Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Stefan

Karakter: 5.0/3
Visninger: 4916

Af: DL.

Læs flere noveller af:
» DL.

Skriv til:
» DL
Tags: Onani
Jeg var vågnet lidt sent den dag, og ja, det ligger ikke til mig. Jeg var bagefter allerede inden jeg var trådt ud af døren. Jeg havde døjet lidt med at sove, så det var blevet sent, men jeg glædede mig til dagen i dag.

Jeg var på vej op af trapperne, da jeg så, at jeg havde spildt på mine bukser - shiiit og så lige i dag, arghhh.. Jeg nåede ikke at få gjort noget ved det, for klokken var blevet så mange, at jeg bare måtte oppe og hilse på. Jeg fik lige smidt jakken, og der var han..

Vores tidligere souschef var kommet så meget på kant med en af de andre chefer, så han havde bedt om at blive forflyttet til en by, og nu havde vi fået ham her, ham her Stefan...

Flot skåret, dejligt tykt hår, flot skæg, smukke øje og en dejlig udstråling - ja det var de tanker der fløj igennem mit hoved, da jeg så ham for første gang.. Vi hilste pænt på hinanden, gav hånd og smilede til hinanden. Han havde et dejligt fast håndtryk, en varm hånd og egentlig ret grove hænder. For fanden da, hvorfor skulle jeg også lige have spildt i dag på de bukser.. Ved ikke om han så det, men jeg var irretteret over det. Kunne godt mærke var noget med ham der Stefan, men nu måtte jeg lige ud og gøre noget ved de bukser. Ud på vores unisex toilet, af med bukserne, så jeg kunne få den forbandede plet af.

Jeg stod der, i mine hvide boksershorts, og men en ret tydelig bule, for han havde gjort indtryk, Stefan. I min iver og forglemmelse havde jeg glemt at låse døren, og bedst som jeg stod, så skete det pinlige - der åbnede døren dig. Kåre nåede halvt ind på toilettet inden han så, at jeg stod der. Han blev lidt forfjamsket, stod stille et par sekunder, hvor jeg bemærkede hans øjne ret hurtigt gled ned på min bule, inden han fik fremstammet et undskyld, gik ud og lukkede døren. Jeg var helt paff. Stod der med bukserne i hånden, liderlig og klar på en spiller.

Jeg fik låst døren, krængede de hvide ned om ankler, tog fat i min halvfede pik og begyndte at trække forhuden frem og tilbage henover det voksende pikhoved. Det piblede frem med præsperm, og min streng elskede de våde bevægelser mine fingre lavede. Jeg stod der, på vores toilet og spillede den af til vores nye souschef.. Godt så han ud!
Kommentar