Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sommerskolen del 3

(Sommerskolen)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5234

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Oralsex og Skolesex
Sommerskolen del 3
Af oleole13

Brians næste beretning i min renskrivning, men der var bemærkelsesværdigt færre fejl end i begyndelsen af sommerskolen. Måske skulle jeg skrive en artikel til FOLKESKOLEN om at foreslå alle dansklærere i de større klasser, at lade eleverne læse og skrive pornohistorier.

Jeg lå som sædvanlig i min seng om aftenen og hakkede min pik til den sprøjtede.
Jeg tænkte på aftenen før på busstationens toilet, hvor jeg først suttede min lærers pik – selv om han ikke sagde noget, var jeg sikker på, at det var ham – og hvordan det bag efter var mig, der stak min pik gennem hullet i væggen, og min lærer suttede og suttede til jeg kom i hans mund. Det lød som om han var ved at kvæles, men han overlevede.
Så fik jeg ham til at stoppe sine nosser gennem hullet, så jeg kunne sutte dem. Der kunne kun komme en genne, hullet ad gangen, så det var lidt svært for ham, men det lykkedes, så jeg gav dem en ordentlig suttetur.
Han kunne ikke trække dem tilbage. Det skulle jeg gøre, ved at proppe en ad gangen igennem. Han sad fast. Det havde ingen af os tænkt på, men nu fik jeg lyst til at få noget sjovt ud af situationen. For at være helt sikker på, at nosserne blev, hvor de var, bandt jeg et bånd om posen lige bag ved kuglerne.

jeg sagde, at han skulle låse sin dør op, før jeg ville hjælpe ham.
Først skældte og bandede han, så tiggede og bad han, og da det ikke hjalp, låste han døren op. Jeg åbnede den så helt, og nu kunne jeg jo se, at det virkelig var min lærer, der stod der med bukserne nede om anklerne, helt rød i hovedet, og med pikken presset godt op ad væggen.
Lige i det øjeblik gik yderdøren op, og hvem kom ind? Jonas.
Hej, er han kommet, kan man få suttet pik her? For fanden, hvorfor står du sådan John?

Så hjælp mig da for fanden fri, sagde min lærer, og jeg viste Jonas, hvordan han sad fast ved nosserne.
Det er klart, at mig og Jonas fik stivpik, så vi ville have ham til at love, at vi måtte mundkneppe ham, hvis vi gjorde ham fri.
Det ville han ikke, så v sagde, at så kunne han have det så godt, så ville vi bare gå, og lade ham stå der. Vi i gik, og da yderdøren smækkede, kunne vi høre, at han råbte efter os, og i det samme kørte en stor motorcykel forbi.

Jo, jo, råbte han, jeg gør det!

Er I rigtig kloge, der kunne jo komme nogen.

Ja, jeg så lige en sej motorcykelfyr, grinede jeg. Hvad mon han ville gøre. Hvis han så dig her?

Hurtigt, hurtigt, gør mig fri, jeg gør alt, hvad I vil.

Så sad han på lokumet med stiv pik, mens mig og Jonas på skift kneppede ham langt ned i halsen.

For fanden, det var lækkert, og nu sprøjter min pik igen.
Og så sluttede han med det sædvanlige:
DET ER VIRKELIGT

I kan nok gætte, hvordan holdet reagerede. Der var garanteret ikke en pik i lokalet, der ikke var stiv og lækkede saft, og der var mange forslag og tilbud til en endnu frækkere fortsættelse. For at prøve at virke uberørt, opfordrede jeg dem til at skrive deres forslag- og det gjorde de!
Det er naturligvis helt uretfærdigt, at jeg kun har fortalt om Brians store fremskridt, for alle på holdet fik så gode resultater i de afsluttende prøver, at jeg blev kraftigt opfordret til at videregive mine pædagogiske metoder, og til at tage et hold igen næste år.
Bortset fra Brians fortælling om hans natlige drøm, som I får lov til at læse i næste afsnit, så er der jo mange muligheder for fortsættelser, men nu får vi se, om det bliver mig, der fortæller om dem.

Fortsættes
Kommentar