Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren

Karakter: 4.9/14
Visninger: 12858

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
De vilde drenge og vikaren; del 1
Af oleole13

Personer: vikaren Lars 25 år, Elever: Kristian 16 år, Mhamed 16 år, Peter 15 år, Jonas 14 år, Andre 14 år og Simon 13 år.

Han lå på knæ foran katederet i sit klasseværelse. En kraftig pik kørte frem og tilbage i hans mund. Det var sådan set ikke det, der var problemet, selv om det var første gang, han havde en pik i munden. Han havde selv i ny og næ fået et blowjob, og han havde ikke været nøjeregnende med, om det var en kvinde eller mandemund, bare han kunne få sin egen rimeligt store stang helt ind og helst ned i halsen. Næh, problemet var, at pikken tilhørte Kristian, en af hans elever. Hans egen gylp stod åben og flapperne var bøjet ud til siderne, så man ved eftersyn tydeligt så hans egen bræthårde pik. Og problemet blev ikke mindre af, at der ved siden af stod en anden elev, Simon, klassens yngste. Han stod med en mobiltelefon, og enten tog han billeder, eller også optog han det hele på film, eller også …


Han havde været heldig. Han havde fået et barselsvikariat for 3 måneder, og så endda på en specialskole. Det var det, han havde taget speciale i på seminariet, og det var det, han brændte for. Og så endda en specialskole for vanskelige elever, det vil sige især drenge. Han havde allerede inden seminarietiden drømt om at kunne gøre noget for sådanne drenge – og det skulle nok lykkes, sagde han hver dag til sig selv, når han kørte hjem med bussen, men det havde været en svær start.
Han var klasselærer for en klasse med seks drenge, de to ældste på 16 år, så en på 15, to på 14 og endelig en på 13. Han havde dem i alle sine timer og de fleste af klassens. De andre lærere var flinke nok til at tilbyde råd og dåd, men i klasseværelset var han alene – det vil altså sige alene med drengene. Nu tog han hul på den tredje uge.

Ro i klassen havde han langt fra opnået. Drengene snakkede og pjattede og sad kun på deres pladser i kort tid ad gangen. Ind imellem småsloges de, men det værste var nu deres sprog. Fyldt med bandeord var det, men det meste bestod nu af gloser fra seksuallivet. Det var ikke så meget det, hvad de sagde eller gjorde – en dag i den første uge, hvor der havde været et møde på lærerværelset, som trak noget ud, havde en af de store, Kristian, været i gang med at mundkneppe den yngste, Simon, da han kom ind i klassen. Først havde han stået nærmest lammet. Han havde jo troet, at det kun var noget, de havde i munden, ja altså ord, når de sagde til hinanden: hør din lille bøsserøv, det er din tur til at sutte mig af i spiseren. Nå, han fik da råbt op, og Kristian trak sig ud, og han fik da også lemmet tilbage i bukserne, men først efter at have viftet med det hen imod læreren og sagt, at så kan du jo sutte den færdig efter timen. Næh, det var ikke så meget det, de sagde eller gjorde, det var den virkning, det havde på ham selv. Flere gange hver dag blev han forfærdet over sig selv. Når han mærkede, at pikken reagerede nede i bukserne, og flere gange var der endda sivet lidt presperm ud. Heldigvis kunne det ikke ses, - mente han - men det foruroligede ham. Han burde jo ikke…….

Han burde jo heller ikke, når han sad derhjemme og rettede deres hæfter, det være sig dansk eller matematik, så kunne han jo ikke lade være med at læse alle de frække ord, de skrev overalt, ja og frække tegninger! Ikke mindst lille Simon var ferm til at tegne. Og fantasien fejlede ikke noget. Jo, det var det den gjorde, for alle tegninger drejede sig om sex: pikke i forskellige størrelser, det kunne de nu alle, men så også når pikken blev suttet af, eller den gik i røven på en anden dreng – eller pige, for kusse, fisse og patter hørte også til klassens ordforråd. Men mest var det nu drenge. Den første uge havde det mest været sådan i generelle vendinger, så som ”sut min pik” eller ”knep mig i røven”. Simons tegninger kunne godt være mere personlige, som f.eks. ”Mhamed boller Jonas” og det var ganske tydeligt, hvem det var, også selv om han ikke havde skrevet det. Det havde også fået hans lem i omdrejninger. Han var trods alt kun 25 og boede alene, så han måtte jævnligt onanere, og de her frække ord og tegninger, som eleverne vidste, at han ikke kunne undgå at se, satte yderligere fart i hans spillen pik.

Nu i slutningen af sidste uge, var de blevet mere direkte, næsten som om, det var en fælles plan, og det var det måske også. Nu var de begyndt at bruge hans navn: ”Lars vil du sutte min pik?” ”må vi se din pik. Lars?” ”Har du en bolleveninde, har hun en god kusse, eller er du bøsse?” Og en tegning, det var vist Jonas, hvor der stod: ”Lars sutter Kristians pik!” Og Simon havde lavet en vellignende tegning, hvor der stod: ”André knepper Lars i røven” og det gjorde han, og Lars måtte ud på badeværelset for at gnide den af.
Da han dagen før, fredagen, var kommet ind i klassen efter spisepausen, stod Simon og Jonas og tegnede på tavlen. Simon havde lavet en flot tegning af en stiv pik med hængende nosser, som fyldte halvdelen af tavlen. Det var tydeligt at forhuden var trukket væk, så det store pikhoved med pikspalten var tegnet ekstra tydeligt. Han havde også fået urinrøret nederst og forskellige snoede blodåre på skaftet. Flot tegning. Problemet var bare, at der ovenover med store bogstaver stod: ”Larses pik”!. Jonas stod ved pikhovedet og tegnede dråber af precum, som osede ud af pikspalten.
Visk det ud, havde Lars sagt.
Til sin overraskelse så han Simon tage tavlesvampen og begynde at gnide den hen over tegningen, dog sådan, at det kun var blodårerne , der blev visket væk.
Ja, det er rigtigt råbte Kristian, gnid den af! Og så grinede de alle, mens Jonas gav sig til at tegne, hvordan spermen nu skød ud af pikspalten og helt hen til den anden ende af tavlen. Stor begejstring i klassen.
Hold da kæft, hvor kan du skyde, Lars, råbte Mhamed.
Efter flere tilråb og nogen tumult blev tavlen dog visket ren, men Lars havde igen til sin forfærdelse mærket, hvordan det havde dunket i hans pik, og at der var sivet en del presperm ud i underbukserne. Forhåbentlig havde ingen af drengene bemærket hans tilstand.

Det værste, mente Lars, var at han efter den episode, hvor han havde fanget Kristian i at mundkneppe Simon, ikke havde kunnet få det billede ud af hovedet. Når han lå i sin seng, så han igen og igen hvordan Kristians pik havde bevæget sig ind og ud i Simons mund, og efter han havde fået stoppet det, hvordan Kristian havde viftet sin ret store pik hen mod ham, og han kunne ikke lade være med også igen og igen at høre Kristian sige, at så vil du måske sutte den færdig.
Når han så endelig sov, drømte han om at have netop den pik i munden, og så spermede han i underbukserne.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:10/07 2015
Det virker fint her hos mig :)