Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Endestationen

(Min bustur)

Karakter: 5.7/3
Visninger: 5398

Af: Geinoai.

Læs flere noveller af:
» Geinoai.

Skriv til:
» Geinoai
Tags: Bareback, Offentligt, Analsex og Aldersforskel
En historie fra det virkelige liv, tilsat lidt fri fantasi. ;)

Fortsættelse af ”Min bustur”

Jeg stod på bussens bagperron og glædede mig til at komme frem til endestationen så jeg kunne komme på toilettet og få vasket al det sperm af. Jeg var blevet kneppet for første gang i mit liv og jeg kunne tydeligt mærke at min røv ikke var vant til sådan en behandling, den var øm og jeg havde stadig svært ved, at undgå at slippe lidt af den sperm ud der stadig var oppe i mig. Jeg havde i hvert fald en klar fornemmelse af at noget hele tiden løb ned mellem mine baller og videre ned ad benene. Jeg forsøgte at kigge efter om det kunne ses, men for det første var der ikke plads i bussen til at jeg kunne kigge ordentlig efter og for det andet var der ikke så meget jeg kunne gøre ved det.

Endelig var vi fremme og jeg ventede til alle de andre passagerer var stået af så jeg kunne komme ud uden at nogen behøvede at være bag mig. Det lykkedes mig heldigvis at komme de 200 meter over til det offentlige toilet og heldigvis var der ledigt. Toilettet var et af den slags hvor der er toilet og håndvask i samme rum, adgangen til toilettet sker fra en lille ventesal.

Nu kunne jeg endelig vurdere ”skaderne”. Jeg havde godt nok en hel del sperm ned ad benene og jeg havde også en del pletter på bukserne. Jeg kom hurtigt ud af bukserne og fik pletrenset dem så godt jeg nu kunne, op på knagen med bukserne og så var det benenes tur. Det tog lidt længere tid at få tørret spermen af, jeg havde sperm på begge ben og helt ned til strømperne. Strømperne måtte vente til jeg engang kom hjem, men min T-shirt havde mærkeligt nok også fået nogle pletter, måske i mine forsøg på at tørre mine ben. Af med T-shirten og i gang med at rense pletter af. Nu kunne den også lige hænge lidt til tørre mens jeg tjekkede mit røvhul.
Hvis jeg satte det ene ben på toiletkummen, kunne jeg lige netop se mit røvhul i spejlet. Det var helt vådt og stadig lidt åbent, jeg forsøgte med min finger og fandt hurtigt ud af, at mit hul stadig var temmelig velsmurt. Det var let at få min finger ind og selv om jeg var øm i røven var det dejligt at mærke den stimulering min finger gav. Min pik begyndte at røre på sig, jeg fantaserede mig tilbage til bussen hvor manden kneppede mig og jeg fik lynhurtigt stiv pik. Nu stod jeg her med min finger godt oppe i mit røvhul som jeg egentlig bare skulle vaske, og en temmelig stiv pik. Pludselig gik døren op!

”Nå da knægt, fik du ikke nok i bussen?” Jeg for sammen og var nærmest i chok. Der stod en mand i slidt arbejdstøj med værktøj stikkende op af lommerne. Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige eller gøre, her stod jeg splitternøgen (på nær sko og strømper) med stiv pik og strittende røv og kunne ikke andet end at afvente. ”Tag det roligt, jeg vil dig ikke noget ondt, jeg ville bare se om du var OK” Manden måtte have kunne fornemme min paniske angst, jeg fik langsomt kontrol over mig selv og forsøgte at skjule min stive pik, som af en eller anden mærkelig årsag ikke ville lægge sig. ”Jamen jeg skulle bare….. Undskyld, jeg troede jeg havde låst” Fik jeg fremstammet. ”Jo det havde du, men sådan en lås kan nemt åbnes med en skruetrækker” Sagde manden. ”Jeg var med samme bus som dig, jeg stod faktisk lige ved siden af dig og ham der kneppede dig. Jeg må sige, at det var fristende at deltage, men det var nok ikke gået så godt, men nu er du måske klar til endnu en tur?”
Der var vist et retorisk spørgsmål, i hvert fald lynede manden op en tog en halvstiv pik ud af bukserne. Han satte sig tilbagelænet på toilettet, og fik ret hurtigt sin pik til at blive helt stiv. Jeg stirrede benovet på hans pik, den var enorm stor, i hvert fald i forhold til min egen. ”Kom her og sut min pik knægt”. Jeg havde selvfølgelig aldrig prøvet at sutte en anden mands pik, jeg havde eksperimenteret med at sutte min egen, selvom det var lidt besværligt, kunne jeg faktisk få udløsning i min egen mund, men denne pik var kæmpe, jeg var ikke sikker på om jeg overhovedet kunne gabe over den. Jeg bukkede mig over den og startede med at slikke pikhovedet. Det var noget han kunne lide, kunne jeg tydeligt fornemme. Han stønnede liderligt og lagde sin store hånd på min nakke så jeg nærmest blev tvunget til åbne munden på vid gab og tvinge hans pik ind. Jeg kunne lige netop have hans pikhovede i munden, men han pressede mit hoved længere ned omkring hans pik. Samtidig fik han med sin anden hånd fat i mit ben og nu trak han mig nærmere og op på siden af ham så han kunne lade sin hånd fortsætte op ad mit lår og over min balle som han tag et godt greb i. Jeg var ved at kløjes flere gange i hans kæmpe pik, men alligevel fortsatte jeg med at tage imod hans pik som nærmest kneppede mig i munden.
Jeg kunne mærke en finger nærme sig mit røvhul, og stille og roligt forsvinde ind i min røv som stadig var godt smurt af spermen fra tidligere.
Pludselig slap han taget i min nakke for i stedet at tage fat omkring mig og løfte mig op på hans skød. Han dirigerede mig hen over hans pik indtil jeg kunne mærke pikken ud for mit røvhul. Stille og roligt lod han mig glide ned over pikken, selvom jeg lige var blevet kneppet i bussen og stadig var godt velsmurt, var det ikke helt nemt at få hans pik ind, men det lykkedes og jeg kunne mærke hans lår mod mine baller. Jeg sad nu på hans skød med hele hans kæmpe pik inde i mig. Min egen pik var stenhård og dryppede masser af presperm.
”Tag fat om nakken på mig knægt”. Jeg gjorde som han sagde. Så rejste han sig med mig siddende på hans pik og mine ben strittende ud til begge sider. Jeg foldede benene rundt om ham og nu begyndte han at kneppe mig. Han havde et godt tag i mine baller, så han kunne selv bestemme farten, jeg kunne bare tage imod. Det gjorde jeg nu med stor fornøjelse, for anden gang i dag blev jeg kneppet, jeg kunne mærke, at jeg var meget tæt på at få udløsning. Jeg kunne også fornemme at han var tæt på, for han kneppede mig hurtige og hurtigere og stønnede højere og højere. Pludselig kunne jeg ikke holde mig mere, jeg sprøjtede i lange seje stråler op ad min mave og ramte mig selv i ansigtet. Min røv træk sig sammen i takt med min orgasme og det må have givet manden det sidste der skulle til, for jeg kunne mærke at hans pik voksede inden i mig og så holdt han mig i et jerngreb mens han borede sin pik helt i bund hvor han aflevere sin sperm. Han pumpede mig op med sperm, sådan følte jeg det, for det virkede som evigheder før han endelig havde tømt sig helt. Langsomt slappede han af og jeg kunne til sidst lade ham glide langsomt ud af mig. Det lykkede mig at lukke min røv sammen så jeg beholdt hans sperm inden i mig, måske var jeg ved at komme i træning. Tanken om at være fyldt op med en mands sperm gjorde mig næsten liderlig igen.
”Nu må du nok hellere gøre dig i stand igen. Måske kan vi ses en anden gang?” Sagde manden. Og så var han allerede på vej ud fra toilettet igen. Jeg samlede mig sammen, fik tørret det friske sperm af og fik mit tøj på. Snart var jeg på vej igen for at besøge min skolekammerat, han måtte efterhånden være begyndt at spekulere over hvor jeg mon blev af.

Fortsættes
Kommentar