Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren del 7 Efter spisefrikvarteret

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.2/5
Visninger: 7107

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
De vilde drenge og vikaren
Kap. 7
Efter spisefrikvarteret
Af oleole13
Personer: vikaren Lars 25 år, Elever: Kristian 16 år, Mhamed 16 år, Peter 15 år, Jonas 14 år, André 14 år og Simon 13 år. Pedellen 35 år.
Da Lars kom tilbage efter frikvarteret, fik hannto store overraskelser:
Også denne gang var der helt stille i klassen, da han åbnede døren, men ikke mindre overraskende var den nye møblering. Ikke kun det ene skab, som han selv havde været med til at flytte stod dinkelret på væggen, også de to andre skabe var blevet flyttet, så de nu stod ved siden af hinanden og dannede som en væg og afspærrede indsynet til hjørnet med computerbordet, og så var der endda kommet et nyt skab, som stod vinkelret, så han heller ikke kunne se imd bag skabsvæggen, selv om han nu var kommet hen til katederet.
Simon og Jonas stod ved den hvide tavle, de andre fire var hverken at se eller høre, men så hørtes der pludselig suk og stønnen fra bag ved skabene. Det var ikke til at tage fejl af, hvad der foregik der.

Lars vendte sig mod Simon og Jonas, som naturligvis var i gang med at tegne med de farvede tusser på den hvide tavle. Igen kunne Lars ikke lade være med at blive imponeret af Simons tegnefærdigheder. Der var ingen tvivl om, at det var ham selv, altså Lars, der stod foroverbøjet med Mhameds pik i munden, mens Kristian kneppede ham i røven. Men også Jonas havde evner, så Lars var heller ikke heri tvivl om, at de to figure i de nederste hjørner skulle forestille ham selv, den til venstre, hvor han stod med pikken hængende ud af bukserne, og den til højre, hvor pikken stod stiv og struttende. På begge tegningerne var pikken dog i mindst dobbelt størrelse, men det gjorde jo ikke tegningen mindre fræk.
Men hvad, sagde Lars, og nikkede mod skabshjjørnet, hvad …. Lændere kom han ikke.

Jo, grinede Jonas, pedellen kalder det en studiecelle, og du kan nok høre, at der bliver studeret flittigt.

Pedellen? Spurgte Lars.

Ja, Kristian hentede pedellen for at få hjælp til at flytte skabene, og så hjalp Kristian og Mhamed ham med at hente et skab til i kælderen, og så kaldte han det en studiecelle, og sagde, at han havde en video på sit værksted, som de nok ville være interesserede i at studere, så kunne de jo bytte med en af deres.

De fire havde altså taget studiecellen i brug, og studeret blev der, dybt og koncentreret.
Da Lars kiggede derind, var Kristian ved at røvpule Peter, som lå på ryggen på bordet med hovedet på den ene lukkede computer. Mhamed sad på stolen med pikken ude af bukserne og inde i munden på André, som lå på knæ mellem hans ben.

Kom indenfor, sagde Kristian, som havde drejet hovedet, du kunne jo hjælpe til med at sutte Peters pik, mens jeg boller ham færdigt.

Lars var godt klar over, at det ikke var et forslag, men en ordre, så han gik hen til bordet.

Du må nok hellere tage de bukser af, grinede Kristian, ellers bliver de nok lige så våde, som de andre.

Og det kunne han have ret i, for der var allerede en våd plet, der hvor Larses pikhoved havde dannet et telt i det lyse buksestof, så Lars fik dem af, og stod nu med en strittende stang som på Jonas’ tegnin.

Mens han bøjede sig ned og tog Peters indbydende pik i munden, greb Peter fat om Larses stang og trak ham hen til sit hoved, som lå lige ved bordkanten. Et øjeblik efter var Larses store pik for første gang inde i en af elevernes munde. Til alt held – eller måske til uheld for Lars – havde Simon lagt tussen og taget kameraet, da Lars gik ind i studiecellen, så også denne premiere på studiecellens muligheder, kom med på filmen.

Hvor længe Kristian havde været i gang, vidste Lars jo ikke, men nu kneppede han i hvert fale både hårdt og dybt, hvilket fik Peter til at grynte ved hvert stød, hvilket så igen forplantede sig til Larses pik, så da Kristian spermede i Peters røv, gik både Peters og Larses pik også af.
Nu havde Lars smagt spermen fra hele fire af sine elever, men det var første gang han havde fornøjelsen af selv at aflevere sin ladning i munden på en af dem. Det virkede ikke som om Peter syntes, det var ubehageligt, han smilede til Lars, da de alle tre havde frigjort deres nu knap så stive redskaber.

Da de alle fem igen var kommet i tøjet, Lars i de stive blå bukser, udbrød Andrè, hov, kan I huske, at pedellen sagde, at han havde en video, som han ville bytte med en af vores.
Rigtigt, sagde Mhamed. Hvad kan det være, mon han har noget, der kan interessere os?

Pedellen er god nok, sagde Kristian, lad os prøve. Lars du kan lige hente den, han sagde, han ville være på værkstedet i kælderen.

Jammen, udbrød Lars, som indtil nu ikke havde tænkt på pedellen og hvad der skete i fredags, men nu ved at blive mindet om ham, følte at det igen begyndte at dunke i skridtet. Jamen, sagde han, jeg kan ikke gå fra klassen, det kan ….

Længere nåede han ikke, før han blev afbrudt af Kristian.

Jeg tror ikke, du helt forstod, at det var en ordre, og vi klarer os sagtens alene i de minutter, det kan tage. Ikke også gutter.

Alle bekræftede, og Kristian gav igen den magiske ordre: hent skufferne, og på et øjeblik var alle igen i gang med deres arbejder.

------------
Nå, det er dig, de har sendt i byen. Sikken et held, for jeg har en fyr hernede, der er helt vild efter at møde dit røvhul igen. Kom her hen og hils pænt på ham, og se så at få de bukser af i en fart,
Giv ham et kys på den lille mund, sagde han, da han hurtigt havde knappet kitlen op, og den halvstive stang dinglede frem i lyset.

Nå, de bukser er nok noget snævre og stive, sagde han, da han så hvordan Lars havde besvær med at krænge dem ned.
For satan mand, er det ikke indtørret sperm, alt det der, er det de friske knægte, der har fyldt dem så grundigt op?

Jo, det måtte Lars efter nogen tøven indrømme, men så havde han fået dem og skoene af.

Bøj dig frem og støt dig til høvlebænken, spred så de ben og stik røven i vejret.

Da Lars var i stilling gik pedellen hen til sit kamerastativ og justerede kameraet od trykkede på play.
Hvad søren, den er jjo helt hvid, har ham
Og så faldt slagene hurtigt efter hinanden, fem på hver balle, mens Lars bed tænderne sammen, for ikke at skrige højt.

Det mmå være nok for denne gang, vi har lidt travlt, ikke?

Jo, stønnede Lars, jeg kan ikke lade eleverne alene ret længe.

Det var nu ikke det, jeg tænkte på, grinede pedellen, jeg tænkte mere på, at ham fyren her ikke kan vente længere med at komme ind og hilse på dit røvhul. Har knægtene været heroppe i dag, sagde han og lod en finger massere hen over det brune hul.

Nej, indtil videre kun i munden i dag, sagde Lars.

Det er næsten lidt synd for dig, for så får du min store kølle, uden nogen opvarmning. Kan ndet huske min kammerat, sagde han, og pressede en finger ind.

Hov, men det er jo smurt, er det noget, du selv har gjort?

Jo, sagde Lars, det gjorde jeg i morges, jeg kunne jo ikke vide, om ….

Nej, grinede pedellen, men du håbede nok, måske endda på min pik, ikke? Er røvhullet allerede blevet vild efter at få pikke op? Så bare rolig, jeg er sikker på, at de dejlige knægte, nok skal hjælpe med det her efter skoletid, og så kommer jeg o
Ligesom tilfældigt ing og tager del i løjerne.

Men nu ikke mere snak, vi har som sagt travlt begge to, så hold godt fast, for nu kommer den.

Og det gjorde den, med et hårdt stød trængte den ind, og denne gang kunne Lars ikke tilbageholde et skrig.

Pedellen fortsatte med at øvle videre, dybere og bybere, og Lars sukkede og peb ved hvert nyt stød, men efterhånden gik hans stønnen over til bellyst lyde, og det fik pedellen til pludselig at trække sig helt ud.

Hov, udbrød Lars, hvad nu?

Vi må hellere stoppe her, sagde pedellen spøgefuldt, du skal jo skynde dig op til dine elever, og så kan vi fortsætte efter skoletid.

Åh, nej, stop ikke nu, stønnede Lars, det var lige så ….

Lige så hvad, sagde pedellen, du vil da ikke sige, at du vil have mig til at fortsætte?

Åh, jo, sukkede Lars, det var lige så fantastisk. Vær sød at stikke din store pik ind igen og fortsætte.

Ha, grinede pedellen, så skal du fanme også få den. Det varede ikke længe, inden du fandt ud af, hvad det var, du havde savnet i dit liiv, og med et lydeligt suk fra Lars hamrede han sin fuckstang ind igen og kørte om muligt endnu hårdere på end før. Tænk at det skulle gå så hurtigt for dig at opdage, at du er en piksyg bøssekarl.
--------------
Da Lars kom tilbage til klassen med en dvd i hånden og brændende og våde baller, blev han igen forundret over den arbejdssomme ro. Alle drengene sad med deres skuffer og enten dansk eller matematikopgaver. At ballerne var våde skyldtes, at Larses sperm havde ramt bukserne på det indvendige sæde, hvor der ikke havde været sperm før, og så pedellens sperm, som langsomt sivede ud. Det tog lidt af den brændende fornemmelse fra slagene med bæltet, når han tog sig til ballen med en hånd og kørte lidt af spermen rundt på ballen. Det kølede.

Simon, kan du ikke tage dvd’en og se, hvad der er på den, sagde Kristian.

HOV! Udbrød Simon lidt efter. Kristian! Kristian kom og se, han har fanme filmet os i fredags, da du røvpulede Lars på katederet.

På et øjeblik var ikke kun Kristian, men alle seks drenge samlet ved skærmen, og Lars selv stod og kikkede dem over skuldrene.

Han må være kommet ind, uden vi hørte det, sagde Kristian, men vi var jo også optaget af noget andet, grinede han. Men du står sgu og hakker den af Simon, det vidste jeg ikke.

Ja, så gu’ hakkede jeg den af, hvem ville ikke gøre det? Lars hakkede den jo også af, da han så min video, grinede han.

Men øv, nu er der ikke mere, sukkede Peter.

Jo, vent, sagde Simon, se bare her er en ny titel: VIKARENS RØV OG PEDELLEN , del 1, læste han.

Han sutter sku spermen op fra katederet, udbrød Kristian, var du så spermsyg Lars, grinede han.

Og nu slikker han forsiden, sagde Mhamed.

Det må være min sperm, lo Simon.

Og føj for satan, fortsatte han, nu slikker han også gulvet.

Du hørte vel, at det var noget pedellen forlangte, sagde Peter, hvis I bare kunne holde kæft, så kunne vi bedre høre lydsiden.

De tav, og fulgte under større og større ophidselse og med stedvise begejstringsudbrud med i, hvordan pedellen fik Lars op på katederet igen og gennemkneppede ham. Drengenes lyde gik mere og mere over til stønnen,

Hold kæft en stor pik, sagde Andrè, jeg kan godt forstå, at du skreg noget i begyndelsen Lars.

Jamen, det blev hurtigt, til noget, du elskede, sagde Kristian, ligesom da du fik min pik. Man kunne da både se og høre det, og du spermede igen. Det skal blive interessant at se, hvor mange gange du vil sperme nu efter skoletid.

Men hvorfor hed den del et, funderede Peter, som var den der var mest inde i sagerne om pornofilm.

Det skal jeg sige dig, lød pludselig pedellens stemme. Han var kommet ind uden at nogen af dem havde bemærket det. Det er fordi del to kommer her, og så holdt han en dvd frem til de noget forskrækkede drenge, der febrilske søgte at få deres mere eller mindre stive pikke ind i bukserne igen. Mens videoen kørte, havde de efterhånden alle sammen fisket deres hurtigt voksendepikke ud, og ved hjælp af egne hænder eller naboens, fik de også alle sammen brug for papirkurven, som nærmest automatisk gik på omgang,

Ja, det var heldigt for jer og ikke mindst for Lars, at det var mig og ikke en af de andre lærere, der kom ind og overraskede jer. Det vil være klogt, hvis I fremover passer noget bedre på. Men se nu den her nye video, I kan lige nå det inden klokken ringer, og så taler vi en anden gang om, hvad I har at bytte med. Her er et par køkkenruller, det kan man nok få brug for til at tørre næsen i sådan en studiecelle, grinede han.
Det er ellers noget af et flot kamera, I har der, sagde han og nikkede hen mod kameraet, som stod på sit stativ.

Ja, sagde Peter, det er et vi har lånt af min storebror. Han er i pornobranchen, og jeg er sikker på, at han gerne vil købe din video, så han kan sætte den sammen med den, Simon og Kristian lavede. Du kan jo forhandle med ham.

Du kan lige så godt med det samme få adressen på hjemmesiden og et password, sagde Kristian, så kan du se starten på det, vi lavede sammen med ham Lars i går, og samtidig kan duvarme op med den, for du kommer vel igen i eftermiggag, når Lars er på katederet?

Det kan du fanme stole på, grinede pedellen og forlod klassen med en papirlap i hånden.

Du tager vagten Lars, sagde Kristian, jeg tror, at du ved, hvad der er på denne video, så den behøver du ikke at se, grinede han. Er der fare på færde, siger du bare: ”Hej, Kristian!” så skifter du straks over til en af de andre naturfilm, ikke Simon?

Lars gik op til katederet og satte sig , men kom hurtigt op igen, da hans ømme baller fik kontakt med sædet. Så kom han til at se på tegningerne på den hvide tavle, og fandt en svamp frem. Så tøvede han og vendte i stedet tavlen om. Det ville alligevel være synd. Han ville i hvert fald vente, til han havde et billede af den på sin computer. Måske havde Simon allerede taget nogle billeder af den.

SLAM, SLAM, lød det fra videoen.

For satan, Lars, det må gøre nas, lød det medfølende fra Jonas.

Og han bruger sgu Larses eget bælte, grinede Mhamed.

Hvor er den flot, udbrød Peter, da pedellens pik stod stiv ud af kitlen.

Ja, den kunne du nok tænke dig at prøve at sutte på, drillede Kristian.

…. og sådan fortsatte det til videoen var færdig.

Nå, grinede Kristian, da han kom ud fra studiecellen, så forstår jeg bedre, at det varede så længe, inden du kom tilbage.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/09 2015
som sædvanlig en mester fortælling - kom endelig videre