Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Begyndelsen 3.

(Begyndelsen.)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 7526

Af: Fistboy.

Læs flere noveller af:
» Fistboy.

Skriv til:
» Fistboy
Begyndelsen 3.

Han stod i døråbningen med shortsene nede om anklerne og med sin tykke pik i hånden og stirrede som hypnotiseret på mit hul. langsomt kom han nærmere. Jeg lå stadig med benene oppe med blottet hul, og han pressede pikhovedet mod det. Jeg skælvede men protesterede ikke, selv om jeg var bange for at jeg skulle sprække hvis han forsøgte at presse den ind. Han havde dog også selv regnet ud at det måske ville være et problem, så han nøjedes med at gnide pikhovedet mod mit hul så det blev godt slimet ind i hans før-sperm. Jeg var som lammet, vidste ikke hvad jeg skulle gøre eller sige, men det var spændende og jeg lod ham gøre hvad han ville. Jeg lukkede øjnene og nød fornemmelsen af hans varme pik mod mit følsomme numsehul, og en gang imellem pressede han pik hovedet lidt hårdere mod åbningen, jeg stivnede og holdt vejret, men han penetrerede mig ikke. Efter et stykke tid rejste han sig op, og rodede i golftasken og tog en underlig metal ting op. Jeg ville spørge hvad det var, men han holdt fingeren for munden og tyssede på mig og bad mig sætte mig på knæ foran ham og gabe så højt jeg kunne. Jeg var ør i hovedet og forvirret men også nysgerrig efter hvad der skulle ske, så jeg satte mig på knæ foran ham og åbnede munden. Han satte en metal tingest ind i min mund og begyndte at stramme på nogle skruer i siderne og langsomt blev min mund spredt helt åben. Det gjorde lidt ondt, og det var ikke så rart med det kolde metal i munden, men jeg kiggede bare afventende op på Peter - fuld af frygt og forventning. Peter tog fat om sin stive pik, og begyndte at onanere foran mit ansigt, duften fra den hang i luften, og af og til dryppede lidt før-sperm ned på mit ansigt. Jeg kunne ikke holde på mundvandet, så savlen dryppede ned på min t-shirt. Peter stak to fingre ind i min mund, og kørte den rundt derinde, alt imens han stønnede kraftig. Han fjernede fingrene, og nærmede sig med sin store stive pik, den passede kun lige ind igennem hullet. Jeg sad hjælpeløs mens han langsomt kørte pikken ind i min mund, de sidste par centimeter var på vej ned i min hals og jeg fik opkastfornemmelse og tårerne begyndte at rulle ned af mine kinder. Han stoppede først da mit ansigt var begravet i hans pubeshår, derefter kørte han sin pik næsten helt ud og så hårdt helt i bund igen. Jeg havde svært ved at få luft, og blev grebet af panik, jeg forsøgte at vriste mig fri, men han tog hårdt fat i min arm og kiggede mig dybt i øjnene, så lod han en spytklat glide fra hans læber ned i min åbne mund, tog sit tøj på og gik.

Jeg sad tilbage, lamslået og chokeret, jeg forsøgte at fjerne tingesten jeg havde i munden, men vidste ikke hvordan, så jeg rev den ud, og skar mig i mundvigene. Jeg brød grædende sammen, havde så mange følelser som jeg slet ikke kunne forstå, jeg følte mig udnyttet, ydmyget og bange for Peter - næste eftermiddag sneg jeg mig igen ud på golfbanen.

Solen skinnede den næste dag, og Peter gik ude på banen. Jeg havde bare lyst til at råbe "Hej Peter!" og løbe hen til ham, men jeg turde ikke. I stedet fulgte jeg efter ham godt gemt af buskene. Jeg længtes sådan efter ham at det gjorde ondt i hele kroppen, men var samtidig bange - dog nok mest for det jeg følte. På et tidspunkt kiggede jeg væk et øjeblik, og da jeg igen rettede blikket mod Peter var han med målrettede skridt på vej hen mod mig. Jeg troede først at han havde set mig, men da han kom hen til mit gemmested åbnede han bukserne og tog pikken frem. Jeg sad muse-stille lige ud for den, men jeg fik overbalance og han fik øje på mig. Et øjeblik så han vred ud, men så bredte der sig et veltilfreds smil på hans ansigt. Han signallerede at jeg skulle komme helt hen til ham, instinktivt satte jeg mig på hug foran ham og kigge op på ham, han aede min kind, og sagde med veltilfredshed i stemmen "nu skal du ha pis" og i det jeg skulle til at åbne munden for at sige noget, ramte den varme stråle mit ansigt og dryppede ned på mit tøj. Tusind tanker fløj gennem mit hoved, men en tanke overskyggede dem alle - det var at det var MIN Peter og det var noget han gerne ville. "slug det" beordrede han, og jeg åbnede modvilligt munden, og lod strålen ramme min tunge, da min mund ikke kunne rumme mere tog han fat om min næse, så jeg var nød til at sluge for at kunne få vejret.

"Det var godt" sagde han "Vend dig om" Jeg vendte mig om, og kunne mærke hans store varme hænder tage fat om kanten på mine shorts og langsomt trække dem ned, han tog hårdt fat om begge balder og spredte dem så mit hul var helt blottet. Han stønnede ved synet, og lod sin tunge glide hen over hullet, det gav et gib i mig da han borede tungen op i det, han slikkede mig et par minutter mens ham spillede pik på sig selv. Pludselig stivnede han "Ikke en lyd" Sagde han og greb mig bagfra og holdt mig for munden. Lige ude på banen ca. 3 meter fra os gik 2 damer og snakkede, de stoppede lige ud fra der hvor vi stod. En forkert bevægelse, og de ville kigge ind bag buskene og opdage en voksen mand og en ung dreng i en mildest talt komprommiterende situation.

Peter holdt mig i et jerngreb, og jeg kunne mærke hans tunge åndedrag mod mit øre, pludselig mærkede jeg hans pik mod mit hul, der var godt slimet til, og i et hårdt stød pressede han sin store grove pik op i mig. Havde han ikke allerede holdt mig for munden havde jeg skreget så mine forældre kunne have hørt det 1.5 km væk, hjemme i huset. Tårerne løb ned af mine kinder og det gjorde vildt ondt, det sortnede for mine øjne da han begyndte at støde pikken ind og ud alt imens han holdt mig så fast at jeg næsten ikke kunne få luft. Jeg besluttede mig at overgive mig, ikke at stritte imod, han havde mig nu på den ultimative måde. Det var en utrolig oplevelse at afgive alt kontrol, overlade sit liv til en anden person, lade han bruge mig som var jeg en forlængelse af ham selv, som en selvfølgelighed.

Damerne gik nu videre, og Peter hviskede i mit øre "God dreng, du er min nu" hvorefter han bankede pikken helt i bund, og sprøjtede sin varme sperm op i mig, trak pikken ud, og stoppede den ind i kæften på mig. Jeg suttede på den, slugte den helt ned i halsen, ville bare gøre det så godt at Peter aldrig forlod mig igen. Peter trak sin slappe pik til sig, og tog shortsene på igen, hvorefter han gik ud efter sin taske. Han bad mig vise ham mit hul, som spermen stadig drev ud af. Det var hævet og rødt, og det gjorde ondt, han så veltilfreds på det, stak en finger op, hvorpå han stak den i munden på mig, og smilede "Hvad siger man?" spurgte han "Tak" sagde jeg med bævende stemme. Han tog en håndfuld golfbolde og begyndte at smutte dem op i mig. Da han nåede til nummer 10 hørte vi igen stemmer, han vendte sig om, gik ud på banen, og jeg hørte et "Hej Peter" og så gik snakken, "Jeg var lige ude og pisse" hørte jeg ham sige, de to blev stående et kvarters tid, hvorefter de gik. I mellemtiden havde jeg ligget få meter fra dem pisset og spermet til og 10 golfbolde oppe i mit hul. Jeg turde slet ikke tænke på hvad der var sket hvis jeg var blevet opdaget. Jeg gik hjem, og sneg mig ind i huset. Den nat sov jeg med golfboldene oppe i røven, og krammede t-shirten med Peters pis på.
Kommentar