Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvid dreng på sort skole

Karakter: 4.4/7
Visninger: 8840

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
HVID DRENG PÅ SORT SKOLE
del 1
COLINS ANKOMST del 1
Original titel:
Ebony High Del 5 Colins ariwal
Fra: pat roberts

Oversat af oleole13
Disse historier foregår på og omkring en kostskole et sted I Afrika, efter de lokale sorte har overtaget landene og styringen fra de hvide koloniherre. Jeg har valgt at beholde det engelske navn på kostskolen:” Ebony High”. Det betyder noget i retning af ”Ibenholt gymnasiet”,

"God dag, vær så god at gøre jer det behageligt hr og fru Green, sagde Forstanderen Musonda mens
han guidede dem til den bløde pudefyldte sofa, mens hans sekretær, en smart ung sort på omkring 18 i en blå bomulds skjorte og hvide jeans rakte dem de to kopper te, han havde tilbudt dem. Jeg forstår, at de er Colins formyndere efter ? Hans forældres tragiske død?" ,
De nikkede.
"Ja, vi lever i Europa nu, ogkommer kun på besøg fra tid til anden, hvorfor vi ønsker at indskrive Colin på en god kostskole.

"Colin, kom og sæt dig her."
han pegede på en høj træstol i
midten af rummet.

Hvor jeg kan se ham, tænkte han. Ganske lækkert, han vil være en af de smukkeste hvide i vores skole. Han pjusket op iden 15-årige drengs krøllede blonde hår for at få ham til at slappe af og håbede, at hans egen store sorte
pik ikke var alt for synlig, som den voksede i hans bukser.

”vi er stolte over, at I har valgt Ebony High til Colin, og vi er glade for, at vi har været i stand til at finde et fuldt legat til ham fra en af vores sponsorer. Som I ved, er vi en traditionel sort skole - kun et par dusin af vores 550 drenge er hvide. På grund af det, sørger vi for, at de hvide drenge får al støtte og hjælp. Vi placere dem i en Pod bestående af omkring 15 sorte drenge, som de kommer til at kende godt. Faktisk kommer de alle til at kende hinanden meget godt. Det fungerer godt, og får de hvide drenge til hurtigt at tilpasse sig til alle de sortes aktiviteter. Og så vi kan holde øje med dem og hjælpe dem med at Identificere sig med deres gruppe. For let at kunne kende dem, bærer de hvide drenge fra tid til anden en særlig uniform, POD shorts og
t-shirts. Det er netop sådan et tidspunkt nu, her i starten af af semestret."
Eftersom Colin vil være kostelev her, vil han bo sammen med sine de af hans Pod kammerater, der tilfældigvis også er kostelever, i en sovesal. Omkring 150 af vores drenge er kostelever. Et medlem af mine medarbejdere har sit værelse nær sovesalen for at holde øje med dem, og to præfekter sover i et separat rum nær drengene. "

Disciplinen her i Ebony High er fast, men fair. Som De ved, har vi fysisk afstraffelse, og det er mere fortroligt for vores nye sorte drenge end de hvide. Men vi behandler alle ens, og alle bliver bedre drenge ved lejlighedsvis at få spanskrøret at mærke på deres bagdele!"

Colins formyndere lo lidt af det, mens de nippede til deres te. Colins ansigt blev lyse rødt.

Nå, tænkte hans onkel, med det generøse legat dens en gratis skole og en god en, bliver han nødt til at vænne sig til det, og det vil hjælpe ham i dette forandrede land.

Nogle andre spørgsmål fulgte, og var hovedsagelig om pensum og det racemæssige omskolings program, der nu var på plads til alle unge hvide mænd.

"Så, det var nok det hele", smilede han til Colins formyndere. Paolo, tage Colin ind i min indre kontor og hjælp ham i hans Pod uniform. Jeg vil gerne have, at hr og fru Green ser ham klædt i uniform, før de forlader os.

Han serverede dem mere te mens den unge sorte tog Colin med ud, og de andre gik igennem den formelle virksomhed for undertegnelsen af overdragelsen af den fulde og omfattende myndighed over Colin til skolen og dens guvernører, i form af pleje og disciplin.

I mellemtid i det indre kontor sad Paulo smilende i rektors stol. Han elskede denne del af optagelsen.

OK klæd dig af, Dreng!

Det hele?

Jep, det er jeg bange for. Vi vil holde alt dit tøj sikkert opbevaret, men du skal bære din nye uniform nu. Du vil elske det.

Han smilede, da han så den hvide dreng tage sin jakke, skjorte og slips af. Han stoppede der, og på et tegn fra Paulo, løste han sine shorts op og tog også dem af.

Er det nok, sagde Colin kun klædt i sine sokker og trusser.

Også de her,” sagde Paulo og slappede elastiken mod drengens mave.

Drengene i skolen må ikke bruge undertøj! Få dem af dreng!

Colin sænkede sine Bad Boy trusser, rød i ansigtet, mens den unge sorte stirrede på ham, som om han ønskede at spise ham. Hvilket i realiteten var præcis, hvad Paulo ønskede at gøre.

"Mmmmm meget meget flot!" Sagde Paulo,mens han så på den halvhårde hvide pik og de cremede hvide røvbalder.

"Giv mig dem, jeg vil holde dem for dig. Han strøg drengens hvide røv blidt, mens han tog trusserne. Han undersøgte de varme bløde bomulds underbukser inde og ude og snusede åbentlyst til dem.

Mmmmmm. Jeg tror, du har været en slem dreng i de her! Hans sorte pik voksede, mens han snusede til trusserne igen, inhalerende drengens mest intime duft, mens han kiggede på den nøgne hvide dreng foran ham

Her er din nye uiform sagde han rakte Colin en hvid t-shirt og hvide bomulds shorts.

Er det det hele?

Jep, men du vil hurtigt vænne dig til det.
Men kom først her over, jeg må kontrollere dig for tics og kropslus. Jeg er Ked af det, men det skal gøres ved alle nye drenge, før de tager skolens tøj på.

Chokeret men naturligvis lydig, gik Colin hen og stillede sig foran den unge sorte, hans talje var på højde med den sortes uldne hoved. Pludselig kunne han ikke gøre for det, men hans tanker gik tilbage til de tider, hvor deres havedreng havde suttet ham af i løbet af ferien.

Paulos fingres udforskning af hans kønsbehåring hjalp til. Hans 13 centimeters hvide pik sprang til fulderektion, mens blodet skyllede ham til hovedet.

Jeg er bare nødt til at tjekke den her,” sagde Paulo, idet han trak forhuden tilbage på den erigerede pik. Colin kunne ikke gøre for det men stak sin pik nærmere til den smart klædte sorte unge mands ansigt. På få sekunder begyndte Paulo at sutte ham hårdt.

Alle drengene i den her skole vil være efter din røv, hviskede Paulo ",men jeg kan lide hvide drenges krem "

Paulo malket hanen sagkyndigt og Colin skød efter få minutter sprøjt efter sprøjt ned i den unge sorte hals. Paulo slugte det hele. Han sugede den sidste dråbe og rengjorde forhuden med tungen. Så vendte han drengen rundt og slikkede hans søde røvhul.

Mmmmm, herligt hul, du har der dreng. Du skal nok blive populær hos disse Zulu drenge Men nu vil din pik gå ned! Det er Lige så godt i disse shorts. Få dem på nu , Dreng. Men husk, at når du gerne vil have din hvide pik suttet af, så kommerdu til mig!

Han åbnede døren og gik ud, mens Colin kæmpede med shortsene. Dette sted er vist ikke så dårligt, tænkte Colin!

Godt malket, vendte Colin tilbage til hovedundersøgelsen,og han følte sig nøgen og udstillet.

Forstanderens reaktion var nærmest et chok. Hr og fru Green var næsten ved at tabe deres tekopper. Colin var blevet forvandlet til en åben invitation til drengesex. Hans lange solbrune ben som started nede fra hans sneakers og lange strømper og fortsatte op indtil de bare lår forsvandt ind i buksebenene på de ultra korte og løse shorts. Den øverste del af lårene som ikke havde fået sol, var helt hvide og mælkeagtige, ligesom den nederste synlige del af hans balder. Mærkelig nok kunne man ikke se hans pik eller nosser.
t-shirten var stram og så kort, at den ikke nåede ned til bukserne.

Den unge sorte Paulo lod til at kunne lide synet, han klappede i hænderne og udbrød:
Åh herligt, absolut fantastisk. Vend dig om

Da Colin gjorde det, var synet af hans perfekte bagdel, som blev fremhævet af hans lange ben, et gribende syn, endda for fru Green, som aldrig havde kunnet lide sin nevø.
Skrevet hen over bagsiden af t-shirten i sort var ordene "Ebony High School Property", og i mindre bogstaver: "Hvis fundet bedes returneret ubeskadiget"

Colins onkel og rektor og Paulo, kæmpet med massive erektioner.

Hans onkel, som i årevis havde stukket sine hænder op i drengens bukseben, kunne ikke lade være med at forestille sig, hvor nem adgangen ville være i de her.

Forstanderens tanker gik straks til hans spanskrør, og til hvor delikate disse balder var,

Paulo, som bemærkede en våd plet på drengens shorts, kunne stadig mærke smagen af hans dejlige sperm og håbede på meget mere.

Hans tante, som kun var kommet med til Afrika I håb om at få noget sort pik, af hvilket hun havde en del erfaring, tænkte, at de her 500 sorte skoledrenge ville have let adgang til at bolle ham, endda med de der bukser på!
Hun havde altid ment, at han trængte til, at nogen ville give ham en ordentlig omgang.

Kun Colin selv havde betænkeligheder.

Sir, de er noget for korte, sir

Jahh, jeg ved ikke Colin, hvad synes De hr. og fru Green?

Jeg synes, de er I orden Colin, sagde hr. Green,

Oh, jeg tror, de vil fungere helt fint, sagde fru Green

De ser kortere ud, sir, end dem vi gav de to foregående drenge, men måske skyldes det, at han har så lange ben, sagde Paulo.

Jah, måske, sagde forstanderen, som var overrasket men fornøjet over formyndernes svar. De ser lidt korte ud, kom her hen Colin, og vend dig om.

Hans lange sorte finger følte lige under Colins nødder, og kørte videre under buksekanten til hans revne. Han gav Colins bagdel et lille klaps.

Vi tillader ikke vores drenge, der stadig vokser, at bruge underbukser, det kan skade deres udvikling, sagde han til hr, og fru Green. Vi vil prøve med et par lidt større shorts i morgen, vil det være i orden, fru Green?

Selvfølgelig, hr, Musonda, hvis de virkelig mener, det er nødvendigt. Colin har altid været glad for at gå i så lidt som muligt, og han hader at bruge slips og den slags.

Forstanderen smilede.

OK, Colin, det er på tide, du kommer op til din klasse. Drengene der er ved at sprænges af nysgerrighed efter at se dig.

Det kan du bande på, de er, tænkte hr. Green, de liderlige små sataner. De vil nok være i niggerhimlen i aften.

Paulo, ring over efter nogen fra Form 3"

Kort tid efter var der et bank på døren og to sorte drenge på Colins alder, men kortere og meget mørke, kom ind. De kiggede begge på Colin og kunne næsten ikke styre sig.. De rystede Colins hånd og slikkede sig om munden, mens de gloede på hans næsten nøgne krop. De bar begge den regulære skoleuniform af rødbrune blazere, hvide skjorter og skolen slips, sorte sko, grå sokker og stramme khaki shorts.
Hr Green kiggede på shortsene.
begge viste tydelige lange buler ned i det ene ben.

De bukkede formelt for hr og fru Green

Åh Colin, jeg tror, at indtil vi får ordne din uniform i morgen bør du tage dine trusser på igen. Paulo, du har dem, ikke?

Paulo tog dem uden videre op af lommen.

Tag dem bare på igen Boy! Han holdt dem op for ansigtet.
mmmm Bad Boy, ! Hva Colin? Det håber jeg ikke!"

Colin tog dem, og begyndte at gå hen til det indre kontor.

Nej dreng, gør det her, vi har ikke meget tid!"

Colin var forfærdet. Han så sig omkring, men så ingen støtte De ventede blot! Han trak sine shorts ned foran både, hans pik og kugler flippede ud, nøje overvåget af de to afrikanske drenge. Så tabte han trusserne på gulvet! Da han bøjede sig for at ssamle dem op, viste han sin hvide røv for forstanderen, Paulo og de to drenge.
Drengene begyndte at pule det med øjnene, deres hænder var på deres voksende buler.
Han trak trusserne på, og hans onkelmåtte tage en nødsituations slurk te.
Hans to klassekammerater var hjælpsomme med at trække Pod-shortsene på, men de trusser syntes ikke at gøre megen forskel. Han følte stadig, at han så mere nøgen ud i shortsene end uden dem.

OK Boys, sagde forstanderen, der fik sig samlet igen, og så frem til et hurtigt blow-job fra Paulo, Så kan I godt gå.

De to afrikanske drenge tog fat i Colins hænder e på hver side, og førte ham ud af døren .....

Colin var den morgen frisk hvidt kød for alle drengene.
I formiddagens lange pause klædte de ham helt nøgen i gården. Hans Bad Boy trusser forsvandt ind i en busk, hans Pod shorts også. En bande af ældre sorte drenge samledes omkring ham og "klapsede ham lidt", som de udtrykte det senere. I virkeligheden blev han slået, og slået,, spyttede på og endda pisset på. Tre af dem havde gruppekneppet ham foran en flok spottende sorte drenge før klokken ringede til en ny time.

Han blev fundet, ved bevidsthed, men skræmt, af to unge gartnere, der løftede ham nøgen op på det afklippede græs i deres trillebør, og kørte ham hen til chef kontorsbygningen.

Han tilbragte natten på infirmeriet, hvor han var blevet nussed om og badet af Paulo og den unge mozambiquiske sygeplejerske. Colin bemærkede, at begge deres sorte pikke var tydeligt aftegnet mørke mod deres hvide bukser. Da sygeplejersken fik ham til at stå i badet og badet den hvide pik og kugler, var han og Paulo, ude af stand til at kontrollere deres ophidselse, og havde begge ornaneret ud i badevandet.

Næste dag var han frisk som en fisk, efter at være effektivt suuttet ud af sygeplejersken, der slugte hele ladningen. Hele arrangementet tog kun to minutter, og derefter injicerede sygeplejersken en anti-tetanus dosis i Colins nøgne røv.

super klar, sagde Forstanderen "en eller anden grund drengen udstråler simpelt hen sexs

Vi bliver nødt til at plasere ham i en pod lige nu, sagde Paolo ellers vil han blive voldkneppet af hver eneste sort dreng i skolen - hvis han overlever så længe"

Du har ret -... Han har brug for beskyttelse Vælg et Pod for ham Paulo, med nogle stærke pålidelige drenge, selv om det betyder, at han ikke kommer iPod’en før ome to uger, selvom jeg vil have ham som fritgående kylling i et par uger. Pod giverham bareto stærke vagtposter for hans pauser. De kan så selv kneppe ham hele natten, så længe de beskytter ham.

Og det er præcis, hvad den tjenstvillige Paolo gjorde, og det er præcis, hvad de stærke pålidelige sorte drenge gjorde.

”The Young Lions” vil være godt, tænkte Paolo. Tyve af dem og ingen hvid drengder, siden deres sidste rejste til USA. Store stærke Zulu fyre, blandt dem nogle meget store , efter hvad han havde hørt! Bestående af et dusin unge Shona, Ndebele drenge, og tre Karanga. Så han ville få fat på to af de store zuluerne nu og så må Pod vente med at få ham senere.

Og de drenge, der havde angrebet Colin, blev Opsporet og spanket foran ham. Colin fik til en forandring en ringside plads, ,mens fire muskuløse sorte fik af spanskrøret på deres bare stærke sorte runde baldert, og deres store sorte pikke svingede frit, indtil de grædende bad om nåde.

"De vil ikke give drengen flere problemer! Sagde Forstanderen. Jeg ønsker, at vores hvide drenge bliver passet ordentligt. De er et skole aktiv. Ikke mere af dette ukontrolleredeknepperi igen. "

“Vi må sørge forl, at holde ham åben for nye muligheder, Paolo,. Hvis vi nurser ham for meget, skaber vi bare for mange restriktioner. Paulo, du må sørge for at sutte ham af i spisefrikvartererne, ikke.

Han skulle være i sikkerhed i timerne, bortset fra, at de nok vil drille ham, men der vil ikke være nogen vold. Jeg kunne tænke mig at have ham lidt for mig selv, måske engang i næste uge eller der omkring..”

”få de der to POD seniore til at bringe ham ned i omklædningsrummet efter ældste klasses idrætstime, og sig til Jerome, at jeg vil have ham til at lukke drengen op og kneppe ham forsigtigt med sin store nigger pik, så hullet bliver udvidet noget

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Kommentar