Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

thierrys mor og havehuset

(Thierrys hul åbnes)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5023

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gruppesex og Analsex
THIERRYS HUL ÅBNES
DEL 2
THIERRYS MOR OG HAVEHUSET

Original titel:

From: pat roberts
Subject:Ebony High 12 Thierry's Mum
Oversat af oleole13

To uger senere var Thierry flyttet fra sit værelse till annekset nede i haven.
Det var et fritliggende gæstehus, tidligere gartnerbolig, med en lang verranda, en ret stor stue, køkken og badeværelse.
Hans mor havde fået ham til det på opfordring af Adebajo. Han havde forklaret, hende, at han, hans familie og venner eller andre medlemmer af Thierrys POD, ” the Black Leopards”, IKKE VILLE FORSTYRRE HENDE, NÅR DE BESØGTE Thierry, ved at då gennem huset. De kunne let nå hytten ved bare at gå rundt om huset og ned i haven

Hun medgav, at det ville være en god ide.

Thierry havde BROKKET SIG over, at der ikke var noget satelit tv dernede, og undret sig noget over Adebajos indflydelse på hende. Det var klart, at hun var indtaget i den store, muskuløse sorte unge nigerian.
Hun kunne se hytten fra køkkenvinduet, og hun så, at der hver weekend var en eller to, der tog turen ned ad havegangen. Somme tider var der en hel lille gruppe.
Thierry havde for det meste to eller tre klassekammerater med hjem. De kom i deres skoleuniformer. brune blazers, hvide skjorter og slips, korte tætsiddende kaki shorts og lange grå strømper,

Nu gik de direkte ned til hytten, men hun nød at se deres smilende unge afrikanske ansigter. Når hun somme tider mødte dem, var de høflige og ligefremme, en eller to af dem syntes lige som Bajo at være ældre en Thierry, men hun var ikke sikker, men de var ligesom alle negere veludviklet, og havde lange stærke lår, som forsvandt op i de snævre shorts.
Hun blev meget bevæget når hun så disse drenge, og at tænkte på, hvor slemt deres fædre var blevet behandlet for kun mindre end 25 år siden. det fik hende til at ville tage sig ekstra godt af dem, og hun ringede ned til hytten, for at de skulle komme op til huset for at få forfriskninger:
lemonade, kager, kiks og andre forfriskninger.
Store gud, tænkte hun, hvad laver de drenge, der kan give dem så stor apetit, når de spiste hende ud af huset af kager og kiks, og hun måtte finde på noget andet.
To af drengene havde let rødmende givet hende en buket blomster med et kort med teksten: til Thierrys ”mor med kærlig hilsen fra XXX”
Og hun kyssede dem.

Hun begyndte at sidde med sit broderi ved vinduet oppe I sit soveværelse og kigge ned til hytten.
Hun så tit nogle sorte drenge ligge på verrandaen kun iført shorts, for lidt efter at forsvinde ind i hytten igen
Det var sjældent, at hun så Thierry, og så havde han ikke andet på, end sine små pod-shorts

Så var der den uforglemmelige lørdag eftermiddag, hvor hun så, at en totalt nøgen Thierry blive ført ud på verrandaen af en lige så nøgen lidt ældre muskuløs fyr med en dinglende stor pik. Han overlod Thierry til en anden sort fyr klædt i skoleuniform, og han førte Thierry ind i hytten igen og lukkede døren,
Den første dreng blev ude på verrandaen, hvor hans muskuløse overkrop og runde bagdel skinnede i eftermiddagssolen, mens han langsomt gned sit store værktøj, mens hun stirrede fascineret..
Så kiggede han op på hende og vinkede, ja, han vinkede virkelig, mens han stadig strøg sit store tykkevåben
Hun skyndte sig væk fra vinduet, som om hun var blevet set.

To dage senere efter skoletid, blev scenen gentaget af Adebajo, som opførte et lille skuespil for hende, efter at han, hvad hun vidste, havde haft sex med hendes søn. Denne gang flyttede hun sig ikke, men så hvordan han vandrede frem og tilbage på verandaen som en skinnende panter med den fuldt erigerede penis stikkende frem foran sig, mens eftermiddags solen skinnede på hans sorte runde røv. hun mærkede, at hun blev åd mellem benene, og gned sig selv dernede, indtil han kiggede op til hende, vendte sig om og gik ind i hytten igen.

Så blev der en pause i forestillingen. Thierry tilbragte weekenderne hos Adebajos familie, og der var stille i hytten. I øbet af ugen indså hun, at det var eksamenstid på Ebbony High.
Kun en enkelt gang , efter at Thierry var gået ned i hytten får at lave sit hjemmearbejde, så hun Xavier, den unge angolianske gartner, der tidligere havde boet i hytten, kigge ind ad et af vinduerne, og derefter gå ind ad døren.
En halv time efter så hun ham komme ud, idet han spændte sine bukser. Som faren så sønnen, tænkte hun, Xavier havde nu haft dem begge.

Fortsættes
Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:
http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/

Kommentar