Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thierrys hul åbnes

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6587

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
THIERRYS HUL ÅBNES
Del 1
Originaltitel: Ebony High 1 - Thierry at Home
Fra: pat roberts
oversat og bearbejdet af oleole13
Disse historier handler om hvide drenge, som kommer på en sort highschool i Afrika. De tre drenge er: Thierry, Matthew og Collin.
Jeg har kun oversat nogle af kapitlerne og nogle af dem kun i uddrag.

Thierry Lafont, en høj atletisk fransk blond dreng på 15, er netop blevet indskrevet på Ebony High – overført dertil fra Peterskirkens Akademi, som var blevet lukket, fordi alle de hvide drenge forsvandt, efter de politiske forandringer
i landet. De fleste hvide havde forladt landet, og dem, der forblevet vidste at deres liv ville blive forandret.
Thierry boede med sin mor og to yngre
brødre på 13, Mark og Chris. Madame Lafont var skilt fra hans far for tre år siden, og nogle år efter, at de var flyttet fra Frankrig. Micheline Lafont var glad for at få Thierry ind på Ebony High, hvor han var en af kun et par hvide drenge i den tidligere helt sorte skole. Faciliteterne virkede
fremragende og de unge sorte smarte og velopdragne i deres skoleuniformer bestående af JAKKE, hvide skjorter og slips og korte khaki shorts.

Hun havde mødt rektor, der forklarede hende og Thierry, at hvide drenge ligesom han var meget velkomne da de kunne bringe stabilitet og højere akademiske standarder til skolen. Samtidig sagde han, at det var vigtigt at hvide drenge blev introduceret til livets realiteter i i et for størstedelen sort land. Dette ville indebære genopdragelse EFTERsom SORTE tidligere havde været betragtet som socialt ringere end de hvide. Så på Ebony High ville hvide drenge til tider tjene sorte drenge i deres fritid, og blive opfordret til at acceptere instrukser fra deres sorte skolekammerater samt udelukkende sort personale .. Alt ville være god træning med henblik på deres fremtid i landet - et program, som Madame Lafont helt godkendte.

Hvide drenge, forklarede rektor, ville være knyttet til en "Pod" af 12 til 15 sorte drenge, der ville være deres mentorer og støtte. Selvfølgelig, sagde rektor Patrice Musonda, vil drenge være drenge, og en smule sjov og pjat var
at forvente - men Thierry ville aldrig blive udsat for mobning. Alt ville ske med samtykke. Han havde smilet til Madame Lafont på det tidspunkt, og hun forstod straks hvad han mente. Thierrys far, Dominic, havde haft et forhold med en sort fyr, og det var klart, at hans kærlighed til sorte pikke var grunden – til at han brugte en sort FYR til at arbejde i haven , og næppe gad at skjule det for hende; senere blev han kneppet i havehytten af sin nye kæreste Kamal, før han flyttede helt ud af familiens hjem.
Rektor Musonda vidste alt om dette, fordi Dominics elsker Kamal var en nær ven. Thierys overflytning til Ebony High var faktisk begyndt med en idé udklækket mellem Kamal og
Musonda. Man skulle skaffe Thierry ind på et internationalt finansieret legat for at overtale moderen, og gøre familien åben for at udvikle og bruge alle tre drenge og en meget samarbejdsvillig og forstående mor. Kamal havde overtalt hierrys Far til at tale med Thierrys mor ...
***************

Adebayo så på den indbydende nøgne hvide dreng - hvis stramme hvide røv var løftet ved hjælp af tre puder i midten af den hvide dreng seng.
Stramt var ordet - og problemet.

"Bliv liggende sådan!"
Han tog sine stramme hvide Björn Borg boxershorts på og plaserede sin lange tykke dunkende sorte pik ned langs sine stærke sorte lår.

Nøgen til taljen, og med sine boksere stramt omkring sin runde røv, og som fremhævede hans pik,gik han ned til gangen og ind i
køkkenet.
"Hej Madame Lafont !!"
Thierrys mor vendte sig om og så den smilende sort Adonis med sine lange stærke muskuløse ibenholtfarvede lår, der forsvandt i de skinnende hvide boksershorts, hans sorte hårløse bryst nøgen og glinsende af sved.
Hun smilede til ham, da hun så op og ned ad ham.

"Har du noget smør ?? eller olivenolie måske? Thierry har lidt af et problem med at åbne sig for mig "

Hun besvimede næsten over hans dristighed, men kom hurtigt til hægterne. Hun kiggede op på den
høje imponerende sorte unge skikkelse, og så faldt hendes øjne på hans bule i bokserne. Disse unge nigerianere blev bygget som rigtige mænd, tænkte hun, og så
mørke, og så osede de af sex appeal. De var langt mere sexet end de lokale sorte.

Adebayo bemærkede den effekt han havde på hende og løftede langsomt sine hænder til hovedet. Hun vurderede hans krop. Hans røv fyldte de hvide boksere som et æble, og
Hun stirrede fortryllet på det dunkende sted foran på hans boksere.

"Nå jaselvfølgelig Adebayo "

Han smilede og fulgte hende til køleskabet, hvor hun tog smørret ud, og derefter til vikturialskabet og tog olivenolie frem.

Kunne jeg låne en kniv til smøret, Madame Lafont? Og et håndklæde, for Vi vil ikke have rod på sengen! smilede han og stirrede ind i hendes øjne og slikkede sines tykke læber. "Dether bør kunne klare det problem. Thierry har ikke haft en nigeriansk pik oppe i sig før, og han har brug for at blive udviddet lidt af hensyn til sine Pod opgaver!”

Hun rødmede.

"Er der andre nigerianske drenge i Pod?" spurgte hun.

"Kun to andre og en yngre ghanesiske dreng, de andre er alle lokale afrikanske drenge bortset fra
de to udvekslingsstuderende "

" Oh! Jeg vidste ikke, der var andre hvide drenge ! i Pod "sagde hun.

" Nej, de er sorte - en afro-amerikansk, David, og LeRoy fra Jamaica. De har begge store nigger pikke, så det er derfor jeg har brug for at hjælpe Thierry i aften! Det vil være godt for ham, for de lokale drenge er alle yngre og ikke så store. De kan lide at pjatte derud af, men det er de ældre fyre, der tager sig mest af knepperiet . Alligevel vil Thierry få en travl uge, for der venter 15 sorte, der alle ønsker ham! Det er bedst jeg går op til ham nu Madame, det at tale så frimodigtt, har tændt mig igen! "

* * * * * * *

Smørret hjalp.
Adebayo lo da han drejede om hjørnet af trappen og kiggede ind i Thierrys værelse. Den hvide røv var der stadig lige op i luften lige der foran ham. Han havde glemt at lukke døren. Godt at tvillingerne er væk, tænkte han , men han fik hurtigt sit kamera og tog et billede af Thierry fra trappen inden han lukkede døren. Et til rektor og Pod at se i morgen, tænkte han.

Han gav den hvide røv et klask. "Jeg er tilbage Thierry boy, Vil du have - oliven olie eller smør? Din mor gav mig begge dele! Nu er hun klar til at score!

Thierry stønnede "Oh Nej !!! hvorfor har du fortalt hende det?"

"Hun forstår det nu , for Pod kommer til at komme herover i weekenderne, og der er ingen måde at holde det hemmeligt på. Hun er cool med det!"
Han gik hen og knælede over den hvide drengs ansigt og gned sine svulmende hvide boksere mod hans mund.

"Få den ud, dreng, og sut den!"

Thierry trak shortsene ned og trak den enorme sorte kølle ud,og sugede den tykke hjelm. Den sorte pik dunkede, og Bayo sukkede af glæde; han skubbede yderligere lidt ind.

"Tag den Boy! Ned i din hals!" Han lænede sig frem og slog den hvide røv igen, arbejdede derefter sin finger ind i den hvide drengs hul.
Thierry som nærmest havde mundkurv på
af det sorte redskab, som pressede ned i munden, følte Bayos finger glide lettere ind og indså, at han havde smurt hans røv med smør. Han stønnede da en anden finger sluttede sig til den første.

"Spred dine ben Boy!" Slapp af i røven, og Bayo smuttede en tredje finger ind, da Thierry spredte sine ben så meget han kunne.

Han flyttede væk fra drengens ansigt, trak sine boxershorts af og kiggede ned på den villige hvide dreng.
"Nu er du klar til det Boy!"

Han besteg drengen og kiggede i sengespejlet og så sin ibenholtfarvede muskuløse krop på toppen af den slanke blonde dreng. Han slog sin lange tykke
sorte pik på drengens hvide røvbalder, og derefter pressede han langsomt hovedet af sin pik ind i det smurte åbne hul. Han følte at drengen var temmeligspændt.

"Slap af dreng, jeg har tænkt mig at gøre det langsomt med dig -!! Det lovede jeg din mor"

Så pressede han sig langsomt yderligere ind. Han lå på den hvide dreng og kærtegnede hans blonde hår. Han drejede hovedet og kyssede ham på munden.

"Vær venlig at gå langsomt, Bayo, du er så stort!"

"Helt rigtigt Boy, men dit hvide hul er netop lavet til sorte pikke! Hvor mange sorte fyre har du haft deroppe indtil videre?

"Kun tre Bayo, fra Pod. Alle unge og ganske små men. Jeg mødte dem, én efter én, hver eftermiddag i sidste uge, ligesom du fortalte mig det. "

"God dreng! De har gjort et godt stykke arbejde på dig, men du skal åbnes noget mere , så du kan blive den bedste hvide kusse dreng i skolen! «
Han pressede sig ind til bare det halve af hans værktøj var inde, mens Thierry stønnede.

"Åh ja, knep mig, knep mig Bayo! Giv mig din sorte pik!"

"Sådan skal det være min dreng! Bayo pressede på og begravede hele den sorte pik i den hvide dreng, op til sine nosser.

"Arrggghhhh! Åh, vær sød at stoppe!!"

Bayo stoppede, da pikken var presset helt ind i det hvide hul ,. Han kyssede drengen og pjusket hans blonde hår og han følte at Thierry gradvist slappede af. Langsomt i starten begyndte han at kneppe ham. Dette var den bedste hvide dreng, han havde kneppet i lang tid, og han elskede den måde drengen accepterede sin rolle på.
Hullet greb ham hårdere, og han vidste, at han snart ville komme drengen var så stram.

"Tag min sorte pik Boy," og han udbyggede tempoet indtil han smækkede ind i drengen med al sin styrke. Sengegavlen begyndte at hamre mod muren, og nedenunder i køkkenet hørte Thierrys mor støjen fra fknepperiet.
En tåre løb ned ad hendes kind, men hun børstet den væk.

"Det er alt sammen til hans eget bedste," trøstede hun sig. ”Måske vil det komme til at hjælpe ham med at blive accepteret og elsket af sine afrikanske venner.” hun tænktepå, hvor stærk og atraktiv Adebayo var, og hvordan det ville være, at blive kneppet af en fyr som ham.”

Thierry følte sig som I himlen, da Adebayo skød sin store ladning dybt i hans røv. da Adebayo afleverede det sidste skug, kom Thierry selv helt spontant og sendte sin sperm ned i håndklædet under ham.

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:
http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/

Kommentar