Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og William 2

(Mads og William 1)

Karakter: 3.7/3
Visninger: 6554

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt og Natursex
Mads og William gik og snakkede i den lyse skov. Om livet, øl, piger og arbejde og det hele. De grinede og puffede til hinanden. De havde det godt. William var begyndt på gymnasium inde i Odense, og han brugte sin tid på at studere og øve klaver, hvilket han var ret god til. Han var lige blevet 18 for nogle måneder siden og havde i den forbindelse taget sit kørekort. Og nu nød han, at han kunne fræse rundt omkring, når han skulle noget i stedet for at bruge det offentlige, der var hamrende langsomt. William havde drukket en masse sodavand her til morgen, hvilket kunne forklare hans pissetrang. Han gik hen til et træ og åbnede bukserne. Velvidende at Mads bag ham var allerhelvedes liderlig, trak han bukserne et godt stykke ned og blottede de blå underbukser. Mads kiggede liderligt. Han elskede, når folk pissede og især, når det var William. William rystede pikken af og gik tilbage til Mads. De fortsatte med at gå. Det var uendelig varmt, og William tog sin trøje af. Han havde en lækker mave, syntes Mads. De gik videre ind i et mere mørkt område, mens de lystigt snakkede videre. Mads var meget interesseret i et knald, William havde haft for nyligt, og som William fortalte om i dybe detaljer. Han havde sovet hjemme hos en veninde og var så krøbet op i hendes seng. De havde nusset i et stykke tid, og pludselig var Williams underbukser røget ned. Pigen havde følt hans stive pik mod sit lår og var så blevet (mere) liderlig. De havde krammet og kysset, og pludselig var den så røget ind.
”Hold nu kæft, det var dejligt”, lo William og rettede på en tilsyneladende stiv pik. Han sukkede. Hold nu kæft, han glædede sig til at få revet den af igen. Mads bemærkede hans smil og spurgte med et grin, om han skulle have noget ordnet.
Om William var meget liderlig, var Mads ikke i tvivl om. Men det kom så sandelig bag på ham, at William virkelig gerne ville have et par sekunder til at få onaneret. Mads og William havde da gokket den af sammen nogle gange før, men aldrig på et sted som dette. Det snurrede for Mads at se sin vens stive pik. Det gik hurtigt, og William sprøjtede langt. Mads kiggede betaget, han ville virkelig gerne tættere på scenariet.
”Jeg kan se hvad du vil, skat”, smilede han. ”Kom og luk de her bukser for mig”. Mads lukkede knapperne og pressede dernæst sin krop mod William. Han skubbede sit skridt mod Williams et par gange og holdt rundt om sin ven.
”Nu knepper jeg dig”, spøgte han. Han blev ved med at lade som om, han kneppede sin ven, der (til Mads’ store overraskelse) pludselig havde placeret sine hænder på hans røv.
”Du har en go’ røv”, konstaterede han. Mads stønnede. Denne leg gjorde ham afsindig liderlig. Det var underligt. De havde før gokket den af sammen (hver for sig vel at mærke), men aldrig havde de rørt hinanden i denne type sammenhæng. Mads mærkede nu hvordan, Williams hænder søgte at hive Mads’ bukser lidt ned. William lagde da sine hænder på Mads’ sorte underbukser.
”Det’ sgu ret dejligt, det her”, sukkede han. Mads ”kneppede” ham fortsat. Han gøs. Pikken var fuldstændig stiv, og han havde virkelig lyst til at fabbe.
William havde fjernet sine hænder fra Mads’ røv og var nu gået i gang med at åbne hans skjorte.
De havde gået et stykke mere og havde nu sat sig på en bænk. De var snart tilbage ved bilen.
”Så du er biseksuel, William”, spurgte Mads. William nikkede. ”Så må du have nydt det ret meget. Det virkede det også som om”. William drog et suk.
”Det var fantastisk”, sagde han. ”Jeg har faktisk aldrig lavet noget med en dreng.” Mads tog hans hånd.
”Det skal du sgu nok få gjort, sødeste. Du er ung og lækker.” William smilede. Han nød, at en anden dreng komplimenterede ham. Han havde nydt deres leg meget, og det gjorde ham glad, at Mads også havde det sådan. Han var måske ikke ligefrem vild med Mads, men han havde tit fantaseret om at røre lidt ved ham. Det havde måske ikke været helt sex, men det havde været en unik oplevelse. Liderligheden strømede i ham. Han kunne mærke det: han måtte tæt på Mads igen, og Mads var jo bøsse, så måske, tænkte han. Han turde ikke spørge lige nu, men han var opsat på – for alt i verden – at prøve at få Mads med på den igen.
De blev sidende lidt. Så gik de videre. De nåede bilen, som de satte sig ind i. De kørte hjem til Mads, og William satte ham af. Det havde været en fantastisk dag.
Mads sad på knæ i køkkengulvet den aften og onanerede. Det gik voldsomt for sig; hurtige og kraftige håndbevægelser imens, han stønnede højt. Han var alene. Han hylede næsten. Egentlig var han ikke typen der stønnede, når han bare masturberede, men han følte, at det gjorde ophidselsen større. Han kunne mærke, at spermen var på vej. Han tænkte på William. På hans fuldstændige fantastiske krop og hans nydelige numse. Det, der især ophidsede ham var følelsen af Williams hænder på sin røv. Det havde han aldrig set komme. Nu måtte han snart komme. Han havde et stykke køkkenrulle parat, for når spermen kom, var der nok meget af den. Så kom han. Han skreg, denne følelse var helt unik og fantastisk. Efter en hel dags længsel (og seksuel leg) kom han endelig. Det gav tre-fire ryk i pikken, spermen brusede ud og Mads sukkede veltilfreds. Tog et billede af den spermdryppende pik og sendte det til William. Han tog derefter sine underbukser på og gik op i sin seng.

Kommentar