Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dejlige unge mänds fremträden i sommervarmen - 2

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 6374

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Natursex
Nu er sommeren ved at gå på häld, så jeg må da lige ned til stranden for at se om der skulle väre nogle yngre mänd som tager lidt solbadning.

Skal jo lige finde et godt sted, hvor jeg kan ligge ugenert, medens jeg skal studere hvad der eventult sker på stranden, finder da frem til en lille gyde hvor jeg kan ligge uden at blive set fra stranden af, og jeg bemärker da også at der ligger nogle unge mänd sådan på ca. 25-35 år, tror faktisk at de er venneer, de ligger helt nögne og på ryggen, så der er frit udsyn for mig til at studere deres unge kroppe, og må sige at de er flotte og deres udstyr ligger sådan lidt slap enten på deres mave eller mellem deres ben.

Den dejlig sol varmer dem godt og jeg tror at nogle af dem er begyndt at blive lidt liderlige for jeg tror at de ligger og drömmer, da jeg syntes at kunne bemärke at der er lidt rörelse i deres pikke.

Den ene kigger sig lid omkring for at se om der skulle väre nogle som kigger på dem, og da han syntes det ikke er tilfäldet begynder han at tage sig i skridtet, leger lidt med sin pik som ganske langsomt gebynder at vokse, hvilket jeg synteser rigtig läkkert at se på, for jeg må da indrömme at det er en stor og läkker pik efter det som jeg kan se.

Plidselig er der en af dem som sätter jeg op, og jeg får ikke rigtig gemt mig, så han har set at jeg kigger ned til dem, han snakker med ham der ligger og leger med sig selv, og han siger noget til ham, men jeg kan ikke höre hvad det er, men kan på hans hove forstå et han nikker op mod mig, så nu er jeg klar over at jeg er blevet opdaget.

Der går ikke lang tid förend at den ene rejser sig op, og går langsomt op imod mig, og jeg regner så med at han skal finde et sted hvor han kan lade sit vand.

Da han kommer närmere mig går han nästen lige forbi mig, og så siger han: Nyder du synet ef vores kroppe med dertil hörende legemsdele som hviler på vores maver eller ligger mellem vores ben.

Ja, siger jeg, gör det noget for det er jo läkkert at se på, isär når i begynder at lege med jeres pikke, så jeg kan se at vokser, det giver så dejligt mundvand for mig, og jeg slikker mig om munden.

Han sätter sig ned ved siden af mig og jeg kan se at han pik er vokset en lille smule, og så siger han: Kunne du tänke dig at smage på min pik, hvortil jeg kun kan sige: Ja, det kunne jeg da godt tänke mig, for i mellemtiden er den vokset lidt i tykkelsen og längden,

Jeg vender mig lidt mod han og lader min tunge komme närmere han pik, og begynder at slikke på hovedet, hvilket bevirker at den vokser yderligere, og bliver pän stor, tager den ind i min mund, og da jeg gör det lägger han sig ned for at lade mig rigtig komme til. Der kommer sådasn en dejlig duft fra hans skridt som gör at jeg rigtig borer mit ansigt ind i skridtet på ham, og jeg kan märke på ham at han nyder det, da hans vejrträkning bliver mere tydeligere, og så tager han mig omkring mit hoved og mundknepper mig, hvilket nyder rigtig, og da jeg märker at han er ved at komme stopper jeg at sutte for jeg vil jo rigtig nyde ham. Så lader jeg min tunge löbe ned over hans nosser og slikker dem inden jeg beväger mig längere ned for at pirre ham lidt i hans stjern, nu begynder han rigtig at stönne og siger: Tag mig i munden igen for nu varer det ikke länge förend at jeg kommer og jeg vil gerne give dig min säd i din varme mund, Pludselig kan jeg märke at ahn kommer med en dejlig portion säd og jeg synker det alt sammen,

Så siger han: Det var rigtig läkkert for jeg trängte sådan til at komme af med den opsparede säd, Nu vil jeg gå op og tisse som det var planlagt at jeg skulle göre.

Han forlader mig og går op og besörger det han skal, han kommer tilbage forbi mig igen og blinker til mig, som tegn på at han måske vil komme igen.

Går ned til de andre og jeg kan se at han snakker med dem og så kigger de op imod mig.

Der går ikke langtid förend at den näste kommer forbi, og han sätter sig også og spörger mig: Vil du også give mig sådan en tur som min kammerat lige har fået. Dertil svarer jeg: Det vil jeg da gerne göre, Sådan fortsätter det til de alle sammen har fået en tur af mig.

Pludselig rejser de sig alle fire og går ned til vandet for at blive kölet lidt af, og da de kommer op af vandet, kan jeg se at der er flagparade, for alle fires dejlige pikke står lige ud i luften, de törrer sig, men de lägger sig ikke ned men kommer langsomt op imod mig, og jeg tänker hvad sker der nu.

De kommer ikke längere end til mig og så sätter de sig ned ved siden af mig to på hver side, og spörger mig om jeg er frisk til at give dem en tur mere, hvilket jeg svarer: Ja, det vil jeg da gerne göre, men nu sker der noget som jeg ikke havde ventet.

Jeg får så en pik i munden, men samtidig beder de mig om at lägge mig på maven, og jeg tänker hvad vil de nu göre. Den ene begynder at sprede mine ben, og jeg kan höre at han spytter i sin hånd og så lägger han den på mine baller, skiller dem ad og lader spyttet finde vej til min stjerne, stikker en finger op i mig, og kknepper mig langsomt först med en finger og siden med at par stykker mere, jeg slapper fuldständig af, og da han märker det sätter han pikken til min stjerne og ganske langsomt kommer han ind i mig, og det gör nas for det er ham med den store dejlig pik som begynder at kneppe mig, han gör det stille og roligt, for at jeg kan vende mig til den og da jeg kan märke at han er helt bund, begynder han at kneppe mig for alvor, det er bare så läkkert, og for at jeg ikke skal give for meget lyd fra mig får jeg en pik i munden så nu er jeg fyldt godt ud, Sådan fortsätter de på skift indtil at de alle fire er kommet oppe i mig.

Da de alle er blevet tömt for deres läkre säd först i mintarm og siden i min mund, siger de tak for det dejlige du har gjort ved os, og at vi samtidig fik lov til at kneppe dig, hvis du skulle blive mere trängende kan du jo bare komme herned igen for vi kommer her ret ofte.

Det skal jeg tänke over, siger jeg, for det har väret rigtig läkkert at få lov til at märke sådn nogle dejlige fyrige unge mänd.

De går og jeg ligger tilbage med et smil på min mund og tänker det må jeg snart pröve igen.
Kommentar