Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten fra Per - del 4

(Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 5157

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Offentligt, S/M & Fetish, Aldersforskel og Bondage
Pillekur sætter gang i mit lem

Jeg har ikke smerter i hovedet, ergo er jeg ikke blevet slået ned. Så det kan ikke være årsagen til at jeg ikke kan huske noget eller ved hvordan jeg er endt i bagagerummet.

En underlig fornemmelse breder sig i mellemgulvet. Kan det alligevel være Per? Har han puttet noget i min mad eller vin..... eller den irske kaffe? Det var ham der lavede den.

Nej, det kan ikke være ham. Selvom han godt kan tage fat, kan han umuligt have slæbt mig ud i bilen, det er jeg ganske enkelt for tung til. Og dette her ville han aldrig gøre ved mig.

En anden underlig fornemmelse breder sig mellem mine ben. Mit lem er begyndt at vokse lidt. Jeg er overhovedet ikke ophidset eller det fjerneste liderlig, men alligevel begynder mit lem at erigere.

Hvad fanden sker der? Jeg prøver at holde vejret, så jeg kan høre andre lyde end mit eget fnysende åndedræt gennem næse og maske.

Der rumsteres i et andet sted i huset - men jeg hører ingen stemmer. Enten er der kun én person om det her, eller også er de meget fåmælte eller hvisker kun til hinanden.

Mit lem vokser stadig - jeg fatter intet og så alligevel...... Har det noget at gøre med den pille jeg fik? Hvis det er en potenspille, må jeg have stået her i 30 minutter alene nu - såvidt jeg ved, er det den tid en potenspille skal bruge for at virke.

Lemmet er nu halvt erigeret og stadig kan jeg mærke blodet dunke derud. Meget mærkelig fornemmelse når jeg ikke er ophidset.

Så hører jeg en lyd i den anden ende af huset - lyden af sko der klikker mod gulvet. De kommer ikke nærmere, men går lidt frem og tilbage, som om der ordnes nogle ting.

Det er en mand der har taget mig herud, lænket mig og tæsket mig. Det kan kun være Per.

Jeg kan mærke en befriende lettelse. Men samtidig vælter en masse andre spørgsmål op. Hvad fanden har han gang i? Og hvordan har han fået mig ud i bilen?

Mit lem er nu helt oppe og stå, jeg kan mærke hvordan det dunker og blodet forsøger at pumpe det yderligere.

Det niver fra glansen, da både den og forhuden er tør. Og at trække forhuden ned over et tørt penishoved kan være en smertefuld proces. Endelig giver de to flader slip på hinanden af sig selv og forhuden glider helt tilbage, så glansen er blottet.

En skarp smerte fra håndledende minder mig om at jeg har slækket på mine fødder. Jeg løfter mig atter helt op på tæerne. Hvor er dette her bare en modbydelig stilling at stå i - det er jo nærmest tortur.

Mine fødder smerter, mine håndled smerter, mine hænder snurrer og smerter og er helt kolde af blodmangel. Og mit lem stritter lige op i den blå luft. Det er en ydmygende stilling at stå i.
Dette her er noget Per må have planlagt i lang tid - og jeg har stadig ingen anelse om hvor jeg er.

Jeg når ikke at tænke videre over det - lyden af sko der klikker hårdt mod klinkerne kommer nærmere og nærmere døren.

Jeg holder vejret og står stille. Det føles som en evighed, som om han går 1000 skridt. De høje lyde fra hans sko der slår brutalt i klinkerne, er næsten lyden af ondskab for mig lige nu.

En nøgle bliver sat i døren, drejet rundt, palen skyder til side og døren bliver åbnet op.

Han træder ind, lukker døren efter sig - og låser den. Jeg kan høre nøglen blive trukket ud af nøglehullet.

Han går over til bordet og sætter nogle ting. Lyden af en æske, noget papir eller lign. Lyden fra hans sko, da han går langsomt over mod mig, får min mave til at fryse til is.

Han stiller sig lige foran mig. jeg farer sammen, da jeg kan mærke hans ene hånd på siden af mit hoved - kæden og låsen over mig rasler lidt og håndjernene skærer sig ind i min hud - jeg kommer omgående op på tæerne igen.

Mine fødder er mega trætte, men smerterne fra håndledende giver mig ikke noget valg.

Med et hårdt ryk, trækker han klappen for mine øjne af masken. Der kommer en række høje klik fra klappen, som trykknapperne bliver flået fra hinanden
Kommentar