Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sommerskolen del 4

(Sommerskolen)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6673

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Skolesex og Gangbang
SOMMERSKOLEN DEL 4
Af oleole13
BRIANS DRØM

Et par dage senere, skrev Brian sin hidtil længste historie, ja rent faktisk tog det flere dage.
Han kaldte den: Brians drøm, og det var da også dels noget, han havde drømt, og så noget, han fantaserede om, når han om aftenen lå i sin seng og hakkede pik.

Jeg drømte, at jeg og Jonas havde forladt toilettet, mens John stadig hang fast med sine nosser på den anden side af hullet. Der var stadig en strop bundet omkring basen, hvor den stak ind i nabobåsen, men selv uden båndet, ville han ikke selv kunne gøre sig fri. Det krævede, at en i den anden bås skulle lirke nosserne en ad gangen tilbage gennem hullet. Lige meget, hvor meget John forsøgte, resulterede det kun i at gøre mere ondt i hans nosser.

Mig og Jonas havde stillet os på lur lidt fra toilettet, men sådan at vi nemt kunne se, om der gik nogen derind.

Pludselig hørte vi drønet af flere store motorcykler, og to Harlyer med to rokkere på hver, stoppede udenfor toiletdøren.

Bare et øjeblik, hørte vi den ene sige. Jeg skal lige have tømt blæren. Lad os se, om der skulle være et par bøsser, der trænger til en omgang med en rigtig mandekølle, grinede han.

For satan mand. Hviskede Jonas, det her kan ende med at blive ret vildt. Stakkels John.

Rokkeren så straks John, da han kom ind, da døren til båsen stod vidt åben.

Hvad fanden, står der ikke en bøssekarl der med bar røv. hej mand, hvad tror du, du laver.

John stønnede. Åh hjelp mig løs.

Hvad mener du, og hvorfor står du bare der med pikken op ad væggen, og hvor er dine nosser?

Jeg ved ikke, om han ventede svar, men lidt efter, da han havde kikket ind i naboboksen, grinede han højt. Ja, der hænger du fanme fast, og det ved nosserne. Det må fyrene se.
Lidt efter stod de alle fire derinde, og kikkede fra den ene bås til den anden, for ligesom helt at indfange situationen.

Det ser sgu ud som en slags vægdekoration, grinede den ene. Hvad mon den er lavet af, og så tog han stadig med læderhandskerne på, med to fingre om hver af nosserne, og klemte dem.

John skreg højt.

Det er sgu en dekoration med lyd, sagde en af de andre, lad lige mig prøve.

Og så gav John endnu et skrig og tiggede dem om at hjælpe ham fri.

Ja, måske, sagde den første, men jeg har nu lyst til først at give den bøsserøv en omgang med bæltet, og så spændte han sit brede læderbælte af. Og hurtigt derefter faldt det første slag, igen med et højt skrig fra John.

Det inspirerer mig, sagde den fjerde og spændte også sit bælte af. Har man nogensinde set et par nosser, der er mere parate til en omgang læderbælte, og så faldt også hans første slag på de helt ubeskyttede nosser. De fik slag fra alle sider, ovenfra, forfra, nedefra, på den højre side og på den benstre, og John hylede i et væk af de dobbelte angreb.

Sig mig, sagde nr, 2 til nr.3, har du ikke din strømpistol med. Nr.3 fattede straks ideen med spørgsmålet.

Jo for satan, det må være det helt rigtige mål at prøve den på, og så forsvandt han ud af toilettet, men kom straks efter tilbage, med det omtalte redskab i hånden.

Du skal nok starte med den laveste styrke, sagde ham den første, vi skal jo hverken slå ham ihjel eller gøre ham til krøbling.

Nej, selvfølgelig, jeg er ikke helt idiot, og så satte han mundingen mod den højre nosser og trykkede af.
Der lød et højt ååå, fra John.

Så skruede fyren op til niveau 2 og fyrede den af på den venstre nosser, og der kom et skrig fra John.

Det her passer nok meget godt, sagde ham med pistolen, og fyrede det næste skud på den højre, efterfulgt af endnu et skrig.

Giv lige hver af dem 3 mere, og så må det være tiden til at få givet ham af fars kølle………

Så vågnede jeg og skulle pisse. Jeg havde en ordentlig stivert, som jeg først måtte hakke af, inden jeg kunne få hanen til at pege ned i kummen.
Da jeg igen lå i min seng, forsøgte jeg at komme tilbage til drømmen. Jeg lå og gentog gang på gang: STOR KØLLE I JOHNS RØV OG EN ANDEN I MUNDEN, men det hjalp ikke. Jeg drømte også om at drømme om, at John fik strømpistolen på både pikhoved og brystvorterne. Jeg forsøgte at tvinge drømmen til at vise mig, hvordan John red på den pæl, han havde haft i munden, mens ham med pistolen behandlede hans pikhoved og vorter. Det skulle være sådan, at vorterne blev stivere og stivere, jo flere stød, de fik, og når han satte pistolen mog pikhovedet, gik stødet ned til den hårde sædblære og lige over i det fremmede pikhoved, der gned på den. Det resulterede i at både John og læderfyren sprøjtede uden at de havde kunnet bevæge sig ret meget.

Så faldt jeg i søvn igen, naturligvis med en ordentlig stivert, men drømmen kom ikke tilbage.
Det ærgrer mig meget, for nu ved jeg jo ikke, hvordan John ville synes om at få en ordentlig mandepik i røven, men jeg vil tilbyde ham, at han kan begynde med min (-:

Og så sluttede han med:
DET ER DESVÆRRE IKKE VIRKELIGT
Men det må gerne læses højt.

Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg selv måtte ud på toilettet og gnide en brædthård fyr af, inden jeg var færdig med at rette hans historie – og godt, det kun var en drøm og fantasier, men hvorfor havde jeg så underlig fornemmelse i røven?

Det var så slut på den sommerskole, jeg så aldrig Brian igen – desværre!
Kommentar