Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Begyndelsen 4.

(Begyndelsen.)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 6536

Af: Fistboy.

Læs flere noveller af:
» Fistboy.

Skriv til:
» Fistboy
Begyndelsen 4.

Dengang var der noget der hed 0059, det var et telefon mødested, som mest blev brugt af bøsser til at arrangere sex møder. Mine klassekammerater havde ringet for sjov flere gange, men en tidlig aften sad jeg alene hjemme, og jeg og spændt røret og drejede nummeret. Der var stille, kun telefonens skratten kunne høres. Skuffet skulle jeg til at lægge røret på, da jeg hørte en sagte stønnen, og en stemme der hviskede "Er der en frisk ung fyr til flere?" Jeg turde ikke sige noget, men blev på linjen. Manden gentog spørgsmålet med hæs liderlig stemme, og det viste sig det var i min by det skulle foregå. Jeg tog mod til mig og svarede "ja" Han spurgte mig om min alder og hvordan jeg så ud, og om jeg havde prøvet at være sammen med flere fyre på en gang? "Ja" løj jeg, stakåndet af liderlighed. Vi aftale at han skulle hente mig på parkeringspladsen foran hallen kl. 21.00, der var det blevet tilpas mørk så vi ikke blev set, og tidligt nok så jeg kunne nå hjem igen til tiden.

Jeg stod i mørket ved hallen og ventede, jeg rystede af nervøsitet. Klokken var nu 21.15 og ikke skyggen af en rød Volvo. Jeg besluttede mig for at gå hjem, da jeg så et par forlygter dreje ind på parkeringspladsen. Bilen stoppede nogle meter fra mig, og jeg gik tøvende derhen. Døren blev åbnet, og en stemme sagde "Hop ind!" Jeg satte mig ind, og smækkede døren. Manden der kaldte sig Niels var omkring fyrre år, lidt kraftig og lugtede af cigaretter. Han svedte let, og var tydeligvis meget ophidset. Han fortalte at han havde nøglerne til nogle klub lokaler på det gamle stadion, og at vi nok skulle få det sjovt. Det gav et gib i mig da jeg mærkede denne fremmede mands store svedige hånd på mit bare lår, hans åndedræt blev hurtigere, og et øjeblik var jeg nervøs for om han nu også var i stand til at køre, men vi nåede helskindede frem til det gamle stadion midt i byen. Han parkerede omme bagved hvor det var helt mørkt, men jeg kunne dog se at der holdte 4 eller 5 biler i forvejen. Jeg fulgte efter manden i mørket. Han stod længe og fumlede med nøglerne, og det slog mig pludseligt hvor farligt det var det jeg havde gang i, ingen vidste hvor jeg var, og jeg anede ikke hvem denne mand var, og hvad der ventede mig derinde. I det samme fik han døren op, og vi gik ind. Vi gik ned af nogle trapper til kælderen, det eneste lys var de grønne "Udgang" skilte over dørene, vi gik længe, indtil jeg kunne se en tynd sprække af lys under en dør, og høre sagte mande stemmer. Jeg fortrød pludseligt at jeg var der, og havde mest lyst til at stikke af, men jeg kunne ikke komme hjem derfra, og jeg havde heller ikke nogle penge til at tage en bus.

Døren gik op, og inde i hvad der viste sig at være et omklædningsrum, sad 5 eller 6 mænd, som alle kiggede på mig da vi trådte ind. "Er du frisk på lidt sjov?" Spurgte en, og rejste sig fra bænken og kom over til mig, jeg kunne intet sige, men nikkede. De andre mænd rejste sig også, og begyndte at klæde mig af med famlende hænder, snart stod jeg helt nøgen. Deres grove hænder gramsede overalt på min krop, og jeg kunne mærke hvordan en med et ærgerligt støn kom inden han havde fået presset pikken op i min røv og spermen drev i tykke stråler ned af mit ene lår. Jeg blev nu beordret til at ligge mig på ryggen på bænken, og imens en holdt mene ben fast i et jerngreb, jog den første sin pik op i mig. Han var en af de yngre, og faktisk en flot fyr, omkring 35 og med en tyk vielsesring på venstre ringfinger. Han var tydeligvis biseksuel, og ikke interesseret i andet end bare at få noget røv, så han kneppede hårdt og kontant, indtil en anden fyr skubbede ham til side, og overtog mit hul, Det var Niels der havde hentet mig, Han var rød i hovedet og svedte nu kraftigt, Hans pik var stor og tyk, med tydelige blodårer løbende ned af siderne. Jeg mærkede pikhovedet mod mit hul, og i et langt sejt træk pressede han sig helt i bund. Han begyndte straks at pumpe hårdt, mens han lagde sig tungt ind over mig, jeg gispede efter vejret. Et øjeblik efter blev en pik presset mod mine læber, og videre helt ned i min hals. Jeg kunne næsten ikke få vejret, og blev grebet af panik, jeg ville rejse mig op, men blev holdt nede på bænken, en af mændene forsøgte forsigtigt "Slap lige lidt af!" men han blev mødt med tavshed fra de andre, og kort tid efter havde manden klædt sig på, og forlod lokalet. Tempoet tiltog, og jeg mærkede hvordan angsten langsomt fortog sig, og at jeg nød den konstante påvirkning af prostata, så meget faktisk, at jeg kort tid efter kom, uden at have rørt min pik. At jeg var kommet havde ingen interesse for mændene, de brugte på skift mit hul, som om ingenting var sket.

Der var nu gået noget tid, og som jeg lå på bænken, og stirrede op i de gullige loftsplader, med en pik i røven og en i munden, blev jeg overvældet af følelsen af at dette var min skæbne, at blive brugt, udnyttet, taget, jeg blev varm indeni, og min pik blev stiv igen, jeg løftede mine ben endnu højere, så manden kunne komme endnu dybere op i mig, jeg lukkede øjnene og stønnede hæst "Ja ja ja.!" I det samme mærkede jeg det første varme sprøjt mod mit ansigt, og hørte mandens liderlige brøl, derefter fulgte ladningerne, indtil jeg var helt dækket af sperm i ansigtet, det drev ned af min hals og dryppede fra min hage med på mit bryst, jeg tørrede spermen væk fra øjnene, og kunne se mændene hastigt klæde sig på, inden de forlod lokalet. Niels stod stadig nøgen, da jeg langsomt rejste mig fra bænken, han kom over til mig, og stillede sig bag mig, jeg kunne tydeligt mærke hans halvstive pik mod min udnyttede røv, han nulrede min brystvorter hårdt, og stak sin tunge ind i mit øre, det var ubehageligt, og jeg sagde at jeg skulle til at hjemad, men han blev ved, "Du trænger vist til et bad!" sagde han, og gik med mig ud til bruserne. Han stod bag mig, og jeg kunne mærke hans nu stive pik mod mit ømme røvhul, jeg sagde at jeg ikke havde lyst, og at jeg virkelig skulle hjem nu, men han holdt mig fast, og hviskede "Jeg gir dig 500 kroner!" og langsomt gled den fede, hårde pik op i mig igen, det gjorde ondt, og jeg forsøgte at vriste mig fri, men han hviskede bare "500 kroner!" Jeg havde aldrig haft 500 kroner før, så jeg bed smerten i mig. Sådan stod vi et par minutter, hans heftige åndedrag mod mit øre blev mere intenst, og med et mærkede jeg hans skoldhede pis fylde min røv, jeg gispede, og han holdt mig endnu fastere "Jaaaa, tag det hele din luder!!" Jeg var helt fyldt op, kun et par dråber undveg mit hul, da han trak sin stadig stive pik ud. Han gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig på knæ og sutte hans pik, den lugtede at røv og pis, men jeg tog den alligevel i munden, og suttede det bedste jeg havde lært. Den var så tyk, at jeg kun lige kunne få hovedet ind i munden. Nosserne var ligeledes kæmpestore, og hang tungt under den enorme pik, jeg slikkede dem, og Niels stønnede højt, og tog pikken i hånden "Åben munden!" kommanderede han, og jeg gjorde som der blev sagt, et stykke tid stod denne kæmpe mand over mig, ildrød i hovedet, dryppende af sved og spillede pik få centimeter fra min gabende mund.

Jeg var udmattet, men vidste at den eneste måde jeg kunne komme hjem på, var at føje ham, tage hele hans ladning i munden, gå med til hvad han ellers ville. På vejen hjem standsede vi både på P pladsen i skoven, bagved Brugsen og inden jeg fik lov til at forlade bilen med mine 500 kroner, havde han haft 4 fingre oppe i mig. Jeg løb hele vejen hjem, jeg havde set på uret i bilen at klokken var 04.15, så det var ikke nogen overraskelse at mine forældre sad i stuen og ventede på mig da jeg kom hjem. De var rasende, men efter en velkonstrueret hvid løgn, slap jeg med 14 dages stuearrest. Jeg fortalte aldrig Peter om denne episode, og de 500 kroner, gemte jeg så godt for at mine forældre ikke skulle finde dem og stille spørgsmål, at jeg aldrig fandt dem igen.
Kommentar