Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gartneren - del 1 - Gartneren tager fat

Karakter: 5.2/6
Visninger: 13117

Af: arbejdsdreng.

Læs flere noveller af:
» arbejdsdreng.

Skriv til:
» arbejdsdreng
Tags: Unge, S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani og Bondage
Jeg stod og stakkede pyntegran. Jeg arbejde efter skole hos den lokale gartner, det var hårdt arbejde men det gav nogle gode penge og penge kan man altid bruge når man går i 2g.

Det var lidt fugtigt i vejret så jeg havde taget regntøj på. Jeg elsker at gå i regntøj og i dag havde jeg taget to sæt på. Det ene med gummiet indad og det andet udover, det får jeg
rejsning over at gå i og herude arbejder jeg alene så der er ingen som så mig klæde om.
Jeg binder de sidste grene sammen og smider dem op på vognen og så sætter jeg mig op i traktoren og skal til at køre tilbage til pladsen. På vej op i traktoren gnider pikken mod gummibukserne og jeg klikker spænderne op på de to smækbukser og begynder at ornanere i sædet, jeg lukker øjnene og mærker min pik blive hård og det begynder at krilde i undergulvet.
'Hvad fanden!, sidder du og river den af?'
Jeg fik et chok og da jeg kigger ned står min chef og kigger op.
'Kom her ned!', befaler han.
Jeg begynder at trække bukserne op.
'Det skal være nu, lad bukserne blive nede', siger han
Jeg kravler ned, med selerne dinglende ned mellem benene og en halv stiv pik strittende frem under regnjakken.
'Hva' søren !, har du kun regntøj på? Er du en lille gummidreng ?', siger chefen mens han griber om min pik.
'jaaa', stammer jeg, i chok over både at være opdaget i at sidde og onanerer og kun have regntøj på.

'Det må da være flovt', siger chefen med et smil, 'skal jeg fortælle dine forældre og de andre fra gymnasiet som arbejder herude, at du sidder herude i skoven i gummiregntøj og onanerer?'
'Nej, det må du ikke! Please, jeg vil gøre hvad som helst.' siger jeg med panik i stemmen.
'Vil du gøre hvad som helst?', siger chefen og klemmer hårdt om mine nosser.
'Ja, hvad som helst', siger jeg.
'Godt knægt. Jeg synes også det er frækt med regntøj, så fra nu af skal du gå i det tøj som du har på nu, når du er på arbejde - altid!'
'Det skal jeg nok', sagde jeg mens jeg tænkte på om det her nu var en god idé, men jeg kunne ikke se hvordan jeg kunne slippe ud af det, uden at jeg ville blive ydmyget både hjemme og i skolen. Tænk hvis mor og far fik at vide jeg var blevet fyret fordi jeg sad i regntøj og onanerede! Det var en frygtelig tanke.
'Og nu vil jeg straffe dig for at sidde og drive den af i arbejdstiden', chefen trak mig i pikken hen til en træstub og han satte sig ned.
'Læg dig ned over mine knæ', han holdt ved min pik og trak den nedad. Jeg lagde først nu mærke til, at han også havde tykke regnoveralls på uden på sit arbejdstøj, han tog fat i min hætte og trak mig ned over hans skød. Min stive pik gled ned mellem benene på chefens gummibukser og jeg lå som en lille dreng med min bare numse frit tilgængelig for hans store hånd.

SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK

Chefen hånd klaskede ned på min numse og jeg prøvede at vride mig fra side til side, men chefen holdt godt fast om min krop og han klemte min pik mellem hans ben og jeg mærkede min orgasme komme. Jeg forsøgte at stoppe det, men det var umuligt og mens jeg lå hen over skødet på min chef, skød jeg en ladning ned over hans gummibukser.

SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK, SMÆK.

Chefen stoppede og tog om min pik og nulrede hovedet.
'Nu skal det jo ikke være ren fornøjelse for dig at få smæk, så jeg tror den skal have en tur mere', sagde han.
Jeg troede at han ville give mig flere smæk, men i stedet hev han mig op og sagde jeg skulle knæle ned med hænderne foldet bag nakken.
Det var meget ydmygende, at sidde i den fugtige skovbund på knæ med sperm dryppende fra min pik.
Chefen kom tilbage med en oliekande i en hånd og et reb i den anden.
'Hænderne om på ryggen', befalede chefen og jeg gjorde som han sagde.
Hurtigt bandt han rebet stramt om mine håndled, derefter trak han rebet stramt nedad og bandt det rundt om mine gummistøvler. Jeg fik overbalance og væltede rundt på siden og jeg lå nu i en flitsbue med pikken strittende frem som en pil klar til blive skudt af.
'Første gang er altid godt!, men anden og tredje gang er knapt så sjove', chefen grinede.
Han satte sig på hug foran mig og trak et par tykke sorte gummihandsker på. Først stak han et par fingre ind i min mund og jeg kunne smage at handskerne var nye. Derefter tog han om mine pikrod og nosser med den ene hånd og med den anden hældte han olie ud over.
'Smørelse skal der til', sagde han med et grin og så begyndte han at massere min pik igen. Min pik blev hurtigt stiv igen og han klemte hårdt, mens han onanerede mig, hans fingre rullede op over mit pikhovede og det var allerede ømt og jeg lå og stønnede mens han fortsatte med at pumpe min pik.
Jeg kom ud i hans hånd, men chefen fortsatte med at tvangsmalke mig og jeg stønnede af smerte, men jeg lå totalt fikseret og kunne ikke gøre andet, end at se på chefen mens han storsmilende klemte de sidste dråber ud af min ømme pik.
Han slap og rejste sig op.
Så satte han sin støvlesnude under min pik og jeg kunne mærke det kolde gummi løfte min varme pik. Så flyttede han støvlen hen foran min mund og pressede snuden ind mod mine læber.
'Åben munden', befalede han og jeg åbnede og jeg fik støvlesnuden ind i munden.
'Slik den ren',
Jeg hostede og havde svært ved at trække vejret, men chefen beholdt støvlen i min mund og jeg slikkede støvlesnuden med min tunge. Den smagte af salt og jord og først da chefen var tilfreds trak han den blanke sorte støvlesnude ud igen.
'Det var den pause!', chefen tog igen fat i min pik og denne gang gjorde det rigtig ondt i pikken, men chefen fortsatte ufortrødent at bearbejde min pik med de store gummihandsker og selvom den var øm, rejste pikken sig villigt.
Jeg lå og jamrede og det blev åbenbart for meget for chefen, så han skiftede hånd og stak fire gummibehandskede fingre ind i min mund så jeg kun kunne mumle lidt ud gennem dem. De smagte af olie, gummi og piksaft og han kørte dem ind og ud i samme takt som han malkede min pik.
Efter hvad føltes som en evighed kom jeg igen tredje gang og jeg jamrede og vred mig mens chefen malkede det sidste ud af mig og han blev ved længe efter jeg var kommet.
Da han var færdig tørrede han sine gummihandsker af på min mave og løsnede rebene.
Han løftede mig op og trak begge sæt regnbukser op ud over jakkerne.
'Så skal vi vist til at lave noget igen', sagde han og med et klap bagi gik jeg hen til traktoren.

Kommentar