Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvid dreng på sort skole del 3

(Hvid dreng på sort skole)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7640

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Onani og Skolesex
HVID DRENG PÅ SORT SKOLE
Del 3
COLIN I KLASSEN

Originaltitel:
From: pat roberts
Subject: Ebony High 6 Colins Progress

oversat af oleole13

Collin kom for sent til matematiktimen. Klassens drenge jublede ved hans ankomst.

Deres unge lærer den 22-årige Vusi Simalini kiggede forbavset på den unge blonde dreng. Hans blonde hår var pjusket, hans korte hvide trøje forkyndte at han var "Ebony High Ejendom", og de korteste løse blå satin shorts, med skolens logo. De viste det øverste af en Black Power hilsen på venstre balde, og udstillede halvdelen af hans røv. Vusi satte sig for at skjule sin voksende erektion for drengene.

"Gud," tænkte læreren, "det er endnu værre! Jeg kan se kurven af drengens røv disse shorts er så korte. Jeg ved ikke, hvordan hans pik og nosser kan blive inde i dem!"
Han vidste, at det var rektorens opfattelse af, at nye hvide drenge fra mere velhavende baggrunde nu skulle være, hvad han kaldte "klædt ned" og ydmyget fra de kom, men denne dreng var en åbenlys invitation til at blive voldtaget!

Han så på sin klasse. Der var en masse ophidset snak og latter. To af drengene i forreste række bøjede sig åbentlyst ned og kiggede op under drengens shorts. De grinede op til ham og en af dem løftede det blå satin for bedre at kunne se.

"Ikke nu Lolo! Tag din hånd væk!" Han omarrangerede diskret sin pik i sine jeans under dække af sit kateder.

"Du milde Herre," tænkte han, "der er over tredive seksuelt ophidsede sorte i rummet, lige fra han kom ind, og det omfatter mig!" Vusi Simalini tog sig sammen. Han er bare en normal skoledreng.

"Så du er Colin Green?

"Ja sir!"

"Sig Hej til Colin drenge, og byd ham velkommen til klassen!"

En kakofoni af drenge stemmer, nogle lyse andre dybe og i bas, hilste ham med begejstring!

"Nå Colin, sådan at komme for sent vil ikke blive undskyldt igen. Gå og sæt dig. Midt i Række 4, der er din tildelte pult".

Colin satte sig ned omgivet af glade smilende sorte drenge. Han så sig omkring. Godt at være sammen med drenge på hans egen alder, han mærkede, hvordan drengene var sexet! Han så på deres uniformer, mens de fortsatte med at stirre på ham – deres kridhvide skjorter og slips, som fremhævede de rene og smilende sorte skikkelser og stramme khaki shorts, med lange grå sokker. Han var optændt, han følte sig mere end nøgen i forhold til dem, men det gav ham en herlig stivert, hans pik pegede opad! Disse drenge var venlige og virkelig søde, nogle af de smukkeste gav ham opmuntrende smil og blink, som lektionen kom igang. Den lille engleblidt udseende dreng på hans højre side delte sin lærebog med ham og viste ham hvor de var. Algebra - og det så godt ud i forhold til det niveau jeg er nået til, tænkte han. Jeg skulle ikke få noget problem overhovedet her.

Det var, da hr Simalini ti minutter senere,vendte sig om for at skrive på tavlen, at englen ved siden af ham, som havde hjulpet ham med bogen, begyndte at tage på ham. Inden for få sekunder. Han kiggede ned og så en sort hånd på vej op i hans shorts. Han følte, at hans nosser blev nulret. Han vendte sig for at se på drengen for at stoppe ham, men den lille sorte dreng stirrede nu uskyldigt lige frem. Så sluttede en sig til fra den anden side og tog fat i hans pik.

De to drenge trakk i den og føler på hans nosser, og begyndte at malke den allerede vakte stivert.
Colin blev blussende rød i ansigtet. Han kiggede ned på de sorte hænder som gik op i hans shorts fra hver side, deres arme var mørke mod hans hvide lår. Synet fik ham til at gispe; hans vejrtrækning blev tung, og han vidste, at han ville sperme! Og så vidste drengene, at denne hvide dreng var nem. De ville have ham. En af dem gav et tommelfinger tegn til klassen, og der var en summen af drengenes stemmer,

Hr Simalini vendte sig om. Han så at Colin var rød i ansigtet, de alt for uskyldigt udseende sorte naboer og resten af klassen grinende, og han vidste præcis, hvad der foregik.

Han vendte sig for at skrive igen. Denne gang traken af Colins to bødler hans shorts ned. Så trak den første dreng dem helt af og ssendte dem til drengene ved siden af ham den anden dreng vendte tilbage til sin mission. Der var ingen undertøj til at udgøre et problem-- den hvide pik var deres, nøgen og hård. De havde ham. Han gned pikken hårdt mens den anden sorte nulrede drengens klunker og revne. Den sorte dreng bag ham holdt Colins arme fast, mens han løftede drengens trøje, og kneb hans brystvorter forsigtigt. Collin kiggede op, desperat efter at stoppe dem, men han så kun søde begejstret sorte drenge i hvide skjorter slips og khaki shorts, som så ham blive stimuleret.
Hr Similani havde travlt med sin tavle, og forklarede et par vigtige algebraiske formler. Drengene længere væk fra Colin rejste sig for at kunne se bedre. Den lille engel bearbejdede Colins pik og hev den op for at alle drengene kunne se, og det ophidsede ham meget. Colin skød sin ladning i 20 sekunder. Desperat efter at få udløsning efter masse voldtægten for kun en halv time siden(det var noget, der stod i det foregående kapitel), han blev ydmyget men alligevel tændt over at blive gjort til en forestilling for disse drømmeagtige sorte drenge. Hans sperm splattede på hans bryst og mave, men skød også op i hans eget ansigt og hår og op i det uldne hår på drengen bagved, der klemte hans brystvorter.

Drengene stoppede ikke, og resten af klassen var ivrige. To drenge foran ham stod op for at tage billeder på deres mobiltelefoner. Billederne ville nå rundt på skolen på mindre end en time, og i morgen, ville de have nået andre sorte skoler. Den nådesløse fortsatte gnidenk førte til en ny slutspurt af sperm, og mere driblede ud af hans pik og videre til den malkende hånd.

Så vendte hr Simalini sig rundt.
"Colin Green, hvad foretager du dig?"

I virkeligheden havde han ikke gjort noget, men hans pik havde - Similani kunne se den sivende og dryppende sperm, idet drengene foran Colin hjælpsomt flyttede væk for at han bedre kunne se. Hele klassen krammede hinanden i begejstring. Drengen, der havde onaneret ham, tørrede sin hånd af i Colins trøje, ligeglad med om han blev set eller ej.

"Kom herop Colin! Du vil blive straffet for det der !!"

Colin ville til at trække sine shorts op, men de var væk. Han så sig desperat omkring. Han havde ikke spor lyst til at komme op, han var ved at briste i gråd. En dreng i bageste rækken råbte "Her er de Collin! Grib!" Han smed dem bevidst forkert og de blev fanget af en dreng i front. Colin stod op tæt ved, nøgen og dækket af sperm. Hans pik var stadig stiv, han forsøgte at få fat i dem, løb op og ned mellem rækkerne af pulte til glæde for de uniformerede unge sorte drenge.

Klassen blev til sidst bragt til orden af en leende hr Simalini.

Bøjet over hr. Simalini skrivebord, på lærerens platform, var Collin ved at få sin første Ebony House prygl. Hans lærer havde fået ham til at tørre sig ved hjælp af den klud han brugte til tavlen. Han var klar over, at hans straf ville blive i fuld offentlighed; drengene elskede at se en hvid dreng få af spanskrøret, hvilket var grunden til at de havde iscenesat deres lille forestilling.

De stimlede sammen om katederet, som Vusi vidste, at de ville. Han lod dem gøre det. Hvorfor ikke? Da han selv var i skolefor bare et par år siden, havde han været til stede ved en af de første gange, at en hvid røv fik af spanskrøret foran sorte drenge. Han havde elskede det også, og
huskede det godt. Han flyttede drengen, så de alle kunne se. Han omarrangerede åbenlyst sin egen erigerede pik i sine jeans, og smilede til drengene. Derefter bevægede han sig hurtigt, ligesom en troldmand trækker en kanin op af hatten, med et snuptag, trak han de blå satin shorts ned. Der lød enjublen fra klassen, og en bølge af latter. Han så på Colins ansigt og så det rødme til rødderne af hans blonde hår. For at få maksimal popularitet ud af dette, og øge drengens YDMYGELSE, beordrede han:

"Spred dine ben, Colin og skub din røv op!"

"Men, sir ..."

"Ingen men! Han klappede drengens røv forsigtigt. Drengene lo lidt for meget, tænkte han. så spredte han drengens ben, og derefter de elfenbens hvide røvballer. Hvid slimet væske lækkede fra drengens hul.

"Han har fået sperm op i røven! Råbte en dreng i front. Han tørrede den med den af sperm gennemblødte klud. Ja, drengen må være blevet kneppet lige før han kom til klassen. Drengen er naturligvis en lideRLIG r kusseFYR.

"Hent mig mit spanskrør Temba!"
En lille sort dreng, i forreste række, løb for at hente det fra skabet.

"Du vil få fire slag for din første forstyrrelse af klassen, Colin. Forstår du?"

"Ja sir, men det er ikke fair sir!"

Da han slog spanskrøret over drengens nøgne hvide røv, vidste han, at han ikke ville gøre det lige så hårdt, som han ville, hvis det havde været nogle af de sorte drenge. Denne dreng havde cremet hvid følsom hud, ikke som en hoppende sort drenge røv. Men han ville gøre det hårdt nok til at få drengen til at spjætte godt, og forhåbentlig begynder at græde, som han kunne lide at høre det.

"Sir, men det er ikke fair sir! Jeg gjorde ikke noget. Det var ikke min skyld sir."

Til svar klappede læreren ham let på røvbalderner for at sikre sig målet. Han hævede detsmidige spanskrør høje og landede det fuldt på de hvide balder, der dirrede. Colin hylede, drengene JUBLEDE.
Han holdt en lille pause. Han vidste godt, at forventningen på slaget var værre end slaget selv. En tynd rød linje opstod på tværs af den cremede hvide hud.

Drengene klappede efter hvert slag, og sukkede når spanskrøret landede, og følte på deres hårde pikke i deres shorts.

Hr. Simalini strøg den hårde sorte pik i sine egne jeans og kiggede på sit ur. Kun fem minutter til pausen. Jeg vil lade ham ligge der!

"OK drenge, tilbage til jeres pladser. Nej, ikke dig Collin, du bliver liggende der !!"
"Lad dette være en lærestreg for jer drenge" han trykkede den hvide røv med sin stok. "Enhver forstyrrelse vil blive behandlet på lignende måde." Hvorvidt det betød, at han ville blive straffet for ting, de gjorde ved ham, var Colin ikke sikker på, men det lød sådan.

De minutter, indtil klokken var de længste Colin kunne forestille sig. Han kunne ikke tro, at lektionen bare gik videre, mens han lå med sin røv til udstilling foran klassen.
På det tidspunkt stod hr Simalini bag sit skrivebord, som Colin lå hen over, og pressede skridtet af sine jeans ind mod Colins ansigt; så lagde han sin bærbare computer ned på hans balder og læste for klassen derfra. To drenge i forreste række, som var placeret så de så lige mellem hans ben, sendte med hjælp af en elastik papirkramper mod hans nosser.

Da klokken ringede, og de pakkede sammen, passerede de ham alle grinende. Et par smækkede hans røv; Hr Simalini så intet.

Da de havde forladt klassen, dik Similani over og låsede døren. Så stod han ved Colins ansigt og trak sin tykke 9 tommer (22 cm) sorte pik ud af sine jeans. Det store pikhoved pressede på Colins mund, og Colin åbnede straks for at lade den komme ind. Mens han kneppede munden lænede Similani sig over og skubbed sin langfinger lige op i drengens hul, skide ærgerligt, for han ønskede, at kneppe drengen med sin pik, men efter at givet røven med spanskrøret og synet af drengen udstillet for klassen, var han næsten ved at sperme. Colin slubrede på sin unge lærers sorte værktøj og følte, at det begyndte at krampe. Da Colin tog mere af det massive værktøj ind, kneppede læreren hans mund hårdt og stønnede. Pælen blev skubbet ind og ud, dybt ind og ned i Colins hals. Pludselig fyldte hans lærers sperm hans mund. Instinktivt slugte han det.

Similani trak sit værktøj langsomt ud.

Slik den ren, dreng!"

Colin nøjedes ikke med at slikke den, men støvsugede den, så endnu en dråbe sperm kom ud af den.

"My oh my! Hvem har lært dig at sutte sort pik dreng?"

"Vores sorte nabo sir. Han er pilot sir. Jeg suttede ham efter skole, når jeg klippede hans græsplæne sir, og han lærte mig, hvad han kunne lide."

"Har han også kneppet dig?" sagde han og nussede drengens blonde hår.

"Åh ja sir"

"Tag dine shorts på igen dreng. Fremover vil jeg ikke give dig med spanskrøret. Du vil få eftersidning, så du kan sutte mig. Du vil få regelmæssig eftersidning’. Den mund er for god til at spilde på små drenge! Jeg kan forsøge også at kneppe dig. Nu løber langs og ikke lad mig se dig føre drengene på vildspor igen !!

Men sir !! ..."

Similani smilede. "Det var bare for sjov Colin!"

"Men det med spanskrøret var ikke en spøg sir!"

"Sandt nok, men de ønskede alle at se det – så bedst at at få det overstået nu. Nå, af sted med dig!

* * * * * *

Hans vagtposter, Rick og Thembani, veg ikke fra hans side hele aftenen og deres tilstedeværelse afskrækket alle. Næste omgangn var forbeholdt til efter lyset var slukket hos juniorerne, hvor hans beskyttere havde taget ham til Thembanis værelse og kneppet ham grundigt. En no nonsense, hård, stærk, disciplineret, hot sort pulen af en frisk hvid røv. De to høje zuluer havde hurtigt strippet ham, lagt ham nøgen på sengen, bemærkede hans striber på røVen og på skift kneppede ham hårdt med deres 22 centimeter sorte pikke. Der var ingen indledende opvarmings øvelser. De tog ham på alle fire på sengen. Deres tykke hårde sorte kød fyldte den unge hvide drengs røv for anden gang den dag. De skiftedes mellem hans røv og mund, idet de spidstegte ham, indtil han troede deres værktøjer ville mødes midt inde i ham. Det var betaling for deres muskler og bevogtning af en hvid dreng, der ikke syntes i stand til at passe på sig selv. Colin blev drevet i ekstase af de to super-store sorte værktøjer, der stak ind i hans hul næsten til hans navle.

"Fuck min røv, niggere! Knep min fucking hvide drengerøv! Åbn mit hul! Fyld mig med jeres varme nigger sperm!"

Mod slutningen sprøjtede hans hvide pik sin spermpå håndklædet, de havde lagt ham på. Han sov mellem dem, med Thembani 's hånd over den hvide røv og Colins arm over Rick brede sorte bryst. Natten havde været stille. Han sov i otte timer. De kneppede ham igen om morgenen.

Senere på morgenen var Colin i en engelsk klasse, han havde satt sig ned selv om hans røv gjorde ondt, og tingene var stille, da hans klasselærer, Vusi Simalini kom ind og undskyldte sig overfor engelsklæreren.
"Colin Green, du er tilkaldt til rektors kontor. Kom med!"

Fortsættes del 4 PÅ REKTORS KONTOR

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.

Kommentar