Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sommerskolen del 2

(Sommerskolen)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5440

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Skolesex
SOMMERSKOLEN del 2
Af oleole13

Næste gang lød historien:
Jeg lå som sædvanlig i min seng om aftenen og hakkede pik til den sprøjtede. (denne gang var det helt uden stavefejl så langt)
Jeg tænkte på, at jeg ville aftale med ham, at vi skulle mødes på lokumet ved den gamle busstation klokken 8. der er et hul i væggen mellem de to af båsene. Der kan jeg stikke min pik ind til ham, og jeg kan da også sutte hans pik, uden vi ser hinanden.
DET ER VIRKELIGT

Og det var det, i hvert fald det med den våde plet, og det med hullet mellem de to af båsene. Ved et tilfælde havde jeg været der en månedstid tidligere, og det var helt tydeligt et sted, hvor byens bøsser mødtes. Der var frække tegninger på væggene og mange opfordringer til at mødes. For en ”sikkerhedsskyld” (-: , havde jeg studeret væggene i alle tre båse. Og det må jeg indrømme, jeg havde også hakket pik, man er da vel kun et menneske, og føjet min sæd til de tydelige pletter på væggen.

Nu kender vi snart starten på hans historier, men vi får den alligevel endnu engang:

Jeg lå som sædvanlig i min seng om aftenen og hakkede min pik til den sprøjtede.
Jeg tænkte på, hvorfor du ikke var kommet. Jeg ventede en halv time, og der kom en anden, men han ville kun selv have suttet pik, så det blev der ikke noget ud af.
Hvorfor kom du ikke?
Er du bange? Det er der ingen grund til, det er jo bare mig og min dejlige pik, som du alligevel drømmer om at sutte af om natten. Tænk bare på, hvordan du vil nyde at tage mit flotte pikhoved, som skinder af prekum, i munden. Hvordan det må føles at lade tungen glide rundt på det og ned om den kraftige krave, og mærke, hvordan precummet siver ud af det lille øje. (det var o næsten poetisk, godt at han var kommet i gang med at skrive, hvad kan det ikke blive til)
Altså vi mødes i aften klokken 8!

Og så naturligvis: DET ER VIRKELIGT
DET ER VIRKELIGT

De andre elever var nu helt med på, hvad det handlede om, og kaldte mig en kryster og andre ting, og opfordrede mig til at prøve, det var ikke farligt med lidt sperm i munden. Det var også fremgået med stor tydelighed af deres historier, at det var noget de eller deres partnere ikke var ukendte med.

Altså sad jeg der på toiletkummen i den eneste bås, hvor man stadig kunne låse døren. Jeg havde udforsket hvor meget, man kunne se gennem hullet, og det var egentlig ikke så lidt, når man holdt øjet helt hen til det. Man ville i hvert fald kunne se benene og skridtet på den, der sad på det andet toilet, men ikke det øverste af kroppen og hovedet. Ja, og så ville man naturligvis kunne se alle godterne, hvis en fyr stod op med bukserne om hælene. For øvrigt skulle man nok passe på at bukserne ikke ramte gulvet, i hvert fald, hvis man ikke ville have dem plettet af de forskellige væsker, der var rigeligt af der.

Naturligvis sad jeg med en dunkende stang i bukserne, men var alligevel for nervøs til at tage den ud.

Så gik yderdøren, og en trak i de forskellige døre, hvoraf jo kun min var låst.

Nå, er du så alligevel kommet, John, for det er vel dig, ikke?

Jeg vovede ikke at sige noget, selv om det helt tydeligt var Brian, eller måske netop derfor.

Det er i orden, du behøver ikke at sige noget, men stil dig hen til hullet.

Det gjorde jeg.

Jeg ville gerne, men jeg kan ikke, sagde Brian og stak et par fingre gennem hullet, du kommer til selv at tage den ud..

Han fjernede fingrene, og jeg var sikker på, at han nu bøjede sig ned og kikkede gennem hullet.

Jeg var nu så optændt, at jeg virkelig trak lynlåsen ned og fiskede den nu brædthårde stang ud.

Flot, flot, roste Briam, tag også nosserne ud, det gør det hele meget bedre.

Det gjorde jeg så.

Hold lige nosserne helt hen til hullet, så jeg kan føle på dem.

Det gjorde jeg også, og det var en herlig fornemmelse at mærke andre fingre på dem for første gang.

Stik så din flotte stang gennem hullet, så skal jeg sutte den af for dig, og så får du min bag efter.

Med lidt besvær fik jeg det nu dryppende pikhoved gennem hullet, det var lige snævert nok til min tykkelse. Brian hjalp ved på ekspertvis med ved at lirke forhuden, som var trukket bag kraven, gennem hullet, og derefter mere og mere af huden, og så fulgte resten med, så snart stod jeg med nosserne presset mod væggen, og lykke!! Brians tunge på pikhovedet. Inden længe havde han det meste af pikken i munden, som han kørte op og ned ad skaftet, mens hans tunge gjorde underværker på og under pikhovedet.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:20/03 2016