Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvid dreng på sort skole del 2

(Hvid dreng på sort skole)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7067

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Gangbang
HVID DRENG PÅ SORT SKOLE DEL 2
COLINS ANKOMST, del to.
Originaltitel:
From: pat roberts
Subject: Ebony High Part 5 Colins ariwal
Oversat af oleole13

Disse historier foregår på og omkring en kostskole et sted I Afrika, efter de lokale sorte har overtaget landene og styringen fra de hvide koloniherre. Jeg har valgt at beholde det engelske navn på kostskolen:” Ebony High”. Det betyder noget i retning af ”Ibenholt gymnasiet”,

Jeg anbefaææer, at du læser del 1 før dette, hvis du ikke allerede har læst det.

“Vi må sørge forl, at holde ham åben for nye muligheder, Paolo,. Hvis vi nurser ham for meget, skaber vi bare for mange restriktioner. Paulo, du må sørge for at sutte ham af i spisefrikvartererne, ikke.

Han skulle være i sikkerhed i timerne, bortset fra, at de nok vil drille ham, men der vil ikke være nogen vold. Jeg kunne tænke mig at have ham lidt for mig selv, måske engang i næste uge eller der omkring..”

”få de der to POD seniore til at bringe ham ned i omklædningsrummet efter ældste klasses idrætstime, og sig til Jerome, at jeg vil have ham til at lukke drengen op og kneppe ham forsigtigt med sin store nigger pik, så hullet bliver udvidet noget

Og det var netop, hvad der skete. Paulo iførte ham et par af de lyseblå satin Pod shorts, som skolen normalt reserverede til mere officielle begivenheder, som fx når de hvide drenge skulle serverer ved besøg af en guvernør eller lærermøder. De var de mest afslørende, som skolen havde, de gik kun til lige under klunkerne, og med vie ben, der viste endnu mere af hans hvide røv, end det foregående par. Og så en ærmeløs trøje, som kun lige dækkede hans brystvorter.
Du kan låne de her, indtil du får dine nye, sagde han, mens han forsøgte at anbringe drengens pik og nosser i udposningen foran . Men sørg for ikke at ødelægge dem, for vi skal aflevere dem igen.

Jeg er mere nøgen end nogensinde,, protesterede Colin.

Ja, ja, svarede Paolo, det er kum for et par dage, og så førte han ham ud til de to ventende store zuluer, som gispede og stirrede på denne slanke hvide dreng, som de var blevet udvalgt til at passe på. bulerne i deres bukser voksede faretruende, mens de gav hinanden hånd.

Hans to vagter førte ham ind I omklædningsrummet, hvor de første af de sorte seniorer lige var færdige med deres brusebad. Snart var han omgivet af dlinsende våde sorte, som begyndte at gnide deres pikke, mens de stirrede på ham.

Der var 15 store sorte pikke i rummet, og de pegede alle på ham.
Den største af dem, som så vidt Colin kunne se, også havde den største pik, kom hen til ham og bad ham meget venligt om at knæle ned foran sig. Han gjorde det, og da han lå på knæ foran det imponerende redskab, blev der helt stille i rummet., det var som om de opfattede situationen som nærmest religiøs, det at indvie en hvid dreng til sorte neger pikke. Den store førte sin pik hen til drengens ansigt, og gav ham 6-8 lette slag i ansigtet med den blodfyldte kølle.

Colin kiggede op og så rummet fyldt af store sorte kroppe, og han bemærkede, at hans to vagtere nu også var nøgne, og at de stod og gned deres stive redskaber. Nu mærkede han, at Jerome's velvoksne pikhoved pressede mod hans øjne, næse og læber. Han kiggede op på den slanke, glinsende muskuløse skikkelse, og så et venligt smil, et smil, som både ville opmuntre,men også lyste sejrsstolt. .
Langsomt åbnede den hvide dreng munden, stak tungen ud og slikkede den salte dråbe fra spalten i pikhovedet. Han syntes at skimte en sort skikkelse med et kamera, men var nu ellers helt fokuseret på det store pikhoved, som nu var på vej ind i hans mund,. Han gylpede.

Tag den, hviskede den høje sorte fyr, tag min store nigger pik, tag den ind i din mund. Du ved godt, at du gerne vil have den.
.
Han lukkede munden højere op. Den sorte fyr pressede på, og pludselig havde han det ibenholdtfarvede pikhoved inde i munden. Flere kameraer blinkede, og 15 sorte stave blev gnedet, mens de hviskede. I kor:

Sut den niggerpik hvide dreng, sut den godt, og smag nigger juice.

Pludselig blev noget, der lugtede gennemtrængende og skarpt, presset op mod hans næse.
Han følte sig døsig, men med et stærkt ønske om at sutte det store redskab, som fyldte hans mund. Han mærkede, at hans shorts blev trukket ned. En sort hånd skubbede den blonde drengs hoved længere ind over den sorte stang i hans mund. Han mærkede, hvordan flere hænder tog om hans røv og trak ham op. Nærmest smertefrit følte han, at hans røvhul blev åbnet, og hvad der måtte være en pik trængte ind. Han vidste ikke og kunne ikke se, hvem det var.

ÅH, ÅH, ÅH, ÅH, ÅH, DEN ER ALT FOR STOR, SIR. PLEASE, TAG DEN UD, SIR!

Slap af, dreng, den er allerede inde, jeg har dig på min niggerpik. Sut på den stang i din mund. Han suttede, og fik igen det der gennemtrængende noget mod sin næse. Han mærkede, hvordan pikken i hans røv pumpede hurtigere og hårdere og derefter aflevere sin sperm i den hvide røv. et kamera blinkede, og en ny frisk pik indtog pladsen i hans røv. Da Jerome så, hvordan en af hans bedste venner kørte sin lange tykke pik ind I den hvide røv, gryntede han og kom I ladnind efter ladning af tyk nigger sperm i den hvide drengs hals og mund. Jerome kyssede drengen på munden, og en anden pik afløste
Ham i Colins mund.

-----------
* * * * *

Det gjorde du godt, Jerome, sagde rector,idet han frøs billedet af Jeromes store redskab, da det første gang kom ind i Colins mund. Man kan altid stole på det store zulu redskab, og din tålmodige måde, at gøre det på. Jerome smilede og satte videoen i gang igen.

Gud, da jeg så den kønne hvide dreng tage dit store sorte redskab, var jeg lige ved at komme I bukserne. Han tog drengens godt brugte trusser fra skrivebordet, og snusede til dem.
mmmmmmmmm. de lugter stadig så godt.

Han rakte dem til den smart klædte unge mand, så han også kunne lugte til dem.

Han må have gået med dem i nogle dage, inden han kom her og Paolo tog dem fra ham.
Bagefter fik vi ham til at tage dem på igen lige her foran os, hvor han kom til at stå nøgen, der var to drenge her fra form fire, de var lige ved at sprænge deres bukser ved synet.

Nogle niggere hev dem af den stakkels fyr I haven og pulede ham, og han blev bragt tilbage her af to gartnere, som fandt ham.

Har Paolo suttet ham, sir?

Åh, det er jeg ret sicker på. Han sutter alle de hvide drenge, som stripper for ham. Det giver jeg ham lov til, for det gør ham lykkelig, og det indgyder de hvide drenge lidt selvtillid.

Paolo har suttet mig et par gange, sir, men han foretrækker små hvide pikke

OK, Jerome, den pik, du render rundt med, erdet svært ikke at få lyst til. Ved du, at det var derfor jeg gav dig så tit af spanskrøret, så jeg kunne se den dingle mellem dine ben.

Det ved jeg, sir, og det er derfor, jeg får lov til at tage den første tur med de nye hvide drenge.

Ved du hvad Jerome, jeg tænker på, at tage Colin med hjem en aften, når han er faldet til. For at servere ved bordet. Jeg tror, det ville være godt, hvis du kom med, så kunne I lave en forestilling til cognacen, hvor du pulede hans hvide røv med din store nigger pik på spisebordet

Gerne sir, så kunne De også vise videoen og kalde den Colins indvielse. Han kørte videoen lidt længere frem, og viste nu Colin i ikke andet end den lille trøje, hvor der på ryggen stå:
Ebony Highs ejendom. Og hvor han bedøvet af poppers blev spiddet i begge ender. på bordtennisbordet af to store pikke, to nigerianske seniore.
Kameraet fokuserede først på den hvide røv, så på hans ansigt. Derefter panorerede det hen over den tålmodigt ventende skare. Så zoomede det ind på de dinglende køller og de stive pikke, der dryppede af precum, på de der stod nærmest bordet, hårde og parate, så fokuserede det igen på den hvide røv og op til hullet, som blev pulet hårdt af nigerianerens 26 centimeter sorte pik.
Jerome spolede hurtigt frem, og viste nogle sorte pikke, som plaskede deres sperm på drengens ansigt og bryst, mens han lå på en bænk i omklædnindsrummet

Det er fantastisk, hvad disse hvide drenge går igennem, når de kommer her, sagde rektor, og for de fleste er det første gang, de bliver brugt af en sort, hvor mange, har han haft oppe?

Formentlig fem i røven, foruden mig og hans to vagter, og nok samme antal har mundkneppet am. Resten dækkede ham med sperm sammen med en ny klasse, der var så heldige at komme ind til omklædning, da det foregik.til sidst lignede han en kage, der er dækket af glasur.

Og han kan forvente mere i morgen, Jerome. Hvor er han nu?

Formentlig i sin klasse, klasseværelse 12. de har nok ventet spændt på ham, sir.

Fortsættes, ja hdet gør den i del 3, Colin i klassen.

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.

Kommentar