Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren del 4

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7458

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Analsex og Skolesex
De vilde drenge og vikaren.
Kap. 4
Pedellen bryder ind
Personer: Lars 25 år, vikar på specialskolen. Pedellen 35 år og ugift.

Under Larses kneppetur på katederet, hvorunder Kristian samtidig gav ham en lang række slag mod balderne, så det rungede i lokalet, hørte ingen derfor døren gå op, og alle tre var så optaget af knepperiet, at de heller ikke bemærkede den person, der kiggede ind ad dørsprækken. Det var skolens pedel, nu på femte år. Han havde set, at Lars var gået ind i klasseværelset, og han havde også bemærket, at han ikke var kommet ud igen. Han havde derfor konkluderet, at der måtte foregå et eller andet derinde.

Det var langt fra første gang, han havde iagttaget noget interessant inde bag en lukket dør, og han havde gjort det til en vane, altid at have et lille digitalkamera i lommen. Efterhånden havde han en helt pæn samling billeder og korte videoklip af forskellige sex-aktiviteter rundt omkring på og udenfor skolen. Blandt dem, han holdt mest af, var et klip med en ung lærerinde, der blev taget under grundig behandling af tre af de største drenge. Et andet var en situation, hvor to af de større drenge havde klædt en af de yngre helt af, og nu var fuldt optaget af at kneppe ham i både mund og røv.
Han havde nogle dage senere trukket den unge lærerinde til side og vist hende et par billeder, og det havde hurtigt overbevist hende om også at stille sine fortrin til rådighed for ham. Hun blev desværre ikke ret længe på skolen.

Et andet billede havde givet ham et godt blowjob fra en af de større drenge og så videre.

Nu stod han så der og knipsede løs, mens en eller anden fik en flittig pik i røven og balderne varmet godt igennem samtidig. Men hvem var det, der lå der på katederet? Da vikaren Lars stadig måtte være derinde, og det ikke var ham, der førte pikken, og det bestemt heller ikke var ham, der stod og gned sin egen pik, mens han helt tydeligt tog billeder eller film med sin mobil, måtte det altså være Vikarlars, der lå på ryggen på katederet med benene op over hovedet og blev så grundigt gennem pulet af en af sine elever.
For fanden, den lærerrøv skal snart komme til at ride på min pik, tænkte han, mens blodet dunkede ud i hans pik, og efter endnu et par skud og en kort videosekvens, lukkede han stille døren igen.

Her er noget, der fortjener at blive holdt under observation, smågrinede han. Når først de knægte har fået ham vikaren på kneppeblokken, slutter det ikke med det. Skulle han melde det et eller andet sted? Nej, hvorfor skulle han det? Han havde endnu aldrig meldt sine iagttagelser noget sted. Han var jo da for fanden kun pedel. Den slags måtte man overlade til lærerne at tage sig af. Heldigvis virkede det, som om de ikke anede, hvad der foregik blandt knægtene, og det var yderst sjældent, at nogen af dem sladrede.

Måske skulle han smede, mens jernet var varmt, og varmt var jernet, som pressede den blå kittels stof. Han gik altid i den samme blå kittel, sokker og sportssko. Om han havde korte bukser inden under, vidste man ikke, men blandt drengene gik der naturligvis det rygte, at han slet ikke brugte underbukser. Rygtet kom nok fra de af drengene, der havde smagt hans pik. Hvis nogen havde set efter lige nu, havde de tydeligt kunnet se, hvordan der dannede sig som et lille telt lige på det kritiske sted.

Jeg skal nok i en fart få lært ham, hvor hans plads er, tænkte pedellen, mens han skyndte sig hen til sit lille kontor. Her fik han loadet billeder og film ind på computeren og sendt dem hjem, så han var ekstra sikker på, at der ikke kunne ske noget med dem. Så tog han et stativ og monterede et videokamera på det, og lidt efter stod han på gangen igen, så han kunne holde øje med døren til det interessante klasseværelse.

Det varede da heller ikke længe, inden døren gik op, og to grinende drenge kom ud. Først så det ud, som om de blev forskrækkede over at se pedellen der, men da de opdagede, at det var ham, grinede de bare igen og vinkede farvel til ham.

Da han kom ind i klasseværelset, havde Lars endnu ikke fået sundet sig så meget, at han var begyndt at tage sit tøj på. Han stod derfor kun med et par strømper på, og med sperm drivende fra røvhullet og ned ad benene samt både ansigt, bryst og mave indsmurt i sperm.

Hvad fanden foregår der her, brølede pedellen.

Lars for sammen og vendte sig chokeret om. Han havde ikke hørt døren gå op, efter drengene havde smækket den i.

Øhh, var alt, hvad han kunne få frem.

Jeg så to elever gå ud herfra lige nu, sagde pedellen. Det ser ud som om, du har foretaget dig noget temmelig ulovligt med dem.

Øhh, stammede Lars, det var .. det var ik .. det var ikke mig, der …

Hvad var ikke dig? brølede pedelle, hvad fanden var ikke dig. Er det ikke dig, der står der helt indsmurt i sperm? Hvor kommer den fra, hvis det ikke er fra drengene? Du har altså tvunget eller lokket dem til at have sexlege med dig!

Nej, nej, det var ikke sådan, det var ikke mig, det var ..

Hold da kæft med det ævl, at det ikke er dig. Du står da fandeme der, og det er mere end tydeligt, at du har haft sex med dem. Der er vist ingen tvivl om, hvordan inspektøren vil reagere, når han hører, at det er sådan en pervers stodder, han har lukket ind til de uskyldige drenge. Ih, hvor han nød at se, hvordan Lars krympede sig ved hvert af hans ord.

Nej, nej, åh, ikke, ikke inspektøren, fik Lars frem, jeg skal forklare det, bare ikke sige det til nogen, det vil ødelægge hele mit liv.

Ja, det tror fanden, det vil, inspektøren eller politiet, og så er du færdig med at lave sexlege med smådrenge.

Lars var helt ude af det, faldt for anden gang den eftermiddag på knæ og tryglede pedellen om ikke at sige noget.

Jeg skal overveje det, sagde pedellen, men det kræver, at du gør nøjagtigt, som jeg siger, både nu og lige så længe, du er her på skolen. Forstået!

Ja, åh, ja, bare du ikke siger noget, stønnede Lars. Alt, hvad du siger.

OK, så starter vi.
Først skal vi have fjernet al det grisseri fra katederet.

Ja, ja, straks, sagde Lars og kiggede rundt efter en klud til at tørre spermen væk med.

Du slikker det væk, sagde pedellen.

Hvad, sagde Lars og rejste sig forvirret op.

Jeg sagde, du slikker det væk og det er nu.

Lars kiggede på katederet, hvor den endnu våde sperm, både noget af hans egen og fra begge drengene, lå i store klatter. Så bøjede han sig frem og begyndte at slikke den i sig, mens pedellen hurtigt fik stillet stativ og videokamera op og sat optagelsen i gang. Pikken dunkede og tiggede om at komme ud i det fri.

Da Lars var færdig kiggede han op.

Også der på siden af katederet, sagde pedellen og pegede på Simons sperm, der stadig sivede ned ad pladen. Ned på knæ og slik det væk.

Da han var færdig, ville Lars rejse sig op, men pedellen pegede på gulvet, hvor der havde dannet sig en lille spermpyt.

Lars kiggede op. Mene du, at …

Ja, det er præcis, hvad jeg mener, vi skal have det hele renset væk, sagde pedellen, mens han stillede på videokameret, så det hele kom med, med Lars liggende på knæ, enden i vejret og tungen mod spermpytten på gulvet. Han måtte gnide sin pik ved synet. Nu havde han ham vikarlars, hvor han ville have ham. Fuldstændig nede i skidtet.

Lars ville rejse sig, men pedellen trådte helt tæt på ham og tvang ham med en hånd på skulderen ned igen. Med den anden tog han om Larses baghoved og pressede hans ansigt fast mod toppen af teltet i kitlen.

Øh, uhh, stammede Lars.

Ja, den er stor og hård, grinede pedellen, og nu skal du få lov til at smage en rigtig mandepik.

Han løsnede grebet om Larses hoved, knappede et par knapper op i kitlen, og ud sprang pikken og ramte Lars i ansigtet.

Nej, nej, ikke igen stønnede Lars. Ikke mere.

Jo, jo, grinede pedellen. Mere, nere, meget mere. Det var vel det, du gjorde med drengene, suttede deres pikke, inden du fik dem til at røvpule dig?

Nej, stønnede Lars, som nu igen fik presset ansigtet mod den stive stav, Ikke dem begge kun Kristian.

Jaså, kun Kristian, så må du trænge til en mere. Hvordan var hans pik? Var den lige så stor som den her? sagde pedellen og tjattede Lars i hovedet med den stive kølle.

Nej, stønnede Lars, nej, ikke så stor, men stor.

Godt, godt, grinede pedellen, så åbner du munden. Helt op! Og så stikker du tungen ud.

Der var ikke mere modstand i Lars, og straks lå det store pikhoved på hans tunge, og langsomt blev det presset ind i munden, som han følte blev spændt til det yderste.

Pedellen var ikke oplagt til de finere lege, så han begyndte straks med hårde stød at presse pikken dybere ind i Larses mund. Han pressede larses hoved bagover, og et øjeblik efter havde han pikhovedet nede i Larses hals.

Han fortsatte kun et par minutter, så trak han sig ud.

Så er det op på katederet, kommanderede han.

Hva, udbrød Lars, katederet?

Ja, for fanden. Kristian har jo lige lært dig, hvordan, og det bliver nok en stilling, du kommer til at ligge i rigtig meget den næste tid. Kender jeg de knægte ret, er der flere af dem, der vil have del i din røv, nu Kristian har lukket den op. Altså op på ryggen. Røven over kanten og knæene op til ørerne. Og lad det gå lidt kvikt!

Igen var det ikke de finere detaljer, pedellen var ude på. Røvhullet var smurt rimelig godt at Kristians precum blandet med hans sperm og de naturlige røvsafter, så efter kun et par hårde stød, var pedelpikken inde og under høje smerteskrig fra Lars godt på vej i bund.

Godt nok var indgangen lige blevet åbnet af Kristians pænt store drengepik, og godt nok havde Larses røv tilpasset sig så godt, at smerten var gået over i vellyst, især på grund af den nye fornemmelse af pikkens gniden mod hans prostata. Så stor havde vellysten været, at Lars til knægtenes store fornøjelse havde skudt et større antal sædportioner ud over bryst og mave. Men pedelpikken var alligevel så meget større, både tykkere og længere, så det igen varede en rum tid, inden både røvhul og indvolde havde vænnet sig til den, og Larses smerteudbrud gik over i mere seksede suk og støn.

Nåh, det her er nok noget, du kan lide, grinede pedellen. Det havde du nok ikke regnet med, men nu er den her tidligere jomfrurøv blevet til en rigtig bøsserøv, som simpelthen ikke kan undvære pik ret længe ad gangen. Men bare rolig, jeg skal nok hjælpe knægtene med at tilfredsstille dens behov. Og se bare hvordan pikke nu igen lækker safter. Mon ikke det ender med, at den finder endnu lidt sperm frem, for eksempel fra den her spermfabrik, sagde han, idet han ændrede vinklen på sine stød, så pikhovedet gned endnu kraftigere på sædblæren.

Fortsættes
Kommentar