Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Colins nye uniform

(Hvid dreng på sort skole)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7855

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
HVID DRENG PÅ SORT SKOLE del 4
Colin får ny uniform
Personer: Colin, hans klasselære Vusi, rektor Musona, Pablo, skrædderen Hr. Bongo og dennes søn. LuCky

"Colin Green, du er kaldt til rectors kontor, kom med mig!" det var Colins klasselærer, der var kommet ind i en engelsktime.

Da de gik ned ad gangen, var Colin nervøs.
Vil han sslå mig, sir?

Det tror jeg ikke, men jeg er nødt til at fortælle ham, om din dårlige opførsel I går, og at du fik af spanskrøret. Han nævnte noget om, at skrædderen skulle komme for at fikse din nye uniform. Det vil du vist synes om, ikke?

* * * * * *

Ja, de ser godt ud på ham, men måske lidt stramme om klunkerne, til gengæld ligger pikken fint. Hvad siger du Vusi?

Colins Klasselære følte lidt forsigtigt på de hvide balder med tanke på mærkerne efter spanskrøret.

De viser hans bagdel rigtig fint, men nok lidt strammeom lårene, og som De siger, sir, så også for stramt om hans klunker. Han har kraftigere lår end de trettenårige sorte, som de her sikkert er lavet til.

De vil nok være for lette for knægtene at tage af ham, efter hvad der skete i din klasse I går Vusi.
Har De andre, vi kan prøve på ham Hr. Bongo?

Helt bestemt, der er mange, vi ikke har prøvet på ham endnu. Luckyræk mig den Brazilianske collection der henne.

OK far, men de er til drenge fra 11 til 13.

Godt, men lad os give dem en chance.

Colin havde været med hr Musona og Paulo i rektors kontor, med sin klasselærer og skrædderen, en congoleser i trediverne, og dennes søn Lucky. Med den hvide teenager splitternøgen, havde de diskuterede, hvordan han så ud som om, han var en butiks mannequin. Den frække Lucky havde skubbet og trukket den hvide pik ind og ud af de forskellige par shorts, mens de to lærere og skrædderen diskuterede ham i de mest intime og ydmygende detaljer.
De havde fået ham til at bøje sig ned, for at de kunne se, hvordan hans røv så ud, så skulle han sprede benene, så Lucky kunne se, om hans nosser var synlige, og han stod på hr Musondas skrivebord for at se, om nogen af de fem sorte let kunne trække hans pik ud. De har alle hevet i hans pik, indtil den var hård og øm. Når han var i nogle løsere shorts, havde den unge sorte fået den hvide pik hård ved at gnide lidt på den, så de kunne se, hvor meget den skubbede stoffet ud.

Lucky kæmpede for at få et par størrelse 11 år lyserøde satin shorts på drengen. Satinen omfavnede den hvide bagdel smukt, men pikken droppede hele tiden udenfor, og Lucky blev irriteret. Han slog pikken to gange, men det gjorde det kun sværere. Så skubbede han pik og kugler ind og fik et resultat med sømmen af shortsene ned midt på nosserposen, hvilket effektivt placerede kuglerne på hver sin side af sømmen, , og samtidig sikrede pikken

Oh godt gået Lucky! sagde Paulo, der kun havde sagt lidt mens han havde set drengen blive iført det ene par efter det andet, og derefter strippet igen og igen
Jeg tror, du har rettet dem fint ind, og du store gud, alt er vist så godt her på ydersiden, drengens pikhoved er så tydeligt, her, og hver kugle klart adskilt der. Disse vil være ideelle som hans formelle shorts hr Musondo. God satin strakt stramt hen over røvbalderne her. han gned drengens røv, og så gik hans hånd fra kugle til kugle,
Det lyserøde stof står i fin kontrast til hans hvide lår, og han gned hånden op ad indersiden af lårene, til den nåede nosserne.

Jeg tror, sagde Mr Bongo, at vi sætter et diskret skole logo på forsiden af shortsene, og den indbydende sentens: ”jeg har en drøm” tværs hen over drengens røvbalder.

Problemet Ejendomsretten kommer her på overdelen. Så trak han en ærmeløs matchende pink satin top over drengen, hvor sloganet: "Property of Ebony High Boys" var vist mellem drengens brystvorter, og derefter målte han afstanden til shortsene.

Vi har nu udstillet lidt over 25 centimeter af hans torso mellem hans t shirt og shorts.

Jeg tror, at alt er udstillet helt fint, tænkte rektor, mens han følte på drengens stive brystvorter gennem t-shirten.

Meget godt, meget godt, lav seks par hr Bongo, sagde rektor, men giv halvdelen af dem en lynlås både foran og bagpå så det kan give lettere adgang afhængigt af lejligheden og behovet.

Lucky, skrædderens søn, rømmede sig mens han gned sin congolesiske 23 centimeter sorte pik, der var blevet stiv ved al den manipulering med den hvide drengs pik, og nu pressede stoffet i hans løse shorts godt frem.

Helt fint, de vil være ekselente som den formelle uniform til en af vores bedst udseende hvide drenge. Colin
Green vil kunne være en atraktion ved for eksempel receptioner, middagsselskaber og besøg af afrikanske diplomater han vil være en fin reklame for EBONY HIGH. Til dagligt brug er det nok med de hvide bommulds, som vi tidligere valgte. Det spiller ingen rolle, at man kan se hans pik og nosser, når han sidder ned, der vil alligevel kun være drenge til stede.
Nu tror jeg så, det er tiden til en drink for alle os mandfolk.

Paulo skænkede whisky til Vusy, rektoren og skrædderen, og delte colaer ud til Lucky, Colin og sig selv.
Colin drak sin stående midt i lokalet i sine nu formelle shorts og den lille tanktop, og de fem sorte kunne ikke tage øjnene fra ham.

Lucky var den, der stirrede mest, og han sad med et frækt smil. Mens hans ene hånd var inde i hans bukser, hvor den strøg ned ad hans enorme sorte teenager pik.

Hr. Bongo mente, at nu var tiden inde til en lille venlighed.
Lucky er bare en helt almindelig afrikansk dreng med en drengs hormoner og seksuelle lyster, sagde han til rektoren, men jeg ved, at det presser på hos ham, og han har altid behov for et blowjob, efter han har haft besvær med at klæde de hvide drenge af og på.

Intet problem min herre. Lucky, du er lucky , tag det blanke halsbånd, vi havde fremme før, og remmen, og sæt det på Colin, så vi kan få lidt underholdning.

Hr, Bongo fæstnede halsbåndet om Colins hals, og rakte remmen til Lucky.

Lucky trak hårdt I den for at se, om den virkede. Så trak han sin lyn lås ned, og fiskede den præmiestore sorte pik ud.

Paulo fik fat i det kamera, som han havde brugt til at tage billeder af Colin i de forskellige klædningsstykker og af Lucky, mens han klædte Colin på-.
Han gned det prominent erigerede sorte værktøj med olie, så det ville reflektere lyset.

Han tog mange billeder af hvordan den blonde dreng blev ført rundt i lokalet ved hjælp af remmen af den storpikkede sorte teenager. Han kunne især godt lide et af en arrogant Lucky stående ved siden af en Colin på alle fire med Luckys fod plantet midt på ryggen. Lænket som han var, og til stadighed hånet og spottet af den congolesiske dreng havde bevirket, at Colinserektion var vokset lige så meget som Luckys.

Colin kom op på knæ dreng, beordrede rektor, få den sorte pik i munden! Kom i gang med den, dreng!

De fire sorte mænd overværede den blonde dreng knæle og bøje hovedet, bundet til den sorte dreng med den fantastiske pik nu lige foran ham. De kunne kunne ikke længere kontrollere deres begær, og efter rektorens forbillede, tog de deres egne pikke frem.
De så den blonde dreng modtagee halvdelen af det enorme kulsorte værktøj og bruge tungen omkring drengens helt uddenfor normale proportioner store pik, mems Lucky trak ham længere ind over sin pik med remmen.
Efter fem minutter på denne måde, var deres sorte pikke nu lige så hårde som Luckys. Rektoren var desperat efter at få udløsning.

Få de shorts af ham nu Lucky, vi vil ikke have dem ødelagt." Den unge sorte drenglod sig det ikke sige to gange, fik dem af i en fart, og følte på de cremede hvide balder, m Har du lyst til at kneppe ham Mucky, spurgte rektor. Drengen, og hans pik, nikkede.
Få ham hen over ryggen af sofaen og gør det!

Ed hjælp af remmen blev han trukket hen til den sofa, hvor hans onkel og tante havde siddet og nippet til deres te. Her blev hanskubbet over ryglænetmed røven højt i vejret. hans hvide røv højt hævet i luften.
Den mørkhudede sorte unge kravlede oven på ham og skubbede enden af sit gigantiske redskab i det udsatte hul. Colin tænkte, at selv efter at han var blevet åbnet af store Zulu pikke, at det congolesiske værktøj var for stort. Men drengen gik langsomtfrem, han havde kneppet hvide drenge før, og han vidste, at hans pik var svær at tage for dem. Gradvistpressede han mere og mere af den ind som et stempel i hullet. Colins mund var åben af stress og smerte. Men Den blev fyldt hurtigt af hans rektors pik. Begge sorte pikke kneppeed ham i takt, og Colin følte det enorme pres af pikkene, der dunkede i ham.
Paulo var på knæ, og suttede Vusi af. Hr Bongo skød sin ladning hen over den blonde drengs ryg. Men det var bare et ekstrashow mens Lucky afleverede sin sorte dreng-saft i den hvide teenager.

Paulo, nu er det tid til en ny drink, og Colin rejs dig op og fjern de pletter fra sofaen, og få så for himlens skyld de shorts på!

Fortsættes men nu med en anden dreng.

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Kommentar