Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min bustur

Karakter: 5.3/10
Visninger: 7354

Af: Geinoai.

Læs flere noveller af:
» Geinoai.

Skriv til:
» Geinoai
Tags: Bareback, Offentligt, Analsex, Aldersforskel og Første gang
En historie fra det virkelige liv, tilsat lidt fri fantasi. ;)

Jeg var 15 år og jeg tog ofte bussen fra min hjemby til nabobyen eller omvendt.
Busserne dengang (sidst i 60’erne) var forsynet med en bagperron med ståpladser. På denne bagperron var der et lille indelukke mellem en skilleplade ved bagdøren og bagruden hvor man kunne stille sig og være næsten helt gemt fra de andre passagerer. Her stod jeg som regel, det var ”min plads”.

Der stod jeg også denne sommerdag hvor jeg skulle af sted til nabobyen for at besøge en af mine skolekammerater som nu var flyttet. Der blev hurtigt fyldt godt op i bussen og bagperronen var næsten proppet før vi havde forladt byen. Ved siden af mig stod denne voksne mand som jeg havde lagt mærke til før, han var egentlig en flot mand med fuldskæg og en flot stærk kropsbygning, han var altid iført en cottoncoat, også denne i øvrigt varme sommerdag, det havde godt nok undret mig hvorfor han altid havde den på, men jeg tror jeg fandt ud af hvorfor denne dag.
Jeg stod i T-shirt og mine korte bukser som var rigeligt store, denne dag havde jeg undladt underbukserne, det var jo meget varmt så det var godt med maser af luft omkring nosserne, det var et par af den slags shorts uden indvendige trusser.

Jeg stod med ryggen mod manden og kiggede ud af vinduet, han havde fået klemt sig ind bag ved mig hvilket ikke undrede mig specielt, der var temmelig mange mennesker med, men pludselig mærkede jeg en hånd på mine baller, jeg skulle lige til at protestere, men det føltes dejligt frækt og spændende at en fremmed mand tog mig på røven. Jeg havde tit fantaseret om at blive bollet, men jeg havde kun prøvet med agurker og den slags, det havde altid givet mig en gevaldig stiv pik og en dejlig udløsning når jeg spillede pik med noget oppe i røven til at stimulere mig. Nu stod jeg her i bussen og kunne mærke en fremmed mands hånd på mine baller og jeg kunne mærke min pik vokse faretruende.
Jeg var nød til at lirke min pik lidt på plads så den kom til at vende opad, det tror jeg manden tog som en accept, for pludselig kunne jeg mærke hans hånd på vej op under det ene bukseben. Det var tydeligt at han kunne lide, at jeg ikke havde underbukser på og ret hurtigt havde han fundet vej til mit hul som han forsigtigt nussede med en finger. Jeg var stang liderlig og kunne ikke lade være med at undslippe et lille forsigtigt suk. Endnu en bekræftelse til manden, han følte sig nok helt sikker i sin sag, mens jeg var nærmest paralyseret at liderlighed og overraskelse. Jeg ved ikke hvor lang tid vi stod sådan, men pludselig var hånden væk og der gik uendelig lang tid, som nok kun var få sekunder, før jeg kunne mærke hånden igen, den fandt hurtigt ind til min sprække igen og jeg kunne mærke 2 fingre som forsigtigt skilte ballerne fra hinanden. En 3. finger fandt vej til mit hul og nu vidste jeg hvorfor hånden pludselig var forsvundet før, manden havde på en eller anden måde fået noget creme på denne 3. finger som han nu ganske forsigtigt smurte rundt om mit hul. Fingeren bevægede sig ganske langsomt længere ind i mit stramme hul som stille og roligt åbnede sig mere og mere. Hånden forsvandt igen og kom snart tilbage med mere creme, nu var det nemt for manden at få fingeren op i mig, jeg kunne mærke at han passerede ringmusklen og langsomt begyndte at fingerkneppe mig. Lidt efter prøvede han med to fingre og efter lidt tålmodigt arbejde havde jeg pludselig to fingre oppe i mig: nu var jeg voldsomt liderlig, men samtidig var jeg stærkt bekymret over hvad de andre passagerer mon tænkte. Vi stod dog så tæt, så ingen åbenbart kunne se hvad der foregik ”dernede”.

Jeg måtte tvinge mig selv til, ikke at komme med afslørende lyde eller ansigtsudtryk. Jeg følte mig efterhånden temmelig åben i mit hul, manden havde intet besvær med at få fingrene op i mig. Min pik leverede en masse presperm så pikken kunne let og uhindret gnide frem og tilbage mod buksestoffet. Det virkede nærmest som at spille pik, men blot uden at røre med hænderne. Dem brugte jeg til at holde godt fat i gelænderet som man jo skal gøre når man står op i bussen. Manden trak sine fingre ud af mig og tog i stedet fat i min ene balle som han nærmest løftede lidt op. På den måde blev jeg tvunget til at løfte mit ene ben lidt så jeg næsten kun stod på et ben. Pludselig mærkede jeg hans pik mod mine baller, han må på en eller anden måde have fået lirket pikken ud af bukserne, det var måske derfor han havde cottoncoaten på så den kunne skjule hvad han foretog sig. Det lykkedes ham at få dirigeret hans pikhovede i stilling ud for mit hul og nu kunne jeg mærke hvordan min røv langsomt blev udvidet af hans indtrængende pik. Der gik lang tid hvor hans pik ganske langsomt kom længere og længere ind i mig indtil jeg kunne mærke at hans pikhovede passerede ringmusklen. Bussen kørte over et bump og jeg faldt ned på den fod som ellers kun rørte gulvet med tæerne. Med et var hans pik trængt helt ind i mig og jeg kunne ikke undertrykke et højlydt gisp. Jeg ved ikke om nogen lagde mærke til noget, jeg lukkede øjnene og forsøgte at vænne mig til at have en voksen mands pik langt oppe i min røv.

Manden begyndte langsomt at bevæge pikken frem og tilbage, jeg stod på tær med strittende røv, jeg følte tydeligt mandens pik mod min prostata og min produktion at presperm blev stærkt forøget. Mandens kneppebevægelse forplantede sig til min egen pik så jeg følte jeg spillede pik i mine bukser. Jeg kunne mærke at jeg snart ville komme, jeg kunne simpelthen ikke holde det tilbage og pludselig kom jeg i en voldsom orgasme og jeg kunne mærke min sperm vælte ud og ned ad pikken, videre ned om nosserne og ned ad det ene ben. Min ringmuskel trak sig sammen om mandens pik og det må have givet ham lige præcis den stimulering der skulle til, for pludselig stødte han til og jeg kunne mærke hans pik voksede en lille smule. Han holdt mig fast i et jerngreb mens han afleverede sin sperm langt oppe i mig. Jeg kunne høre ham puste som om han lige havde udført noget hårdt arbejde, men han sagde ikke noget. Vi stod sådan med hans pik inde i mig, nogle minutter, jeg kunne mærke hans pik blive mindre og langsomt glide ud af mig. Til sidst poppede den helt ud og nu kunne jeg mærke hans sperm langsomt glide ud af min røv og ned ad benene. Han må have afleveret en ordentlig mængde sperm i mig, for det føltes som om der blev ved med at komme sperm ud af mig. Manden trak sig pludselig væk og inden jeg fik set mig om, var han stået af ved næste stoppested. Jeg fik samlet mig sammen og forsøgte at finde ud af, om nogen mon havde set noget, men det så mærkelig nok ikke sådan ud. Derimod kunne jeg tydeligt se, at jeg havde en masse sperm ned ad benene og jeg havde tydelige pletter på mine bukser. Jeg måtte se om jeg kunne liste væk ved endestationen hvor jeg alligevel skulle af, måske kunne jeg komme ind på det offentlige toilet og gøre mig lidt i stand.

Fortsættes
Kommentar