Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thierrys indvielse i havehuset

(Thierrys hul åbnes)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 4812

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Analsex
THIERRYS HUL ÅBNES
Kapitel 3
Thierrys indvielse i havehuset
Del af oprindelig titel:
Ebony High 12 Thierry's Mum
From: pat roberts

Oversat og bearbejdet af oleole13

Personer: Thierry, den hvide 16 årige dreng, Mrs .LAFONT, hans mor, de sorte venner: ADEBAYO også kaldet BAYO, lederen, MBONGA og Tristran, og de to yngste tvillingerne NOK og KOK,

En fredag eftermiddag efter skole, kom Thierry hjem sammen med fem sorte kammerater: Adebayo selvfølgelig, Mbonga og Tristram som hun kendte, og to andre drenge.

Alle undtagen Thierry bar fuld skoleuniform: Blazer, hvid skjorte, slips, kakky shorts. Det måtte være varmt, tænkte Thierrys mor stakkels dem! De to yngste drenges kaki shorts var endnu kortere og mere tætsiddende end de ældre drenges, så de sad stramt over deres runde numser.
Thierry var kommet hjem i sin POD uniform: de ultra korte hvide shorts og en t.shirt med påskriften:”Tilhører Black Leopards Pod på ryggen. Det var kun anden gang, han var kommet hjem i den mundering, og hun undrede sig over, hvad meningen var.
Som sædvanlig var de kommet ind gennem huset, og. Adebayo, Mbonga and Tristram havde kysset hende, og de havde introduceret de to mindste som Kok og Nok, kælenavne, sagde Adebajo, deres rigtige navne var for vanskelige..
Fru Lafont gav dem sodavand og småkager

Undskyld fru Lafont, men vi bliver nødt til at gå ned til Thierrys lille hust, vi er alle ret liderlige, for pod blev aflyst I dag på grund af eksamen, sagde han og rettede åbenlyst på sagerne i sine shorts og lagde armen om Thierry..

Thierry er du parat til os? Og de andre drenge grinede.
Nu er det på tide, at vi kommer i gang.

Thierry blev gelejdet ned gennem haven af Adebajo, fulgt af de fire andre drenge. Han vidste, at hun så efter dem, da han kyssede Thierry på munden, og stakhelt åbenlyst sin hånd op i hans korte shorts og tog fat om hans pik.
Så ledte de ham ind i hytten og lukkede døren.

Noget senere lød der en banken på køkkendøren. Da hun lukkede op, stod Nok eller Kok udenfor, hun var ikke sikker på, hvem af dem, det var, hun kunne ikke kende forskel på de to sorte tvillinger.

"Adebayo spørger, om De kunne komme ned med nogle sodavand, fru Lafont?
Tak mor!" Og han vendte sig i en fart og løb ned ad havegangen.

Hun syntes, det var lidt underligt, fordi de aldrig havde bedt hende om at at gøre sådan noget før - det
var drengene alt for høflige til. Men hun gjorde det alligevel, for det var så varmt, så hun tog en bakke med sodavand.
Der var ingen på verandaen. Døren åbnes og en drengs
ansigt dukkede op. Hun mente, det var Nok.

"Kom ind men vær sød at være helt stille," hviskede han.

Hun gik ind og var næsten ved at tabe bakken. Der på sengen med sin røv mod døren lå hendes nøgne søn. Adebayo var i gang ned at kneppe ham dybt og langsomt, med tydelig
fornøjelse. Hans muskuløse stramme sorte røv glinsede af sved. På begge sider af Thierrys nøgne krop, men de stadig i deres skole kaki shorts, stod de to andre store drenge. Ud af deres shorts ragede to store og tykke sorte pikke. Mærkværdigvis var de to mindre drenge stadig klædt i fuld skoleuniform - endda med deres slips, selvom blazere nu blev kastet over en stol. De så begge fascinerede på knepperiet og smilede til hende. Ingen flyttede sig, men de fire drenge, der fulgte knepperiet, så nu alle hen på hende. Mbonga kom hen til hende med fingeren for munden for at vise, at hun skulle være stille. Han tog hendes bakke, og hans sorte pik hoppede foran ham. Med et smil bemærkede han hendes reaktion ved at se den, og han løftede den, så hun også kunne se hans nødder.

Tristram kravlede op på sengen og skrævede over Thierrys hoved og skubbede sit ibenholtfarvede værktøj ind i drengens mund. Han begyndte at kneppe munden forsigtigt.
Hun så hypnotiseret til, da hun så sin søn blive kneppet i hoved og røv, og det med en så åbenlys glæde, tænkte hun ved synet af de stærkere sorte drenge.

Bayo begyndte at kneppe drengens røv med sidelæns fremstød, hvilket fik denne til at jamre ved hvert stød, Så frigjorde Thierry sig fra Tristrams værktøj for at ånde dybt.

"Kan du lide det Thierry?" spurgte Bayo

"Åh ja! Fuck mig Bayo! Fuck min hvide røv!"

"Vil du have hele min store nigger pik, Boy?"

"Åh ja Sir, please, give mig din nigger pik Sir! AA ÅÅÅ Straf din hvide drengs røv Sir! "

Tristram smilede til hende, blinkede og skubbede sin pik tilbage i hendes søns mund.

Hun så da de to muskuløse sorte fandt en rytme i deres stød ind i ham, først skiftevis og derefter samtidigt. Tristram strøg det blonde hoved mens Thierry slubrede larmende på hans værktøj. Bayo løftede Thierrys røv for at kunne gøre det lettere at give dybere stød og bad Nok om at skubbe nogle puder ind under Thierryss pik. Han ierrys ben, og kneppede hårdere. Thierry protesterede og forsøgte at bevæge sig væk fra de hårde fremstød af den store sorte pæl som den vædret ind i hans røv. Hun så Adebayo skubbede ham ned i sengen med sin store hånd.

Næh dreng, du går ikke nogen steder, eller jeg skal æde dine hvide kugler til aftensmad hvis du flytter dig igen"

Kok vinkede hende hen for at sidde på en stol ved enden af sengen. Hun satte sig ned, i niveau med Mbongas pik. Hun havde en storslået udsigt til Adebayo faste runde sorte røv i fuld kneppe fart, og hendes mundvand løb ved synet. Gennem hans ben kunne hun se sin søns klunker swinge formålsløst mens hans røvhul blev trænet. Hun vidste, at hun var vidne til nærmest et ritual - en ret til at indrullere hendes søn til sort mandlig dominans. Hun vidste også, at hun blev enormt vakt ved synet af disse drenge i aktion.

Mbonga klappede Bayo på røven, og efter et par afsluttende stærke stød trak Bayo sig ud af den hvide røv, der blev fuldt eksponeret til hans mor. Han slog røven blidt og kyssede ham på begge balder. Hun kunne se det udborede hul smurt og pulserende foran sig. Nok gik over til Thierry, og grinede frækt til hende.

Løft din hvide røv op, bøsse dreng! Det er bedre! Nej, hold dine ben spredt! Fra siden, for ikke at ødelægge hendes udsyn. For øjnene af Thierrys mor, trak han de hvide balder fra hinanden for at undersøge hullet med fingrene. Han spyttede på den og skubbede to fingre fra hver hånd op i hans åbnede hul og udvidede det. Thierry stønnede. Så fingerkneppede han hullet med tre fingre, hurtigt og hårdt. Han stak sin hånd ind under hans mave og greb den hvide drengs lem.

"God dreng, stadig fin og hård!" sagde han til Tristram, der arbejded ved drengens ansigt. Han trak pikken tilbage mellem Thierrys lår, trak hans forhud tilbage og afslørede nu en lysrosa hjelm. Han smilede til moren, da han trak pikken opad mod drengens pulserende hul, hvilket spredte nosserne til hver side af pikken. Da han gjorde det kom Kok hen til ham og lynede sin brors shorts ned, trak dem og de hvide trusser ned, og ud kom 15 centimeter sort pik samt kugler. Han kyssede den, og så trak han sin egen matchende pik ud.
Nok pegede den hvide pik nedad og pumpede den kraftigt,

"Malke tid, bøsse dreng”

Han følte at stangen spændtes i hans hånd og slap den dunkende pik.

"Nej, ikke endnu, dreng!".
Han slog den hvide røv hårdt og gik hen til hovedgæret for at se på hvordan han suttede pik

. Hun så på sin søn; hun havde ikke før indset, at de brugte
ham så hårdt. Den sorte unge havde behandlet ham somom han lavede service på en motor cykel tænkte hun. Intet af den hengivenhed som Bayo udviste - bare et stykke legetøj, man kan behandle, som man vil. Men det kan jo være, fordi de to drenge stadig er så unge, tænkte hunng! Netop da kom Kok hen ved siden af hende og kyssede hende! Nok kom hurtigt hen på hendes anden side og gjorde det samme. Ligesom to frække hvalpe tænkte hun. De har begge løst deres bælter og åbnet deres shorts, og de lægger deres unge mørke værktøj over hendes skød. De tog hver en af hendes hænder og lagde dem på deres mørke dunkende pikke, og hun gned dem. Nok skubbede hendes hånd ind under sine trusser, og hun følte på de stramme sorte kugler. Hun gjorde det samme med Kok på hendes venstre side. Hun troede de to drenge var på vej til at sperme, mens hun gned deres haner, så hun vendte tilbage til at føle på deres kugler, da hun ikke ville have sit tøj sølet til.

Hun kikkede over på sin søn, som stadig lå på sengen med den hvide røv åben og ventede på den næste sorte gæst.
Mbonga besteg ham. Han stak sit lange stive sorte værktøj ind i det hvide hul og begyndte en hård disciplineret behandling af den hvide røv. Han gjorde det med sine egne ben spredt, så hun kunne se hullet blive brugt. Hun så beundrende på de stærke sorte lår, der kunne kneppe i denne stilling med sin stramme sorte røv og på hans dinglende nosser, som svingede fra side til side, mens han kneppede sin hvide præmie.

Pludselig, efter hun i nogle minutter at have set denne fantastiske virile unge sorte bearbejde hendes søn, stod Bayo ved iden af hende. Den ene arm om hende, og med en orangedrik til hende i den anden. Han havde forsøgt at få de to mindre drenge til at fjerne sig, men de hang der stadig og håbede på mere.

"Gå over og hjælp Tristram!" beordrede han.

Han flyttede hendes stol, så hun kunne se begge ender af Thierry blive kneppet.
Bayo sorte værktøj glinsede i det sene eftermiddags sollys fra vinduet, pikken skinnede efter sin indsats, og dryppede pre cum. Hun nippede til sin appelsinvand , mens hun overværede Zulu pikkene kneppe hendes søn med en sådan styrke og selvtillid. Hun begyndte at stryge den kæmpe nigerianske pik ved sins side, pikken på en dreng, hun havde drømt om, lige siden hun mødte ham måneder tidligere. Hun kiggede ned på den med begær, og derefter tilbage på sin søn, der nu havde både Nok og Kok til at pule sin mund med deres drenge værktøj. Tristram skubbede sit lyserøde pikhoved mod begge drenges pikke, hans eget værktøj glinsende af Thierrys spyt stadig lige dunkende stift.
Ppludselig sprøjtede spermen fra Koks pik! Det sprøjtede lige ind på Thierrys ansigt og han blev efterfulgt af sin bror. Begge haner sprøjtede sammen over den hvide drengs ansigt og hår.


Adebayos lange tykke sorte værktøj var vokset i hendes hånd, og hun indså at hun var begyndt at pumpe det. Hun kunne ikke længere modstå at kysse den skindende sorte knop og slikke den, og hun tog om den nigerianske drengs klunker. Han skubbede
hendes hoved ind i sit skridt, og hun lugtede hans sorte drenge moskus; drak det ind ligesom vintage vin. Hun indså hun var våd mellem benene. Kjolen var blevet snavset. Hun kiggede tilbage på sin søn, der stadig lå der fuldt tilgængelig på sengen, hans hvide røv var åben og indbydende for sin næste sorte gæst.

Synet af de to skoledrenge stadig med deres stramme khaki shorts rundt om deres runde røve skyde deres ladninger ind i Thierrys ansigt, kom Mbonga i et klimaks
i den hvide drenge røv. Han stønnede højlydt, da han skød store sprøjt af sort drengesperm i drengen. Bayo trak hendes hoved op så hun bedre kunne se og vidste, at han var meget tæt på udløsning. Han gned sin pik hårdt. Og netop som Tristram skubbede sin pik ind i Thierrys mund og med et skrig afleverede sin sorte drenge sperm ind i ham, skubbede Adebayo sin pik ind i hendes mund og skubbe det ind uden nogen barmhjertighed, næsten til kuglerne og så sprøjtede han sin tykke saft ned i hendes hals.

Thierry, der i øjeblikket ikke kunne se gennem drengenes tykke lag af sperm, der dækkede hans øjne, kunne ikke se, at hans mor stille og roligt blev ledt ud af Bayo.

Bayo ledte hende til verandaen, og hun kunne stadig smage den prøve, hun havde fået af hans sperm. Han stod splitternøgen foran hende, hans sorte værktøj stod stadig i fuld rejsning mellem dem,
ligesom en prins scepter.

»Hvad du har set her, må du aldrig tale om med nogen, ikke engang med Thierry. Det var vores ritual. Salvelsen af din søn med afrikansk sæd.
Både i skolen og her hjemme tilhører han nu sin POD . Og du mor er mor for alle os, du kan elske OS som dine egne sønner, lige så meget, som du elsker Thierry. For vores vedkommende er vi på vores ære alle bundet til ikke blot at servicere ham, hvad vi
alle vil gøre så godt, som vi kan,, men for at beskytte og værne ham. "

Han kyssede hende blidt på kinden, men hun ønskede hans smukke tykke generøse læber og kyssede ham dybt mens hun greb om hans nøgne sorte røv; han
skubbede sin tunge dybt ind i hende og smagte sin sperm i hendes mund, mens hans sorte værktøj pressede mod hende.

Han vendte sig og gik tilbage i til hendes søn

En måned senere blev det helt klart for Thierry, som var fuldt beskæftiget med at blive kneppet
, at hans mor ikke indvendte noget, når Adebayo eller andre af drengene kom til huset efter ham. Det var helt klart, at hun kunne lide unge sorte drenge og mænd. Når tingene udviklede sig til det punkt, hvor de helt åbenlyst viser sig frem for hende, og viser, hvordan de bruger ham seksuelt, kunne han se, at hun bestemt ikke modsatte sig det - ja hun optrådte fascineret af deres sorte organer og godkendte, hvad de gjorde ved ham. Men hun syntes at holde det for sig selv, og kun sagde til ham, at hun var glad for, at tvillingerne var væk på kostskole.

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:
http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/

Kommentar