Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De dejlige unge mänd - 2

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 6372

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
Sidder og spekulere på hvad der sker. Manden der lige havde givet mig en rigtig god potion säd, ringede nu på sin mobil og så siger han, hej det er Allan hvordan Thomas, har du lyst til noget fräkt lige nu for jeg sidder hos vor käre farmand, og han har lige tömt mig,og jeg tor at han godt kunne bruge noget mere til sin törre hals, er du frisk på at give ham noget. Der blev lidt stille for jeg kunne jo ikke höre hvad Thomas svarede, men kunne fortå på Allan, for han sagde nemlig til Thomas, jamen gör du bare det, det kunne jo väre at farmand vil syntes om det.

Allan läner sig godt tilbsge i sofaen og smiler lidt smöret til mig, og siger: ja, hvad tror du nu der skal ske lille farmand, tror du det er noget godt der snart ankommer her til dig, for det har du nemlig fortjent.

Der bliver ringet på dören, jeg går ud og lukker op og der står Thomas, men han er ikke alene, han har en ung mand med sig, rigtig flot bygning og höj tilligemed, det er min sön siger Thomas, det gör vel ikke noget at jeg har taget ham med, for han ville gerne se hvad det er hans far laver ind imellem, det skal dertil siges, at de er meget åbent overfor sex, hjemme hos Thomas, hvad de ikke så meget ovre hos Allan.

Far og sön, altså Thomas og Lars som sönnen hedder, kommer ind i stuen og giver Allan et stor kram og endda en kys ved siden af. Allan lader sin hånd glide ind mellem benene på Lars og klemmer lidt, hvilket gör at Lars giver et stön fra sig og siger lad väre med det onkel, du ved jeg ikke kan tåle det, når du sådan leger med mit lem.

Jeg spekulere på hvor gammel mon at Lars han er forhan kan ikke väre ret gammel, men jeg regner da med at han er gammel nok til den her slags leg.

Det varer ikke länge för mine 3 gäster sidder helt nögne i min sofa, hver med en stiv pik pegende lige frem og så siger Allan til mig: Så lille farmand der er serveret for du vil jo gerne have nogle pikke at sutte, så du kan bare begynde hvor du vil.

Ganske vist er Lars lidt höjere end sin far en dejlig stor ung mand eller närmere en dreng, men det som han har mellem benene det slår på hans far og hans onkels pik, men skön det er den, så jeg starter med Lars pik, Åh, hvor skön at märke sådan en stor drengepik og han nyder det også, så han må jo väre vandt til at få suttet sin pik, men da Lars sidder i midten kan jeg jo lege med de andres pikke samtidig med at jeg sutter, men der går jo ikke så lang tid förend Lars sender sin ladning ind i munden på mig. Det var hurtigt sagde jeg, var du så trängende. Bare vent siger Lars, den er snart klar igen og så holder den längere denne gang for det var rigtig läkkert det som du gjorde ved mig farmand eller jeg skal måske sige bedstefar for at der ikke skal väre nogen misforståelser.

Sådan går hele eftermiddagen jeg har nogle skönne pikke at lege med og det emmer med sex i hele stuen, og jeg nyder at få så meget sperm i min mund og hals at det er en ren fryd.

Alt får jo en ende og det gjorde det her også, selvom jeg godt kunne blive ved hele aftenen og natten med, men jeg får lige en tröster, nemlig fra Lars, der siger, Bedstefar jeg kommer over til dig en anden dag og får suttet min pik og så vil jeg ikke have far og onkel med, jeg vil nyde din mund alene.

De forlader mig mine 3 fräkke mänd og så er jeg spändt på hvornår at Lars vil komme.

Fortsättelse fälger.
giv gerne en kommentar med på Vejen.
Kommentar