Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren del 5, derhjemme

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.2/5
Visninger: 6977

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Aldersforskel, Onani og Skolesex
De vilde drenge og vikaren
Kap. 5
Weekenden hjemme
Af oleole13
At sige, at han havde sovet dårligt, da han vågnede usædvanlig tidligt lørdag morgen, ville være noget af en underdrivelse. Han mente nok, at han overhovedet ikke havde sovet, men ind imellem, havde han nok alligevel blundet lidt.

Det havde ikke været helt let at komme hjem. Efter pedellen for tredje gang efter næsten en times uafbrudt kneppen hårdt og brutalt og havde sendt sin sperm op i hans tarm, samtidig med, at han næsten uafbrudt havde spanket hans i forvejen ømme røvballer,endelig havde forladt klasselokalet, havde det varet nogen tid, inden han var kommet så meget til hægterne, at han kunne trække i sit tøj igen.

Normalt tog det ham tre minutter at gå ned til bussen. Denne gang havde det taget ti minutter, fordi han havde besvær med at gå normalt for smerterne i røven. Mens han havde ventet et kvarter på bussen, havde han mærket, hvordan spermen var sivet ud af hans røvhul. Underbukserne blev gennemvåde, og noget af det sivede endda gennem buksestoffet og dannede nogle større og mindre våde pletter, ikke mindst i skrevet.

I bussen havde han ikke turdet sætte sig ned af frygt for at gøre den våde plet på røven endnu større og af frygt for, hvordan det ville føles at sidde på de ømme røvballer. Han mente, at det var lykkedes ham at komme ned mellem bussæderne til en ståplads ud for midterdøren, uden at vække opsigt, og heldigvis havde han ikke mødt nogen, han kendte.

Naturligvis havde det første, han gjorde, været at gå ud i badeværelset. Smide alt tøjet og tage et langt og varmt brusebad, skiftende med, at han satte sig på toilettet for at tømme tarmen for sperm. Til sidst havde han fundet på at skrue bruserhovedet af slangen, havde stukket enden af slangen ganske lidt op i det ømme røvhul og fyldt tarmen med varmt vand, som han så havde afleveret i toilettet.

Mens han havde gjort det,
mens han havde varmet noget mad,
mens han havde spist,
ja, mens han havde gjort hvad som helst, var tankerne kørt hulter til bulter rundt i hans hoved:
Kunne han efter det her gå tilbage til skolen? Tilbage til klassen? Tilbage til Kristian og hans pik? Skulle han melde sig syg? Skulle han sige op med det samme? Han ville jo alligevel blive afskediget, så snart tingene blev kendt. Og værre endnu, fængsel!
Han havde prøvet at se tv, men i stedet havde han kun kunnet se store, stive pikke på skærmen.

Han var gået tidligt i seng. Havde haft svært ved at finde en stilling, hvor det ikke gjorde ondt, og stadig var tankerne kørt rundt i hovedet. Og hele tiden var synet af store stive pikke dukket op, og det var, som om han igen kunne mærke Kristians pik i munden og pedellens store kølle i røven, og så var, til hans store forskrækkelse, pikken blevet stiv igen. Havde han kunnet lide det? Ville han gerne prøve det igen? Han havde jo fået gentagne udløsninger, mens han blev kneppet. Han havde måttet mærke på røvhullet med fingrene, og pludselig havde han haft et par fingre inde og havde fingerkneppet sig selv, mens han med den anden hånd trakterede pikken, indtil den sprøjtede.
Og drømt havde han, når han var slumret hen. Det havde nok været dejlige drømme, for da han endelig stod op, var bukser og sengetøj klistret af sperm.

Det var over middag, inden han tændte sin computer for at tjekke, om der var nogle nye mails. Og der var en – fra Kristian. Skulle han åbne den? Det dunkede allerede i pikken i shortsene. Han åbnede.

Hej Lars
Min pik savner allerede dit røvhul. Savner det også min pik?
(Nu dunkede det helt vildt.)
Du skal ikke være bange, ingen siger noget og intet kommer ud. Ikke da så længe, du gør, hvad vi siger. Gutterne er vilde efter at prøve din røv. De elskede den film, Simon lavede. Mon ikke du også vil elske den. Du finder den på:
www.gayporn.org/movies/school/the-teacher-gets-fucked
og så var der et password: “pikelsker”
(beklager den er fiktiv! Jeg ville også elske at se den (-:)
Han tog sig til den hårde bule, skulle han åbne linket, det kunne da ikke være, måtte ikke være. Eller?

Men så opdagede han, at der stod mere.
På mandag kommer du i de tyndeste bukser, du kan finde, og fra nu af ingen underbukser. Det er alt for besværligt med underbukser, og man kan ikke se pikken!
Du må nok hellere tage et par ekstra bukser og et håndklæde med Hyg dig
Kristian

Så klikkede han med rystende hænder ind på filmen –
og der stod Kristian, og der kom han selv ind ad døren. Der fik han sparket i nosserne, og nu havde han Kristians pik i munden, og samtidig spermede han i sine shorts.
Han krængede bukseelastikken ned under nosserne, og sådan sad han, mens han spermede tre gange til, inden filmen var forbi. Han var helt udmattet og havde knap registreret, hvordan det havde kløet i røven efter at få pik – og så havde han endda ikke set en film, hvor hans røv kom under behandling af pedellens store kølle.


Hvad skulle han tage på? Kristian havde forlangt, at han ikke måtte bruge underbukser og skulle komme i tynde bukser. Han prøvede forskellige af sine sommerbukser – det vil sige de to par, han havde. Det ene par var lyse med let vie ben, det andet blåt, og det sad ret tæt. Begge var naturligvis af ret tyndt stof. Allerede inden han trak i det første par, var han så ophidset ved tanken om konfrontationen med drengene i klassen, at hans pik var blevet hård. Der var problemer med begge sæt bukser: I det lyse par med de vie ben, sås en tydelig bule, nærmest et telt, der hvor den hårde pik løftede stoffet frem. Til gengæld var hele den halvstive pik ret tydeligt aftegnet i de blå tætsiddende.
Fortsættes

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:27/08 2015
hvis kommentarfeltet virker igen, så må jeg lige prøve. Jeg kan næsten ikke vente til næste afsnit af din fortælling - de går lige i pikken
 
Navn:tlid76
Dato:25/09 2015
fræk fortælling, super fedt skrevet i alle kapitlerne...hvem der bare havde en elev eller fle´r...uhmmm