Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De dejlige unge mänd - 3

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 0/0
Visninger: 5690

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Aldersforskel og Trekant
I denne söde juletid kan man jo nok ikke forvente at de dejlig mänd vil komme på besög, da de jo skal väre sammen med familien, men håbet er der jo for alt kan ske,

Går sine små ture og kigger efter de dejlige mänd selvom de er sammen med familien, så tänker man jo at det bare var enselv som havde ham ved siden af sig.

Bedst som man går i sine egne tanken, er der pludselig en som prikker en på skulderen og spörger: Har du tid til lidt fräkt sådan her og nu, for jeg har lige nogle timer til rådighed.

Vender mig om og hvad möder der mig, to liderlige mänd i deres bedste alder, tager sig lidt i skridtet for at göre opmärksom på at der er noget der skal plejes rigtig godt og gerne her og nu, for deres buler er temmelig store.

Vi går hjem til mig så hurtigt som vi nu kan, og jeg lukker dem ind, så de selv kan finde sofaen og det varer da heller ikke ret länge förend at de begge sidder nögen fra ivet og ned og den ene har allerede sat en DVD på spilleren for nu skal der leges med deres ädlere dele, og de ved hvad jeg vil göre ved dem.

Efter at have hentet lidt drikkelse til os, går jeg på knä mellem deres ben for nu skal jeg smage de gode julegaver som jeg ved vil komme på et tidspunkt. Må jo nok sige af duften fra deres skridt er läkkert rigtig mandeduft, og så noget läkkert til munden, sutter og slikker dem på skift, og de nyder det rigtig meget, og det varer da heller ikke så länge förend de kommer med deres säd, og de ved at jeg slikker dem helt rene for jeg vil jo gerne have noget mere fra dem.

Som vi bedst sidder og hygger os, går dören op og ind träder to af mine helt unge drenge, som syntes at de lige skulle hilse på inden jul, det varer ikke ret länge förend minde drenge er helt nögne, og de tage nu resten af töjet af dem som sidder i sofaen, for de vil märke noget godt.

Det var jo noget som mine mänd kunne lide, jeg kan nemlig hurtig se hvad de gerne vil igång med, og det varer da heller ikke länge förend drengene sidder og rider på hver sin pik medens deres egne stritter lige ud i luften og det er jeg ikke sen til at benytte mig af, straks begynder jeg at sutte og slikke dem på skift og inden jeg får set mig om så har jeg fået noget läkkert ind i min mund, og drengene rider fortsat videre for de elsker sådan nogle dejlige store pikk i deres små numser.

Der sker meget mere men det kommer senere.


Kommentar