Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Rune vil have mandepik del 2

(Rune vil have mandepik)

Karakter: 5.1/7
Visninger: 13680

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback, Aldersforskel og Trekant
Jeg er i himlen. Jeg drengen Rune står mellem drengen Claus og voksne Jesper. Dejlige Claus sidder på hug foran mig og sutter og kærtegner min pik, mit pikhoved, min pikstang, min pung og mine spændte nosser. Hans mund med våde sødmefulde læber og hans legende tunge kysser min pik op ad stangen, mens hans fingre spiller med mine kugler. Hans tunge cirkler rundt om mit pikhoved, som nu glider helt fri af forhuden. Aldrig har mit pikagern været så stort, så udspændt, så frit, så blottet, så følsomt, så vidunderligt elsket. Han tager det helt ind i munden og sutter på det. Nu forsøger han at få stangen med ind, og jeg støder pikken fremad, ind i hans mund, ind i hans smukke ansigt. Jeg knepper hans hoved, og hans hoved knepper min pik. Hans øjne smiler kærligt, legende og lystent til mig, jeg smiler lykkeligt til ham. Jeg elsker Claus, han er smuk, kærlig, vidunderlig - og liderlig. Claus’ stive pik er kommet helt fri af det løse bukseben. Den er pragtfuld og står lodret op, det store svulmende blåviolette pikhoved skinner, dråber af presperm glider ned over det. I hans dunede pung gynger de tunge nosser i takt med vores kneppebevægelser.

Den voksne mand Jesper står bag mig. Jeg mærker hans store massive svulmende manddom mod min nøgne modtagelige numse. Det føles, som om den er større, længere og tykkere end alt andet. Den er pragtfuld. Jeg begærer den. Jesper har mig og bestemmer totalt over mig. Hans ene stærke hånd er på min hofte, den anden arm holder rundt om mig med hånden ved min pik og pung. Han har mig fuldstændig i sin magt, jeg har helt og holdent overgivet mig til ham. I denne overgivelse elsker jeg ham. Jesper trykker sin krop og store pæl imod min numse og krop. Min numse tilhører ham, min krop tilhører ham. Jespers bestemmende bevægelser går gennem mig og min pik ind i Claus’ mundkusse. Jespers fingre trykker mod roden af min pik bag ved min pung. Jeg begærer Jespers vidunderlige, mægtige, stive, bestemmende mandepik, jeg vil have den ind i mig, åh ind i mig. Jeg bevæger, drejer og roterer min numse. Derved gør min pik tilsvarende bevægelser i Claus’ ivrige mund. Jeg gør hvad jeg kan for at få Jespers pikhoved drejet ind mod mit sitrende røvhul. Med min ene hånd tager jeg fat bag ved mig, jeg holder om hans pik, men kan ikke engang nå halvt rundt om den. Jeg prøver at skubbe den hen mod mit hul, Jesper hjælper med, bevæger sig bagud, så pikken kan få retning ind mod mit liderlige røvhul, nu kan jeg styre den mod hullet, Jesper støder frem, og … åh, åh, åååhh, Jespers mandepik rammer mit spændte, modtagelige, forventningsfulde, sitrende begærlige røvhul … åååhh, jeg er mit røvhul, og jeg er min kanonpik, som nu er i bund i Claus’ elskede mundkusse, åååhh, jeg er min pik, jeg er min røv. Åååhh, jeg er mine nosser, som nu overvælder alt. Der går strømme igennem mig, fra nosserne, ind i mig, ud i min pik, til min røv, op gennem min rygrad. Åååhh, jeg eksploderer, jeg sprøjter.

Åååhh jeg elsker Claus, elsker hans kærlige øjne, jeg elsker hans smukke brune drengekrop, jeg elsker hans prægtige pik, jeg elsker hans liderlige mund, som kysser mig, som sluger min sprøjtende pik. Åååhh jeg sprøjter. Åååhh, jeg elsker også Jesper, elsker hans stærke krop, jeg elsker hans beskyttende og bestemmende arme omkring mig. Jeg elsker, at han dominerer mig med sin manddom, med sin krop og med sin vidunderlige kraftige stormægtige pik. Jespers elskede, guddommelige mandepik har bemægtiget sig min numse, den er stødt imod mit imødekommende røvhul. Åååhh jeg sprøjter. Claus malker begærligt min sprøjtende pik. Han bruger munden, læberne, tungen og sine fingre for at få al min piksnot ud af mine fyldte nosser. Jeg sprøjter, sprøjter og sprøjter. Begærligt fortsætter han sin malkning, han pirrer behændigt mine nosser med fingrene, han hiver lidt i pungens hud omkring nosserne, han lader opfindsomt en fingernegl kradse på langs af pikstangen, der siver snot ud af hans mundvige. Jesper trykker på pikroden bagved pungen. Han bevæger sit pikhoved rundt omkring mit røvhul. Han ved, at det ikke er lige nu, han skal bore pikken op i mig. Han ved, at min numse er hans, og at han kan tage mig, når han vil. Han tager fat om sin pik og bruger den som baton imod mine røv. Han slår sin tunge kølle imod mine lyse baller. Det er skønt at vide, at min numse også ligesom ejer hans kølle. Jeg ved, jeg snart får den op i mig, helt op, dybt ind. I takt med hans kølleslag imod mine baller sprøjter jeg de sidste strint af sperm ind i Claus’ nu overfyldte gab.

Jeg er udmattet. Der er sket så overvældende meget. I dag var jeg for første gang liderlig sammen med en anden, med min bedste kammerat Claus. Vores fælles liderlighed var på vej til egentlig nærkontakt, da Jesper uventet tog om mig bagfra. Og så hengav jeg mig totalt i hans favn. Jeg har mødt Jesper nogle gange tidligere og har altid syntes, at han var tiltrækkende. Vi har også spillet bordtennis sammen, faktisk en double. Jesper har en lidt ældre god ven, som hedder Bjørn, og Jesper og jeg spillede sammen i en improviseret double mod Claus og Bjørn. Vi havde vores almindelige tøj på, og spillede ikke efter de rigtige turneringsregler, men kun for sjov. Jesper og jeg vandt. Jesper dyrker en del gymnastik, og jeg har set ham et par gange i træningstøj, men ikke tidligere i gymnastikstøj. Indtil i dag har jeg altid opfattet ham som en uopnåelig voksen. Men hjemme under dynen har jeg drømt om både Jesper og andre voksne, f. eks. vores gymnastiklærer Peter. Nogle gange har der været andre drenge med i mine fantasier, men altid med en eller flere voksne, som kærtegnede og elskede mig og de andre drenge. Nu er min fantasi på vej til opfyldelse. Jesper har min numse, og jeg har hans pik. Disse tanker går gennem mit hoved, mens vi går ind på gæsteværelset i kælderen. Jeg går en smule vaklende og støttes lidt af både Claus og Jesper. Claus har med besvær smidt bukserne, både han og Jesper paraderer med kampberedte pikvåben. Claus har stadig munden fuld af min sperm. Vi sætter os på den store seng i gæsteværelset. Jesper beder Claus om et kys og om at få en slurk af indholdet i hans mund. De nyder et langt, dybt kys, hvor de begge smager på og med nydelse sluger mit piksnot. Samtidig holder jeg om deres pikke. Jeg opfatter dem som mine pikke. Claus’ pik er vel som en voksen pik. Jespers pik er formidabel. Først nu kan jeg betragte den. Den er ubeskrivelig skøn. Følelser vælder op i mig, jeg elsker Jesper med hud og hår, han er min mand, jeg vil bare være sammen med ham, kysse og kærtegne ham, gøre alt hvad han beder mig om, helst inden han når at bede om det. Jeg kysser hans pik forsigtigt og glubsk, den er jo min, og jeg er piksulten, det er min første pik nogensinde, jeg forsøger at få noget af den ind i min mund, men det er svært. Min pik bliver stiv. Jeg beundrer hans store tunge nosser, som er i en skøn pung med søde hudfolder og dejlig fin behåring. Hans pik og pung har en tung og stærk duft af mand. Jeg holder stadig en hånd på Claus’ pik, som jeg nu kysser. Åh, den er også dejlig, og den kan jeg lige akkurat få ind i min drengemund. Jeg elsker også Claus og hans herlige pik. Claus stønner, men beder, at jeg skal vente lidt. Han siger, at han vil tage mig i en stilling, hvor han rigtig kan gennempule min mund og bolle mig dybt i halsen. Min pik bliver endnu stivere, åh det er skønt!

Vi er nu dér, to drenge og en mand, alle med stive pikke. Jeg Rune vil have mandepik. Jeg vil have Jespers pik ind i min begærlige numse. Også Jesper ved hvad han vil. Han vil erobre mig og min krop, han vil tilegne sig det, som allerede er hans, han vil elske mig, som kun en mand kan elske en dreng, kærligt, ømt og stærkt. Claus ønsker at elske min mund med sin smukke lanse, og jeg er liderlig efter at sutte på hans pik og hans store blåviolette pikagern, for så at smage snottet fra hans dejlige nosser. Jeg ved, at Jespers gigantiske pik ikke sådan lige passer ind i min drengenumse, men jeg ved, at Jesper vil få den op i mig. Mens de har kysset har Claus og Jesper siddet på knæ, og jeg har siddet ned imellem dem og kysset og krammet deres dejlige forplantningsorganer. Nu kigger jeg op på Jesper, fanger hans blik og siger smilende: ”Jeg vil have din dejlige mandepik op i mig, op i min numse, du må gøre det, du skal op i mig!” Jeg rejser mig op på knæ og kysser Jesper, til jeg bliver mat i knæene, så kysser jeg Claus. Imens henter Jesper noget glidecreme fra en skuffe. ”Kom, vi gør det i fællesskab”, siger han. Så smører han omhyggeligt mit røvhul med creme, smører sin pik ind, lægger sig på ryggen og siger, jeg skal sætte mig på hug med ansigtet vendt mod ham og med røven over hans pik, som stritter lodret op. Med glæde gør jeg straks, som han beder om. Jeg ved, at nu nærmer mit ønske sig sin opfyldelse. Min pik stritter i liderlig forventning. Han beder Claus om at sætte sig bag ved mig mellem Jespers lår og være parat til at hjælpe med at styre Jespers pik ind i mit røvhul. Claus gør som bedt om, jeg fornemmer igen, at der er en liderlig forståelse mellem dem, og han siger: ”Åh, det bliver skønt at styre den enorme mandepik op i din lækre drengenumse, Rune. Sig til, hvis jeg skal hjælpe til med at presse dig ned over den”. Hans hånd giver min pik et hurtigt kærtegn, så tager han om Jespers pik, skubber min numse lidt opad, dirigerer pikken ind under mig på det rigtige sted, skubber min numse lidt ned, og nu mærker jeg Jespers uhyrlige pikhoved mod min røvstjerne. Nu er øjeblikket kommet Nu, nu, nu får jeg mandepik.

Med begge hænder hiver jeg min baller ud til siden, så godt jeg nu kan, og presser min numse nedad. Der er ingen tvivl, pikken er placeret det helt rigtige sted, og Claus’ hånd holder den på plads. Jeg kan mærke, at hovedet presser direkte ind i mit indsmurte røvhul. Jespers pik er ikke sådan kileformet, tværtimod. Pikken starter med et massivt bredt pikhoved, et enormt pikhoved faktisk. Under Jespers indsmøring af mit numsehul havde han masseret det og ført creme ind i det med først en, så to, så tre fingre, og jeg havde slappet af og nydt de intime kærtegn. Nu gør jeg alt hvad jeg kan for at bevare ringmusklen afslappet. Noget af det prægtige pikhoved er inde i mig. Jesper opmuntrer mig: ”Rune, jeg elsker dig, og jeg elsker din snævre liderlige himmelske drengenumse! Pres min mandepik op i dig!” Han giver min stive pik nogle dejlige strøg, den står op ad min mave. Han tager fat om mine hofter og bruger sin styrke til at presse mig ned over pikken. Han bevæger også pikken en anelse rundt og løfter sin numse en anelse op og ned. Gradvis kommer mere og mere pikhoved ind i mig. Åh, at få pik, at få mandepik, at få kolonorm stor og dejlig mandepik op i sig, jeg svømmer hen, øjeblikket varer ved, og hele tiden får jeg mere pikhoved ind i mig. Jeg mærker en begyndende jubel inde i mig. Min pik er stålstiv. Claus sidder nu på hug bag ved mig, jeg mærker hans dejlige pik mod min ryg, han presser mig nedad på skuldrene. Hans tunge strejfer mit ene øre og han siger: ”Jeg elsker dig Rune! Du er dejlig, jeg elsker din pik, din mund, din pikliderlige numse, du er skøn!” Oprømt presser jeg nu numsen nedad, jeg vil have mandepik, nu. Jeg vil, at det sker nu, og nu sker det. Pikhovedet er helt inde i mig, ringmusklen er passeret. Straks glider yderligere tre til fire centimeter pik op i mig. Jeg jubler, jeg har min mands pik oppe i min snævre drengenumse. Jeg ved, han nyder det som jeg, jeg ser lykkelig på Jesper. Han ser salig ud, besat af intens glæde. Nu samarbejder vi om at få pikken helt op i mig. Jesper knepper mig nedefra og op, jeg knepper ham oppefra og ned. Mere og mere styrer han min krop med sine stærke hænder på mine hofter, han løfter mig lidt op og presser mig endnu længere ned. Jeg fyldes af pik og af salighed. Nu løfter jeg mig selv op og presser mig selv ned. Jeg varierer tempoet. Nogle gange bliver jeg længe nede med pikken dybt oppe i mig og prøver at få den endnu længere op i mig. Andre gange kører jeg hurtigt frem og tilbage og føler, at jeg bliver smurt og blødgjort indvendig. Konstant får jeg pikken dybere og dybere op i mig, Jeg fyldes af pik, og jeg fyldes af uudsigelig lykke.

Nu træder Jesper for alvor i karakter som mand. Han ved, jeg er klar til at blive kneppet igennem. Hans pik er nærmest i bund i mig. Nu vil han kneppe mig så englene synger. Han bakser sig op til stående stilling, stadig med mig spyddet på hans pik, samtidig bliver jeg vendt rundt, så han nu boller mig bagfra. Han står ud på gulvet, så han har fast grundlag under sine let spredte fødder. Jeg støtter med mine ben på gulvet, men det er ingen sag for Jesper at løfte mig op med sit faste tag om mine hofter, når han engang imellem rigtig vil køre mig fra side til side og op og ned, mens hans pik er totalt i bund oppe i mig. Jeg gisper, aldrig havde jeg anet, at det kunne være så totalt dejligt. Det er som om hans pik kommer ind i min røv, går hele vejen i bund og fortsætter op gennem rygsøjlen og ind i hovedet. Han knepper mig fra sans og samling. Jeg er lykkelig, jeg får mandepik, jeg får i den grad mandepik. Claus står op på sengen, hans pik er lige ud for min mund. Jeg åbner munden og er parat. Jeg vil have hans elskede pik ind i min mund, dybt ned. Claus må kneppe mig og bruge min mund som en liderlig kusse. Hans skønne pik er inde i min mund og på vej ned i min hals. Han tager et fast greb om mit hoved. Hans dejlige ynglingepik i voksenstørrelse glider ind og ud af min mund. Jeg kysser den og snurrer min tunge rundt om den. Jeg griber om hans dejlige klunker, de er spændte og fyldte, jeg kradser ham blidt med mine negle, på hudens pung, direkte på nosserne og undersiden af pikstangen. Hans pik svulmer. Han kranieknepper mig. Det er skønt.

Nu intensiverer Jesper sin rytme. Han knepper mig dybt ind, totalt i bund, hans klunker klasker mod mine baller, og så trækker han sig langt ud, næsten helt ud, for så med et afsindigt stød atter at bore sin jernpik helt dybt ind igen. Alt i en hurtig rytme. Han er stærk og har løftet mig op og kører mig nu op og ned af pikken. Jeg er som en dukke i hans arme. Jeg rækker en hånd bagud, og jeg får fat i hans nosser. Jeg nulrer dem med den ene hånd, med den anden hånd griber jeg igen Claus’ klunker. I begge nosseposer kan jeg mærke, at der sker noget, nosserne har deres egne selvstændige bevægelser, de forbereder sig på udbrud. Det er som om Jespers jernkølle nu selv bestemmer, hvordan den vil kneppe mig, og den synes at vokse yderligere. Også Claus’ pik kører sin egen rytme. Min egen pik og mine nosser er bristefærdige. Jeg bliver totalt gennemkneppet i hoved og røv. Jeg er deres pikslavetøs. Jeg er deres kusse, som de knepper, som de har lyst til, lige så tit de har lyst. Jeg er ikke længere en dreng, nej jeg er en drengekusse, som mænd kan kneppe. Jesper og Claus bestemmer over mig, deres lydige og liderlige Rune. Nu sker det. Med et brøl kommer Jesper, hans pik sprøjter pulserende kaskader af vidunderlig piksnot ind i mig. Jeg mærker intenst, hvorledes jeg er hans pik, hans pik er mig, jeg er kusse, han er i sin helhed inde i min kusse. Claus’ herlige pik eksploderer, min mund oversvømmes af bølger af lækker sperm, som smager og dufter skønt. Han er også helt inde i mig, som er hans kusse. Min pik sprøjter, sprøjter og sprøjter.

Vi synker om på sengen. Jesper vil have min pik ved sin mund, så vi får lagt os i en 69-stilling. Selvom jeg ikke kan få hans pik ind i min drengemund, så er jeg lykkelig over at have den hos mig. Den er slimet af røvsafter og piksnot. Jeg kysser den, sutter på den og smager på den. Åh jeg slikker den ren, Jeg studerer den, det er min pik. Jeg kysser også hans velsignede nosser. Claus ligger bagved mig og drikker af saften, der flyder fra mit numsehul. De næste tre døgn knepper Jesper og Claus mig. Jeg er deres drengekusse.

Dette er stadig min første novelle. Vær sød og bruge 2 minutter og fortæl mig, hvad du synes om den. Hvad synes du, der skal ske nu. Kom med forslag. Skal Rune kneppes af den kønne atletiske gymnastiklærer? Eller skal han lånes ud til Jespers ven Bjørn, som måske har sine særlige perversioner? Skriv til mig, please: du finder min mailadresse foroven.
Kommentar