Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bæstet med tentakler del 2

(Bæstet med tentakler)

Karakter: 5.3/3
Visninger: 7079

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Natursex og Første gang
BÆSTET MED TENTAKLER del 2
Af oleole13
Efter fem ugers vandring kom de frem til den stamme, som hidtil havde været så godt som uudforsket, og som var mål for ekspeditionen.
De blev mødt af .en stamme i voldsom aktivitet og nervøsitet. Så snart de viste sig, blev de mødt af en slags æresvagt, og deres egne vagter blev afvæbnet.
De fik efterhånden den forklaring af deres fører og tolk, at et farligt væsen, som havde forholdt sig i ro i fem år, nu ikke bare var ved at røre på sig, men lavede en sådan larm og bevægelse, at jorden ind imellem rystede. De lokale stammeledere var ikke i tvivl om, at væsnet nu igen ville have sit sædvanlige offer. De var også sikre på, at når væsnet var vågnet netop nu, skyldtes det de hvide mænds ankomst. Derfor var vagten ikke kun en æresvagt, men en regulær vagt, der skulle sørge for, at de hvide ikke yderligere ophidsede væsnet.

At de ikke havde gættet så helt forkert, kunne de ikke vide, men det var ikke kun dem, der allerede for et stykke tid siden, havde erfaret, at ekspeditionen var på vej, også monstret i sin hule havde vejret, at der var noget helt sjældent kød på vej.

Væsnet, bæstet eller momstret holdt til i en klippehule i det nærliggende bjerg, og når det vågnede og fik jorden til at ryste, vidste de, at det ikke var nok med de sædvanlige offergaver, så krævede det to jomfrruer, en pige og en dreng..

De havde allerede udvalgt de otte piger mellem 13 og 15 år, og de otte drenge mellem 14 og 16 år, som alle hævdede, at de var jomfruer.

Tidligt om morgenen dagen efter ekspeditionens ankomst samledes alle stammens medlemmer i respektfuld afstand til grottens ret lille åbning, og de hvide gæster var blevet placeret lidt i baggrunden.

Den første af pigerne blev ført frem, og da hun rystende af angst stod alene kun nogle få meter fra huleindgangen, skete der noget ganske uventet og forunderligt, og de fremmede troede ikke deres egne øjne. Frem kom ikke en ildsprudende drage, men en lang sort arm som en arm på en kæmpeblæksprutte skød ud, og på ingen tid havde den slynget sig om den arme pige..
Hun blev nu skrigende løftet op fra jorden. En anden arm kom til, som slyngede sig om hendes ben, som blev løftet og trykket ind mod hendes bryst. Hun blev nu løftet endnu højere op og hen imod den forsamlede mængde. Hun hang nu sådan, at hendes bagdel pegede nedmod betragterne, og nu skød en tredje arm ud af hulen. Spidsen af den var formet som et rødt og vådt skindende pikhoved. Under pigens skrig begyndte den sin indtrængen i pigens tydelige fisse, hvorfra den efter kort tid kom ud igen fulgt af en vred snerrende lyd fra grotten. Pigen blev sat lidt ublidt på jorden, og alle var klar over, at væsnet havde opdaget, at hun ikke var jomfru, som hun havde påstået.

Det gik på samme måde med de seks næste piger, så til sidst var kun høvdingens yndlingsdatter på 14 år tilbage. Da væsnet havde stukket den tredje af sine arme eller tentakler op i hende, lød der en tilfreds grynten fra den. Den viste yderligere sin tilfredshed ved at trække armen ud igen, hvor den så delte sig i tre arme. Den ene forsvandt hurtigt op i hendes kusse igen, de to andre strakte sig op til hendes små bryster, hvor de sugede sig fast til hendes strittende vorter. Armen i hendes kusse arbejdede ind og ud, og hvad man ikke umiddelbart kunne se, var at den også udskildte nogle smørende og stimulerende væsker. Denne behandling fik pigen til at hyle af fryd, og efter kort tid kom hun i sin første og voldsomme orgasme. Forsamlingen jublede, og pigen blev nænsomt sænket til jorden. Men tentaklerne blev, hvor de var, kun den, der havde holdt benene fast, delte sig nu i to, som slyngede sig om hvert sit ben, som blev trukket til side, så alle kunne se, hvordan tentaklen forblev plantet i kussen på den siddende pige, dog vibrerede den kun svagt. Det var dog tydeligt, at pigen blev holdt i den yderste nydelse, også ved den stadige trykken, klemmen og sugen på hendes følsomme brystvorter.

Det var klart, at dette på en gang fantastiske og chokerende skuespil havde haft sin virkning, ikke mindst på alle de mandlige tilskuuere, således også Jack og de otte ventende drenge, som alle havde totalt stive pikke.

Den første af drengene blev ledt hen til huleåbningen, hvorfra der straks skød endnu to tentakler ud, og snart befandt også drengen sig i sammenfoldet stilling over hovederne af forsamlingen. Yderligere en tentakkel kom frem, og på vejen hen mod drengen, delte den sig i to, den ene som ved pigerne med et skinnende pikhoved på spidsen, den andens spids var formet som sugekoppen på en malkemaskine. Denne sugede sig straks ned over drengens endnu stive pik, mens den anden under høje suk fra drengen trængte op i hans rektum. Jack fulgte dette skuespil med endnu større ophidselse, end det med pigerne, og hans stive pik lækkede presperm i stride strømme.

Det varede dog kun et lille øjeblik, så havde monsterets tentakler konstateret, om der var selv den ringeste rest af lugten af en kusse eller røvsaft på pikken, eller at den penissformede tentakkel alt for let trængte gennem røvlæber og ringmuskel, eller der var rester af sperm derinde, i hvert fald knurrede monsteret faretruende, og drengen blev ublidt droppet på jorden.
W
Fortsættes
Kommentar