Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De dejlige unge mänd

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6135

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex og Aldersforskel
Nu er efteråret kommet, og så er det jo sådan at de unge mänd har mere töj på end sädvanlig, det må jeg jo finde mig i, men stadig er det sådan at de dejlig håndvärkere ha lidt stramme benkläder på så man rigtig kan se deres dejlige baller der stramme lidt og så kan man jo tänke sig til resten, ind imellem kan man godt se at der er en lille bule forti, og så kan man jo godt få lidt kriblen i fingrene for at komme närmere og märke på bulen.

Det er jo kun fantasien som ingen gränser har, og når man går i byen og handler, så ser man de dejlige mänd i stramme bukser og det er bare dejligt.

Sidder på min sädvanlige bänk og slapper lidt af inden jeg skal have trapperne op til mig, sidder i mine egne tanker og drömmer lidt, og så pludselig ser jeg en stå foran mig, og da jeg löfter hovedet lidt så ser jeg ind i den dejligste bule.

Hvad sidder du og drömmer om min ven, siger han, er det den bule som du tänker på, at der er noget godt indenfor.

Ja, siger jeg det var nemlig hvad jeg sad og tänkte på, for den bule ser jo läkker ud, ved jo nogenlunde hvad der er inde bagved.

Så syntes jeg vi skal gå op til dig, så du kan få dine lyster styret, siger han, for jeg kan fortälle dig at jeg meget gerne vil have min pik tömt for alt hvad den indeholder, og jeg ved at du er mester for det.

Vi går op til mig, spörger ham hvad han vil drikke, og han siger en öl vil da väre passende, han har selv fundet en pornofilm frem som han godt vil se medens jeg servicerer ham.

Han sidder godt tilbagelänet i min sofa, med spredte ben, og så sätter jeg mig imellem hans ben lukker op for godteposen, og märker den dejlige duft af mand og pik komme imod mig, da jeg först har pikken fremme lader jeg min tunge löbe hen over hovedet, slikker på strengen og det giver et lille ryk i hans dejlige pik, men nu skal han sltså af med bukserne for nu vil jeg rigtig til at sutte og slikke ham både på pik og nosser, han läner sig helt tilbage og skubber sig frem så jeg ind imellem også kan finde den lille stjerne som jeg ved han kan lide at få slikket.

Der går ikke lang tid, förend han sige at hvis jeg bliver ved så kommer der snart noget ud i din mund, som jeg ved at du bare synker og så slikkeer mig ren bagefter.

Sådan bliver jeg ved indtil han er helt tömt for sperm.

Hvordan kan du klare at blive ved ofr så kan jeg jo ringe efter en kammerat hvis du vil have det, hvortil jeg svarer det kan du jo bare göre.

Fortsättelse fälger.
Kommentar