Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Rune vil have mandepik

Karakter: 5.1/11
Visninger: 19487

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback, Aldersforskel, Skolesex og Trekant
Jeg ved mere og mere klart, hvad jeg ønsker. Jeg hedder Rune og går i 7. klasse og bliver altid liderlig i gymnastiktimen. Når vi klæder om til timen, pjatter og griner vi og driller hinanden. Gymnastiklæreren Peter har sagt, at vi ikke må bruge vores almindelige tøj til gymnastik for at undgå at få det vådt af sved. Så vi klæder os helt af, også underbukserne, og tager gymnastikbukser på og eventuelt en T-shirt eller undertrøje. Jeg plejer at skynde mig med omklædningen og kigger kun stjålent på, at de andre drenge klæder om. Alligevel bliver jeg ophidset og kan mærke, at min pik rører på sig. Det er spændende at se de andre drenges meget forskellige pikke, punge og kønshår, og deres glatte numser. Jeg bliver også ophidset af, at jeg selv kortvarigt er nøgen. Som oftest er Peter allerede klædt om, når vi kommer, og så har han travlt med at finde redskaber frem osv. Jeg spekulerer på, om han bliver påvirket af os drenge, nøgne, i gymnastikbukser eller i badet.

Jeg kan lide at se de andre drenge i deres korte gymnastikbukser. På nogle af drengene sidder bukserne stramt om røven og viser fortil tydeligt konturerne af både pik og nosser. Andre af drengene har mere løst siddende bukser med vide og lidt længere bukseben, som f.eks. min sidekammerat Claus, som altid har sin pik hængende ned i venstre bukseben. Når han løber eller laver øvelser kan man tydeligt se hans pik bevæge sig i buksebenet. Claus bliver tit drillet, fordi hans pik er en af de største i klassen, og pikhovedet er større end nogen andens. Selv bruger jeg et par stramme og kortbenede gymnastikbukser, som næsten er for små. Jeg har min pik i højre side af bukserne, men ikke ned i buksebenet. Dertil er buksebenet alt for kort og snævert. Jeg har haft de samme gymnastikbukser siden 5. klasse, og de er efterhånden helt tyndslidte af slid og vask. Jeg kan godt lide, at de smyger sig stramt om røven, og især at de holder klunkeværket godt på plads foran, også når jeg løber. Og de giver en dejlig, synlig pikbule.

Når jeg er alene hjemme, tager jeg nogle gange gymnastikbukserne på og beundrer mig selv i spejlet. Min røv ser pissefræk ud. Buksebenene er så korte, at den nederste del af numsen er udækket. Den labre revne, som på hvert ben skiller numsen fra låret, er fuldt synlig. Flere centimeter af numsen ovenfor denne revne er blottet. Det er lækkert at se, hvordan min halvnøgne numse og numserevnerne bevæger sig, når jeg strammer eller løsner røvmusklerne lidt. Min pik bliver stor og stiv ved tanken om, hvor indbydende min numse er. Så presser min massive pikbule rigtigt imod det tynde stof. Jeg har lyst til noget liderligt, sammen med en eller flere af de andre drenge, gerne med Claus og hans flotte knæppekæp. Eller måske med kønne og atletiske Peter. Et par gange har jeg set ham med en vidunderlig stor bule i hans shorts. Og en enkelt gang har jeg set ham i brusebadet med en lækker, lang og tyk pik og nogle store tunge nosser. Men hvad det egentlig er jeg vil have, er jeg usikker på..

Jeg fantaserer om, hvordan det ville se ud, hvis Claus og jeg prøvede hinandens gymnastikbukser. Hans bukser er sorte, mens mine har hvid farve. Vi ville få halvstive pikke allerede, når vi aftalte bytningen, og pikkene ville rigtig vokse og blive totalt stive, mens vi klædte om. Vi er for øvrigt ca. lige høje, og hører til de lidt mindre drenge i klassen. Jeg er blond og lyshudet, mens Claus er mørkhåret og har en lækker lysebrun hud. Når så jeg i fantasien tog Claus' bukser på, skulle min stive pik ned i højre vide bukseben, hvor den ville udspile et stort telt. Og når Claus forsøgte at tage mine gymnastikbukser på, ville det tynde buksestof næsten sprænges. Hans halvnøgne lysebrune røv ville virkelig være lækker i de hvide superkorte stramme bukser. Hans pikbule ville være iøjnefaldende massiv, og selve pikken og pikhovedet tydeligt synlig gennem stoffet.

Så en dag har vi haft gymnastik, og Claus og jeg aftaler at spille bordtennis sammen hjemme hos ham. Han bor alene i et hus sammen med en voksen, som hedder Jesper og er hans onkel eller morbror eller sådan noget. Vi har vores gymnastikposer med ned i kælderen, hvor bordtennisbordet står. Uden en aftale om det går vi straks i gang med at klæde om til gymnastikstøj. Det er ophidsende at være nøgen alene sammen med Claus. Det kilder i mine nosser, og min pik når at blive halvstiv, inden jeg får mine korte gymnastikbukser på. Også Claus er tydeligt påvirket af vores nøgenhed, hans pik vokser foran mine øjne, både i tykkelse og længde, og da han får sine bukser på, tegner der sig en dejlig aflang teltbule langt ned i venstre bukseben. Pikbulen slutter med en stor forhøjning, hvor pikhovedets størrelse og form er tydelig. Ved synet bliver også min pik megastiv. Vi griner til hinanden. Det er dejligt afslappende, at ingen af os er flove over situationen. Vi er i samme båd, vi er begge liderlige. Det er første gang, jeg er liderlig sammen med en anden dreng, og sådan er det måske også for Claus. Jeg vil godt lave et eller andet frækt med Claus, og jeg foreslår ham, om ikke det kunne være sjovt at bytte gymnastikbukser. Claus synes ikke helt at forstå mit forslag, så jeg griber et bat og en bordtennisbold og server en let bold til ham. Men nu går ideen vist op for ham, og med et frækt smil smasher han bolden retur lige på min pikbule. Selv om jeg kun bliver forbløffet, og det ikke har gjort ondt, har jeg nu en anledning til at gå i liderlig nærkamp med ham. Jeg løber efter ham, mens han på skrømt flygter rundt om bordet, og hans pikbule bevæger sig på den begrænsede plads i buksebenet. Også min pik bliver om muligt endnu stivere ved tanken om, at jeg om et øjeblik skal gribe fat i min lækre kammerat. Jeg er lige ved at få fat i Claus, da jeg mærker et par store stærke arme omkring mig og en mandekrop imod mig bagfra.

”Hov, hov, Rune, hvad har du gang i?” Det er Jesper, Claus’ onkel, som holder om mig, og holder mig tæt ind mod sig. Et sandt virvar af følelser vælder igennem mig. Jeg opdager med det samme, at Jesper har gymnastikstøj på, og at hans skridt presser direkte imod min frække og modtagelige røv. Det føles pragtfuldt at mærke en voksen mands pikbule presse sig mod min jomfruelige numse. Han må have set, at Claus og jeg er liderlige. Han må have set og fået lyst til min liderlige halvnøgne numse. Det er skønt, som han holder om mig. Han bevæger sig lidt og forbedrer sit greb om mig, samtidig som hans pikbule gnider fra side til side bag ved mig. Kun en smule tyndt stof er der mellem hans nu helt stive mandevåben og min drengenumse. Jeg vrider mig lidt i hans faste greb, min forskrækkelse er afløst af intens nydelse af hans stærke krop og hans overmagt. Jeg stornyder, at jeg blot ved at skifte vægten lidt fra side til side kan mærke hans dejlige mandejern gnide rundt i omegnen af mit liderlige røvhul. For at fastholde hans greb om mig lader jeg som om, jeg forsøger at komme fri for at få fat på Claus. Jesper løsner sit greb en anelse, blot for at tage fat om mig på en ny og mere intim og bestemmende måde. Hans højre hånd kommer i berøring med min stangliderlige pikbule, som han griber om med en tilfreds lyd. Med faste greb om min hofte og mit skridt kan han nu flytte mig frem og tilbage og fra side til side i en vidunderlig kontakt med hans mægtige og pragtfulde mandslem. Jeg drejer min røv rundt, jeg medvirker og roterer røven for bedst muligt at få Jespers stangstive pik ind imod mit røvhul. Det kribler i mine nosser, der er små trækninger i min pik, og der siver lidt presperm ud af den. Åh, hvor er det skønt at underkaste sig en mand med stiv pik. Det er nu åbenbart for os begge, at jeg er liderlig af at blive tvunget til denne intime overgivelse til en voksen mandskrop, og at Jesper er liderlig af at udøve dette magtovergreb på en ung, modtagelig dreng, som åbenbart nyder at underkaste sig hans vilje.

I ét nu indser jeg, hvad jeg vil have. Jeg Rune vil have mandepik! Jeg vil have en stor stærk mandepik ind i mig, ind igennem mit stramme røvhul, op i min numse, ind i min krop. Mandepikken skal bestemme over mig. Jeg vil dyrke den, og kysse den og tilbede den. Jeg vil kysse manden overalt, hans bryster, hans nosser, hans røvhul, hans mund, hans dejlige pik. Jeg vil lystre manden, han skal bestemme over mig og gøre med mig, hvad han har lyst til. Jeg Rune vil have mandepik. Åh jeg har en følelse af lykke. Min usikkerhed er væk. Jeg vil have Jespers dejlige pik ind i mig. Og jeg vil have andre dejlige mandepikke ind i mig. Jeg vil have pik, og pikkene skal bestemme over mig.

Jeg har en ny kildende fornemmelse. Det er Claus, som slikker på mine nosser igennem det tynde buksestof. Jeg har hele tiden set Claus stå skråt foran mig, hvordan han først blev forbløffet og så gloede med vantro på Jespers omfavnelse af mig bagfra. Hvordan et dejligt smil indtog hans ansigt, da han så min og Jespers liderlighed og nydelse, og hvordan han begyndte at tage ihærdigt på sin store pikbule. Nu har han sat sig på hug foran mit skridt. Jesper behøver nu ikke længere holde mig stramt, jeg bliver imellem ham og Claus. Jeg føler, at min røv er spiddet på Jespers klippepik, og samtidig kysser og slikker Claus min pik og mine nosser. Claus og Jesper griner frækt til hinanden, og jeg får opfattelsen af, at det ikke er første gang, de er liderlige sammen, og det er kun godt. Åh jeg har også i den grad lyst til alt muligt med Claus. Han er dejlig og smuk. Og jeg har lyst til at lege med og kysse hans lækre pik og dejlige store pikhoved. Jeg har lyst til, at han boller mig, og jeg underkaster mig ham, og omvendt har jeg også lyst til at bolle ham og betvinge ham. Men nu er det mig, der står i midten, og jeg nyder det. Jesper trækker mine bukser ned. Foran er de gennemvåde af spyt og piksaft, min pik stritter imod, men ned kommer bukserne, og min pik svirper op og gribes af Claus mund og hænder. Han er verdensmester i pikslikkeri. Han har tungespids-gefühl. Han kysser mig dybt, han kysser mig sart, han leger med mine klunker og undersøger mit pikhoved med sin tunge. Hans egen pik stritter ud af buksebenet. Hans pikhoved er rødblåt og opsvulmet. Jesper kærtegner min røv. Han ælter mine røvbalder med sine stærke hænder. Nu trækker han sine bukser af. For første gang i mit liv mærker jeg en pik imod min røv. Det er det jeg vil have.

Dette er min første novelle. Jeg er superspændt på jeres reaktion. Kan I lide den?
Hvis I kan lide den, kommer fortsættelsen, hvor Rune får, hvad han vil have, og måske andre noveller. Skriv til mig, please: du finder mailen foroven.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:13/10 2012
Hej Boycunt Af en eller anden grund har jeg først fået fat i den her historie i dag, Og varvvv! for en historie og superflot skrevet. Du har rigeligt fortjent de fine karakterer - får også 5 fra mig - og over 3.000 læsere! Så mange har jeg ikke set før - måske læser flere den mange gange. Flot, flot, og du har jo skrevet en del mere.