Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren del 8

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.3/8
Visninger: 6871

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Gangbang
De vilde drenge og vikaren
Kap. 8
Efter skoletid
Af oleole13 ole1313ole@yahoo.com
Personer: vikaren Lars 25 år, Elever: Kristian 16 år, Mhamed 16 år, Peter 15 år, Jonas 14 år, André 14 år og Simon 13 år. Pedellen 35 år.

Da klokken ringede ud, fik Lars besked på at blive i klasselokalet, mens alle eleverne forlod skolen. De gik dog ikke ret langt, men holdt fra hver sit udsigtspunkt øje med, hvem, der forlod skolen. Da alle med inspektøren som den sidste var væk, strømmede de alle fulde af forventning og og liderlighed tilbage og ind til den ventende Lars.

Han var nok ikke blevet mindre liderlig end drengene af at at tænke på, hvad der sikkert ventede, når drengene kom tilbage, for hans pik vippede stor og stiv ud af bukserne, så snart han havde fået dem ned over balderne. Der lød et forventnings suk fra de fleste af drengene, og Peter, som var den eneste, der hidtil havde smagt den, slikkede sig om munden. Det var for øvrigt ham, der i øjeblikket betjente kameraet – det var jo hans bror, der havde lånt dem dett, og instrueret ham – så han zoomede ind på den smukke stang, mens Lars stadig med noget besvær fik trukket bukserne helt af, der var jo kommet mere sperm i dem siden sidst, dels hans egen fra pedellens værksted, dels en del af pedellens, som var sivet ud af hans røv.

Da han lå i den rigtige stilling på ryggen på katederet, gav Kristian ham lige et par opvarmnings slag på hver af balderne, inden han uden yderligere forberedelser pressede sin dryppende pik op i Larses røv.

Lars udstødte et højt suk.

Nå, grinede Kristian, det var nok rigtigt, det pedellen sagde på videoen fra kælderen, at dit røvhul ikke kan få pik nok, hvad siger du?

Åh, åh, jaaa, sukkede Lars, da Kristians pik begyndte at massere hans prostata blære.

Ja, hvad? Sagde Kristian, mens han samtidig gav Larses balder endnu nogle slag, hvad ja?

Ja, stønnede Lars, jeg vil gerne have din pik.

De lo alle.

Er det det hele? Spurgte Kristian og stødte gang på gang helt i bund, så hans nosser klaskede mod Larses røv.
Er det det hele? Er der ikke mere, du ønskeer dig? Er du sikker på, at min pik er nok for din sultne røv? og så fulgte han spørgsmålet op med nogle gode slag på de nu røde balder, er du sikker på, at der ikke er andre pikke, du kunne ønske dig?

Åh, sukkede Lars, din pik er god, men jo, hellere flere endnu, hellere alle jeres dejlige pikke.

De jublede alle, og ingen var tør i bukserne, og både Mhamed, som vidste, at han var den næste, og Andrè havde lukket deres stive pikke ud.

Simon, du må hellere bytte med Peter, så han kan komme og tage Larses pik i munden, inden han spermer, og det ldet lod Peter sig ikke sige to gange, så lige før både Kristian og Lars nåede klimaks, havde han lukket sine læber om Larses dunkende stang, og slugte med velbehag den ikke ringe ladning.

Da Mhamed havde været i gang i nogle minutter, kom pedellen ind. Han havde naturligvis et stort forventnings telt i kitlen, og så snarrt, han var kommet ind, knappede han kitlen op hele vejen ned, og den store og stive stang viste sig i al sin vælde.

Straks rettede Simon kameraet mod ham, og Peter faldt på knæ foran pedellen.

Åh, sukkede han, den er endnu dejligere i virkeligheden, end man kunne se på videoen. Må jeg smage den?

Ja, smag du bare så meget, du vil, lo pedellen, og Peter tog straks pikhovedet i munden.

Vend dig om Peter, råbte Simon, man kan ikke se, hvad du laver, og vi skal have det hele med på filmen.

Peter drejede sig, så han fik ryggen mod tavlevæggen, og Simon zoomede ind på hans ansigt og den store pik, han havde i munden, og pedellen sukkede af velvære.

Hør I knægte, sagde han til alle dem, der stod og gned deres stive pikke, sørg lige for at sperme i papirkurven eller endnu bedre her på jeres lærers bukser, de kan sagtens rumme noget mere sperm, og så trak han pikken til sig, tog bukserne og spredte dem ud på gulvet efter lige at have taget remmen ud af dem.

Nej, ssagde Jonas, det gør alt for ondt, og det er synd for Lars.

Synd, synd, det er overhovedet ikke synd, ham Lars kan godt lide, at få nogen smæk. Nu skal du prøve, når ham Mhamed får gjort sig færdig.

Og det varede ikke længe, så havde Mhamed alle sine fem udladninger i Larses røv, og trak sig ud.

Kom så her hen Jonas og tag bæltet. Og du Lars, løfter røven noget højere op, så Jonas lettere kan komme til med bæltet, og så gav han Lars et klask, for ligesom at få ham i gang, for du vil da vel gerne smage bæltet igen, ikke?

Lars sagde ikke noget, men som en slags svar, om det så var, fordi han gerne ville, eller fordi han ikke turde andet, så løftede han sin bagdel og støttede under lænden med hænderne.

Ja, der kan du se, Jonas, grinede Pedellen, den her røv kan hverken få pik eller smæk nok.

Jonas løftede lidt tvivlende bæltet og gav den ene balde et forkølet slag.

Hvad er det for et tøseslag, lo pedellen, det kan du gøre meget bedre, og Jonas gav den anden balde et noget hårdere slag, og Lars udstødte et lille ”av”.

Det var bedre, men du kan gøre det meget bedre. Helt om bag ryggen med bæltet, og sving så til.

Er det rigtigt Lars, må jeg godt?

Åh, ja, ja Jonas, når det er dig, så er det i orden, men ikke for hårdt, please.

Så faldt slagene noget hårdere, og Lars udstødte små ”øh-er” og ”åh-er”.

Nej, må jeg også prøve, sagde André.

Selvfølgelig, sagde pedellen, som helt naturligt havde overtaget føringen fra Kristian, så kan du jo give den anden balde tre slag, så den ikke bliver misundelig, lo han. Af en eller anden grund, var alle Jonases slag landet på den samme balde.

Så, nu kan fyren her ikke vente længere, og Larses røv her, er nok også varmet godt nok op, sagde han, og gav den et klask. Så kan du godt sænke den igen, så den kommer i stilling, og læg lige mærke til, jonas, at Larses pik er lige stiv, det viser da, at han kunne lide behandlingen. Og uden yderligere snak, sænkede han sin store stivert helt til roden, med et højt suk fra Lars.

Jeg tror, han har længtes efter den, grinede Kristian, og det glemte han at sige, da jeg spurgte ham, hvad han længtes efter.

Ja, så du har han længtes efter den, grinede pedellen. Det blev jeg klar over allerede i fredags, men nu skal han også få fornøjelsen den næste halve time mindst, og så kørte han løs i lange og dybe stød, og hver gang udstødte Lars et tilfreds suk.

Alle seks drenge fulgte fascineret med, og efter tur afleverede de deres sperm på Larses bukser, som efterhånden blev sølet godt til igen

Men naturligvis var det ikke nok for dem alle. Kristian var kommet til at stå ved siden af Peter, og nu tog han ham på røven og førte en finger ned langs revnen og lidt ind i hans hul.

Hvad med det her, sagde han og trykkede den lidt længere ind, kunne den ikke tænke sig en tur til med Kristians dejlige fuckstang?

Åh, stønnede Peter, åh, jo, Kristian,vil du, og et øjeblik efter lå han på maven ind over en af de forreste pulte, og med Kristians flittige pik hamrende ind og ud.

Ind imellem gav Kristian Peters balder et klask med en flad hånd, og det inspirerede Jonas til at komme med bæltet og foreslå, at han gav Peters røv et par slag med det.

Er du rigtig klog dreng, du kunne jo ramme min pik, sagde Kristian, og det skal jeg ikke have noget af.

Uden at Jonas havde bemærket noget, havde Mhamed lavet en hviskende aftale med André, og på et øjeblik havde han taget bæltet fra Jonas og presset ham ned over nabobordet til Peter og Kristian, og mens Andrè holdt ham fast fra den anden side, begyndte Mhamed at give ham små slag med bæltet.

For fanden, hvad har i gang i bøsserøve, stop det der, og slip mig, skreg Jonas.

Næh, næh, så let slipper du ikke, du er jo så interesseret i det med bæltet, grinede Mhamed, så må du også hellere selv mærke, hvordan det er, og så gav han hver af de fine glober et lidt hårdere slag.

AV, AV! Skreg Jonas, nok lidt for højt i forhold til, hvor ondt, det faktisk gjorde.
AV! Kristian, hjælp mig!

Men Kristian havde nok at gøre med at pløje Peters dejlige drengerøv, og han stønnede i takt med Peter.

Slip ham lige et øjeblik, sagde Mhamed, vi skal lige have ham op at stå, så vi kan se, hvordan det her har virket på hans diller, om den også er oppe at stå – og det var den!

Ha, grimede André, han kan sgu lide det, lad os give ham lidt mere, og så fik de ham igen ned over bordet.

Det her går sgu også i min pik, sagde Mhamed efter endnu et par halvhårde slag til hver af de nu ikke længere helt så hvide halvkugler, og jeg gætter på, at det her hul også er varmet godt op, sagde han og pressede en finger ind i Jonases absolut parate hul.

For fanden jjjjjjjjjjjja, så komda med din forpulede perkerpik, sagde Jonas, så knep mig da for helvede.

Og det var noget,, som Jonas godt var klar over tirrede Mhamed, men nu var han mere end klar til pik.

Perkerpik, du skal sgu få perkerpik, den der hvide danskerrøv skal sgu få sig en kneppetur, som den sent vil glemme, og med de ord bankede han sin pik ind, så hans nosser klaskede mod Jonases nu ikke så helt hvide røvbalder.

Av, oh, uh, ja, jaaa, ohh, jaaa, jaaa sådan, åhh, Mhamed, giv mig den perkerpik, sukkede og grinede Jonas. Ja, kom så , hårdere, hårdere, åhhh, jaaa!

Andrés pik stod ud af hans bukser lige foran Jonases ansigt. Jonas famlede efter den, og havde den snart efter i munden, hvor hans tunge i en fart fik Andrè op i omdrejninger, så han pumpede Jonases hals i samme tempo, som Mhamed hans røv..

Det syn, pedellen havde lige foran sig, fik ikke kun hans pik til at hamre endnu hårdere ind i Lars, men også hans øjne til at stå på stilke. Godt nok var han klar over, at de knægte var noget ud over det sædvanlige, selv på den her skole, men det her overgik hans vildeste fantasi.

Det var da også det vildeste, der til dato var foregået mellem drengene, og det blev heller aldrig helt så vildt igen.

Da pedellen endelig var færdig efter den tredje udløsning, var drengene allerede kommet i tøjet. Så snart pedellen trak sig ud af Lars, begyndte spermen at sive ud af hans stadig noget åbne røvhul. Du må nok hellere stoppe noget af det her op i røven, drinede pedellen og rakte Lars en køkkenrulle, ellers bliver dine bukser nok helt gennemblødte inden du når hjem. Og så var det nok en god ide, at du opsøgte en pornoforretning og købte dig en rigtig butt plug, sådan en røvprop, som kan holde spermen inde.

Hør pedel, kan vi ikke få de her bukser, sagde Kristian og holdt Larses nu totalt gennemspermede blå bukser op, hængt op i studiecellen sammen med bæltet. Så kan vi altid mindes denne dag, og samtidig har vi et bælte parat til brug.

fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:23/09 2015
Hold da op, det bliver ,ere og mere vildt - hvad med rektor, er der ikke en skjult bøsse i ham?
 
Navn:Oleole13
Dato:24/09 2015
Tak bijens. Det er da ikke umuligt, måske er han i hvert fald bi (-: men det bliver ikke opklaret i denne omgang. Der er kun to kapitler tilbage, og de er skrevet og kommer sådan lidt efter lidt. Mange varme hilsner fra oleole13
 
Navn:Bijens
Dato:26/09 2015
ØV en skam . men jeg ser frem til de sidste 2