Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bæstet med tentakler del 3

(Bæstet med tentakler)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 7847

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex, Natursex og Første gang
BÆSTET MED TENTAKLER del 3
Af oleole13
Det gik på samme måde med de resterende syv drenge, og monsteret blev mere og mere ophidset, mens det var gået omvendt med Jack. Han var så paralyseret af begivenhederne, at han gradvist havde klædt sig af, og da den sidste af drengene blev droppet på jorden, var han helt nøgen.

På det tidspunkt blev hans far, professoren, opmærksom på, at mange øjne blev rettet i retning af deres lille gruppe, og stammens ældste nærmede sig.
Han fornemmede en farer, og ville sikre sig, at han kunne beskytte sin søn, så han fik et mindre chok, da han nu opdagede, at Jack var helt nøgen, og ydermere bevægede sig i retning af den lille gruppe stammeældste.

Hvad fanden Jack, hvad har du gang i, vil du straks komme tilbage, og han startede hen imod ham, men blev straks holdt tilbage af nogle af de granvoksne vagter.
Stop Jack, råbte han, er du blevet vanvittig!

Og det var Jack på en måde, han handlede i hvert fald som om han var blevet hypnotiseret, og det var han også på en måde, dels på grund af det forunderlige og for ham fortryllende skuespil, og dels ved de usynlige svingningern monsteret udsendte i hans retning.

Altså blev han nøgen ført hen til huleåbningen, og på ingen tid hang hans hvide krop i luften over den samlede stamme og de 25 medbragte indfødte. Alle kiggede de fascineret/ på den kridhvide røv over deres hoveder, og nu nærmede det alt for store pikhoved sig til den virkelige jomfrurøv, mens pikken blev suget ind i malkemaskiine tuben. Det gik dog ikke så slemt, som det havde set ud til, for da pikhovedet havde fået kontakt til det snævre røvhul, skrumpede det og et godt stykke af skaftet ind til en tykkelse som en finger, og da det var godt smurt, smuttede det let ind og nok sine 20 centimeter op i tarmen. Vel inde begyndte den dog at svulme op Igen, alt imens den kørte langsomt frem og tilbage, hvorved den helt smertefrit udvidede hans røv noget.

Alle holdt vejret og ventede på bæstets dom, og et suk af lettelse gik gennem forsamlingen, da der kom en lyd som af triumferende trompeter fra hulen, og alle brød ud i jubel, det vil sige alle undtagen Jacks far, der ikke lagde mærke til, at også hans to kompagnoner, gav deres bifald til kende.

Nu blev høvdingedatteren løftet og hendes ben presset til brystet, så hun igen var som foldet sammen på samme måde som Jack, og lige som han, var bagdelen det laveste punkt. Mens de blev bragt nærmere til hinanden, blev den sugende tube fjernet fra hans pik, og omformet til, hvad der lignede en hånd, som tog omkring pikken og bragte den i stilling ud for høvdingedatterens opsvulmede . skamlæber. Alle holdt vejret i spændt forventning, som udløstes i et brøl, da Jacks pik sank ind i pigens godt opvarmede kusse. Så sørgede den tentakkel, der var indsat i Jacks røv for tempoet. Den var svulmet op både lige udenfor røvhullet og lige indenfor ringmusklen, så den ved henholdsvis at trække og skubbe førte pikken ind og ud.

Nu blev forsamlingen igen helt tavs, og man lyttede intenst til de stønnende vellystlyde fra de to unge over deres hoveder, og det varede ikke længe, inden deres lyttende tavshed blev belønnet med et højt frydeskrig fra høvdingedatteren, da hun fik sit livs anden orgasme, og inden jublen helt havde lagt sig, kom et næsten lige så højt skrig fra Jack, der for første gang havde sin udløsning i en piges varme kusse.

Det fik dog ikke Bæstet til at stoppe, først da Jack havde afleveret sin tredje spermportion i pigens indre, frigjorde det de to fra hinanden, og det sænkede en helt udmattet pige på jorden, hvor hun sank sammen efter på flere måder at have været i den syvende himmel.

Men Jack blev fortsat holdt oppe over deres hoveder, og nu skete der noget, der i begyndelsen forvandlede forsamlingens begejstring til angst og frygt. En stor uformelig sort masse forlod hulen og steg til vejrs som om det var en slags ballon fyldt med gas. Overalt på dens overflade stak der kortere eller længere arme eller tentakler ud, og en lang sådan rakte tilbage og ind i hulen som en slags fortøjning.
Det kunne tyde på, at Bæstet havde en særlig plan med stakkels Jack, og det havde den.
Jack hang stadig i den samme position over deres hoveder med den hvide røv pegende lige ned mod dem, og stadig med den penisformede tentakel solidt plantet i røven de tentaklern som havde taget sig af høvdingedatteren var forsvundet, men nu sendte Bæstet en ny ud. Mens den nærmede sig til Jack, så man, hvordan spidsen af den forvandlede sig til endnu et vådt og skinnende pikhoved. Endda kunne man tydeligt se en pikspalte, og at der sivede en væske ud af den. Dette pikhoved fortsatte til Jacks mund,som straks åbnede sig med en tunge stikkende ud, og efter han nogle gange havde slikket på dette hoved, fortsatte det ind i hans mund, hvor det straks begyndte med små kneppebevægelser.
En anden tentakel delte sig på vejen i to. Deres spidser var formet som tynde tråde, der snoede sig om Jacks stærkt erigerede brystvorter.
Endnu en tentakel nærmede sig. Den var formet som den tidligere malkemaskine tube, men inden den sugede sig til Jacks pik, kom der en lang tynd gren med en knop i enden ud af den. Denne tynde gren forsvandt dog igen, inden tuben sænkede sig over den stadig stive pik. Man kunne få det indtryk, at den ville demonstrere, hvad der skulle ske for Jack, men som man ikke kunne se. Og det var nok netop det, der var hensigten, for man hørte kun Jacks støn og suk, mens han mærkede, hvordan knoppen i enden af en lang streng arbejdede sig ind i hans pikspalte og længere og længere ind i hans urinrør, indtil den havde kontakt med hans prostatablære, hvor den begyndte at stimulere blæren, ikke bare med vibrationer, men også hvad der føltes som små elektriske stød. Yderligere udskildte den nogle stimulerende væsker, som foreløbig fik blæren til at svulme op og producere som aldrig før eller siden.
Men det var ikke slut med det. Endnu en tentakel blev sat i funktion, og også den delte sig i to, der hver havde en spids som en sugekop. Hver af disse sugekopper tog sig af en af Jacks testikler. Disse sugekopper klemte og masserede testiklerne, og sendte ganske fine tråde ind gennem pungens hud, hvilket ikke kunne mærkes, men Bæstet kunne på denne måde også sende stimulerende kemikalier ind i klunkerne, så også produktionen i dem blev sat i højgear.

Nu var alt på plads til at festen kunne begynde. Festen for hvem?
For Jack? Måske, selv om han for en tid var forvandlet til en spermfabrik.
For Bæstet? I aller højeste grad!
For stammen?fja, det skulle vise sig, og ikke mindst i de følgende år.

Altså begyndte det nu for alvor. Tentaklen i Jacks mund kneppede hans mund, og nu også ned i halsen, alt imens den frigav rigeligt med en slimet væske, der for Jack mindede om den sperm, han havde suttet ud af sine underbukser, blot var den nu varm.

Også den pikformede tentakel i hans røv kom i gang og kneppede ham med dybe og hurtige stød. Efterhånden, som Jack vænnede sig til den, svulmede både pikhovedet og skaftet op. Pikhovedet gnubbede kraftigt over den forstørrede prostatablære, og der hvor skaftet gned mod ringmusklen og røvlæberne, dannede der sig større og mindre knopper på dem, så også disse steder blev stimuleret til det yderste.

På denne måde fortsatte det en halv times tid. Jack blev skiftevis løftet og sænket og drejet rundt i alle mulige positioner, så de forsamlede kunne se alt, hvad han var udsat for. Ind imellem var han så langt nede, at man næsten kunne røre ved ham, og man i hvert fald tydeligt kunne høre, hvordan han stønnede af vellyst. Dette skuespil holdt ikke tilskuerne kolde, tvært imod, var der neppe en pik over 3 år, som ikke var stiv, og de, der ikke ligefrem sprøjtede sæd, hvad enten de blev gnedet eller ej, lækkede i hvert fald godt med piksaft, og ikke en kusse var tør.

Bæstet svulmede mere og mere op, så det efterhånden dækkede det meste af himlen og sænkede et tusmørke over hele bopladsen. Det var dog ikke fordi Jacks sædproduktion var det, der umiddelbart fyldte Bæstet så voldsomt op, men inde i Bæstets krop, hvis man kunne tale om en sådan, blev hans sperm forstøvet, så hver enkelt af de millioner og milioner af sædceller svævede rundt indkapslet i en særlig væske, som holdt den i live.

Da den halve time var gået, udstødte Bæstet som et brøl eller tordenskrald, og den ligesom sprang og sendte en mild støvregn ud over hele forsamlingen, bopladsen og de omgivne marker.
Alle de indfødte jublede, for de forstod, at det var en frugtbarhedsregn, som ville sikre ikke blot en fin høst, men også mange nye husdyr og godt jagt udbytte, men den ville også sikre en god tilvækst til stammen af sunde og levedygtige babyer.

Bæstet skrumpede hurrtigt ind, og den nåede lige at få afleveret Jack på jorden, inden tentaklerne blev trukket ind og den selv forsvandt ind i hulen.

Alle strømmede hen til den totalt udmattede Jack, kyssede og klappede og priste ham.

De fire vagter, som ekspeditionen havde med, løftede ham op, og med stammens høvding og de ældste, blev han i position bragt hen til stammens æreshytte, hvortil der blev bragt allehånde madvarer og drikke.

Fortsættes
Kommentar