Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gartneren - del 2 - En arbejdsslave gøres klar

(Gartneren - del 1 - Gartneren tager fat)

Karakter: 5.2/5
Visninger: 9730

Af: arbejdsdreng.

Læs flere noveller af:
» arbejdsdreng.

Skriv til:
» arbejdsdreng
Tags: Unge, Offentligt, S/M & Fetish og Aldersforskel
Næste dag cyklede jeg igen efter skole ud til gartneriet sammen med Per og Andreas. Jeg havde kriller i maven for jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad der skete i går.
Efter den vilde oplevelse på arbejde i går var jeg taget hjem uden at jeg havde mødt chefen igen, så jeg var noget spændt på hvad der ville ske.
Vejret var godt i dag og solen skinnede ned i gården hvor vi stillede vores cykler. Vi gik alle ind i mandskabs rummet for at klæde om.
Vi tog hurtigt vores tøj af og låste vores skabe op og tog arbejdstøjet på. Vi havde alle fået en grøn arbejdsskjorte, et par grønne overall, en grøn arbejdsjakke og et par gummistøvler.
På døren hang der en seddel om hvad vi skulle gå i gang med og der stod at vi skulle gå igang med at høste rosenkål ude på marken og vi gik ud af mandskabs rummet og over mod traktoren.
Mens vi var ved at spænde traktoren for vognen, kom chefen.
'Steffen, kom lige med mig', sagde han og gik over mod hans hus. Jeg fulgte efter ham ind i køkkenet.
'Sagde jeg ikke at du skulle have regntøj på?', spurgte chefen
'Jooo, det glemte jeg', sagde jeg.
'Tag dit tøj af', sagde han og jeg gjorde som han sagde og stod nu midt på gulvet splitternøgen.
'Læg dig hen over bordet', kommanderede han
Jeg lagde mig hen over bordet så min numse lå frit tilgængelig.
SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK - SMÆK
Chefens store hånd klaskede ned mod min bare numse og jeg vred mig mens han straffede mig.
'Du skal gøre hvad der bliver sagt ellers får du smæk igen, er det forstået?' Chefen blev ved med at slå og jeg jamrede 'JA! det skal jeg nok'.
'Rejs dig op', sagde han og jeg rejste mig op og gnubbede mine ømme balder.
'Hold fingre fra numsen! hænderne bag nakken', kommanderede han. 'Jeg lagde mærke til i går, at du er meget behåret og det kan jeg ikke lide, så det skal af nu. Læg dig på ryggen på bordet med arme og ben spredt ud.
'Kan vi ikke stoppe!', plagede jeg, velvidende at jeg stod i en meget lidt favorabel situation.
'Det kan vi godt, men så får din mor at vide hvad du laver herude, når du er alene!', smilede han og tog om min pik, 'og du kan jo lide det!, er det ikke rigtigt?',
Han gned min pik og den blev jernhård og det var rigtigt, det tændte mig helt vildt, men jeg var bange for hvor det bar hen.
'Jo, men jeg ved jo ikke hvad der skal ske', sagde jeg forsigtigt
'HA, HA, nej det er jo det som gør det frækt ikk?!! Læg dig ned på bordet og spred arme og ben, eller rejs dig op og tag konsekvensen!, bjæffede han

Jeg lagde mig ned.

Han sprøjtede barberskum ud over min krop og gned det ind fra armhulerne og ned til fødderne og metodisk barberede han min krop helt fri for hår. Han var meget grundig omkring min pik og kugler og han måtte skylle skraberen mange gange før han var tilfreds.
Jeg blev vendt om og samme procedure skete med min bagside, dog med den afvigelse at jeg skulle side på alle fire med spredte ben og mens min røv strittede op, skrabede han min røv fri for hår.
'Op og stå', sagde han og jeg rejste mig. Følelsen af min krop uden hår var mærkelig, men ikke ubehagelig.
'Jeg har købt nyt arbejdstøj til dig. De to sæt PU regntøj du havde på igår er ikke rigtig mande regntøj, så jeg har fået fat i noget dejligt tykt regntøj'.
Chefen tog nogle poser som havde lagt på køkkenborden og rev poserne op.
'Her!, Vend vrangen ud af de overalls', han smed et par grønne overalls over til mig. Jeg følte på det og det var virkelig tykt. På fronten stod der HH Hignliner og jeg vendte vrange ud som chefen havde sagt. Imens havde han gjort det samme med jakken og han kom over til mig.
'Tag jakken på', sagde han og jeg tog jakken på og lynede jakken.
Chefen holdt overall'en frem og jeg trådte i den, mens chefen stoppede jakken ned i bukserne
Det kolde og glatte gummi føltes dejligt mod min nybarberet hud og chefen strammede selerne så de sad godt op i skridtet.
'Sættet er købt i Medium og så får du et sæt i Large på udenover', chefen kastede endnu en jakke over til mig og jeg tog den på udover det første sæt. Igen holdt han overall'en frem og jeg trådte ned i den og fik selerne spændt op.
Til sidst fik jeg et par helt nye sorte Nora støvler stukket i hånden.
'Fold buksebenene og stop dem ned i støvlerne', jeg gjorde som han sagde og da jeg rettede mig op kom chefen hen til mig med et stort smil på læben
'Så skal vi have knappet i halsen og så er du klar til at komme ud til kammeraterne!', han gav mig et klap bagi og på trods af mine protester førte han mig ud af døren.
'Jeg kan altså ikke vise mig for Per og Andreas sådan her, hvad vil de ikke sige?', jeg stoppede og kiggede desperat på chefen
'Bare rolig', sagde han med et stort smil, 'jeg har fundet på en god historie. Kom nu afsted!'.
Vi gik om bag laden og ud i marken hvor de to andre var i gang med de første rækker.
Chefen stoppede dem og kaldte dem hen. Per og Andreas kiggede op og ned ad mig, men de sagde ikke noget.
'Steffen er "kommet til" at skrive for mange timer på og det vil jeg fortælle jer, at det overhovedet ikke tolereres!, har I to også det ?', spurgte chefen.
'Nej', sagde de begge.
'Jeg har fortalt Steffen at det normalt er fyringsgrund. Steffen har lovet at han aldrig gør det igen. Ikke også Steffen?', chefen gav mig et klap bagi.
'Jo chef', sagde jeg.
'Nu er det jo ikke en social institution og jeg har bestemt at Steffen som straf skal gå i det arbejdstøj han har på nu. Så kan han sikkert bedre huske at han skal opføre sig ordentligt. Nå!, kan I komme i gang med arbejdet'.
Chefen gik væk og jeg stod og kiggede ned på mine gummistøvler.
'Det var sgu' da dumt Steffen', sagde Per.
Jeg kiggede op på ham. 'Ja, men det var en fejl, det var ikke meningen'. sagde jeg.
'Vi må heller komme i gang', sagde Per og vi gik i gang med at skære rosenstokkene af
Det var varmt at arbejde i regntøjet og jeg knappede op i halsen. Per gik ved siden af mig og pludselig stoppede han op.
'Hva' fanden, har du to sæt regntøj på? Jeg kan se to hætter!' udbrød han.
Jeg rødmede, 'Ja. Chefen sagde jeg skulle smide tøjet og tage et sæt på med gummiet indad og et andet sæt udenpå'.
'Hvor vildt!', sagde Per og grinende gik han op til Andreas i traktoren. Andreas stoppede traktoren og de kom begge over og tvang mig til at trække begge overalls ned så de ved selvsyn kunne se jeg ikke havde andet på.
Jeg knappede de to bukser op og lod dem glide ned af mine fugtige ben.
'Hvor er dine pik-hår?, Per nærmeste råbte det, nærmest opstemt af hvad han oplevede.

'Hvad sker der!?', chefen var kommet op uden vi havde set det. 'Nå, er den lille sjover kommet ud i dagslyset igen?' Chefen grinede.
'Steffen opfører sig som en lille dreng og så skal han også se ud som en lille knægt. Så nu har jeg fjernet hans hår og han går i gummibukser og er han uartig så får han smæk!' Chefen rykkede op i jakkerne og min røde røv lyste op i kontrast til mine hvide lår. For at understrege det gav han mig endnu et smæk bagi. Klask! sagde det da hans store hånd igen ramte min røv. Aftrykket af chefen hånd trådte frem, imens han holdt regnjakkerne oppe.
Per & Andreas stod og måbede. Jeg stod ydmyget og flov med gummi bukserne nede om støvlerne.
Chefen tog mig i øret og rykkede mig let i øret. 'Men nu er du en god dreng, ikke også Steffen?'
'Jo, Chef', sagde jeg.
'Godt knægt!', med et klap i min bare røv, sagde han at vi skulle gøre de sidste rækker færdige, jeg trak bukserne op og begyndte igen at høste kål.
Chefen gik hen til Andreas og de talte lidt sammen, Andreas kiggede på mig mens de talte og jeg kunne se at han smilede og nikkede.
Per kom hen til mig, 'Har du virkelig fået smæk ?'
Jeg nikkede.
'Er det ikke mærkeligt, jeg får stådreng af at tænke på at gå i gummitøj og prøve at få klap bagi, ligesom du fik. Det er underligt, ikk?' sagde Per.
'Du kan da foreslå chefen, at du også skal prøve at have det på', sagde jeg lidt for sjov.
'Det kunne da være frækt', sagde Per, 'Altså bare lige en enkelt gang! Men du må ikke sige til Andreas, at jeg spørger chefen om det'.
Jeg sagde, at jeg nok skulle tie stille og jeg fulgte med traktoren op til laden.

Per gik straks hen til chefen og chefen grinede og gav Per et klap bagi og de gik ind i huset.
Kommentar

Navn:jon
Dato:19/04 2018
Rigtig god historie. Jeg håber at der kommer en forsættelse på historien