Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge del 10

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.8/4
Visninger: 6142

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Aldersforskel og Skolesex
De vilde drenge
Kapitel 10
Som det gik
Af oleole13
Der er ikke megen sex i dette afsnit, men jeg er sikker på, at I ligesom jeg er interesserede i at vide, hvordan det gik med vores venner.

Der udviklede sig snart en ny kultur i klassen. En ny forståelse, Et slags skema.
I den første time rasede drengene ud. Fik udtømt al spermen og dermed alle spændingerne. De udtømte sig så mange gange, de havde lyst til og behov for, fortrinsvis i Larses mund eller røv, men de brugte også hinanden indbyrdes, det vil sige det var især de store, der brugte de små, men disse mukkede ikke, for de fik også deres part, ja selv Lars blev jævnligt suttet af. Resten af dagen arbejdede de forbavsende fornuftigt. De andre lærere undrede sig, ikke kun de to, der også kom i klassen, engelsklærerinden og ham de havde til musik og idræt, men også de andre og ikke mindst skoleinspektøren. Han var vant til ustandselig at få klager over klassen og at have mindst en af eleverne hver dag siddende på sit kontor. Nu hørte det til sjældenhederne og fra Lars fik han aldrig klager.

Hvad gør du ved dem? Spurgte han. Han havde været på besøg et par gange i klassen, hvor hver dreng arbejdede seriøst med sit specielle stof, og han noterede sig, at de jævnlige prøver viste en forbavsende fremgang.

Jo, sagde Lars som sandt var, den første time har vi lavet til en slags aktivitetstime, hvor de får raset deres energi ud. Han rødmede lidt, men sagde naturligvis ikke nærmere om hvordan, men fik tilføjet, at i den time ville de helst ikke forstyrres. Og det blev respekteret.

De drenge, der havde den største testosteron produktion, blev på skolen efter den sidste time, og her fik Larses mund og røv endnu en omgang. Det kunne være af en eller to af knægtene, eller i sjældne tilfælde dem alle sammen. Og de fleste dage sluttede pedellen sig til dem og afsluttede skoledagen med at gennempule Lars på katederet. Det tog gerne op mod en halv time, hvor pedellen supplerede pikarbejdet med gentagne klask til Larses baller, og hvor han vred de sidste dråber ud af Larses spermfabrikker, mens han selv havde fyldt Larses tarm med mindst tre udløsninger.

Efter godt en måned på denne måde, skete der det, de alle frygtede.
En mandag morgen manglede Jonas i klassen. Han var blevet sendt tilbage til sin gamle skole, fordi det gik så godt med ham (og det var endda inden den her nye skolelov med al sin integrations fis).
Mandagen efter, var han der igen, og blev modtaget med stor jubel, og han måtte naturlugvis forklare, hvordan det var lykkedes for ham.
Det var ikke så svært, sagde han, jeg gjorde bare, som Kristian havde gjort, jeg sparkede min lærer i nosserne og viftede med min halvstive kødkølle og forlangte, at han skulle sutte den af. Der blev en masse ballade, og her har i mig igen.

Da vikariatet efter de tre måneder var ved at udløbe, opstod der stor frustration. Blandt drengene naturligvis, fordi de nu ville gå glip af den elskede ”aktivitetstime”, og savne Lars ville de også, og ikke kun hans røv og pik, men også hans måde at undervise dem på, for de var ikke dummere, end de udmærket var klare over, at de havde gjort store faglige fremskridt. De øvrige lærere frygtede, at klassen skulle vende tilbage til den tidligere tilstand, hvor der ustandselig var problemer.
Lars selv var heller ikke spor glad for at skulle forlade skolen og sine drenge. En ting var, at han allerede havde fået en fremragende udtalelse af skolelederen og havde søgt og fået et nyt vikariat i en anden ende af landet. Han havde også fået forbedret de pædagogiske metoder, han havde fået med fra seminariet, og så havde han opdaget nogle nye metoder, som endnu ikke stod i nogen af lærebøgerne (-: Og hvordan skulle han klare sig uden den stadige seksuelle stimulering, som han var kommet til at holde af?
Derfor var der stor lettelse over hele linjen, da der to dage inden deadline kom besked om, at den lærerinde, der havde været på barselsorlov, havde fået job andetsteds.
Inspektøren nærmest tryglede Lars om at blive, og han var ikke svær at overtale!
Slut på denne beretning. Tak for jeres medleven og udholdenhed. Jeg har fået fat i en gammel dagbog, som stammer fra en videnskabelig ekspedition til en ukendt egn af det sorte Afrika engang i 18hundrede tallet. Den blev ved et rent tilfælde fundet for nylig, og det viste sig, at den var skrevet af en 15-årig dreng, som deltog i ekspeditionen sammen med sin berømte far.
Den dagbog er udgangsmaterialet for en ny historie. Af ganske særlige grunde får den titlen: ’Bæstet med tentakler’.
Kommer snart på denne side.
Kommentar