Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bæstet med tentakler del 4

(Bæstet med tentakler)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 7118

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Gangbang
BÆSTET MED TENTAKLER del 4
Af oleole13
De fire vagter, som havde fået deres våben tilbage, holdt nu styr på, hvem der fik adgang til hytten, og det blev i første omgang kun høvdingedatteren og de to yngste af bærerne, KOKO og LULU.

Den yndige pige, som havde modtaget hele tre af Jacks udløsninger, og som allerede herved var blevet med barn, vaskede og tørrede ham, idet hun samtidig kyssede ham overalt, ikke mindst på de ømme steder, vorterne, pikken, testiklerne og ikke mindst munden, som var øm efter den piklignende tentakkels nådesløse køreren ind og ud. Kun et sted nøjedes hun med ømt at vaske og tørre, men det sted skulle Koko og Lulu så rigeligt tage sig af senere.

Professor Mannerham var nu blevet en æret gæst, efter hans søns tribut til stammens fortsatte liv.

Han sad nu i høvdingens hytte sammen med sin tolk og høvdingens bror.
De blev fornemt opvartet af to yngre kvinder, og efterhånden som den gode mad og ikke mindst drikke kom indenbords, følte han sig mere afslappet, men han stillede alligevel tolken det helt naturlige spørgsmål:
Hvor er min søn, og hvordan har han det?

De kan være helt rolig, mr. Professor, han har det godt. Høvdingens datter pusler om ham, og derefter tager Koko og Lulu, De ved de to yngste af bærerne sig kærligt af ham, og vores fire vagter sørger for hans beskyttelse.

Måske skulle professoren have lagt mere mærke til det lille ord ”kærligt”, men det gjorde han ikke i sin nu mere og mere afslappede og lidt omtågede tilstand.

For kærligt tog vores to ibenholt farvede unge venner sig af Jack.

Aldrig så snart den unge pige havde forladt hytten, efter at have sørget for mad og drikke til Jack. før de droppede deres lændeklæder og fremviste deres blodfyldte og dinglende lige så ibenholtfarvede køller.

Jack lå mageligt tilbagelænet med en pude under hovedet, og de to unge adoniser knælede ned på hver sin side af hans hoved.
Han drejede hovedet fra side til side,stirrede paralyseret på de dinglende kødpølser, som syntes stadig at vokse, og han kiggede op i deres smilende drengeansigteer, som han kendte så godt.

Som ved et tegn tog begge drende om deres pikke og trak forhuden tilbage, så de blottede de lyserøde svulmende pikhoveder. Der viste sig snart en dråbe i pikspalten på Kokos pik, og det syn fik Jacks egen pik til at rejse sig til fuld mast. Begærligt efter at smage safterne direkte fra kilden, greb han om Kokos pik og trak den hen til sin mund han stak straks tungen ud og slikkede dråben væk. Koko udstøtte et suk af lettelse og tilfredshed. Det her så ud til at ville gå meget lettere, end de havde forestillet sig, så det skulle nok snart ende med, at det var dem, der skulle få det første stykke af den hvide drengerøv, som de alle havde drømt om, og det helt frivilligt fra den hvide drengs side, så de ikke skulle frygte for nogen straf.
Han lænede sig lidt frem, så hans pikhoved hvilede mog den hvide drengs mund, som straks blev åbnet, og pikhovedet suget ind. Vel inde i munden lukkede Jack læberne om det og begyndte at slikke det. Koko udstøtte endnu nogle tilfredse suk, og det blev ikke ved den første dråbe. Jack sugede begærligt safterne i sig, smagen mindede ham om den saft, der var flydt fra tentaklens pikhoved, selv om erindringen om de begivenheder allerede var blevet noget tågede, var det virkelig sket, eller havde det været en drøm.

De to sorte drenge var i hvert fald virkelige nok, og nu ville Lulu også være med, så han lænede sig også ind over Jacks hoved og plaserede sit pikhoved mellem Jacks øjne og kørte den op og ned ad næsen. Jack gav slip på Kokos og tog Lulus i munden og slikkede løs, mens Lulus pik voksede og voksede.

De to løftede i fællesskab Jacks skuldre fri, og skubbede puden ind under dem hvorved Jacks hoved kom til at ligge lidt bagoverbøjet. Lulu rykkede sig, så han kom til at ligge med et knæ på hver side af Jacks hoved og fik i en fart sit pikhoved ind i Jacks mund igen.

Koko flyttede ned mellem Jacks ben, som han løftede op, så Lulu kunne holde dem, og Jacks røv blev løftet og røvhullet let tilgængeligt. Han bøjede sig ned og gjorde, hvad høvdingedatteren ikke havde gjort, han kyssede det, og ikke nok med det, han lod sin tunge spille hen over det, hvad der fremkaldte tilfredse grynt fra Jack. Så stak han tungen ind mellem røvlæberne, hvadd der gik ganske let, efter hvad de havde været ude for nogle timer forinden. Kommet indenfor kunne han smage de væsker, som Bæstet havde smurt ham med, og som der stadig var rigeligt af.

Han erstattede tungen med en finger, og hurtigt efter endnu en. Han kørte dem ind og ud og drejede dem rundt, som han havde lært af de ældre bærere på turen hertil, og Jack stønnede og mumlede så godt han kunne med Lulus pik i munden,
Åh , ja, åh ja, fuck mig, knep mig, og det forstod drengene jo ikke, men de forstod meningen, at Jack var mere end klar til at tage deres pikke, ja, at han nærmest krævede det. I hvert fald krævede hans røvhul det, og ikke mindst hans prostatablære. Den var nu skrumpet til næsten normal størrelse, men Bæstet havde efterladt noget et eller andet, som for al fremtid ville få denne glædesknop til at kræve meget jævnligt at blive gnubbet godt og grundigt.

Koko trak fingrene ud og satte i stedet hovedet af den nu totalt stive negerkølle mod det vibrerende røvhul. Han pressede på, hullet åbnede sig uden besvær, og snart var hans stang dybt begravet i det sultne røvhul. Han var ingen særlig øvet pikbestyrer, han havde mest været den, der modtog de andres pikke, men det gjorde ikke hans begejstring mindre, og han sukkede lydeligt i takt med pikkens arbejde ind og ud, og hans stønnen blandede sig med den klaskende lyd, når hans lårr ramte Jacks røvbalder, og Lulus lige så tilfredse grynt, mens hans pik arbejdede sig vej ned i Jacks hals. Dette gik så meget lettere på grund af det tilbagebøjede hoved, så snart klaskede hans nosser mog Jacks næse.
Der var ikke megen lydisolering i hyttens vægge eller dør, så vagterne udenfor sendte hinanden vidende blikke, og deres pikke voksede i kakishortsene.

Det varede jo ikke særlig længe før først den ene, så den anden skød sin sæd ind i henholdsvis røv og hals, og da de trak sig ud, kom der endnu nogle ladninger, som landede på Jacks ansigt og krop, hvor det blandede sig med de rigelige ladninger, Jack selv havde afleveret.

De skulle ikke have lang tid til at genvinde fuld hårdhed, så de skiftede plads, og denne gang varede det noget længere, inden de klimaksede. Koko kom lidt før Lulu og havde trukket sin pik ud af Jacks mund, så denne gang lød hans fryde udbrud højt og lydeligt, mens han skød sine ikke mindre end fem ladninger.

I samme øjeblik, som Lulu udstødte sit høje glædessuk, mens han skød sin første portion, kom to af vagterne ind i hytten. Med store smil så de til, mens Lulu med høje suk afleverede sine sidste tre sprøjt dybt i Jacks røv.

Den ene af vagterne sagde noget til drengene, som smilede, men da han så, at Jack var ved at komme til sig selv efter den voldsomme orgasme, lagde han sit ansigt i alvorlige folder og brølede en ordre.
Drengene for sammen og satte sig hurtigt ned i et hjørne af hytten og gjorde deres bedste for at se bange ud. Den anden vagt pegede mod dem med sit gevær.
Den eneste i hytten, der virkelig var bange, var Jack. Ikke for sig selv, men for de to nyvundne venner. Han vinkede afværgende hen imod dem med begge hænder, og prøvede at få vagterne til at forstå, at alt var i orden, ved flere gange at gentage:
No, no, friends, friends.

Den første af vagterne stillede sit våben fra sig, altså geværet, det andet var ved at sprænge stoffet i de slidte kakishorrts. Han trådte tæt hen til Jack, purrede op i hans hår og spurgte med nogle af de få gloser, han kendte på de hvides sprog:
You OK?
Jack nikkede ivrigt, I am OK, all OK, alt imens han stirrede på den store bule i de bukser, der var lige ud for hans ansigt.

Enden af bulen, det store pikhoved var lige ved at stikke neden ud af buksebenet, og Jack, der aften efter aften havde fået ståpik af at se på bulerne i de kakishorts ved aftensmaden under turen hertil, kunne ikke holde sig tilbage. Han tog om kanten af buksebenet og foldede det op, så det store og våde pikhoved kom frem i den smule lys, der var i hytten.
Meget lys behøvede han ikke, det store hoved var som en magnet, der trak hans mund til sig. Et dybt suk undslap vagten, da han mærkede Jacks mund lukke sig om sit pikhoved, og skulle han have haft den ringeste mistanke om, om alt mellem drengene var foregået helt frivilligt, forsvandt nu enhver tvivl, og han lukkede sit bælte op og knappede ned. Jack bemærkede den bevægelse, tog munden fra pikhovedet og hjalp til med at trække bukserne ned over den imponerende sorte kølle, der nu fik lov til at springe frem i al sin herlighed.

Han greb med begge hænder om det tykke skaft og tog pikhovedet i munden igen, mens han gned med begge hænder op og ned ad skaftet.

Så krævede hans kløende røvhul at komme med i legen, han lagde sig tilbage på puden og løftede benene op til ørerne, så hans hvide rrøv blev løftet inviterende op.
Den invitation behøvede vagten ikke to gange, så på et øjeblik var hans pikhoved mod den unge hvide drengs røvindgang.

Man kunne have forventet, at en invasion af et så imponerende knepperedskab ville have frenkaldt nogle høje smertensudbrud, også selv efter den nylige pulen, hullet havde været igennem af knap så tykke redskaber, men det skete ikke.
Det, man hørte, var dybe vellyst suk, både fra Jack og vagten. Hvad ingen af dem vidste var, at den omgang med Bæstets tentakel penis, havde gjort, at Jacks røvhul ikke blot til stadighed krævede ny pik, men at det også var i stand til uden smerte, men kun vellyst, at modtage enhver pikstørrelse. Men alligevel var det sådan, at alle pikstørrelser ville møde et snævert røvhul, der ville stramme vidunderligt under hele seancen.

Da vagtens kølle var sunket helt i bund, udstødte de begge på ny et dybt suk. Han holdt den stille der for fuldt ud at nyde situationen og følelsen. Tænk, at den hvide drengs røv alligevel skulle blive hans, og så vidunderligt, det strammede om hele hans stang. Så mærkede han nogle bevægelser i røvmusklerne, der slappedes og strammedes om hans skaft, som om det begyndte at malke ham. Det fik ham til at vågne, og fra da af og den næste halve time,kørte han den hvide røv med lange og dybe stød, som hver gang fik pikhovedet til at gnubbe den lystne blære, både på vejen ud og ind. Godt nok var der ikke gået mange minutter, før han skød mindst fire ladninger dybt i Jacks tarm, hvilket fik også Jack til at sperme, men han holdt blot en lille pause med hele pikken i tarmen, inden den havde genvundet sin fulde styrke, og han pulede videre, mens Jack gryntede uophørligt.

Da han endelig efter den halve time igen fik udløsning under høje udbrud og havde trukket sig ud, nåede Jack end ikke at tænke på at sænke benene, før den anden vagt var inde i ham.

Sådan fortsatte de fire vagter de næste to timer. De vendte og drejede Jack og tog ham i alle mulige positioner: som først på ryggen med benene oppe ved ørerne, i doggy style på alle fire, ridende på deres pikke, mens de lå på ryggen, naglet til pikken og med benene om deres midjer, mens de hoppede rundt i hytten, som en steg med et spid i begge ender og så videre.
Ind imellem var de eller i hvert fald en af dem ret hård ved hans vorter og nosser, så da de endelig lod ham være og genoptog deres vagttjeneste udenfor hytten, lå Jack helt udmattet tilbage på puden. Koko og Lulu lagde sig på hver side af ham og kærtegnede ham med bløde strøg over hele kroppen. De havde rigeligt med massagekrem i al den sperm, der var sprøjtet ud over Jacks krop, ikke mindst hans egen sperm, men også rigelige mængder af vagternes, ja, og noget af det var såmænd deres egen, Af og til stak de et par af de spermindsmurte fingre i Jacks mund, og han suttede dem villigt og gerne. Der gik nok
ikke mere end et kvarter på denne måde, inden Jack var i dyb søvn med en hånd om hver af de stadig meget blodfyldte sorte pikke, og kort efter sov også begge de to drenge.

Fortsættes
Kommentar