Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De vilde drenge og vikaren del 2

(De vilde drenge og vikaren)

Karakter: 5.0/10
Visninger: 8234

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
DE VILDE DRENGE
Kapitel 2
Mundkneppet af elev
Af oleole13
Personer: læreren Lars 25 år, Elever: Kristian 16 år og Simon 13.

Han var faldet i snak med en kollega efter skoletid den fredag. Da han endelig fandt sin jakke og mappe, opdagede han, at han havde glemt de hefter, han skulle rette i klasseværelset.
Han var nået et par hurtige skridt ind i klasseværelset, inden han så ham. Han stod foran katederet, nonchalant lænet op ad vindueskarmen. Det var Kristian, en af de to ældste af hans elever. T-shirt og cowboybukser. Lars bemærkede straks den lyse plet på cowboybukserne lidt henne over det højre lår. Han havde bemærket den flere gange. Faktisk hver dag – og flere gange hver dag. Hvorfor den var lysere end det øvrige stof, var ikke så svært at gætte. Normalt sås en tydelig bule lige bag pletten. Der var simpelthen gnedet så meget på den bule, at farven var slidt af, og med farven også en del af stoffet, så det her var tyndere der end ellers, hvilket igen understregede bulen, i hvert fald når den var hård. Det var den ofte, og ikke mindst lige nu.

Han tvang sig til at kigge rundt i klasselokalet i stedet, hvor han så Simon sidde på en stol, så hen på hefterne på katederet, men det var for sent. Begge drenge havde tydeligt bemærket, hvor hans blik havde fokuseret.

Han var standset op.

Hvad laver I her? Hvorfor er I ikke gået hjem, alle andre er gået?

Vi ventede på dig, sagde Kristian.

Lars var nu nået næsten hen til katederet, da hans blik blev fanget af en bevægelse. Det var Kristians ene hånd, der nu langsomt gned op og ned over bulen, mens han stadig støttede den anden arm på vindueskarmen.

Jeg skal bare have de her, sagde Lars, da han havde løsrevet øjnene fra Kristians gnidende hånd.

Der var nu også noget andet, sagde Kristian.

Lars standsede i sin bevægelse kun et enkelt skridt fra Kristian.

Hvad øh, hvad tænker du på?

Jo, sagde Kristian, uden hverken at skifte stilling eller ændre tonefaldet, men stadig mens den ene hånd gned langsomt på bulen, jeg tænkte, at du nok havde lyst til at sutte min pik.

Hva? Hvad sagde du?

Du hørte det vist godt, sagde Kristian i samme rolige tone, men i det samme sparkede han Lars hårdt i skridtet og sendte et kraftigt knytnæveslag i hans mave.

Lars udstødte et skrig og faldt på knæ foran Kristian, hvor han krummede sig helt sammen i smerte.

Hva, Hvad fanden, sagde han lidt efter, da han havde fået vejret igen og rettede sig lidt op. Hvad fanden skal det her betyde?

Det er bare sådan lidt opvarmning, grinede Kristian, for at overbevise dig om, hvor gerne, du vil sutte min pik. Næh, bliv endelig liggende på knæ, så har du den i den rigtige højde. Og hvis du pludselig skulle få den vanvittige idé, at du ikke har lyst til at få min pik i munden, så se lige her, hvor nemt det er for mig at ramme dine nosser, som du ligger der. For at gøre det helt tydeligt tjattede han med foden mod det omtalte mål.

Kristian, for fanden, det gør du ikke.

Ikke bande, ikke bande, grinede Kristian. Næh, jeg sagde bliv liggende, og samtidig sparkede han lidt hårde mod Larses nosser.

Åhh, stønnede Lars, Kristian for fanden, der kan jo komme nogen.

Det var måske ikke det mest smarte at sige, og Kristian havde da også straks fanget fortalelsen. Dum var han ikke.

Nåh, grinede han, er det kun det, der er dit problem. Men det skal du nok ikke være bange for, som du selv lige sagde, så er alle de andre gået. Der er kun os her tilbage på skolen, så der er ingen, der ser det.

Så nu begynder du. Kom med en hånd og føl på bulen. Du har kigget på den så mange gangei timerne, og efter du kom ind i klasseværelset nu her, har du ikke set på andet. Indrøm bare, at du længe har haft lyst til at være med til at gnide på den. Kom så med den hånd, sagde han og gav igen et tjat mod Larses nosser.

Lars rakte en hånd frem. Kristian greb den med den hånd, som lige havde gnedet på bulen. Han pressede den mod bulen og bevægede den lidt op og ned.

Dejligt, ikke? Dejligt endelig at få lov til ikke kun at kigge på den.
Sådan, op og ned, nu kan du selv. Bliv ved.

Lars så nu, hvordan en våd plet dannede sig for enden af bulen, og han var ikke i tvivl om, hvad det var for en væske, der skabte den våde plet. Det var da heller ikke første gang, han havde observeret en våd plet på dette sted. Om det så skyldtes Kristians egen gniden, eller han havde fået en af kammeraterne til det, var ikke godt at vide. Jo, det havde han egentlig flere gange funderet over, både i timerne og bag efter derhjemme. Han kunne ikke lade være med at lade fingrene glide helt ned til pletten og dermed hen over pikhovedet. Samtidig lækkede pikhovedet nogle flere dråber, så Lars mærkede fugtigheden på fingrene. Uden at tænke, førte han fingrene op til næsen.

Jah, rigtigt lugt til min dejlige presperm, og stik så fingrene i munden og slik dem.

Lars tøvede lidt, men et lille jab til hans nosser fik ham til hurtigt at stikke fingrene i munden og sutte dem rene.

Og så kysser du pikhovedet og suger prespermen ud af stoffet. Bare rolig, du er langt fra den første, der får den fornøjelse.

Efter endnu nogle små lette spark mod nosserne, havde Lars munden mod den våde plet. Han mærkede tydeligt pikhovedet bag det tynde, våde stof, lukkede læberne om det, og begyndte at suge. Uden at have fået ordre til det, stak han tungen ud og begyndte at slikke op og ned ad hovedet og længere ned, hvor mere precum sivede ud af pikspalten.

Godt, godt stønnede Kristian, af en nybegynder lærer du hurtigt. Det virker, som om du er noget af et naturtalent. Det skal vi nok få glæde af i klassen.
Ja, så er det godt med det. Vi skal videre, der er meget, vi skal nå. Nu allerførst lukker du lige den der stive stang ud, du har i bukserne, sagde han og pressede den ene fod mod den. Det er godt at holde lidt øje med, hvordan den opfører sig, og du skulle jo nødigt have alt for våde bukser. Mon ikke de allerede er lidt våde, sagde han, da Lars havde fået lukket fyren ud, og den ikke blot stod brædthård ud af bukserne, der dryppede også precum fra spidsen. Føl lige i underbukserne, og tag så klunkerne ud samtidig, det vil g’øre det endnu lettere at ramme dem, hvis det skulle blive nødvendigt. Nå, var der så noget vådt derinde?

Jo, lidt vådt, hviskede Lars.

Sig det højt og slik så fingrene af.

Jo lidt, sagde Lars noget højere, da Kristians ene skosål pressede mod hans nosser.

Så er tiden kommet til at høre, hvorfor du ligger på knæ foran mig. Hvad er det, du så gerne vil? Hvad er det, du har fantaseret om i mere end en uge? Sig frem!

Lars havde en ganske god fornemmelse af, hvad det var, Kristian ville have ham til at sige. Han var dog ikke parat til at sige det, det virkede alt for ydmygende, også selv om han nu var varmet så meget op, at han faktisk havde stor lyst til det. Det varede dog ikke længe, før Kristians skosål, som pressede hårdere og hårde mod hans nosser, havde gjort ham mere end parat.

Jeg vil gerne sutte din pik, stammede han.

Se det var nok det, jeg tænkte. Det var derfor vi ventede på dig.
Men sig det lige igen og så lidt højere.

Jeg vil gerne sutte din pik.

OK, så lyner du mine bukser ned og tager fyren frem.

Et øjeblik efter stod Kristians pik ud af buksegylpen. Den sprang nærmest selv ud, så snart lynlåsen, som havde holdt den spærret inde, var trukket ned. Underbukser havde han jo ikke på. Pikhovedet var stadig dækket af forhuden, men der dryppede presperm fra den.

Lars kiggede som hypnotiseret på den. Allerede det, han kunne se, viste en velvoksen mandepik af god tykkelse. Godt nok havde han flere gange set konturerne af den gennem cowboystoffet, og han havde set den på afstand, da Kristian vinkede med den efter at have taget den ud af Simons mund, men han blev alligevel overrasket, nu han så den uindpakket og så tæt på.

Det var som Kristian kunne læse hans tanker, for nu sagde han: Nå der blev du nok overrasket over størrelsen, hvad? Men forhåbentlig glædelig overrasket, nu du ved, at du skal have den i munden, og hvis du er artig, kan du måske også være heldig at få den i røven, grinede han.
Tag så fat om den og træk huden tilbage, så du kan få det smukke pikhoved at se. Simon elsker at se på det, ikke osse Simon?

Jo bestemt, svarede Simon.

Lars forstod ikke sig selv. Han forstod ikke, hvorfor hans egen pik stak stiv og dunkende ud af bukserne, og han forstod ikke, hvorfor han faktisk var fascineret af synet af det blottede, våde pikhove, kun få centimeter foran hans ansigt.

Nå, sagde Kristian og trykkede skosålen mod Larses nosser, hvad synes du så? Flot ikke?

Joooaahh, stønnede Lars på grund af presset, jooo, det er flot.

Jeg tænkte det nok, lo Kristian, tog fat om pikken, lænede sig lidt frem og kørte pikhovedet rundt i Larses ansigt.

Uden at tænke trak Lars forskrækket hovedet tilbage.

Hvad fanden gør du, råbte Kristian, få det hoved frem igen i en vis fart, og så gav han et spark til Larses nosser, som fremkaldte et højt skrig fra Lars. Jeg troede, du havde lært lektien. Frem med det, og så holder du det stille, og gør kun, hvad jeg siger. For fanden, jeg har prøvet det her mange gange, når en ny skulle opdrages. Ikke osse Simon, kan du huske det?

Jo, for saten mand, det gjorde nas.

Men du var heldigvis for dine nosser hurtig til at lære. Det ville osse være klogt af dig Lars. Så holder du hovedet stille, mens vi lige giver det et par slag med dilleren. Og så begyndte han at slå pikken mod Larses ansigt, så prespermen fløj rundt og pyntede ansigtet, så det til sidst skinnede. Du sørger for, Simon, at du får det her med i nærbillede, ikke?

Selvfølgelig, svarede Simon.

Det havde du nok ikke ventet, da du blev vikar her, at du skulle få øretæver med en elevpik?

Næh, nej, stønnede Lars, da smerterne efter det sidste spark ikke var klinget af endnu.

Godt, så slikker du pikhovedet, sagde Kristian.

Lars skulle ikke nyde noget af flere spark til nosserne, så han stak straks tungen ud og begyndte at slikke det store pikhoved rent for presperm. Til sin overraskelse smagte det ikke grimt, nærmest tvært imod, og hans egen pik dunkede videre og lækkede også mere presperm.


Så lukker du op og tager pikhovedet ind i munden, og hold tænderne væk, hvis du vil beholde dem. Sådan ja, luk så sammen med læberne og slik videre.
Jah, det er godt, bliv ved sådan, det ender med, at du kommer til at holde af det, ligesom Simon gør. Jeg kunne se det på dig, da du kom ind og stoppede mig, da Simon suttede mig af. Jeg kunne se det på dit blik, og så på den bule, du fik i bukserne, at du var misundelig på Simon. Men nu har du den, så sut alt, hvad du kan.

Åh, jah, jah, det er godt, men nu går vi over til det alvorlige, en rigtig god gang mundknæpperi. Og så tog han fat om Larses baghoved og begyndte at støde frem og tilbage. Hver gang, han ramte bagvæggen i Larses mund, begyndte han at få brækfornemmelser og prøvede at trække hovedet væk.

Næh, det der er der ikke noget med, og nu kommer den hårde del, hvor pikken går helt ned i halsen, og som sagt så gjort. Han kørte hårdt frem, og pikhovedet gik gennem svælget, så Lars troede, at han skulle blive kvalt, og forsøgte med hænderne at presse Kristian tilbage.

Du holder op med det der med det samme, ellers får du et ordentligt spark i nosserne, snerrede Kristian. Og skab dig ikke, der er endnu ingen, der er døde, når jeg har mundknæppet dem. Enten vænner du dig til det, eller også gør du ikke. Det er helt lige meget for mig, du får pikken ned i halsen under alle omstændigheder. Og så kneppede han videre og vildere og vildere, og længere og længere gik pikken ned i halsen ved hvert nyt stød. Lars gylpede og gylpede og hev efter vejret hver gang Kristians pik kom op af halsen.

Så gik Kristian pludselig over til nogle blidere bevægelser kun i mundhulen, hvor han til gengæld beordrede Lars til at bruge tungen både på pikhovedet og til området lige under det. Det skal jo heller ikke gå for hurtigt, det her, grinede han. Det er trods alt ikke hver dag, jeg har mundkneppet en af mine lærere, men det bliver det nok i fremtiden, lo han. Jeg vil godt vædde på, at du efter det her er blevet endnu mere vild efter min pik eller efter pik i det hele taget. Hvor synd for dig, at du ikke er begyndt at sutte pik for længe siden. Sådan er det heldigvis ikke gået for Simon. Jeg tror, han suttede sin første pik, da han var 12, og det var min pik. Ikke Simon?

Jeg var 11 den første gang, og det var ikke din pik. Den fik jeg, da jeg var 12, som du sagde.

Nå så går vi til den igen, sagde Kristian, og denne gang bliver jeg ved, til jeg sprutter i din hals. Det er godt at være kommet en gang lige før man skal til at røvpule sin lærer. Så holder man meget længere.

Under højlydte vellyst støn pumpede Kristian nu op og ned i Larses hals, mens denne udstødte halvkvalte uhhh’er og aaahhh’er. Det grove stof i Kristians bukser gned mod Larses kinder og hage, mens metalhægterne fra lynlåsen skrabede mod hans næse ved hvert stød.
Med et brøl kom Kristian så med det første sprøjt dybt i lærerens hals, trak sig så lidt tilbage, så pikhovedet forlod svælget. Og næste udladning blev afleveret i lærerens mund.

Tag det, pikslikker, smag det, slug det, stønnede Kristian, da han kom med endnu en ladning i lærens mund. Så trak han sig helt ud af munden og med hånden rettede han spermsprøjten mod Larses ansigt, og som den unge, virile knægt, han var og med tanken om, at det var hans lærer – om end kun vikar – han havde foran sig, så skød han endnu to ladninger ud på Larses ansigt, gned med pikhovedet spermen rundt og rundt, mens han malkede de sidste dråber ud.

ÅH! Det var godt, stønnede Kristian. Og lidt efter, nå, hvad syntes du om det? Var det ikke endnu bedre, end du havde drømt om?

Lars sagde ikke noget, men førte en hånd op mod ansigtet for at tørre spermen væk.

Kristian slog hurtigt hånden væk. Nej! Det gør du ikke, den sperm skal blive siddende til den selv glider af eller tørre ind. Men hvad siger du? Var det ikke fantastisk? En flittig pik, der kan sit arbejde?

Han kiggede ned på Larses pik, som stadig stod stiv og dunkende og lækkede presperm på gulvet.

Du siger ikke noget, men den der stive diller fortæller også nok. Du nød det, gjorde du, og bare rolig, du skal få lov at sutte den hver eneste dag, du er her på skolen. Måske kan du være heldig også at få andre pikke, grinede han. Jeg kender nogle stykker, som nok kunne tænke sig at være med.

Fortsættes
Kommentar