Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bæstet med tentakler del 5

(Bæstet med tentakler)

Karakter: 5.7/3
Visninger: 5843

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Bæstet med tentakler del 5
Af oleole13

Tolken havde forladt høvdingens hus, og nu gik en lang pibelignende genstand med den lokale tobak på omgang mellem de tre tilbageværende mænd: professor Mannerhem, høvdeingen og dennes bror, og professoren følte sig mere og mere afslappet, omtåget og samtidig usædvanlig liderlig, og selv i sin omtågede tilstamd fornemmede han, at han havde en voldsom erektion.

Han fornemmede også, men heller ikke mere, at de to kvinder kom tilbage, nu helt nøgne, og de begyndte med mange kys og kærtegn at klæde professoren af.
Da han lå helt nøgen og med den erigerede penis pegende mod hyttens tag, kom høvdingens hustru ind, også hun helt nøgen. Uden nogen form for blufærdighed eller omsvøb, sænkede hun sit køn ned over den indbydende stang. Hun begyndte straks at ride ham, vildere og vildere og med høje seksede udbrud, og efter mok kun fem minutter, sprøjtede professoren sin hvide mands sæd op i hende.
Efter hun havde sundet sig et øjeblik løftede hun sig fri af babymakeren og forlod hytten med et tilfreds smil til sin mand.
Erektionen holdt sig, og efter tur foretog de to andre kvinder den samme handling, og stadig uden at professorens rejsning fortog sig.

Trods sin omtågede tilstand var professoren fuldt ud klar over, hvad der skete, men han havde ingen muligheder for at afværge det. Det havde han dog heller ikke den ringeste intention om at gøre, han nød hvert øjeblik. I flere måneder havde han været uden kvindeligt selskab, men mere usikkert er det, om han ville have ønsket at kunne have afværge, hvad der nu skete, for da de to kvinder havde forladt hytten , tog de to mænd over.

Høvdingen satte sig overskrævs på professoren, tog hans erigerede lem i hånden og dirigerede det mod sin anus og sænkede sig langsomt ned over den, til hans balder hvilede på professorens hofter. Efter at have udstødt et dybt suk, begyndte han, hvad der skulle udvikle sig til et vildt ridt. Den anden mand bøjede professorens hoved let bagover og stak sit pikhoved mod professorens mund. Denne fornemmede den slimede væske mod sine læber, stak tungen ud og slikkede sig om munden, og fortsatte med at lade tungen glide over det store og lækkende pikhoved, hvorpå han åbnede munden, og den anden førte straks pikhovedet videre ind i hans mund. Snart arbejdede det sig længere og længer ind og videre ned i professorens hals. Her begyndte manden så et lige så voldsomt ridt af professorens mund og hals, som høvdeingen hans pik.

Det skulle dog ikke blive ved det, for da professoren havde afleveret sin sæd i høvdingens tarm, og denne sprøjtet den ene ladning spern efter den andenud over professorens bryst og ansigt, ja helt op på brorens bryst, løftede han sig op, gned de sidste dråber ud over professorens genitalier. Så løftede han dennes ben op, så broren kunne få fat i dem.
Han samlede med to fingre noget af spermen på professorens mave og begyndte at gnide det hen over den nu fritlagte anus. Ved denne berøring begyndte læberne her at vibrere. Høvdingen samlede mere af den rigelige smørelse op, og førte den med to fingre ind mellem læberne. Tog fingrene ud igen og gentog indsamlingen, og denne gang pressede han begge fingre helt ind . det virkede, som om professoren krympede sig lidt, men protestere kunne han ikke, da han stadig havde den store pik dybt ned i halsen.

Protestere kunne han heller ikke, da høvdingen efter at have kørt dem ud og ind i et par minutter, trak dem ud og erstattede dem med sit lem, der igen havde nået sin tidligere stivhed.
***********
Da professor Mannerhem vågnede noget op af formiddagen, lå han på sin feltseng med et lagen over sig. Han følte sig noget ør i hovedet, og han opdagede til sin overraskelse, at han havde en kraftig morgenerektion. Han skelede over til sine to kolleger, og blev dels beroliget ved at høre, at de tilsyneladende stadig sov, men blev også noget beroliget, da han så, at der også var et telt i lagenet, hos ham, der lå på ryggen.
Han førte sin hånd ned mod det erigerede lem, og kunne ikke tilbageholde et lille udbrud, da han mærkede en kraftig ømhed i organet. Det føltes også som om hans anus var meget øm, og han blev ikke så lidt forfærdet, da han fik noget flydende på den finger som han førte derned. Han var da forhåbentlig ikke syg og blødte fra tarmen. Han slog lagenet til side og løftede hånden op til ansigtet for at besigtige fingeren. Stor var hans overraskelse, da han så, at det ikke var blod. Han førte den til næsen og snusede ind, og var straks klar over, at det drejede sig om sperm. Langsomt dæmrede noget for ham om nattens begivenheder i høvdindens hytte, og da han rømmede sig, mærkede han, at også halsen var usædvanlig øm. Han fik fat på sit ur, og blev ikke så lidt overrasket over, at det var så langt op af formiddagen, og at ikke kun han selv, men også hans kolleger vågnede så sent. Det lignede dem ikke.

Stille, for ikke at vække kollegerne, kom han ud af sengen og hen til kassen med det rigelige ekspeditions appotek, hvor han fandt noget smertestillende. Så vaskede han sig ved det fad med lunkent vand, der var stillet ind til dem. Da han var kommet i tøjet, så han, at der var stillet en kande med en varm væske på det lille bord. Han hældte noget op i sit krus, snusede til det, og tog en ganske lille smule i munden. Det virkede krydret, men ikke farligt, så han vovede en slurk. Det virkede dejligt dulmende, som det gled ned gennem halsen, så han tog yderligere nogle slurke.

Så bemærkede han, at dr.Smidt rørte på sig, og ømmede sig. Nu hørte man også docent Anderssom sukke: åååå. Uuuu, oooo, og nu kunne professoren ikke lade være med at le. Nå, sagde han også Dem dr.Smidt og Dem docent Andersson, vi har åbenbart alle tre været en tur gennem stammens velkomst ritual. Tag, hvad De skal bruge, fra apoteket, og så kan jeg anbefale den her drik mod en øm hals, men nu må jeg hen og se til min søn. God morgen de herre.

Han fandt let hytten, den smukkeste af alle, og den lå lidt for sig selv, hvilket jo både kunne være godt og skidt, han blev dog straks beroliget, da han så to af deres egne vagter siddende afslappet i skyggen af et træ kun en tre meter fra hyttens indgang. De to andre var sikkert i gang med at tilberede morgenmaden. De to vagter sprang straks op og hilste ærbødigt på professoren.

Da han kom ind i hytten, faldt lyset fra den åbne dør på tre liggende skikkelser. Først blev han forfærdet, så vred, men så bredte der sig et forståelsens smil på hans ansigt, og de to vagter, der var trådt ind sammen med professoren slappede lettet af.

Det så ud, som de tre tæt sammenslyngede personer sov, og det gjorde de også efter morgenens intense øvelser.
Koko lå i ske med Jack, og så tæt, at man ikke kunne se, men nok gætte, hvor hans pik befandt sig, da der ikke kunne være plads til den mellem hans mave og Jacks bagdel. Lulu lå i 69 med Jack. Han havde Jacks pik i munden, mens hans egen dito var dybt begravet i Jacks mund. Alt så fredeligt ud, ingen tegn på vold eller tvang, så professoren trak sig stille smilende tilbage, mens de begivenheder, af samme art, han selv havde været igennem om aftenen og natten passerede gennem hans hoved. Og til sin egen overraskelse følte han ingen skam eller fortrydelse, tvært imod mærkede han, hvordan det dunkede i organet i skridtet, og for første gang blev han opmærksom på de store buler i vagternes kakishorts.

Hovedparten af ekspeditionen blev hos stammen i en måned og foretog også deres videnskabelige undersøgelser.
For Jack blev det en herlig tid. Hver aften fik han besøg af en af de syv andre piger, som tentakelbæstet ikke havde anerkendt som værende jomfruer, og mindst en af de otte drenge, som heller ikke var blevet godtaget. Og efter de besøg, var de bestemt ikke jomfruer. Også de ældre bærere fik efter tur deres del af den hvide drengerøv, som de havde drømt om på turen hertil, men resten af natten og morgenen var Kokos og Lulus, og venskabet mellem de tre voksede for hver dag.

Om dagen tog stammens ældre drenge Jack og hans to venner med på jagt, på arbejde i markerne og på ture i skoven, hvor de lærte dem, hvad man kunne spise, enten straks eller efter kogning, stegning eller tørring. De lærte dem også hvilke planter, der satte gang i sexlysten, både krydderierne, som blev flittigt brugt i stammens mad, og i de blade, der blev tørret og brugt som tobak, et rent narkotikum.
En dag fik de lov til at bringe offergaverne, mad og drikke, til tentakelbæstets hule. De satte det foran huleindgangen, der kun var en sprække så snæver, at et menneske ikke kunne presse sig gennem den. De lå på vagt hele dagen. Intet dyr nærmede sig maden, og ingen tentakler rakte ud efter den, men da de om aftenen hentede fade og krukker, var alt tomt.

Docent Andersson blev der i endnu et halvt år for at studere deres sprog. Til hans fortsatte hjælp og beskyttelse, blev to af vagterne og fire af bærerne tilbage.

Efter forslag fra stammeældstene, tog de en anden og lettere vej tilbage. Først en uges vandring, så en uge i kanoer tilhørende og ført af en anden stamme. Så kom de til slutdestinationen for en hjuldamper, som de kun måtte vente tre dage på, selv om den kun kom så langt op ad floden en gang om måneden. Med den og den forholdsvis større komfort ombor, tog det kun endnu en uge inden de var tilbage ved udgangspunktet, hvor de tog en gribende afsked med følget. Ikke mindst var det hårdt for Jack at skulle sige farvel til sine sorte venner.

Inden de tre forskere skildtes , gav de hinanden hånden på, at intet måtte komme ud om mødet med tentakelbæstet og de mere intime detaljer fra opholdet. Dels ville ingen tro på det med tentakelbæstet, og det ville ruinere deres videnskabelige anseelse, og resten kom ingen ved

Der blev født flere sunde sorte børn, mens docent Andersson var hos stammen, men var han blevet der bare to tre måneder længere, ville han have oplevet et sandt babybom med babyer i alle nuancer fra hvid til sort.
De videnskabelige resultater af ekspeditionen og en nøjere beskrivelse af hele turen, kan I google, men oplevelsen med tentakelbæstet kan I ikke finde andre steder.

Tak for jeres medleven
Jack og oleole13
Kommentar