Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge del 9 butpluggen

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.2/5
Visninger: 7417

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Analsex, Gangbang og Bondage
De vilde drenge og vikaren
Kapitel 9
Lars får en butt plug
Af oleole13
Lars havde fulgt pedellens råd og havde været i en pornoforretning for første gang for at købe en butt plug.
Han havde stået udenfor forretningen i nogen tid for at prøve at holde øje med, om der var kunder i butikken.
Da der kort efter hinanden var kommet tre mænd ud, tog han mod til sig og gik ind. Han så ikke andre end en ung mand, der sad bag en disk. Han gik hen til ham og hviskede, at han gerne ville købe en butt plug, mente han det hed, hvis de havde sådan noget.

En butt plug, sagde den unge mand alt for højt, og slog en latter op. Jo selvfølgelig har vi butt plugs og det i mange størrelser. De hænger lige derovre,sagde han og pegede.
Nu opdagede Lars, at der var to andre kunder i butikken, og de havde vendt sig og kiggede på ham ved den unge mands udbrud.

Lars blev kobberrødi hovedet og gik hen mod den anviste udstilling.

Jeg må nok hellere hjælpe, sagde den unge mand, som var kommet hen til ham, efter at han lige havde tjekket at alle overvågningskameraerne virkede, og at alt blev optaget, . Det virker som det er nyt for dig, og jeg kan heller ikke huske, at have set dig før.
Er den til dig selv, spurgte han igen alt for højt efter Larses smag.

Jo,det var det jo, stammede han.

Tag det roligt, sagde den unge mand. Det er der ikke noget unaturligt ved, og alle, der kommer her, kommer jo for at købe den slags, så du er ikke alene. Er det ikke rigtigt, sagde han henvendt til de to andre kunder, som nikkede bekræftende.

Er der noget specielt, du skal bruge den til, altså bortset fra at få den op i røven.

Øh, stammede Lars,som blev overrumplet af den direkte tale, det er til når ….

Nå, sagde den unge mand, den skal være til at holde spermen inde, når du er blevet kneppet.

Han sagde det helt sagligt, men Lars blev om muligt endnu rødere helt op til hårrødderne.

Jaså, det er det altså, konstaterede den unge mand. Det kunne jo også have været fordi du skulle bruge en til at udvide røvhullet.

Lars var nu ikke kun blevet kobberrød i hovedet, også til pikken var der strømmet blod, og den lå nu tyk og tydelig ned langs hans venstre lår. Han havde ikke tænkt på, at han havde de tynde og snævre bukser på, og ingen underbukser. Det var noget, han havde vænnet sig til dem, og egentlig syntes han godt om det, så da det første par blå med spermen fra ham selv og ikke mindst alle hans seks drenge og pedellen var hængt op i studiecellen, havde han været nødt til at købe nye. Det vil sige, nye var de nu ikke, han havde købt dem i en genbrugsbutik, så var de lidt brugte og slidte, hvilket gjorde dem endnu tyndere, og da han købte dem lidt for små, var de så snævre, at de let viste det hele frem, og det var han kommet til at kunne lide, efter først at have været vældig flov over det, og prøvet at skjule det mest pinlige, ikke mindst, når han mærkede, at blodet løb til pikken, og den blev endnu tydeligere. Men nu nød han alle de blikke han fik til bulerne i bukserne, ikke kun fra kvinder i alle aldre, men også fra ikke så få mænd. Nogle både kvinder og mænd snerpede munden, andre smilede vidende, nogle sendte opfordrende øjekast, og endnu andre blev mere eller mindre røde i hovedet, nok fordi de mærkede at trusserne blev våde. Når der var trængsel i bussen havde han flere gange mærket en hånd, der klemte om pikbulen.

Det var en situation, som også den unge mand lagde mærrke til, og var klar over, at det her kunne han og de to andre kunder få lidt sjov ud af.

Lige som tilfældigt kom han til at lægge sin hånd på bulen i Larses bukser, hvilket fik Lars til at udstøde et lidt for højt gisp.

Åh, det må du undskylde, sagde han, jeg havde ikke lagt mærke til, at du havde stivpik i bukserne, men det er helt normalt herinde, så slap bare af, og så gav han pikken et lille klem.

Men det var den her butplug, sagde han. Du skulle altså bruge den til at holde spermen inde indtil du kommer hjem efter en kneppetur, er det ikke rigtigt, sagde han og klemte igen om Larses pik.

Øh, var det eneste, Lars kunne sige.

Jo, altså, vi har dem i forskellige størrelser, så det kommer an på, hvor tit, du bliver kneppet, og hvor stor pikken eller pikkene er. Hvad vil du mene? Er det sådan en ordentlig javert, som man rigtig kan mærke her, sagde han idet han med den ene hånd pressede fingrene mod Larses hul.

UH, udstødte Lars, da han mærkede fingrene mod det ømme hul.

Nå, det må du undskylde, sagde den unge mand, jeg kan forstå, at det stadig er noget ømt efter gen sidste kneppetur,. Kommer du lige derfra?

Igen kunne Lars ikke sige andet end ØH, og de to andre kunder havde det største besvær med at holde fnisene inde, mens Lars var parat til at krybe i et musehul.

Lad os lige gå her over, sagde den unge mand, og trak Larrs over til den reol, hvor de to mænd stod, men hvor der også hang et stort udvalg af dildoer.

Den unge mand tog en ned og gav lars den i hånden. Den er godt nok pakket ind, men føl på den og forestil dig, at det var den, der gik op her, og så pressede han igen nogle fingre mod Larses hul.

Den øh, stammede Lars, den er nok på størrelse med Kri… var han lige ved at sige, men tog sig i det.

Nå, som Kristians pik, konstaterede den unge mand, men hans pik er ikke den største, vel?

Næh, stammede Lars, som var helt tændt af fingrene mod røvhullet.

Jaså, en af de andre har en større pik end Kristian, hvor stor er så den, er den længere eller tykkere eller måske begge dele?

Øh, jo, begge dele, stammede Lars.

Prøv så at føle dig frem til den rette størrelse, mens jeg lige holder her, så du kan forestille dig, hvor det er, den skal op, og så pressede han endnu hårde mod Larses hul, mens han med den anden hånd igen klemte om Larses pik, og denne gang især pikhovedet, og Lars lækkede i strømme af presperm.

Efter et par forsøg, fandt Lars nu med rystende hænder på grund af den seksuelle stimulering den, han mente kunne svare til pedellens.

Du er godt nok et heldigt asen, at du ikke bare får mange pikke op, men også en som den her fyr. Jeg tror ikke, der er andre her i lokalet end Holger der, der har en, der er større. Men det var den der butplug. Vi tager lige den her med derover, så vi kan finde den rigtige størrelse. Det kan jo ikke nytte noget, hvis den er for lille og falder ud, når røvhullet er udvidet med sådan en fyr her.

Da de stod derovre, udvalgte den unge fyr en, som Lars mente, var alt for stor.

Vi må hellere gå ind i prøverummet.

Prøverummet? Sagde Lars.

Ja, prøverummet. Vi kan ikke have, du kommer hjem med en forkert størrelse, for vi kan af gode grunde ikke bytte, når de først har været oppe i en røv. denne vej, og så førte han Lars ud i et lille baglokale, og de to kunder fulgte med.

Vi trækker lige de her ned, sagde den unge mand, og på et øjeblik havde Lars bukserne nede om haserne, og hans pik sprang op til vandret.

Fin stang den her, sagde den kunde, som ikke hed Holger, den kunne jeg godt tænke mig at få lov til,at sutte af, og så sank han ned på knæ og gav den et par slik på spidsen.

Læn dig lige ind over bordet, sagde den unge fyr, og så er det nok bedst, vi får de bukser helt af. Vil du Holger?

Det ville Holger, og et øjeblik efter lå Lars med overkroppen ind over bordet, og nøgen fra midjen og ned bortset fra sokkerne.

Hvordan er det de her ser ud, sagde den unge og lagde en hånd på hver af Larses balder. Det ser ud, som de har fået nogle smæk, og det vist både med en pisk og den flade hånd. Er det rigtigt?

Nej. Stønnede Lars, ikke en pisk, men mit bælte.

Jaså, grinede den unge, de bruger dit eget bælte, det er jo praktisk, men hvis du kan lide sådan noget, så har vi et godt udvalg af piske. Vi har for eksempel en lille kort en, som mange bruger til nosser og pik, men også til at varme røvhullet op. Jes går du ikke lige ud i butikken og finder en, så vi kan vise vores kunde den, og Holger klipper du ikke lige den pakning op, der ligger en saks i skuffen der.

Forstår du, sagde han, hvad hedder du for resten?

Han hedder Lars og er lærer, sagde Holger. Hans pung faldt ud, da jeg tog hans bukser af, og så kom jeg til at se på dankortet.

Ok, Lars, nu er det sådan, at vi først må give din røv en tur med dildoen, så den bliver åbnet lige så meget, som når ham med den største af pikkene boller dig, ellers kan vi ikke prøve, om butpluggen sidder fast nok.

Hvilken glidekrem plejer I at bruge?

Glidekrem? Spurgte Lars.

Ja, for I bruger da vel glidekrem?

Næh,det tror jeg ikke, sagde Lars, de bruger bare spermen fra de andre.

Det må jeg nok sige, grinede den unge, det lyder ret vildt, spermen fra de andre. Det lyder som noget af et gruppe fuck, men her til dildoen, må vi starte med at bruge glidekrem, så kan du få resten af tuben med hjem.
Og så smurte han både Larses røv og dildoen ind i et godt lag glidekrem.

Spred så lige benene så godt, du kan, og tag om balderne og træk dem fra hinanden, så røvhullet bliver så tydeligt som muligt.

Det gjorde Lars, som var vant til at adlyde ordre, når det handlede om sex.

Den unge nand satte dildoens pikhoved mod røvlæberne, gned den ligt op og ned, og trykkede så pludselig med et hårdt stød de første 5 centimeter ing,

Lars gav et højt skrig, og den unge holdt dildoen stille.

Bare slap af, sagde han, det værste er overstået, og du har jo haft en lige så stor deroppe før..
Efter en kort pause, pressede han den længere og længere ind, til den var så langt inde, at han stadig havde et godt greb om den.

Lars udstødte et dybt suk.

Nå, grinede den unge, var det godt at blive fyldt ud igen, hvornår var det sidst, du var på blokken? Og samtidig begyndte han at trække den ud igen.

Åh, sukkede Lars, det var i går.

Må jeg lige, sagde Holger, og overtog dildoen. Fortæl os lidt om det, sagde han og begyndte at kneppe Lars stille og roligt med dildoen. Du er lærer, er det på skolen, du bliver kneppet? Det kan da vel ikke være skoledrengene, der knepper dig, eller hvad? Og de har vel heller ikke så store pikke som den her?

Nej, sagde Jes, men måske som Kristians. Han kunne godt være en stor skoledreng, for eksempel på 16 år. Jeg har mødt flere 16 årige med sådanne pikke. Og så kommer jeg til at tænke på noget, en af mine venner fortalte mig i forgårs, men det må vente lidt. Nu synes jeg, vi skal vise ham Lars den lille pisk, jeg var ude at hente, så kan han mærke forskel på, hvordan det er at blive kneppet med en deldo før og efter hullet er varmet op med en flad pisk, og måske vil han elske det grinede han.

Prøv lige at koncentrere dig om, hvordan det føles på røvlæberne, når Holger trækker den ind og ud, så du kan huske forskellen, efter jeg har brugt den her lille pisk, og så trak Holger dilduen helt ud, med et suk fra Lars til følge.

Bare rolig grinede Jes, den kommer ind igen om lidt.
Men se nu her, hvordan røvhullet står lidt åbent, det gælder det om at udnytte i en fart, så pisken ordentligt kan komme til de der røvlæber. Det er noget andet, end når man begynder med pisken og knepper bag efter, og så begyndte han med små hurtige slag at behandle læberne hele vejen rundt, og især sådan, at han udnyttede det endnu let gabende hul til at ramme det indvendige af læberne.

På det tidspunkt ringede det fra forretningens dør.

Jeg kommer til at gå derud, sagde den unge mand, men I fortsætter bare med at sætte Lars ind i hvordan sagerne fungerer.

Og det gjorde Jes. I flere minutter fortsatte han med små hurtige, men ikke hårde slag, at behandle Larses røvlæber, mens Lars sukkede og peb og lækkede piksaft i et væk.

Jeg tror, det er en pisk, du vil få megen fornøjelse af, grinede Holger, lad os nu se, hvad du vil synes om at få dildoen til at køre op og ned af de opvarmede røvlæber

Han satte dildoens pikhoved mog de varme, og det skulle hurtigt vise sig ømme og ekstra følsomme røvlæber, og Lars udstødte et lydeligt suk.

Holger kørte det lidt frem og tilbage og en lille smule uiind, hvor han drejede det lidt rundt.
Det er jo sådan, at du selv bestemmer, sagde han, hvis du ikke vil prøve, hvordan det føles, at få den rigtigt ind, så skal du bare sige til.

Åh, jo, stik den ind, knep mig med den, stik den ind, og det gjorde Holger så, og Lars udstødte igen et højt suk.

Lige i det øjeblik kom den unge mand tilbage, bredt smilende. Det her var gået længere og langt bedre, end han havde kunnet håbe på, og han havde tjekket, at kameraet i det lille rum, fik det hele med.

Hvordan er det så Lars, spurgte han, er det bedre nu end før det med pisken?

Deeet, deeet er gooodt, stønnede Lars.

Tænkte det nok, grinede den unge, det med smæk er noget for dig. Plejer de at dive dig smæk før eller mens de knepper dig?

Beeegge, beeegge dele, stønnede lars, det med bæltet var før, men ellers ….

Nå, grinede Holger, ellers giver de dig smæk med den flade, mens de knepper, det lyder rigtigfornuftigt, så nyder du det ekstra meget, når pikkene arbejder i røven. Og han arbejdede hurtigere og dybere med dildoen, og Lars stønnede af vellyst og var helt eller næsten helt opslugt af sexlyst, dog ikke så meget, at han ikke kunne finde ud af, ikke at svare på deres mere detaljerede spørgsmål om, af hvem og hvor han blev kneppet.

Hvad ved vi om ham? Spurgte han sine to medarbejdere. Han hedder Lars og er lærer, det har Holger fundet ud af, og så bliver han kneppet af et antal fyre, heraf en med en flot pik, og en anden med en mere standard pik. Og det er ikke der hjemme, for så ville han ikke have brug for en butt plug for at holde spermen fra at sive uud i bukserne, når han skal hjem.

Ja, sagde Holger, mens han fortsatte med knepperiet med dildoen, og så har han ikke bil, men skal med det offentlige, bus eller tog, for ellers behøvede han heller ikke nogen butt plug. Kan det virkelig være på skolen efter skoletid, han bliver kneppet, og så af hvem?

Ja, nu skal I høre det, jeg var inde på før. En af mine venner fortalte den anden dag, at han hos en af sine andre venner, en ung fyr, som er i pornobranchen, men også har en stor pik, som han er vild med. Nå altså denne fyr havde vist ham en video, som viste, hvordan en lærer adf en elev blev tvunget til at først sutte hans pik, for derefter at blive kneppet af ham på katederet i deres klasseværelse. Den unge fyr skal også have givet ham læreren en god røvfuld, mens han kneppede ham.

Det kunne næsten passe for godt til vores lars her. Sagde han noget om navne?

Nej, det gjorde han ikke, men han sagde, at det var en dansk video, og at den var optaget med en mobil.

Ok, sagde den unge, det siger vi så.
Så, at det var ham Kristian med en pæn 16 års pik, men hvor kommer så den store fra?

JA, hvis det altså har noget at gøre med vores Lars her, så var der en ekstra video optaget med et noget bedre kamera, som viste en person i kitel, måske skolens pedel, der kom ind i klassen, da Kristian, hvis det er ham, var gået, og så kneppede pedellen ham den unge lærer med en noget større pik, og han fortsatte med at spanke lærerens røv.

Jeg tror sgu, vi er på rette spor, grinede den unge, altså Lars her bliver kneppet på katederet hver dag efter skoletid af Kristian og sikkert nogle andre sexede knægte, og så kommer pedellen som rosinen i pølseenden og giver den bagdel en afsluttende tur. Ikke så mærkeligt, at ham her har brug for en prop i røven, når han skal med bussen hjem. Men nu må vi så hellere få prøvet, om denne her butt plug er den rigtige størrelse.

Er du klar Lars, så trækker pedellen sin pik ud efter at have fyldt dig godt op efter drengene, og så presser du den her op i røven, og så pressede han den ind, med et lille skrig fra Lars.

Så op at stå og gå lidt rundt. Mærk efter, om den sidder fast. Gå så hen og sæt dig på stolen der.

Åh, stønnede Lars, da han satte sig.

Ja, det skal man lige vænne sig til, men prøv at rokke lidt rundt, føles det så ikke godt inde i røven? Jeg vil godt vædde med, at du vil have ståpik hele vejen hjem, men den sperm, der kommer i bukserne, lo han, kommer ikke fra røvhullet.

Det minder mig om noget, vi bliver også nødt til at undersøge den sag, altså om den slutter helt tæt, vi bliver altså nødt til at fylde noget sperm ind i den røv.
Hvordan plejer du at ligge på katederet? Op på bordet og indtag den sædvanlige stilling.

Jamen, protesterede Lars, er det nødvendigt, den sidder jo mere end godt fast, og så prøvede han at trække den ud.

Selvfølgelig er det nødvendigt, jeg vil ikke sælge noget til dig, som jeg ikke er helt sikker på, virker rigtigt. Og så for øvrigt, så vil du også gerne. Indrrrøm bare, at din røv tigger om at få nogle rigtige mandepikke op, og der er tre her, der er mere end villige til helt gratis at fylde den med den nødvendige mængde sperm.
Altså ikke mere vrøvl, op i den sædvanlige stilling på katederet.

Og det var rigtigt, at Larses røv sukkede efter rigtig pik, så på et øjeblik var han oppe på ryggen på bordet, og med fødderne oppe ved ørerne. Han overvejede ikke så meget som et øjeblik, at han derved accepterede den unge mands tale om katederet, og dermed også indirekte den historie, de var kommet frem til i fællesskab, ikke mindst takket være den famøse video.

Ja, jeg tænkte det nok, grinede den unge mand, det er en rigtig fin stilling til et gruppe pul, og så kan de hele tiden følge med i, hvordan du og din pik reagerer, og lige nu kan den vist ikke blive stivere.
Men nu skal vi lige have denne her fyr ud, og så begyndte han at trække lidt frem og tilbage i den, og Lars sukkede. Så trak han den med et helt ud, og Lars gav et lille skrig, for den var tykkere, end dildoen havde været.

Det kan man også få ligt sjov ud af, grinede han, hvis man sådan et stykke tid leger med at presse den ind og hive den ud, sådan – og så pressede han den ind igen og hev den straks ud igen, begge veje med et lille skrig fra Lars. Men det kan du hygge dig med derhjemme, og når hullet er blevet for løst, så kommer du bare og køber en større model, men nu kommer den rigtige varer, og så sænkede han sin pik i bund i en bevægelse.

Å, ååååhhh, lød det i kor fra både Lars og den unge mand, og åh ja, åh ja, lød det i et væk fra Lars, mens den unge mands flittige pik gned frem og tilbage, ikke kun over de ømme og følsomme røvlæber, men ikke mindre over glædesknoppen.

Vi må nok hellere også tage os kærligt af de her røvballer, sagde han, og begyndte at slå dem skiftevis i takt med pikkens arbejde – og Lars sukkede og lækkede presperm i et væk, indtil han efter en fem minutters tid kom med nogle endnu højere udbrud og skød den ene sædportion efter den anden ud over bryst og mave, hvilket også sendte den unge mand over kanten, så han afleverede sine rigelige portioner i Larses tarm.

Inden Jeses pik tog den nu ikke længere tomme røv i besiddelse, bøjede han sig ind over Lars, tog hans pik i munden og sugede den ren for sperm.

Da han havde været i gang nogle minutter, både med pik og de flade hænder, ringede det igen på forretningens dør, og den unge mand, der havde fået sit tøj i orden igen, gik ud i forretningen uden at lukke døren efter sig.

Hej Jack, kunne man høre en høj stemme, hvad har I gang i, det lyder som om en får klaps i røven samtidig med at han bliver pulet, er det en video eller hvad?

Næh, hørte man den unge mand, som altså åbenbart hed Jack mellem venner, grinende sige. Det er ingen video, i hvert fald ikke endnu, men det kan det måske blive til.

Det lyder som om det er noget, vi hellere lige må kikke på, lød en anden stemme, og straks efter kom de alle tre ind i det lille lokale.

Ja, det ser da rigtig godt ud, det der, grinede den første af de nytilkomne, da han så en fyr på ryggn på det lille bord, og en fyr ved hans bagdel, som i god fart hamrede sin pik ind i den røv, der hang lidt udover bordkanten, mens han varmede røvballerne med de flade hænder. Og ved siden af stod en anden mand parat med en ganske betragtelig stivert i den ene hånd.

Det er da vist lidt usædvanligt, det der, jeg har ikke før set det her lokale brugt på den måde.

Det kan jeg ikke forstå, grinede ham, som altså hed Jack, det er jo vores prøverum, og den fyr kom for at købe en butt plug, som han skulle bruge til at holde spermen i røven, når han var på vej hjem efter at være blevet gruppe pulet.

Ja så, jeg forstår, grinede den første af de nye, så er i nødt til først at fylde hans røv med sperm, så han kan vide, at butt pluggen virker. Det lyder helt rimmeligt og en fin service af firmaet, så han ikke køber katten i sækken.

Men hvordansøren fik I ham med på det og op på bordet? Gjorde han det helt frivilligt.

Ja, selvfølgelig, her bruger vi ingen vold til forskel fra jer. Jeg kunne jo ikke vide, hvilket nummer i butt plugs, han skulle bruge, et fhænger jo af, hvor store pikke, han er blevet pulet med, så han valgte en pik, som han mente var i den rigtige størrelse. Den har vi så kneppet ham med, og bagefter prøvet butt pluggen, men vi kan jo ikke vide, om den kan holde tæt, hvis vi ikke prøver den med røven fuld af sperm.

Lyder helt rimeligt, lo den anden, vi kunne måske få lov til at hjælpe til med også at aflevere en ladning.

Kan bestemt lade sig gøre, jeg har på fornemmelsen, at det vil være noget ham Lars der vil sætte pris på, han vil gerne være sikker på, at han får det rigtige med hjem.

Er den her også noget, han skal have med hjem, spurgte den anden og tog den lille flade pisk op, og slog den mod sin håndflade. Hvad har I brugt den til, det ser ellers ud til, at I mest bruger hænderne.

Ja, det er fordi, sagde nu Holger, det er fordi vi har fundet ud af, at det er han vant til, når han bliver pulet på sit kateder. Men vi har brugt den til at varme hans røvhul, så han kunne finde ud af, om han bedst kunne lige at blive kneppet med koldt eller opvarmet røvhul.

For satan, grinede den første, har I også smækket hans røvhul, det bliver bedre og bedre, måske er det en, vi kan bruge. Men hvad sagde han til det?

Han spandt nærmest som en kat, mens Jes brugte pisken, og han nød bestemt dildoen endnu mere bag efter, og hør bare, hvordan han nyder det nu.

Nu var Jes blevet færdig, havde afleveret sit bidrag i Larses tarm, og Lars havde kudt sin anden omgang, så uden unødvendigt ophold indtog Holgers pik den ventende røv.

Men hvad var det, du sagde, spurgte den første, sagde du ikke, at han plejede at blive pulet på katederet? Hvor har I det fra, er det noget, han har fortalt?

Nej, sagde Jack, han har ikke fortalt ret meget, men vi ved fra hans kreditkort, at han hedder Lars, og at han er lærer. Og så ved vi, at han skulle bruge butt pluggen når han skulle hjem fra gruppepulet med det offentlige, altså sker det ikke hjemme hos ham selv.
Og så var der det med den første pik, jeg viste ham, der kom han til at sige, at den var på størrelse med Kristians, men det var ikke den største, han fik op. Den der kristianpik, kunne godt passe til at være en pæn 16 årig skoledrengepik.

Og så var det det, at en af mine venner, sagde den nu påklædte Jes, havde set en video hos en af sine venner, som foregik på en skole, hvor en elev havde tvunget læreren til sex, og så ….

Stop stopp, log dem første, det er da helt løgn det her, så heldig kan man ikke være, at man skulle træffe Lars her, og så i sådan en situation.

Hvad skal det sige Kim? Spurgte Jack, ved du noget om det?

Ja, så gu ved jeg noget om det, grinede ham, der altså hed Kim, det er sgu hos mig, den der ven har set videoen, og en af de elever, der puler ham på katederet er min lillebror, også selv om han nok mere er en af dem, der sutter hans pik og selv får pik i røven. For fanden mand, det her er ham deres vikar Lars, som på kort tid har fået forvandlet et almindeligt skidehul til en mere og mere piksyg røvkusse. Jeg kan godt sige dig Jesper, ham her Lars er lige ham, vi kan bruge, og du kan være sikker på, at vi ikke får vrøvl med ham, ligegyldigt, hvad vi finder på. Vi har ham i den grad om nosserne med de videoer, vi har med ham og drengene.

Havde de nu helt glemt, hvad der foregik ved bordet under deres snak? Nej overhovedet ikke, de havde alle fire haft deres øjne og en del af øret derhenne, og alle fire, selv de to, der lige havde afleveret deres sperm i Larses røv, havde stivpik i bukserne.

Efter det første chok på grund af tykkelsen af Holgers pik, havde Lars spundet i et væk, som Holger kaldte det.

ÅH, ÅH, ÅH, JAA, JA, JA,, KNEP MIG, KNEP MIG, ÅH JA, DEEEER, DEEER, ÅH JA, KNEP MIG, KNEP MIG MED DIN STORE PIK osv osv, og så kom de begge under store fryderåb.

Det var flot, sagde Kim og gik hen til Larses røv. stik mig lige den der pisk, jeg tror, det røvhul kan bruge et par slag til. Få lige den røv højere op!

Nej. Nu må det stoppe, sagde Lars, jeg kan ikke mere, og jeg er sikker på, at der er sperm nok til at vi kan teste den der butt plug.

Jeg tror ikke, du er helt klar over, hvem jeg er, og hvilken situation, du er i. jeg er Peters storebror, og jeg ved alt om den sex du laver med drengene i din klasse, og jeg har alle videoerne. Du ved helt sikkert, hvad der kan ske, hvis det bliver kendt de forkerte steder, at du har sex med dine elever, og i hvert fald nogle af dem er under 15 år. Personligt har jeg ikke noget imod, at du har sex med min lillebror, jeg tror han elsker alt det, der foregår også med de andre drenge, og han har kun godt af al den sex, han kan få, men det ændre ikke noget ved, at vi har dig i den grad om nosserne, og du gør klogest i at gøre precis som vi siger, og det i en fart.
Altså op med røven, jeg vil se det hul, inden det lukker sig.
Og så gav han den ene balde et slag med pisken. Sådan ja, højere endnu, du kan godt og så faldt der et slag på den anden balde, og så støt med armene under ryggen, så du holder stillingen.

Ja netop, sagde Jes, inden hullet lukker, så kan man komme rigtig fint til med pisken.

Og det gjorde Kim så. Han slog noget hårdere, end Jes havde gjort, og Lars gav et lille skrig for hvert slag, og det var nok mindst ti.

Så tog Kim om Larses nosser. Hvad med dem her, har de smagt pisken.

Næh, det havde de jo ikke, kunne du så ikke lige finde en ball stretcher med separator, jeg er sikker på, at Lars gerne vil købe sådan en, når han først har prøvet den, og tag et sæt nipple clamps med af den bedste slags og med kæde.

Han lagde pisken ved siden af Lars og tog med tommel og pegefinger fra begge hænder om de nu endnu rødere og mere opsvulmede røvlæber og klemte dem let.

Lars nærmest skreg.

Ja, så er du vist klar til min pik, grinede Kim, sænk bare røven ned igen, og så snart den igen lå i kneppestilling, hamrede Kim sin betragtelige pik ind og helt i bund, og Lars skreg igen.

De første minutter, hvor Kim kørte ind og ud i et roligt tempo, sukkede og stønnede ars ved de smerter, der især kom fra de nu super ømme røvlæber.

Så var Jack tilbage med det ønskede legetøj.

Vil du Jesper, sagde Kim, og mens han holdt stille med pikken helt i bund, tog Jesper med eksperthånd om Larses nosserpose, og manipulerede sådan med klunkerne, at de efter kort tid lå fastklemt i den udspændte hud og adskildt med Kun et skindende tyndt hudlad over dem.

Åh sukkede Lars, da Jesper endelig slap hans nosser, men den lettelse varede kun kort, for nu tog Kim pisken igen, og gav hver af nosserne et par lette slag. Se det her kan den lille pisk også bruges til, grinede Kim, det er ikke kun røvhullet der kan få glæde af den. Ja, og så også denne fyr her, som hele tiden er så stiv og strunk, og så landede nogle slag på Larses pik, heraf et par direkte på pikhovedet, og Lars skreg nok mere af forskrækkelse end over smerter, for Kim havde ikke slået ret hårdt.

Så begyndte han på knepperiet igen med dybe og lange bevægelser, og lidt efter tog pisken også fat, og slagene faldt i f´jævn takt på skiftevis den venstre og den højre nosser, og de kunne ikke skjule sig nogen steder, men lå fint til udstilling og slag.

Hvordan er det, spurgte Kim, har jeg ret i, at ham her Lars foreløbig har spermet hver gang han blev kneppet? Altså tre gange.

Jjo, det var da rigtigt.

Så skal det her nok få ham til at sperme endnu engang. Somme tider, kan man få en fyr til at sperme bare ved at piske nosserne tilstrækkeligt, men når han så også er så heldig at have min pik til at stimulere den der knop derinde, og så ikke mindst gnidningen på de ømme røvlæber, så skulle det nok kunne give pote.

Og det kunne det, også selv om det varede et helt kvarter, og Larses ladning var en del mindre end de første tre gange. Til gengæld fejlede Kims ladning ikke noget i mængde og intensitet.
Da Lars stod i bussen – selv om der var flere tomme siddepladser - på vej hjem, havde han med sig ikke blot den store røvprop, der holdt enhalv litter sperm på plads i tarmen, han havde også en tung bærepose, men til gengæld et noget lettere kreditkort. I bæreposen var også de vorteklemmer med kæde, som Jesper havde brugt som en slags tømme, som han hev i, hver gang han stødte pikken i bund.
Hans pik var mere end halvstiv, og da de havde ladet den der nosser separator blive siddende om hans pung, var også den og indholdet mere end tydeligt i det højre bukseben. Og godt nok sivede der ikke sperm fra røvhullet, men til gengæld var der en våd plet ved pikhovedet.
Personer: Lars 25 år, vikar på specialskole, har en klasse med 6 drenge i alderen fra 13 til 16 år, den unge ekspedient Jack, to kunder, Jes og Holger med den tykke pik, de to næste kunder, Jesper, den ældste, Kim 20 år, Peter15 år fra klassens storebror

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:27/09 2015
Hold da op Ole - du overgår dig selv den ene gang efter den anden - vildt liderligt knus Jens
 
Navn:bifyr57
Dato:28/09 2015
den gik lige i underlivet