Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten fra Per - del 7

(Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 5151

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish, Skolesex, Sport, Natursex og Bondage
Gang i glide cremene og min røv

Så kommer han om og stiller sig lige foran mig, så jeg kan kigge på ham.

Han finder en tube glidecreme frem, åbner den og lader noget creme dryppe ned over mit stadigt top-erigerede lem. Lukker tuben og smider den over på bordet og lyner sine bukser op.

Han sætter sig ned over med spredte ben ud på hver sin side af stolen. Pikken glider helt ubesværet op i ham - han er drivvåd, liderlig af at torturere mig.

Der kommer lyde fra hans bukser mens han bevæger sig op og ned i et langsomt tempo.

Det er en lækker følelse - ingen smerter, kun hans underliv der glider op og ned af min pik og da han sætter farten lidt op, kan jeg ikke undgå at komme med et klynk, der tydeligt indikerer at jeg kan lide det han gør lige nu.

Han stopper og for anden gang taler han til mig, denne gang med en hvislende og ondskabsfuld stemme:

"Hvis du kommer, så smadrer jeg din hud på brystkassen og maven med det kabel der ligger på bordet. Jeg mener det. Jeg stopper ikke før du bløder over det hele" ... Jeg nikker - har forstået budskabet.

Han fortsætter. Jeg håber han kommer hurtigt, jeg er ved at blive ophidset. Han sætter tempoet lidt ned.

Hans krop kører op og ned ad min og følelsen af - og følelsen af hans skede der er drivvåd, gør det absolut ikke nemt for mig. Han flytter sin højre hånd over foran mit ansigt og tager fat i næsen igen og klemmer til.

Atter engang kan jeg ikke få luft. Hans bevægelser bliver mere og mere intense i takt med at jeg bliver mere og mere desperat efter luft.

Han udstøder høje lyde, hver gang hans overkrop suser ned over min pik. Han slipper grebet om min næse, så jeg lige kan nå en enkelt indånding, inden han klemmer til igen og spærrer for ilten.

Jeg vrider min krop i panik - jeg kan samtidig mærke på ham, at han snart kommer.

Han har aldrig gjort dette her før på mig. Men han ved tydeligvis hvad han laver og hvor langt han kan gå.

Han rejser sig op og lyner bukserne op. Han står med ryggen til mig i et halvt minuts tid. Så kommer han over til mig.

Hans ansigtsudtryk er stadig iskoldt. Intet smil. Han stiller sig foran mig, tager fat i mine underarme.

Jeg stirrer lige ind i ham. Jeg er blevet liderlig og synet af ham gør det absolut ikke nemmere at holde det i ave, selvom jeg er fuldstændigt hjælpeløs.

Jeg kigger opad hans krop og op over mit hoved for at se hvad han laver.

Han kigger på mine håndled - jeg kan se at huden er skrabet og at der er lidt blod. De er ret medtagede. Han går over til bordet. Der står en taske. Han roder lidt i den og finder et par lædermanchetter frem.

Jeg sukker næsten af lettelse - så har han et hjerte. Er ikke helt ligeglad med om jeg bliver skadet.

Han kommer tilbage, smider den ene manchet i mit skød, mens han spænder den anden stramt om mit håndled lige under håndjernet. Han fæstner manchetten til kæden, med en lille hængelås, han finder i lommen.

Gentager det med den anden manchet. Så finder han et lille nøglebundt frem, og løsner håndjernene. Lettelsen kan ikke beskrives.

Han fjerner låsen der forbinder håndjernene til kæden, fjerner de to læderremme der holder mig fastspændt til stolen og lægger det hele over på bordet.

Jeg er stadig hjælpeløs. Han går over til den lille boks der styrer el-motoren. Endnu engang trækker kæden mig op fra stolen. Han stopper, da jeg står på flade fødder.

Jeg kommer med et højlydt suk af lettelse - selv med manchetter vil det være en særdeles ubehagelig oplevelse at skulle tilbringe mere tid på tæer.

Det skulle jeg ikke have gjort. Han trykker på knappen og atter er jeg helt oppe og stå på tæer.

Lædermanchetterne giver sig med en svag knirken, så jeg synker et par skønne centimeter længere ned. Han hører det, og giver et nøk til.

Jeg stønner højlydt.
Kommentar