Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og William 1

Karakter: 3.0/3
Visninger: 6000

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge
Det var endnu morgen, da Mads stod op. Han var en 18 årig dreng med kort, sort hår og en indbydende krop: tynd og lige og udstrålede professionalitet. Han havde en hvid skorte på, en sort jakke og nogle sorte, stramme bukser. Han gabte. Gik rundt i stuen. Den var moderne, i hvide toner og dyr. Solen skinnede ind ad store vinduer og skydedøren ved tarassen. Hans far havde lige købt huset, og Mads var ellevild med det. Han elskede det dyre og moderne, og det gamle, næsten antikke hus, de før havde boet i, havde ikke lige været hans kop te. Mads havde startet en virksomhed for noget tid siden, og selvom opstarten havde været hård, kørte den faktisk overraskende godt nu. Mads lavede en kop kaffe. Han nød morgenvarmen og satte sig i den hvide sofa. Bøvs. Det var en herlig morgen. Han blev siddende og tændte sin computer; surfede rundt på nettet, sendte nogle e-mails etc.
Efter en halv times tid, begav han sig op på overetagen. Han trængte til et bad, syntes han; han skulle jo besøge en kunde senere, og det var nok mest passende med et bad. Han tog sit tøj af, stykke for stykke. Han nød at se på sig selv i det store spejl. Han nåede til underbukserne: et par sorte Marathon. Så tog han hånden om pikken, der voksede. Han havde ikke masturberet her til morgen, og trængte ubehageligt meget til det. Han hev underbukserne ned og gik ind i badet. Pikken stod op ad hans mave. Han tændte for bruseren. Han nød de varme stråler, der lød ned ad hans krop. Han måtte tage fat om tisseren og gi’ den, hvad den fortjente. Let stønnen. Det er noget af det bedste, når pikken er glat, og det hele glider. Så kom han. Let suk. Han sæbede sig ind og skyllede kroppen.
Mads var homoseksuel. Han gjorde meget ud af sin krop i håbet om at score en fyr; eller i det mindste bare få noget sex. Han var liderlig det meste af tiden, og når han havde chancen for noget godt, tøvede han ikke med at tage den. Han havde haft sex første gang som 17 årig, da en ven på efterskolen havde inviteret ham ind på sit værelse en kedelig weekend, og han havde nydt og opsøgt det lige siden. På efterskolen havde han faktisk haft nogle ret gode knald, men det var først efter, at han virkelig havde gjort det til en sport. Sex hver fredag aften var det startet med. Om han havde været afhængig? Ja, det må man nok erkende. Han havde også haft meget sex i starten, men senere var han blevet mere kræsen, og der var gået længere tid imellem sex. Men han var stadig ligeså liderlig som før, og sex skulle han nok få – og gerne snart.
Mads gik ned i køkkenet, da han havde taget sit tøj på igen. Han nød en kold øl. Bøvs. Så åbnede han skjorten og aede sig på maven. Øllen i hånden. Der gik nogle minutter, mens han overvejede, hvad han skulle få dagen til at gå med. Han besluttede sig endelig for at ringe til sin gamle ven William fra efterskolen. Han greb derfor ud efter telefonen og tastede nummeret.
”Hej William, hva’ så gamle dreng?”, sagde han friskt. William småklukkede.
”He, he… hej Mads”, begyndte han. Bøvs. Han lo. ”Hov, undskyld.”
”Jo jeg tænkte på, begyndte Mads. ”Jeg tænkte på, om du ikke var frisk på at ses i dag? En gåtur i skoven måske?” William tænkte kort. Det ville han da gerne. Han kunne hente Mads i sin bil hurtigt.
Mads tog endnu en slurk af øllen. Han nød solen, der varmede haven. Han nød livet generelt. Samtidig var han spændt på, hvad dagen ville bringe. William var en af hans bedste venner og ligeså liderlig som ham selv. De havde kendt hinanden i to år nu, og efter William havde fået bil, var de tit kørt til havet eller ud i skoven sammen; de var begge glade for naturen. Mads’ pik blev stiv, når han tænkte på William. William var en lille fyr, omkring 1,70 høj. Han havde lyst, krøllet hår, et varmt og imødekommende ansigt. Lidt rundt. Han var ikke fed eller noget der bare mindede om det, men skind og ben var han heller ikke. Han havde tit nogle sorte, stramme bukser på, hvori hans runde numse næsten bulede ud. Det bankede på døren. William var kommet.
Kommentar