Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og William 3

(Mads og William 1)

Karakter: 3.5/2
Visninger: 5482

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge
Det handlede om at få lidt mere fut i virksomheden. Klokken var 11, og Mads sad på sit lille kontor og skrev med en af sine kollegaer. De havde arbejdet siden 9 og var efterhånden lidt trætte. Firmaet de havde, var en lille webshop, der solgte notesbøger og andre små, praktiske ting. De havde startet det op for omkring et år siden, og selvom det kørte stabilt, ville de gerne have det lidt længere. De ville tjene flere penge, hvilket der egentlig ikke var noget underligt i. Mads havde haft det største initiativ, og det var hovedsageligt ham der bestemte, hvornår de skulle mødes. Mads tog også de fleste møder med kunderne, når Julius, hans kompagnon, ikke havde tid. Mads var en ung og flot herre, der havde en meget tiltrækkende kraft på kunderne. To af de mandlige kunder havde desuden formået at knalde prisen lidt ned. Mads var måske lidt en luder. Det syntes han også selv, men han havde det ikke dårligt over det. Han elskede disse knald, der tit var voldgode, da kunderne derved fik den bedste pris. Mads tog en tår kaffe. Så skrev han lidt på en mail og begyndte at læse en artikel om havfiskeri; en af hans mange interesser.
Mads gik ud på den lille altan og strakte sin krop. Han havde det godt efter skovturen med William den forgående dag. Han kiggede ned på gaden. Mennesker strømmede forbi i hobetal. Så gik Mads tilbage ind på kontoret. Han åbnede en skrivebordsskuffe og trak et lille blad frem, som han begyndte at læse i. Han elskede i sandhed også pauserne på sit arbejde.
Midt i alt det her stod William på gymnasiets toilet og vaskede sine hænder efter at have gokket den af til nogle billeder af efterskolekammeraten Johannes. Det var en kort dag, og William skulle kun igennem ét modul mere før, han havde fri. Han havde haft biologi og samfundsfag og bagefter stod den på matematik. Det var en god dag. William tørrede sine hænder og gik ud på gangen på vej tilbage til klasselokalet. Han satte sig ind og snakkede med nogle venner.
William var liderlig. Igen. Denne gang var det Johannes, der havde sendt et lidt frækt billede, som han kunne gokke den af til. Johannes var også liderlig. Han var jomfru og ekstremt optaget af tanken om sex. Han onanerede meget. Da han havde været på efterskole, havde han gjort det (nogle gange) flere gange om aftenen ude på toilettet. Han elskede at nyde sin egen krop, og det billede han havde sendt var netop fra efterskolen. Det var fra en aften, hvor han havde fået sit første og eneste blowjob af værelseskammeraten Lukas.
William ville gerne gokke den af igen. Det kom faktisk bag på ham, at Lukas havde givet et blowjob; Lukas virkede ikke som typen, der slikkede pik.
Efter sidste modul tog William sin cykel og besluttede sig for at tage et smut over til Mads. De varme hedestrømme blev til Williams held afbrudt af små, kølige briser. Det var varmt i byen, og når man cykler i de tætte gader, kan det være svært for vinden at blæse ordenligt. William cyklede. Han blev beundret af nogle piger, der blinkede til ham og pegede på hans røv, når han ikke kiggede.
På kontoret var Mads næsten færdig. Han havde sendt de sidste e-mails til nogle kunder, og var tæt på at pakke kontoret sammen, da han spottede William, der parkerede sin cykel, nedenfor altanen. Mads satte vand over til te eller kaffe. Han blev liderlig. Havde lyst til at spille pik, men måtte vente.
William bankede på, og Mads lukkede op. De satte sig ned og drak noget te. Earl Grey. William fortalte om billederne, Johannes havde sendt. Mads stirrede overrasket.
”Slikker Lukas pik?”, måbede han. At Johannes gerne ville have den suttet af en fyr, overraskede såmænd ingen af drengene, der kendte Johannes’ nærmest ekstreme liderlighed. William nikkede.
”Det kommer sgu bag på mig”, sagde han. Han trak sin mobil op ad lommen og viste Mads billedet.
”Er du sindssyg, det ser sgu godt ud”, sagde han. Han rettede kækt sin stive pik i de halvstramme bukser. ”Gjorde de det tit?” William rystede på hovedet. Han var blevet voldsomt tændt igen, og trængte til at få gjort noget ved det. Bukserne var i virkeligheden lidt for små; de var stramme normalt, og en meget stor og stiv tissemand i dem, gjorde det ikke lettere.
”Johannes er sgu en heldig én”, sagde William. ”Og Lukas er da også pænt lækker.” Det var nu næsten tortur, at han ikke kunne masturbere. Han drak lidt af teen.
Det var ikke muligt at have seksuel aktivitet på Mads’ kontor. De store glasvinduer gjorde enhver akt synlig, og det var ikke ligefrem i drengenes interesse. De var dog begge liderlige, og følte en trang til at gøre noget ved det sammen. De havde snakket lidt om det før, og de var blevet enige om, at de gerne ville have sex med hinanden en gang imellem. De gik ud på kontorets lille toilet.
Toilettet var flot og hvidt. Det var meget lille, og der fandtes kun et toilet og en håndvask med et spejl over sig. En stor, firkantet lampe i loftet lyste det lille rum op. Der var rent. Der var faktisk ufattelig rent af et toilet at være. Der lå ikke papir og flød på stengulvet, der var sæbe og papir og der var trukket ud. Mads og William gik derind. De åbnede bukserne, og William hev sine ned. Han stillede sig foran toilettet med Mads bag sig. Mads fiskede sin pik ud og førte den langsomt ind i Williams jomfruhul. Den kom ind til sidst. William havde det en smule underligt. Mads begyndte knepperiet. Han arbejdede hurtigt, og William skreg næsten af ophidselse. Han gokkede den af. Mads var helt inde. Han stødte nogle gange. William gispede. Det føltes rart. Mads pressede sin pik helt ind. Han stønnede højt, ja han brølede nærmest. Han var ophidset, og det her var noget af det bedste, han nogensinde havde oplevet. William var i himlen, følte han. Han kom hurtigt, og spermen fløj ned i toiletkummen.
Kommentar