Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sommerskolen

Karakter: 4.8/4
Visninger: 7515

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex og Skolesex
SOMMERSKOLEN del 1
Af oleole13
Vi er tilbage i firserne.
Nogen havde fået den gode idé, at tilbyde elever, der gerne ville forbedre deres standpunkter i dansk og matematik et fire ugers sommerkursus, og jeg havde meldt mig til at undervise i dansk.
Der var seks elever, alle drenge. En på 15, tre på 16 og to på 17.
De skulle trænes både i at læse og skrive. De skulle bare læse og skrive så meget som muligt, så det var ikke tanken at sætte dem ind i den klassiske litteratur, det gjalt bare om at finde noget, de gad beskæftige sig med.
Jeg havde fundet et par kriminalnoveller, som jeg syntes var ret gode og spændende, men det lod ikke til, at de fængede, så efter et par dage, spurgte Jonas, en af de syttenårige, om vi ikke kunne læse noget med lidt mere go i.

Jo, sagde jeg, selvfølgelig, har du et forslag?

Dagen efter kom han med et porno hæfte, slog det op og pegede. Den her sagde han.

Hvad andet kunne jeg gøre end at aceptere det, det gjalt jo om, at de læste så meget som muligt, og ikke hvad. Så jeg kopierede de tre sider og markerede de afsnit, som de hver for sig skulle forberede til at læse højt dagen efter.

Når I skal skrive, havde jeg sagt fra den første dag, så skal I bare skrive løs uden at tænke på, om stavningen eller grammatikken er rigtig. Det taler vi om bag efter, og det er helt ligegyldigt, om det I skriver er virkelighed eller ren fantasi, om det er noget, der faktisk er sket, eller om det overhovedet er noget, der kan ske i virkeligheden. Jeg vil så prøve at skrive nogle af jeres historier ren på min nye computer, og hvis I vil, så kan I læse dem højt. Hvis I ikke vil have en historie læst højt, så skriver I nedenunder:
IKKE LÆSES HØJT
Og hvis I af en eller grund gerne vil have mig til at vide, at det I har skrevet er virkelighed, så skriver I:
DET ER VIRKELIGT

Det med computeren lyder jo ikke af noget særligt i dag, men den gang var det noget helt nyt, at man købte en computer til hjemmebrug. Den kostede da også mere end en hel månedsløn, så det var derfor, jeg havde taget det her sommerferiejob, og det var første gang. Jeg brugte den til noget med undervisning.

Nå, jeg kan jo ikke fortælle alt, hvad der skete, men den nye historie, som handlede om to fyre, der fik en pige med hjem efter et værtshusbesøg – helt frivilligt – og hvordan de så kneppede hende med deres store pikke i begge ender, vakte stor begejstring, og de fleste fik læst mere, end de havde gjort i måneder.
Begejstring vakte det også hos mig, i hvert fald kunne det mærkes i bukserne og måske endda ses, men jeg var næppe den eneste.

Den første historie, den 16 årige Brian skrev lød sådan nogenlunde sådan:
- Når jeg læger på min sæn om aftn,
- så hager jeg min pik til den sprøt
- i min sperm klu.
- så tænger jeg på siste år,
- vor en ynre dren sutte min pik på lokum i gåren.
- Jeg .sprøte i hans mun, og nu igen i min gluj.

Nedenunder stod der ikke, at det ikke måtte læses højt, til gengæld stod der: DET ER VIRKELIGT
Altså jeg skrev det rent, og han læste det højt til stor jubel, og også det med, at det var virkeligt.

Jeg ved ikke, om det var en tilfældighed eller på en eller anden måde bevidst, at jeg den dag ikke havde de sædvanlige trusser på, men et par bokser shorts, hvor pikken hænger mere frit ned i det venstre ben, og da jeg samtidig havde ret stramme sommerbukser på, var det tydeligt for enhver, der kikkede, at der kom en bule i det venstre ben, da Brian læste højt.

Den historie, jeg næste dag fik med hjem af Brian lød sådan i min oversættelse:

Jeg lå som sædvanlig om aftenen i min seng og - hakkede pik til den sprøjtede. Jeg tænkte igen på den - dreng, der suttede mig på lokumet i gården.
Så fik jeg ståpik igen, og nu tænkte jeg på, at det var - min lærer, der suttede den af, og så sprøjtede jeg igen.
Og så sluttede den som den første:
DET ER VIRKELIGT

Den næste lød sådan:
Jeg lå som sædvanlig i min seng om aftenen og hakkede pik, mens jeg tænkte på, at den var i munden på min lærer. Jeg tror, han gerne vil, for man kan se på bulen i hans bukser, når jeg læser højt, at han får stivpik.
Og så sluttede den med: DET ER VIRKELIGT

Og det var det, og det fik jeg også om aftenen, da jeg skrev det rent – og der var færre fejl denne gang.

Og så kom den næste, der nærmest blev vendepunktet:

Jeg lå som sædvanlig i min seng om aftenen og hakkede pik til den sprøjtede. (han havde absolut sans for den dramatiske virkning af den stadige gentagelse).
Jeg tænkte igen på, hvor dejligt det ville være, at have mit pikhoved i lærerens mund. Jeg er sikker på, at han også gerne vil, for der kom en våd plet på hans bukser, da jeg læste historien.

Og så sluttede det naturligvis med:
DET ER VIRKELIGT

fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:16/03 2016