Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben

Karakter: 4.8/5
Visninger: 6337

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 1.: På egne ben.

Nedenstående historie er ren fantasi, men absolut noget jeg godt kunne tænke mig var virkelighed. Historien forestiller at være oplevet inden AIDS og HIV holdt sit indtog i verdenen, men jeg vil klart fraråde unge at prøve det samme uden behørig beskyttelse.

Dette er en fortsættelse af min novelle Ung og Pervers. Jeg er nu blevet 17 år og flytter hjemmefra. Flere af personerne i denne novelle er gengangere fra den forrige.

Efter at jeg nu i et par år har kommet sammen med Anna er vi blevet enige om at holde en pause. Jeg skal desuden flytte til Århus, hvor jeg skal på gymnasiet så derfor vil vi gerne give hinanden lidt frihed.
I samråd med mine forældre søgte vi et værelse eller en lejlighed i byen. Vi brugte ikke de almindelige annoncer, da min var lidt speciel, så vi valgte at søge på Scor. Annonceteksten lød: Ung slank fyr søger værelse/lejlighed i centrum af Århus. Jeg er opdraget hjemmefra og forventer at huslejen skal betales i form af arbejde, da jeg ikke har så mange penge til rådighed. Jeg er bifil og stiller mig 100 % til rådighed for min udlejer/lejere i min fritid.
Der kom en del svar men mange af dem blev hurtigt sorteret fra men til sidst faldt vi over et. Det var 2 fyre på hhv. 28 og 61 som boede sammen. De var begge meget frisindede, den ældste, som hed Egon var bestemmende og den yngste, som hed Bo var mere underdanig, dog kunne de begge godt være i den bestemmende rolle. Mor og far skrev tilbage til dem og vi aftalte at vi skulle se stedet den næstfølgende lørdag, og hvis det faldt i vores smag skulle jeg flytte ind med det samme.
Vi drog af sted lige over middag og nåede til deres adresse mit på eftermiddagen. De boede i en stor villa med ugenert have og det var Egon der åbnede døren da vi ringede på. Efter at have budt og velkommen gik vi indenfor hvor vi hilste på Bo. Egon var høj, slank og muskuløs, iført T-shirt og lædershorts, Bo var mindre og spinkel, ligeledes iført T-shirt og shorts, dog ikke af læder.
Mor var til lejligheden iklædt en næsten gennemsigtig bluse så man kunne ane hendes små flotte bryster. Dertil en kort nederdel, selvsiddende strømper og højhælede sko. Far havde et par pæne lyse sommerbukser og en skjorte på. Begge havde "glemt" undertøj.
Jeg var iklædt et par cykelshorts og en stram T-shirt.
Egon og Bo startede med at vise os det værelse jeg skulle have. Det var et dejligt stort og lyst værelse som lå for enden af en gang hvor også arbejds- og soveværelse var. Jeg havde mit eget te køkken og et lille badeværelse med bruser. Værelset var lækkert indrettet med nogle dejlige møbler, tv med video og dvd samt min egen stationære pc med internetadgang. Bo og Egons soveværelse var stort og indrettet med fitnessudstyr i den ene halvdel og en stor rund seng i den anden. Der var spejle overalt på vægge og i loft samt diverse kroge rundt omkring.
Badeværelset var også stort med både spa og badekar samt bruskabine. Her var der også spejle overalt.
Huset indeholdt desuden et stort spisekøkken, en stor vinkelstue med udgang til den lukkede have, et gæsteværelse med en dobbeltseng samt et stort værelse mere som var udstyret med alt indenfor S/M.
Her var træhest, gabestok, stort kors på væggen, kneppebænk til at blive fastspændt på, sling og et væld af legetøj i alle afskygninger. Mor og far nikkende anerkendende til Egon og Bo og sagde at det virkelig var et dejlig hus og at de gerne ville overlade deres søn til de 2 herrer.
Vi aftalte at jeg skulle betale 500,00 kr. pr. måned til kost hvorimod logi var gratis og skulle betales i form af arbejde og seksuelle ydelser.
Bo, som stod for det huslige, havde forberedt en lækker middag med en rejecocktail til forret og en dejlig rosa kalvesteg til hovedret. Vi fik en hel del vin til maden og efterhånden som stemningen steg, kunne far godt fornemme at han ikke kunne køre bilen hjem så de blev enige om at mine forældre overnattede til næste dag.
Samtalen blev mere og mere løssluppen blandt de voksne, jeg sad mere og lyttede, og efterhånden blev den naturligvis drejet ind på sex. Egon fortalte at han var bifil og at Bo var bøsse. De havde med stor succes tidligere haft unge mennesker boende hos sig og så frem til at lære mig nærmere at kende.
Mor og far fortalte ganske kort om mit ophold hos onkel og tante samt om hvordan de havde forsøgt at gøre mig til en lydig og underdanig ung fyr. Egon og Bo fandt det spændende og lovede at de nok skulle fortsætte det gode arbejde med mig. Og lille jeg sad bare og lyttede og turde næsten ikke sige noget.
Efter maden satte vi os i sofagruppen og fik serveret en rigtig dejlig irsk kaffe hvor der ikke var sparet på whiskyen og det satte stemningen yderligere et par grader i vejret. Efter lidt hyggesnak rejste Egon sig og spurgte min far om ikke lige han ville følge med. "Nå" tænkte jeg "så sker der nok snart noget". Mor snakkede videre med Bo og jeg kunne godt se at hun flirtede lidt med ham, men han virkede nu ikke så interesseret i hende og jeg kunne se det ærgrede hende lidt, men hun bed det i sig.
Kort efter vendte far og Egon tilbage. De havde nu skiftet til noget rigtigt lækkert SM udstyr. Remme krydsede deres brystkasse, bukserne var skiftet ud med nogle frække lædershorts og far havde et sæt håndjern i hånden. "Jamen dog", sagde mor "sikken da et par flotte fyre. Har I ikke noget jeg kan bruge også?"
"Jo" sagde Egon "Jeg tror at du er ca. samme størrelse som Bo så gå du bare ind og find noget til dig selv"
Bo virkede en smule beklemt ved at der var en kvinde til stede, men Egon og far var rigtigt blevet opstemte og de bad mig om at rejse mig op og trække mit tøj af. Jeg adlød selvfølgelig og stod snart splitternøgen midt på gulvet med min glatbarberede pik strittende lige ud. Egon kom hen til mig, nev mig lidt i brystvorterne, gik lidt rundt omkring mig og klaskede mig pludselig bagi. Jeg blev helt forskrækket og gav et lille hyl fra mig. Egon syntes åbenbart det var spændende for han fortsatte med at klaske mig bagi mens han samtidig nev mine brystvorter.
Bo havde rejst sig og begyndte at smide tøjet også. "Er han ikke lækker" spurgte Egon og Bo svarede bekræftende.
Mor kom tilbage men det eneste hun havde fundet som passede hende var en strap-on med en rimelig stor sort pik som hun havde spændt omkring sig. Hun var godt nok rigtig lækker som hun stod der. På en måde spinkel at se på med hendes slanke liv, lille frække røv og små bryster, men på en anden måde frygtindgydende med en stor stiv pik mellem benene.
"Nå, lad os se at få ham ind i rummet så vi kan lege lidt" sagde Egon og far tvang mine arme om på ryggen og satte håndjernene på.
Jeg blev så ført ind i SM-rummet hvor mine arme blev løsnet og jeg blev placeret i gabestokken hvor jeg kom til at stå foroverbøjet med begge arme og halsen lukke fast.
De 4 voksne stod foran mig og når jeg løftede hovedet kunne jeg se dem. Fars pik kendte jeg, Egon havde en ret normal pik, helt glatbarberet. Mors gummipik så også ret normal ud men Bos pik var simpelthen stor. Stor og tyk han den ned mellem hans ben. Jeg gøs ved tanken om at jeg skulle have den op i min røv.
Egon mente at Bo havde været lidt uhøflig, specielt overfor mor, så han fik besked på at sætte sig foran hende og sutte hendes gummipik. Jeg kunne se at han normalt adlød for han satte sig med det samme og gjorde som han var blevet befalet. Egon og far stod og kælede lidt for hinanden hvorefter Egon bad mor om at lægge sig på kneppebænken. Hun lagde sig på ryggen og Bo blev kommanderet op over skrævs på hende og gummipikken blev styret op i hans røv.
"Knep så" sagde Egon og Bo begyndte at bevæge sig op og ned over pikken. Mor rakte frem og tog et godt tag i hans store pik som voksede til usandsynlig størrelse i løbet af ingen tid.
Far havde i mellemtiden hentet en pisk og stillede sig bagved mig og begyndte at piske min stakkels røv. Han viste ingen nåde, men vidste dog hvor langt han kunne gå med mig.
Egon havde stillet sig ved siden af kneppebænken så mor kunne sutte på hans pik og hun sugede begærligt hans gamle stive pik ind i munden.
Bo red vildere og vildere på mor og far piskede videre på mig.
Efter at Egons pik var blevet suttet stiv af mor gik han hen bagved mig og pressede den spytvåde pik op bagi mig. Åh hvor var det dejligt at mærke en pik. Han kneppede mig i langsomme, dybe stød alt imens far stillede sig foran mig at pressede sin pik ind i min mund. Det var så dejlig at stå helt pacificeret og få pik i hoved og røv. Jeg glemte alt omkring mig og nød det i fulde drag. Pludselig stoppede Egon med at kneppe mig og trak sig ud af min røv og så mærkede jeg noget stort, kæmpestort presse sig vej op i mig. Det gjorde afsindigt ondt og jeg fandt ud af at det var Bo der var i gang med mig. Han pressede og pressede og til sidst gled hans hoved ind. Han holdt så en lille pause så jeg fik chancen til at slappe lidt af og så pressede han videre. Længere og længere gled hans store pik op i mig og til sidst kunne jeg mærke hans mave på mine baller og så vidste jeg han var helt i bund. Smerten blev lidt efter lidt afløst af velvære og da han forsigtigt begyndte at kneppe mig var det bare dejligt. Han tog et godt tag i mine hofter og bevægede pikken helt ud og helt ind i lange seje træk. Så mærkede jeg en varm mund omkring min pik og da jeg kunne se både far og Egon kunne det kun være mor og snart genkendte jeg også hendes sugende mund. Egon satte sig på knæ foran mig og far satte sig bagved og stødte sin pik op i ham og begyndte at kneppe ham lige foran mig. Jeg var simpelthen ved at gå til af liderlighed og da jeg mærkede at Bos pik blev endnu større inde i mig og han pumpede sin sperm dybt inde i min røv kunne jeg ikke holde mig mere og tømte mig i min mors mund. Hun slugte begærligt det hele og vendte så sin opmærksomhed mod far og Egon.
Med et listigt smil om munden stillede hun sig bagved far og pressede gummipikke op i ham samtidig med at han kneppede Egon. Bo låste gabestokken op så jeg kom fri og jeg gik hen til de 3 liderlige mennesker på gulvet og nød synet. Far stønnede højere og højere og jeg kunne også høre at Egon var ved at være der så jeg lagde mig på ryggen og skubbede mig ind under Egon og fangede hans pik ligesom spermen væltede ud af den. Begærligt slugte jeg det hele og så trak far sin pik ud af Egons røv og styrede den ned i min mund hvorefter han også tømte sig. 2 lækre portioner på under 1 minut. Det var bare dejligt men vi var ikke færdige endnu. Mor skubbede far og Egon væk og satte sig over skrævs over min mund og jeg begyndte at slikke hende. Det varede heller ikke længe inden hun kom i en af sine velkendte, sprøjtende orgasmer som jeg også bare labbede i mig.
Først nu opdagede jeg at gulvet var belagt med gummi og at der var et afløb i det ene hjørne men det viste sig hurtigt at være meget praktisk, da de alle 4 (naturligvis efter forudgående aftale) stillede sig henover mig og begyndte at overpisse mig. Pisset plaskede ud over hele min krop og mit ansigt og jeg forsøgte at fange strålerne og drikke så meget jeg kunne. Da de til sidst var færdige hentede Egon en slange med bruser og overbrusede mig og gulvet med dejligt varmt vand og det hele løb ud i afløbet.
Herefter gik vi alle i bad, jeg sagde pænt farvel til mor og far og så var det sengetid. Jeg lå dog længe vågen og tænkte på dagens oplevelser og på hvad der ventede mig i fremtiden, men det ved i meget mere om når i får de næste afsnit af denne novelle.
Kommentar

Navn:Drengliderlig
Dato:26/04 2013
Er vild med denne novelle serie:)