Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1

Karakter: 3.0/1
Visninger: 5658

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Urin, S/M & Fetish, Onani og Bondage
Jeg er til daglig slave for Per, men så havde jeg fået en drøm om at jeg skulle tage magten her hjemme fra Per, så han blev min husslave.

Det havde jeg gjort flere forsøg med, nogle gange gik det meget godt og andre gange var jeg mindre heldig, så derfor havde vi aftalt jeg en aften skulle nyde en 3 retters menu som Per havde lavet, og så skulle vi have en snak om min drøm og forsøg på at gøre Per til min slave.

I min dagbog har jeg her beskrevet hvordan det fik med dette forsøg på at blive hersker over Per, og hvordan jeg selv fik den søde hævn at føle,

Prøver at samle mine tanker - prøver at huske. Hvorfor kan jeg ikke huske en skid af hvad der er sket forud for dette her? Hvem har placeret mig her og lænket mig? Hvorfor er jeg her og hvor er jeg?

Hvad kan jeg huske? Jeg tænker så det knager og kommer i tanker om noget med god mad og rødvin sammen med Per. Hjemme. Tænker længere bagud.... Vi har været uvenner de sidste dage på grund af jeg tog magten over ham.

Jeg fik en del rødvin kan jeg huske og han lavede også en irsk kaffe til os. Hun var i godt humør, storsnakkende. Han drikker ikke ret meget, højest et enkelt glas vin til maden, så jeg har drukket resten af flasken. Men vi snakkede og havde det rart. Det skulle have været forsoningsmiddag, hvor vi fik snakket ordenligt.

Den irske kaffe var god - men jeg må have fået for meget vin. Jeg kan ikke huske hvad der er sket derfra. Jeg husker synet af hans ryg da hun gik på toilet på et tidspunkt, som det sidste.

Og kan huske jeg har drømt, men har jeg ikke ligget i min seng? Forstår ikke det her.

Noget rumsterer ved bilen - lyden af centrallåse der går op, får mig til at fare sammen. Det føles som en evighed, men så går klappen til bagagerummet op. Jeg kan mærke en kølig vind stå ind.

Jeg begynder straks med panik i stemmen: "Hvem er I? Og hvor er Per?

....jeg når ikke længere, da jeg får to hårde slag i den øvre del af maveregionen ved solar plexus. Jeg taber pusten og kæmper for at trække vejret igen.

Noget bliver lagt ned over hovedet og omkring min hals. Jeg kan mærke koldt stål. Det er en kæde og den strammer med det samme ind til min hals og trækker i retning ud mod vinden. Jo mere der bliver trukket, jo mere strammer den og da jeg i forvejen kæmper med at få vejrtrækningen igen, føles det som om jeg er ved at blive kvalt - jeg støder fra med mine ben så jeg kan følge med.

En hånd tager fat i min skulder inden jeg falder ud, så jeg lige når at tage fra med det ene ben og gør landingen udenfor blød. Jeg kan mærke og dufte græs. Kæden omkring halsen bliver slækket lidt. Jeg ligger på min højre side og kæmper for at få styr på vejrtrækningen, der er ved at vende tilbage.

Undersiden af en sko placerer sig på min venstre skulder og presser mig om på ryggen. Jeg prøver at rette mig ud, for at kunne trække vejret dybt.

"Hvad sker der, hvad vil I? Hvor er Per", spørger jeg igen. Jeg bliver med det samme ramt af et hårdt spark på mit højre lår. Jeg sætter i et hyl af smerte. Sparket var hårdt og jeg tror det er meningen at jeg skal holde min mund.

Begge gangene jeg har sagt noget er der faldet tæv af. Personen rumsterer ved mine fødder. Jeg kan høre et lille klik fra en hængelås. Der bliver lige med det samme trukket i kæden om min hals i en opadgående retning. Jeg følger med - kommer op på knæ - der bliver trukket endnu mere og jeg begynder at gurgle da kæden strammer om halsen, men det lykkes mig at komme op og stå.

En hånd tager hårdt fat i min højre overarm, samtidig med at kæden bliver holdt stramt om halsen. Personen står nu bag mig og begynder at lede mig fremad. Jeg går forsigtigt - kan jo ikke se noget.

Selvom det er svært at høre alt gennem læderhætten, kan jeg høre vand der slår ind mod en kyst og kan ane lugten af tang. Vi er ved en strand. Græsset forsvinder under mine fødder og bliver afløst af fliser. Hånden har stadig fat i min overarm og styrer mig afsted. Jeg tør ikke sige noget - mit lår gør ondt og jeg er bange for at jeg ikke slipper så billigt næste gang.
Kommentar