Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine helt unge drenge

Karakter: 2.8/4
Visninger: 7709

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming og Oralsex
Når man nu siger helt unge drenge, så bliver det helt unge, og der er bare så läkre at se på, og tankerne er jo alltid ved skridtet og röven, for der er jo ikke noget swå skönt som at se en god dejlig bule- måske lidt stor - eller en dejlig stram röv.

Som sagt så er det min fantasi som spiller ind, for jeg syntes nemlig at drengen omkring de 15 år er så dejlige og lige til, ikke så meget undenomsvöb,

Som sagt tänker jeg meget på drengene når jeg har väret i byen, om der skulle komme en for at hjälpe mig op med mine varer, så kan jeg jo alltid forföre ham, hvis han er helt ny, som det skete for mig i daq, men det var dog en som der kendte Abdulla, en af mine dejlige drenge.

Franz, som han hed kom hen til mig og spurgte om han skulle hjälpe mig op med mine varer, og sendte mig et dejligt smil samtidig, og et fräkt glimt i öjet kunne jeg se.

Jeg tänkte, han er vist ude på et eller andet, men han var dejlig ung, så jeg vidste ikke helt om jeg turde begynde at lege med ham. Vi kom op i lejligheden og han gik ind i stuen og satte sig, bladede lidt i min fräkke blade som jeg alltid har liggende på bordet.

Da jeg kom ind til ham spurgte han om jeg havde nogle fräkke film for det havde han fået fortalt af Abdulla. Jeg kunne jo se at han sad og klöede sig i skridtet, og jeg må nok sige at der kom en stor bule frem, större end jeg troede af sådan en dreng som ham.

En DVD blev sat på ogda den begyndte så rög hans bukser og underbokser lige med det samme, og der sad han med et nögent underliv og fristede sådan en äldre mand.

Kunne jo ikke näre mig, skulle pille lidt ved ham og det gjorde at han spredte sine ben endnu mere, og så dykkede jeg altså ned og sikken duft af dejlig drengesved og så den skönne pik gav jo også en dejlig duft fra sig.

Resultatet blev jo at han smedt alt töjet og sad nu helt nögen, bare en rigtig läkker dreng og jeg kunne jo se at han var begyndt at få lidt biceps og stram mave, så han blev en rigtig dejlig mand på et tidspunkt.

Begyndte at sutte og slikke hans pik og nosser, hvilket han kunne lide, for jeg kunne jo höre på hans vejrträkning at den var blevet sanderledes. På et tidspunkt kunne jeg märke at der var ved at ske noget for han tog mig omkring mit hoved og holdt det fast, for nu skulle jeg altså have det dejlige indhold i hans pik og jeg må sige at der kom meget.

Han var helt väk efter denne udlösning, men da han fik vejret sagde han, du skal ikke väre ked af det der kommer mere om lidt, for du skal tömme mig helt, det ved jeg at du elsker at göre.

Han var hos mig i flere timer og jeg skal love for at jeg fik hvad jeg gerne ville have og mere til, men det kan i höre om senere.
Kommentar