Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine helt unge drenge 3

(Mine helt unge drenge )

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6124

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Trekant
Sidder her og tänker på hvad jeg kunne tänke mig at göre, ved de unge drenge, med de skönne buler i bukserne og de skönne stramme baller.

Kunne da godt tänke mig sådanne to dejlige drenge siddende i min sofa, hvor de rigtig viser deres buler, som er blevet rigtig store da de sidder og ser pornofilm, kan ikke andet en lägge mig på knä for dem, sådan et jeg kan käle for de stramme bukser med det dejlige indhold.

Lader mine händer langsomt löbe op ad lårene på dem, helt op i skridtet og så spreder de deres ben endnu mere, bore mit ansigt ind i skridtet på dem og indsnuse den dejlige drengehörm som der er og nyde duften af deres pikke som jeg har lukket op for.

Langsomt träkker jeg deres bukser ned så de til sidst kun sidder i de små trusser som dårligt kan skjule deres dejlige store pikke, for det er jo sådan at det dejlige hoved komme lige over trussekanten, så jeg kan lade min tunge löbe hen over hovederne på dem begge, lade tunge tage de förste dråber der kommer frem og märke hvordan pikkene vibrerer for nu er de rigtig blevet godt liderlige, kan se at de kysser hinanden og nuldre brystvorterne, og så må jeg jo have deres trusser af, for nu vil jeg rigtig dufte til den drengehörm som de udsender og de bynder at lave små kneppebevägelser.

Så siger de fräkke drenge om jeg rigtig skal märke deres stive pikke i mine huller for det kunne de godt tänke sig, rigtig lade deres pikke komme indenfor i varmen, og hvad siger man så til sådanne nogle dejlige 15 års drenge.

Ja, lad mig märke jeres pikke og de sätter sig på den måde at jeg kan få en pik i min mund og en i min stjerne, og de skal give sig god tid, for jeg vil märke dem rigtig meget, da min liderlighed til drengene er blevet så stor, at jeg sluger hele pikke ned i min hals, medens den anden borer sit dejlige spyd op i min stjerne.

Sådan bliver det ved så länge som drengene kan holde sig uden at komme med deres säd, for de ved at jeg vil have det i min mund, må sige at i dag er det jo store pikke som sådanne drenge kan vise frem og jeg nyder det i fulde drag.

Så sker det at de er ved at komme samtidig og jeg tager så begge pikkene i munden og med det samme udgyder de säden langt ned i min hals.bare rigtig dejligt at märke, slikker dem helt rene, og så sätter de sig tilbage og nyder det rigtig, for de vil gerne have en tur mere, Det får de så länge som de önsker det.
Kommentar