så Egon hentede en lejekontrakt som var gældende for både værelset og min krop og vi skrev alle 3 under.
"Tja, da det ikke er din friweekend denne gang står du så hermed 100 % til vores rådighed indtil i aften kl. 21.00" sagde Egon med et skævt smil om munden.
"Bo, vil du gøre hans tøj klar så vi kan tage en tur i byen"
"Jeps" sagde Bo og smuttede af sted.
"Du går i bad nu og så stiller du inde i SM rummet om ½ time" kommanderede Egon med brysk stemme og jeg skyndte mig at adlyde og drønede ud i badeværelset hvor jeg tog et grundigt brusebad, tørrede mig og brugte noget af det parfume som Bo havde stillet frem til mig.
Præcis ½ time senere meldte jeg mig i SM rummet hvor Bo og Egon stod og ventede på mig, begge to iklædt stramme shorts, kortærmet sorte T-shirts samt sandaler. På kneppebænken lå mit tøj: en ærmeløs net T-shirt, et par små, gennemsigtige shorts samt et par badesandaler. Jeg sank en ekstra gang og tænkte på hvor vi mon skulle hen hvis jeg skulle have dette tøj på men jeg havde jo lige underskrevet kontrakten så det var bare at klæde mig på. Da jeg var påklædt kiggede jeg på mig selv i et af spejlene på væggen blev jeg faktisk lidt overrasket for i spejlet så jeg en fræk fyr med en lækker røv og en pik som kunne skimtes igennem de små shorts. Det var måske ikke så slemt alligevel så jeg fulgte efter Egon og Bo med en lille sommerfugl i maven, men alligevel stolt af mig selv og mit udseende.
Vi satte os ud i deres lækre Citroen. Heldigvis var haven lukket så ingen kunne se mig så jeg satte mig stille og roligt ind på de kølige lædersæder. Det var lækkert at mærke det kølige læder igennem mit tynde tøj og jeg mærkede at jeg blev mere og mere liderlig. Vi kørte ind til centrum og standsede ud for noget der hed Paradiset. Jeg vidste på det tidspunkt ikke hvad der forgik i Paradiset, men blev hurtigt klogere. Vi gik lige ind, hilste på fyren ved kassen men fik lov til at fortsætte uden at betale. Jeg fandt senere ud af at Egon havde betalt en masse i forbindelse med etableringen af Paradiset og derfor kunne komme og gå som han ville sammen med hans gæster.
Vi kom ind en lækker sexshop og jeg kunne se at der også var enkeltkabiner og non-stop film men her skulle vi ikke være, så vi fortsatte over gården og ind i en 2 etagers bygning som var forbeholdt mænd, altså en Gayklub, Sådan et sted havde jeg aldrig været før så jeg slugte alt med øjnene da vi kom ind i stueetagen hvor der var en stor bio og en mindre bio som begge kørte nogle lækre bøssefilm. Der var flere besøgende i de to biografer og de slugte mig alle med øjnene. Egon og Bo hilste til højre og venstre. Det var næsten som om de kendte alle på stedet.. Vi fortsatte op på første sal hvor jeg blev placeret i et af de 4 rum. Der var et hul i væggen og Egon beordrede mig til at holde øje med hullet hele tiden. Han lukkede så døren og her sad jeg et vildtfremmede sted og ventede. Der gik dog ikke lang tid for at jeg hørte noget på den anden side af væggen og pludselig blev der stukket en stiv pik ind igennem hullet. Jeg skyndte mig at læne mig frem og tage om den med min hånd og begynde at onanere for så at tage den i munden og sutte og slikke den. Jeg legede med min tunge omkring hovedet og sugede den langt ned i halsen og inden længe fik jeg den første ladning sperm sprøjtet langt ned i min hals. Der var meget så jeg gylpede og sank et par gange for at få det hele med. Ikke så snart var pikke ude af hullet før en ny viste sig og inden der var gået en time havde jeg haft 10 forskellige pikke i min mund og smagt 10 forskellige ladninger af sperm. Min egen pik var efterhånden så stiv at den var ved at sprænge de små tynde shorts.
Egon åbnede døren og bad mig komme med. Vi gik ned i den store bio hvor Egon stillede mig op foran den store skærm så alle kunne se mig. Der blev så afholdt en auktion over mig, ikke mange penge men mere symbolsk og heldigvis for mig var det en ung flot fyr som vandt mig. Alle de andre biografgænger satte sig på de forreste stole og fyren kom hen til mig, tog et fast tag i mit nakkehår og tvang mit hoved tilbage hvorefter jeg fik et langt, dybt tungekys af ham samtidig med at han æltede min stive pik uden på shortsene.
Efter at have kysset mig bad han mig smide shortsene og bukke mig forover. Han satte sig ned bagved mig, skilte min baller fra hinanden og stak sin tunge op i min røv og tungekneppede mig. Jeg var helt vild af liderlighed og kunne næsten ikke stå på mine ben. Efter at han havde smurt min røv godt med spyt rejste han sig op og smed bukserne. Jeg nåede lige at skimte en flot slank pik inden at han brutalt kørte den op i min røv. Jeg var lige ved at falde forover af den kraft han bankende sin pik ind i mig på men holdt dog balancen. Jeg kunne høre at tilskuerne klappede og kom med frække tilråb mens fyrene gennemkneppede mig voldsomt. Min egen pik var så stiv at det smertede i den men han koncentrerede sig udelukkende om sin egen udløsning og var fuldstændig ligeglad med mig. Jeg kunne mærke at han var ved at komme for han satte tempoet og kneppede mig hurtigere og hurtigere for til sidst at støde helt dybt ind i mig, holde pikke der og så pumpe sin sperm op i mig.
Alle klappede da han trak sig ud af mig og trak sine bukser op, men ingen tænkte på stakkel mig som bare stod der med spermen dryppende ud af røvhullet og med en stiv pik som snart skreg efter en udløsning, men jeg fik bare besked på at række mine shorts på igen, men de var så små at pikken stak hovedet op over kanten af shortsene.
Egon og Bo var ligeglade så de trak mig bare af sted ud på gaden igen og for at ydmyge mig lidt skulle vi lige en tur frem og tilbage ad gaden inden vi satte os ind i bilen igen, og jeg skal love for at det vakte opsigt blandt folket på gaden. Vi fik mange sjofle tilråb og også et par vrede, men snart var vi på vej igen.
Vi kørte sydpå og endte i Mindeparken hvor der på grund af det gode vejr var mange mennesker som nød deres medbragte madpakker m.m. Vi kørte lidt rundt og fandt en lille vej som gik forbi et lille stråtækt hus ved en sø. Her standsede Egon bilen og bad mig stige ud. Jeg kigge lidt rundt men her var heldigvis ikke så mange mennesker så jeg steg ud af bilen. Pikken havde lagt sig lidt og kunne nu være i shortsene igen så jeg følte mig knap så udstillet som inde i Paradisgade men var dog alligevel ikke helt stolt ved situationen.
For åbenbart at ydmyge mig lidt mere tog Bo et sæt håndjern frem og lænkede min hænder omme på ryggen. Jeg så bedende på ham men der var ingen nåde. Jeg blev ført ned ad en sti, rundt om søen og ind imellem nogle træer hvor håndjernene blev taget af mig og jeg fik besked på at stille mig op ad et træ hvor mine hænder så blev bundet bag om træet så jeg stod udstillet, iført mit gennemsigtige tøj.
Til min store skræk forlod Egon og bo mig, og jeg kunne se at de forsvandt rundt om søen og huset og her stod jeg så, helt alene og kunne ikke andet end at vente.
Jeg kunne se imellem træerne at der gik flere mennesker forbi, nogle skævede ind til mig, men ingen reagerede på nogen måde. Efter, synes jeg i hvert fald, lang tid hørte jeg at det puslede i træerne bagved mig, og jeg vendte mig forskrækket om. Ud imellem træerne trådet et ældre ægtepar, begge udfordrende klædt på, hun i en kort nedringet kjole som viste en smuk, lille barm og nogle flotte ben. Hun var slank og ca. 60 år, flot sminket og så faktisk rigtigt godt ud. Han var høj, lidt buttet og klædt i et par stramme cykelshorts og en åbenstående bluse. Han pik bulede ud foran på shortsene og så OK ud. han var nok nærmere 70 år, men stadig spændstig og ungdommelig at se på.
Hun hed Sandra og han hed Ralf og de kom begge fra Sverige. De gik målbevidst hen imod mig og hvis jeg havde håbet på lidt ømhed og medlidenhed blev jeg hurtigt skuffet. Sandra gik lige hen til mig, tvang mig så meget rundt som hun kunne med mine bunde arme og gav mig et klask i røven som sikkert kunne høres helt ind til centrum.
Ralf tog et fast greb i min pik og kørte sin hånd op og ned så pikken gled mod stoffet. Det gjorde vildt ondt, men på en eller anden måde var det også liderligt. Sandra begyndte at gramse hårdt på min røv og stak sine lange røde negle ind i min balder mens Ralf fortsatte sin brutale behandling af min pik. Trods smerterne både i pik og røv blev jeg mere og mere liderlig og da de begge stoppede på samme tid var min pik helt stiv igen. De trak mine shorts af mig og løsnede rebet så jeg kunne komme fri. Jeg blev lagt ned på græsplænen på ryggen og Sandra skrævede over mit ansigt og pressede sin glatte fisse ned over min mund og beordrede mig til at slikke hende. Min tunge fløj frem og borede sig op i hendes lækre fisse samtidig med at Ralf lagde sig på knæ og tog min pik i munden.
Jeg fik pludselig en salt smag i munden og opdagede at Sandra pissede i min mund mens hun kørte sit skød helt vildt rundt i mit ansigt.
Pludselig gav hun et lille skrig fra sig og orgasmen skyllede igennem hendes krop og hendes fissesafter sprøjte ud i mit ansigt.
Ralf vendte mig rundt da Sandra havde rejst sig og da han fik mig op på knæ stak han sin stive pik op i min ømme røv og gennempulede mig. Sandra stod foran mig og kælede for sine små bryster mens Ralf fortsatte med at kneppe. Jeg stønnede for hvert stød han satte ind og var lige ved at sprøjte da jeg mærkede at han kom oppe i mig. Han gav et kæmpebrøl fra sig mens han pumpede den ene ladning sperm efter den anden op i mig. Til min store overraskelse beholdt han pikken inde i mig og lidt efter mærkede jeg den svulme op igen og så begyndte han at pisse oppe i min røv. Jeg mærkede hvordan pisset løb ind i mig og pressede sig op i min mave (sådan føltes det i hvert fald). Han blev bare ved og ved og jeg syntes næsten ikke jeg kunne rumme mere da han endelig stoppede.
Som ved et trylleslag fandt Sandra et stor Butt-plug frem og stak den op i min røv inden pis og sperm kunne løbe ud og så forsvandt de begge to igen.
Letter fortumlet og stadig meget liderlig fandt jeg mine shorts igen og trak dem på. Jeg turde ikke engang tænke på at trække pluggen ud af røven. Min T-shirt, min krop og mit ansigt var stadig vådt af Sandras pis og jeg ved slet ikke hvad jeg lignede.
Jeg satte mig op ad træet og ventede og inden længe dukkede Egon og Bo op igen, førte mig hen til bilen, heldigvis uden at møde nogle, og så kørte vi hjem.
Da vi kom hjem fik jeg lov til at gå ind på mit badeværelse og gøre mig i stand. Jeg satte mig på toilettet og trak forsigtigt pluggen ud af mit ømme røvhul og sperm og pis fossede ud af mig. Jeg kunne mærke hvordan det lettede i hele mit underliv eftersom den voldsomme mængde væske Ralf havde sprøjtet ind i mig forsvandt igen. Da jeg var helt tømt tog jeg et dejligt svalende brusebad og tro mig om ikke pikken begyndte at rejse sig igen. Jeg havde sådan en lyst til at spille den af, men turde ikke da jeg ikke var klar over konsekvenserne af sådan en handling.
Da jeg kom ind på værelset igen lå der noget tøj på sengen smat en besked om at klæde mig på og komme ind i stuen. Tøjet bestod af en et par latex shorts med indbygget plug, heldigvis ikke så stor, samt en latextrøje til at spænde foran. Jeg trak i trusserne, fik pluggen bakset ind i røvhullet og fik så med besvær trøjen på da min hud stadig var fugtig.
Min pik var stadig livlig og lavede en flot bule i de stramme shorts. Jeg kiggede en sidste gang i spejlet og var rimelig tilfreds med mig selv og gik så ind i stuen og der sad, foruden Egon og Bo også Sandra og Ralf, alle 4 helt nøgne og mændene med stive pikke.
Hvad resten af søndagen bragte finder i ud af når jeg har skrevet del 3.
Kommentar