Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten fra Per - del 3

(Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 3909

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Per er det dig - spørger jeg forsigtigt

Der bliver stille et øjeblik. Så kan jeg høre en svagt skrabende lyd fra bordet - og sekundet efter eksploderer det hele i smerter fra slag, med noget kraftigt og fleksibelt.

Jeg kan høre et sus hvergang det flyver gennem luften, det er noget hårdt men bøjeligt og det rammer mig på mine sider i højde med lænden - et sindsygt smertefuldt sted at blive slået.

Jeg skriger af smerte, prøver at rykke mig væk fra slagene, men personen følger med og bliver ved med at slå. Jeg prøver at sparke ud, men kæden mellem benene forhindrer det. Så stopper slagene endeligt.

Jeg står og trækker vejret hurtigt og hver gang jeg puster ud, kommer der lidt paniske lyde med. Helt sikkert ikke Per og helt sikkert én, der ikke gider høre mig snakke. Jeg beslutter mig for at holde kæft - jeg skal nok blive spurgt, når der er brug for at høre på mig.

Nu står personen foran mig. Noget rundt bliver presset mod mine læber. Det er et sugerør. Jeg klemmer læberne sammen, men personen vipper insisterende med sugerøret mod mine læber. Jeg er ved at få mit normale åndedræt tilbage.

Min lænd og områderne over hofter smerter og minder mig om, at det nok er bedst at føje personen.

Jeg lader sugerøret glide ind mellem læberne og suger meget forsigtigt, klar til at spytte ud, hvis det smager forkert.

Det er koldt vand. Jeg skal lige til at suge lidt kraftigere, da sugerøret bliver hevet ud af munden igen. Jeg når kun lige at blive fugtet i munden og det øverste af halsen. Og jeg er SÅ tørstig.

Noget bliver presset mod mine læber igen. Denne gang er det ikke sugerøret, men noget andet. Fingeren følger med ind mellem mine læber - jeg kan fornemme følelsen af noget skind mod læberne - en handske.

Så bliver fingeren fjernet og jeg kan omgående mærke det jeg har fået i munden. Det er en pille. Jeg spytter den ud, så jeg kan høre den lander på det hårde gulv et par meter foran mig. Fanme nej....

Afregningen falder kontant. Det er tunge, hårde slag med den samme genstand og slagene rammer samme steder som før og falder med få sekunders interval.

Jeg får ikke tid til at trække vejret helt ind, mellem mine skrig. Denne gang bliver de ved lidt længere, det føles som om at glødende syle bliver presset ind i huden på mig og huden brister....

Til sidst får jeg sagt i et skrig: "Ok ok.... jeg skal nok.....", inden sidste slag falder med ekstra kraft der får det til at sortne for mine øjne. Så stopper slagene.

Jeg kan høre personen længere foran mig. Pillen bliver vist samlet op fra gulvet. Samme finger igen, presser pillen ind i munden og lige efter kommer sugerøret.

Overvejer hurtigt om jeg skal gemme pillen under tungen, men hvad skal jeg gøre af den bagefter. Spytter jeg den ud, vil det blive opdaget og jeg tør ikke tænke på straffen. Siderne på min overkrop smerter sindsygt.

Jeg suger noget vand op og synker pillen sammen med vandet. Suger mere vand og bliver ved til beholderen - det må være en flaske - er tom.

Flasken bliver stillet på bordet og personen kommer over bag mig. Atter bliver kluden tvunget ind i munden på mig, efterfulgt af gummibolden. Remmen bliver strammet om nakken på mig.

Det her giver ikke mening. Hvis ingen kan høre mig, hvorfor så det her? Jeg når ikke at tænke længere inden jeg hører elmotoren og mærker at jeg atter bliver trukket helt op på mine tæer igen.

Håndjernene begynder omgående at gnave i min hud omkring håndledende. Jeg er oppe og stå på tæer igen - jeg hyler lidt panisk men lyden kommer ikke længere end til kluden i min mund.

Døren bliver lukket og låst og jeg er atter alene.

Vandet gjorde godt - personen har alligevel et hjerte, står jeg og tænker, mens jeg kæmper en kamp mod ømme fødder, smertende håndled og følelsen af nogle hofter der er skåret op.
De brænder for sindsygt. Der blev lagt kræfter i, især i de sidste slag.... Og så vælter bekymringerne ind over mig. Hvad var det for en pille jeg fik?

Det er næppe en Panodil. Jeg nåede ikke at mærke ordentligt efter med tungen, men kunne mærke et hjørne, inden den blev skyllet ned med vandet.

Jeg fokuserer på mine sanser, ryster lidt på hovedet ind imellem for at tjekke at det ikke er noget euforiserende....... euroforiserende..... mine tanker standser ved det ord.

Kommentar