Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bæstet med tentakler

Karakter: 5.3/4
Visninger: 7621

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Aldersforskel, Onani og Natursex
BÆSTET MED TENTAKLER del 1
Af oleole13
Da Jack Mannerhem, søn af den berømte forsker professor Mannerhem, døde ugift og så vidt man vidste barnløs, fandt fjernere slægtninge en dagbog skrevet af den den gang 15 årige Jack, da han deltog i den epokegørende ekspedition sammen med sin far, dr. Smidt og docent Andersson. Dagbogen blev ulæst overladt til Mannerhem Arkivet, og først for nylig faldt en forsker tilfældigtover den. Den viste sig at indeholde så overraskende og usandsynlige oplysninger, at han ikke offentliggjorde noget om den, men på grund af gammelt venskab, overlod han mig en kopi. Om alt i dagbogen er sandt, eller nogle af begivenhederne er født af en 15 årig knægts pubertetfantasier, ved jeg ikke – ved ingen - men det er dens indhold, der er baggrundsmaterialet til denne beretning.
NB! Af hensyn til deres eftermæle og videnskabelige troværdighed er navnene på videnskabsmændene ændret i denne beretning.

Tre hvide mænd og en 15 årig drend stred sig vej gennem det uvejsomme terræn.

Ja, altså, det var ikke sådan, at de var alene om det, de havde ikke mindre end 25 indfødte med sig, eller også var det omvendt. Den indfødte gruppe bestod af deres fører og tolk, fire bevæbnede vagter og jægere, som samtidig stod for madlavningen, og var dem, der skulle rydde de ældgamle stier, hvis den hurtigtvoksende vegetation havde lukket stien. Resten af flokken var deres 20 bærere. Bortset fra føreren, der nok var af lidt blandet herkomst, det var derfor, han kunne deres sprog så nogenlunde, var de alle sorte som ibenholt.

Den femtenårige, som hed Jack, var søn af ekspeditionens ledeer, professor Mannerhem, som ikke havde kunnet se anden udvej, end at tage sønnen med, efter at han var blevet smidt ud af den strengt religiøse kostskole, som han kun havde gået i et halvt år. Han, altså professoren, mente, at det kunne være sundt for knægten at få brugt sine kræfter på strabadserne på sådan en ekspedition ud i det ukendte vilde land, i stedet for at spilde dem på at gøre oprør mod autoriteterne på skolen.

Og han fik brug for alle sine kræfter. De første 14 dage, havde han om aftenen følt sig fuldstændig rædbrækket, og nåede knap at spise sin mad, inden han faldt omkuld på sin feltseng i sit og farens telt.

Derefter var han langsomt ved at blive mere opmærksom på sine omgivelser. Dels den fantastiske natur, som skiftede mellem tætte urskove, åbne sletter og mere eller mindre høje bjerge. Det var dog ikke så meget naturens skønhed, der optog ham, han følte den nærmest som en fjende, han var nødt til at overvinde. Næh, det var mere de nærmere fænomener, der optog ham, de ibenholt farvede muskuløse kroppe, som vagterne og bærerne fremviste, hvoraf nogle ikke kunne være så meget ældre end han selv. De fire vagter var iklædt korte kakki bukser, men uden underbukser, hvad han helt tydeligt kunne se, når de på skift sad med til måltiderne omkring bålet og buksestoffet strammede om lårene og det tydeligt aftegnede store lem, der lå ned lands låret, og af og til kunne man tilmed tydeligt se posen med de store kugler ved det andet lår. Bærerne var kun iklædt løse lændeklæder, hvor man tydeligt fornemmede den legemsdel, der dinglede rundt, når de bevægede sig, og det gjorde de jo det meste af dagen. Han havde da også adskillige gange været tæt på, når en af dem trådte lidt til side for at lade sit vand, og da stirrede han fascineret på det lige så ibenholt farvede store lem.

Trods det, at han et halvt år havde været på kostskole, havde han ikke andre seksuelle erfaringer, end sin egen hånd, men han havde en god fornemmelse af, hvad det var for lyde, der kom fra bærernes soveplads om natten. Det fik hans fantasier i højt gear når han lå i teltet om aftenen, og hver morgen vågnede han med våde bukser. Det var en noget besværlig situation at håndtere, for han kunne jo ikke bare hoppe ud under bruseren og finde rene underbukser i kommodeskuffen, så han måtte gå i flere dage med de mere og mere tilsølede underbukser. Det var aldrig sket i tiden på kostskolen, der gik der det rygte, at man tilsatte vandet et særligt kemikalie, der nedsatte drengenes seksualdrift. Heer derimod, virkede det som om nogle af de krydderplanter, de sorte samlede ind undervejs, havde den stik modsatte virkning.

Hver anden dag afleverede de deres snavsede tøj til to af de yngste bærere, som så vaskede det så godt, det nu lod sig gøre i et vandløb eller en lille sø. Hanpassede på at pakke underbukserne med den dels imdtørrede, dels den friske sperm ind i et par skjorter. Men buksernes tilstand forbigik naturligvis ikke de unge sortes opmærksomhed. De snusede til dem, og smagte med tungen på de nyeste pletter, og de lod dem forsigtigt gå på omgang mellem alle kammeraterne.

De var naturligvis fuldt ud klare over, hvem de tilhørte, og de havde også en god fornemmelse af, hvad buksernes tilstamd skyldtes, for det var også blevet kendt blandt dem, at ham den unge hvide fyr kiggede nysgerrigt på dem, og ikke mindst, når de pissede. De lavede en aftale om at sætte hans fantasi i endnu større omdrejninger ved ligesom tilfældigt at sørge for, at udsigten – eller måske snarere indsigten – til deres store pikke blev mere synlig, og de supplerede gerne med at gnide dem lidt, når de var sikre på at have hans udelte opmærksomhed. Ved den lille opvisning, skete det ikke så få gange, at de i forvejen imponerende pølser, svulmede noget op.

Var Jack interesseret i de sortes hemmeligheder, var de sorte ikke mindre interesserede i den hvide drengs runde røvbalder, og de ønskede alle at få en andel af den hvide drengerøv. Sådan en havde de aldrig før været i nærheden af, og de vidste godt, at det kunne koste dem livet eller en voldsom gang pisk, hvis de gjorde alvor af deres ønsker, men man kunne jo aldrig vide, om muligheden skulle vise sig.

Da Jack første gang, efter han var begyndt på de natlige drømme, fik sine underbukser tilbage sammen med det øvrige vasketøj, var de viklet ind i et palmeblad, og der var mindst tre gange så meget frisk sperm i dem, som da han afleverede dem.

Han var godt klar over, hvor det måtte komme fra, men hvad kunne han gøre? Han kunne ikke så godt klage til sin far, og hvis han sagde noget til deres lokale fører, ville han bare bede om at se dem, før han afleverede dem, og det ville være alt for pinligt. Pakke dem ned i den tilstand kunne han heller ikke, så han så ingen anden udvej end at prøve at sutte så meget af den friske sperm som muligt ud af bukserne og derefter tage dem på.

Ikke meget af, hvad de hvide foretog sig, gik upåagtet hen, og sådan også det med, at ham den hvide dreng suttede deres sperm i sig, hvilket resulterede i, at der næste gang var dobbelt så meget sperm i dem. Kunne man ikke få hans røv, var det her dog en slags tilfredsstillelse, som fik dem til at pule endnu vildere i de unge sorte røve om natten.
Fortsættes
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:21/10 2015
Hej